Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Cfever
-Derudover kan jeg næsten kun grine af tanken om Tammy som en angriberprofil med +20 mål pr sæson.


Var det dine indlæg som vi misforstod som arrogante og nedladende? Der var vi godt nok galt afmarcherede!
We know what we are
Skrevet af Rossoneri
At du øjensynligt vil have -alle- kampe med giver ikke megen mening.

Jo, det giver umiddelbart rigtig god mening, da vi hele tiden har diskuteret tal for hele sæsonen (+/- 60 kampe).
Skrevet af Cfever
<blockquote> Jo, det giver umiddelbart rigtig god mening, da vi hele tiden har diskuteret tal for hele sæsonen (+/- 60 kampe).
</blockquote>

Han har ikke spillet +60 kampe i nogle sæsoner for Chelsea. Og det giver selvfølgelig ikke mening at assists i EL indgår på lige fod med CL, det må selv du da kunne se? Iøvrigt så tager Willian mange dødbolde, hvilket giver ham en sjælden assist/mål. Og jeg opponerede imod din kommentar om at Willian var en god assistmager - det er han ikke. Dit svar? "Han er marginalt bedre end Werner!" Det er sgu for dumt ...
We know what we are
Skrevet af Rossoneri
Det er fint nok du vil have en diskussion med dig selv. Slå dig endelig løs.

Den dialog jeg har haft med en anden bruger, har hele tiden taget udgangspunkt i en hel sæson.
Når vi har talt om mål, har det været for hele sæsonen. Derfor er det også relevant at se på assists for hele sæsonen. Get it?

Hvis du mener at fem gange så mange assists pr. kamp er "marginalt", så arbejder vi nok ikke med helt den samme begrebsforståelse.

En anden mulighed kunne være, at du ikke lige har fået læst det jeg har skrevet. I så fald ville du se, at Werner kun er marginalt bedre end Willian som målscorer, når førstnævnte spiller som wing.

Skrevet af Cfever
Jeg opponerer imod din kommentar om at modstanderens træner lægger er særligt fokus på Willian. Det gør de ikke og har ikke gjort det, da der i hele hans tid i Chelsea har været andre og mere farlige spillere. At du vil lægge ord i munden på mig (ligesom med alle andre) står for din regning. Din analyse er mildest talt mangelfuld.
We know what we are
Skrevet af Rossoneri
Jeg opponerer imod din kommentar om at modstanderens træner lægger er særligt fokus på Willian. Det gør de ikke og har ikke gjort det, da der i hele hans tid i Chelsea har været andre og mere farlige spillere.

Hvad betegner du som "farlig"?

Ser man over de foregående fem sæsoner, har Willian generelt ligget i Top10 over de spillere der skaber flest chancer pr. spilleminut.

At du vil lægge ord i munden på mig (ligesom med alle andre) står for din regning.

That´s rich! Du har lige skrevet noget der simpelthen er lodret forkert på mine vegne. At jeg skulle have sagt, at Willian kun skulle være marginalt bedre end Werner som assistspiller.

Det er helt i skoven og hænger slet ikke sammen med noget jeg har skrevet.

Jeg har skrevet, at Willians snit som målscorer kun er marginalt dårligere end Werner, når denne har været brugt som wing. Willian producerer derimod fem gange så mange assists pr. 90 minutter ift Werner.

Det ville jo klæde dig at indrømme, at det du skrev var en misforståelse af det du citerede mig for.

Din analyse er mildest talt mangelfuld.

Så kom endelig med en bedre analyse. Det er jo typisk det man gør, når man kritiserer andre.
Skrevet af RobertTheRobber
Det er næppe realistisk, at fire spillere tegner sig for meget mere end 55% af målene. Ikke mindst fordi så mange kampe, giver behov for rotation.
Det er da fjollet at påstå.

I 09/10-sæsonen scorede Lampard og Drogba 51 af de 103 mål der blev scoret i PrL. Det er 49,51% af holdets mål i ligaen, som blot to spillere stod for. Alene med de to er det tæt på de 55% som du påstå ikke er realistisk. Tager vi Anelka og Malouda med, er vi oppe op 71,84%, som fire spillere stod for.

