Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
LaPioche
Heldigvis er der stadig seriøse fans ombord (dig) ... men det virker sgu ind imellem som om det ikke er gået op for mange United fans at de er igang med en lang sej tilbagevenden - som du selv har skrevet, 2 sejre er en stime
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Jeg er enig med LaPioche, det er ikke mit indtryk at United-fans generelt er sikre på top 4. Der er selvfølgelig nogle tosser, der bliver opstemte af at opføre sig som edgy jubeloptimister, men dem må man lige ekskludere :)
We know what we are
Skrevet af KnockOut
Jeg snupper gerne et "grim" win men jeg nåde da lige at få den der tanke, aaah det er sådan en Chelsea de "andre" fejler også kan vi ikke udnytte det.
men det blev da gjord til skam takke være en god indskiftning.

Så blev det første salg officielt og 15mil blev prisen, så er der da lidt hentet tilbage på konto efter et par køb.

Spændt på om der er nogen der vil købe Bats og Baka som må og skal være de næste ud af døren på salgs siden.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Wise1964
Spændende om vi kan byde city op til dans på torsdag ... jeg gætter på en kamp der kan gå alle veje
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Pep får i hvert fald roteret, så det bliver næppe en faktor at de spiller 3 kamp på 8 dage, mens det blot er vores anden.
We know what we are
Skrevet af Black Spider
Jeg tror, vi får klunkerne i persillehakkeren. City er rimeligt velkørende og oppe i fart og vi så ud til at være det stik modsatte.

Jeg bryder mig ikke meget om Contes tilgang, men jeg tror lidelsesbold er på menuen. Afgjort den type kamp hvor vi spiller med Willi og Mount på kanterne og Kante-Kova-Barkles på midtbanen og så giver 114% for at slide dem ned.

Problemet er selvfølgelig, at med 5 udskiftninger lader de os løbe i 70 minutter og så laver de fire offensive indskiftninger, løber os fuldstændigt over ende, og vi taber alligevel 4-0. Men det er den bedste ide, jeg kan komme på.

Men kan vi holde dem frem til vandpausen i anden halvleg, så tænker jeg, at vi kan satse med Puli og Billy i stedet for Willi og Kovacic og så bare krydse fingre og håbe på det bedste. Jeg ville nok også starte med Giroud og så bytte Tammy ind til sidst.
Skrevet af Wise1964
Nu gider jeg ikke se kampen Black Spider .... ha ha
Jeg tror nu godt vi kan spille med om et godt resultat, men det kræver alle rammer dagen og vi finder skarpheden frem. City kom alt for let til det mod et mega tamt burnley mandskab
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Det jeg er mest spændt på er om dommeren vil lade City begå deres professionelle frispark. Får de lov til det, så kan vi godt komme til at få det svært. Jeg synes dog vi i den første kamp mod City og kampene mod Liverpool viste at vi på dagen kan være med på deres niveau. Jeg tror på point og glæder mig til at se Pep surmule i postmatch interviews, det kan jeg godt lide.
We know what we are
Skrevet af Vince71
Må nok desværre melde mig enig med BS. Tror egentlig vi kommer til at spille fint, men på en eller anden måde alligevel får en røvfuld til sidst. Har ikke de store forventninger til den kamp. suprise suprise :)

Dejligt med salget af Pasalic og fint beløb vi får. Win win for begge parter. Er spændt på at se hvor nemt/svært vi kommer af med alle de åbenlyse salg. Man kunne godt frygte at vi kommer til at hænge på nogle spillere lidt endnu. Michy skal sendes afsted, med kun 1 år tilbage af sin kontrakt. Og man må nok forvente at det bliver småpenge vi får for ham. Jeg er virkelig i tvivl om hvor vidt vi overhovedet kan sælge nok til at finansiere ydeligere køb hvis vi snakker Chillwell og Havertz priser. Får ikke umiddelbart øje på noget i vores trup, som får mig til at tro andet. Selvfølgelig kan man sælge både Michy, Bakayoko, Emerson og Jorginho så er det måske en anden snak, men hvor realistisk er det lige nu?
Skrevet af Black Spider
Vince, der er stadigvæk Bakayoko, Zappacosta, Moses, Kenedy, Drinkwater, Baba Rahman, Nathan og Piazon. Og Musonda, selvfølgelig.