I alle kampe scorede Chelsea 136 mål den sæson. Lampard og Drogba scorede 64 af dem, det vil sige 47,05%. Lægger vi Anelka og Malouda til har vi 94 af de 136 mål, hvilke svarer til 69,11% af ALLE mål i den sæson.

I den sæson spillede hele holdet 56 kampe, det er tæt på de 60 kampe, sm I bruger som udgangspunkt.

Der er tale om en rekordsæson, så det er ikke nødvendigvis en selvfølge at det gentager sig, men det er da realistisk, at fire spillere kan stå for 55% af alle mål. Men dette er blot i Chelseas tilfælde.

I PrL i 18/19-sæsonen havde både City og Liverpool fire spillere, der stod for over 55% af målene. City havde fire spillere der stod for 55 af deres 95 mål, dvs. 57,89% og Liverpool havde fire spillere der stod for 62 af deres 89 mål, det vil sige 69,66%.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Slettet(492319200711)
Jf. Transfermarkt har Werner spillet 7 kampe som venstre wing i de sidste 2 sæsoner. Hertil har han lavet 3 mål og en assist. Så at sammenligne hans output som wing med Willian, synes jeg måske er en smule skævt. Med til historien om Werner skal det pointeres at han ofte fra ´spidsangriber´ positionen, bevæger sig ud på wingen. Så selvom han på grafikken er angriber, så fungerer han vel mere som en halv wing/halv spidsangriber. Hertil kommer mange af Werners assists fra kanten eller i et cut fra kanten. Så at konkludere at Willian har lavet 5 gange så mange assists som Werner fra wing positionen, er måske ikke helt korrekt. Blot et indspark til debatten.
Skrevet af Rossoneri
...men det er da realistisk, at fire spillere kan stå for 55% af alle mål.

Det er jo også præcis det jeg skriver. Baggrunden for min antagelser er, at Chelseas fires mest scorende spillere står for 55% af alle mål.
Skrevet af RobertTheRobber
Det er jo også præcis det jeg skriver. Baggrunden for min antagelser er, at Chelseas fires mest scorende spillere står for 55% af alle mål.
Nej, du skrev at det næppe er realistisk, at fire spillere står for mere end 55% af alle målene. Jeg har netop påvist, at det er realistisk, at de gør det. Både i eksemplerne med Liverpool og Chelsea er tallene langt højere. I Citys tilfælde er det lige til grænsen, men stadig mere end 55%.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Rossoneri
Jf. Transfermarkt har Werner spillet 7 kampe som venstre wing i de sidste 2 sæsoner. Hertil har han lavet 3 mål og en assist.

I flg. Transfermarkt har Werner spillet 59 kampe og scoret 10 mål som wing.
https://www.transfermarkt.com/timo-werner/leistungsdatendetails/spieler/170527

Så at sammenligne hans output som wing med Willian, synes jeg måske er en smule skævt.

Det kom sig egentlig af en påstand om, at Werner scorede markant flere mål end man normalt ville forvente af en wing. Det taler hans tal imod.

Med til historien om Werner skal det pointeres at han ofte fra ´spidsangriber´ positionen, bevæger sig ud på wingen.

Det er der jo mange angribere der gør, men det er ikke helt det debatten går på.

Hertil kommer mange af Werners assists fra kanten eller i et cut fra kanten. Så at konkludere at Willian har lavet 5 gange så mange assists som Werner fra wing positionen, er måske ikke helt korrekt. Blot et indspark til debatten.

Der kan altid være ting at trække fra og lægge til. Det samme vil jo også være tilfældet med Willian.

Man kunne også tage med, at Werner kommer fra et hold der er markant mere offensivt indstillet end Chelsea.

Men den ultimative pointe forbliver den samme. Werner fungerer langt bedre når han spiller på toppen. Uanfægtet hvordan han ellers måtte bevæge sig rundt.

Og så handler det heller ikke om at lave en 1:1 sammenligning mellem de to.