Det knap så fede er, at Kenedy åbenbart har kontraktudløb om en uge, men så sparer vi vel i det mindste lidt løn. Nathan har også kontraktudløb i år. Og de næste irritationer, Drinkwater er useless, Rahman er langtidsskadet, Musonda er langtidsskadet...

Det efterlader så Zappa, Moses og Baka som de primære salgsobjekter. Men kan vi få dem videre, så er det da trods alt stadigvæk penge.

Bortset fra at Inter ikke ønsker at købe Moses, og hvem skal vi så afsætte ham til? Mon Mou har brug for en billigere defensiv kant end Willi? Og selvfølgelig har Zappa siddet ude hele sæsonen med en knæskade, så om Roma faktisk tager ham er mere end en anelse usikkert.

Så ja, Bakayoko skal da egentlig bare sælges for 30-40 mio pund, så er vi kørende. Var det noget, PSG? Hov, PSG har ikke lyst til at bruge penge dette vindue, fordi deres elendige oliestat-ejer fik røvfuld af oliepriserne? Pis!

Og for at gøre det helt forfærdeligt, så er Juventus den mest åbenlyse bejler til Jorginho, men de har åbenbart likvide problemer og vil meget hellere bare sende Pjanic den anden vej, frem for rede penge.

Det er i situationer som den her, at man bliver træt af, at vi ikke kan lave CM-tricket med at tilføje en manager, give ham kontrollen et eller andet semi-anstændigt sted, og så dumpe alt vraggodset videre til dem.
Skrevet af maarkap
Men Juventus har 72 mil pund at smide efter Arthur. Vi må håbe han siger nej og de tager Jorginho i stedet..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Vince71
Hvis Inter ikke vil beholde Moses, så bliver det vel en udlejning til ham medmindre vi kan omskole ham til VB lol... Monaco har en option på Bakayoko men om de bruger den med alt det her Corona er svært at sige. Ellers er vores bedste bud vel PSG som måske ville give et fint beløb og han er trods alt kun 25 stadig. Vil Juve ikke have Jorginho så tror jeg godt vi kan droppe et salg af ham. Emerson skal der nok være bud efter.

Men generelt set er vi vel lidt "fucked" på salgs fronten som jeg ser det? Havertz og Chilwell virker lige pludselig meget langt væk. Så egentlig også hellere vi droppede Havertz og i stedet hentede Upamecano "billigt" da han kun har et år tilbage. Upamecano og en ny VB ville for mig være det perfekte transfervindue.
Skrevet af Wise1964
Med tanke på at transfervinduet kører 2 måneder endnu må man formode at der kommer gang i salget når turneringerne i Europa slutter ... mon ikke der ryger 3-5 spillere i løbet af de kommende måneder - jeg tror det
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af YNWA"96"
Vinduet lukker formentlig først 5-6 oktober, inden man tager hul på den nye sæson i CL. Det mangler dog at blive endeligt bekræftet.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(492319200711)
Leicester ser ud til at være gået fuldstændig i stå. Lad os håbe at vi spiller røven ud af bukserne på torsdag og snupper alle tre point og giver Leicester endnu mere gummiben.
Skrevet af Vince71
Jeg er ikke så bekymret for hvor meget tid vi har til det, men mere hvem vi sælger og hvad vi kan få for dem. Specielt ift at vi har store ambitioner og gerne vil hente nogle spillere med tunge priser.

I øvrigt dejligt med endnu et X til Leicester.
Skrevet af KnockOut
Chelsea manager Frank Lampard will have two of his senior attackers available for the Premier League run-in after Willian and Pedro agreed to short-term extensions on their current deals until the end of the season.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Vince71
Flere skriver at vi skulle have lagt et officielt bud på Havertz i dag og det skulle være højere end det bud Real Madrid har lagt. Har ingen ide om hvor pålidelig de medier og jounalister er.

Vi skulle også være interesseret i en dobbelt handel i Leipzig og man holder stadig øje med Upamecano. Som eftersigende er vores førstevalg når det kommer til CB.
Skrevet af Wise1964
GO GO GO Vince ... så får du sgu en virtuel krammer, hvis Upamecano hentes ind!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Lampard siger vi ikke har budt på Havertz
We know what we are
annonce
0