De handler primært om to ting;

1) Hvis man, generelt set, vil have flere målsøgende spillere ind, må der nødvendigvis også være færre chanceskabere. Chelsea er et at de hold med flest skud på mål i indeværende sæson, hvilket umiddelbart kan kædes sammen med, at mange spillere har til opgave at skabe chancer, mens det primært er Abraham der skal sparke dem ind.

2) Med potentielt færre skabte chancer og flere der skal "deles" om målene, er det nok endnu sværere at forstille sig, at mange spillere skulle ses som store (målscorings)trusler.

2)
Skrevet af Rossoneri
Nej, du skrev at det næppe er realistisk, at fire spillere står for mere end 55% af alle målene.

Ja, præcis (?!)
Du skrev helt specifikt "...men det er da realistisk, at fire spillere kan stå for 55% af alle mål.". Det er jo præcis det jeg skriver "Det er næppe realistisk, at fire spillere tegner sig for meget mere end 55% af målene.".

Jeg bruger jo netop de 55% for baggrunden for mit bud. Dermed siger det sig selv, at jeg anser 55% som et realistisk tal. I parentes bemærket, har jeg endda regnet med et højere målgennemsnit end i indeværende sæson.

Jeg har netop påvist, at det er realistisk, at de gør det. Både i eksemplerne med Liverpool og Chelsea er tallene langt højere. I Citys tilfælde er det lige til grænsen, men stadig mere end 55%.

Tallene er jo åbenlyst taget i relation til Chelsea og skal ses i det perspektiv.

Du sammenligner med ekstraordinære sæsoner for absolutte verdensklassespillere. Det er der trods alt ikke tale om i Chelseas tilfælde.

Jeg har intet sted påstået, at fire spillere i hvilken som helst klub i hvilken som helst liga, ikke kan gøre det ud for "meget mere" end 55% af de samlede mål.

Det er kort og godt bare en anden snak.
Skrevet af Cfever
Suk om ikke andet må man komplimentere din påståelighed. Iøvrigt lagde jeg ikke ord i munden på dig, det var min omskrivning af dine ord ikke et ordret citat - hvilket jeg troede var åbenlyst for alle. Man behøver heller ikke lave en lang udførlig analyse for at kunne komme med kritikpunkter af andres analyser ... Du ignorerer fx at Willian tager mange dødbolde, hvilket booster hans stats.

Anyway håber du får en god dag på din slagmark herinde, jeg gider ikke diskutere yderligere i den skingre tone du fremturer med (oh yes I did just say that ;)).
We know what we are
Skrevet af Rossoneri
Iøvrigt lagde jeg ikke ord i munden på dig, det var min omskrivning af dine ord ikke et ordret citat...

Som var lodret forkert.
Skrevet af Cfever
Det var et udtryk for min holdning ikke din ...
We know what we are
Skrevet af Rossoneri
Det var et udtryk for min holdning ikke din ...

Forkert. Du referede noget jeg skulle have skrevet. "Dit svar? "Han er marginalt bedre end Werner!" Det er sgu for dumt ..."
Det er naturligvis en stråmand.

Men sådan er det jo ofte når man ikke rigtig har så meget på hjertet.

Nå, du må videre med at pleje din PMS (Oh yes, I said it).
Skrevet af Slettet(492319200711)
Rassoneri.
Jeg kan godt selv gå ind på transfermarkt :) Ja, det er korrekt at Werner har spillet 59 kampe som wing i hele sin karriere. Jeg undlod dog at gå tilbage og sammenligne output fra en dengang 17-19 årig Werner, hvor det primære antal af kampe som wing stammer fra. Det synes ikke rigtig giver mening. Kan en spiller ikke både være changeskabene og målsøgende?
Skrevet af Cfever
Ingen grund til at projicere dine egne problemer over på andre Rosso. Det var dig der for i flint over at blive kaldt skinger og udnævnte dig selv som "vinder" af diskussionen. Men ja, jeg har desværre andre ting at lave end at udstille din idioti - det klarer andre helt fint.
We know what we are
Skrevet af Slettet(492319200711)
Tal pænt Cf :)
Skrevet af Cfever
Du har ret, beklager.
We know what we are
annonce
0