Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Vince71
Werner og Ziyech kan være nok så nice, men det her kan de ikke løse. Og så er jeg ved at være godt træt af alt den her Havertz, Sancho snak. Det er åbenlyst for en blind mand at vi skal investere i forsvaret, potentielt en ny målmand.

Det her forsvar får os absolut ingen steder og vi har snakket om det i 2 sæsoner i træk nu uden forbedringer. AC vores kære akademi spiller, bliver bare aldrig den forsvars spiller vi håber på. Rüdiger - masser af gejst og gåpåmod, men er det virkelig ham som skal/kan lede det her forsvar, for jeg har ikke set det endnu?? Zouma, Alonso og Emerson...
Skrevet af Cfever
Gad vide hvorfor Giroud ikke spillede fra start? Han har været langt langt bedre end Tammy i en lang periode.


Det kan man vidst ikke rigtig sige med cirka 3 måneders coronapause. Men uanset hvad så kan Giroud ikke spille alle minutter i et så tæt-pakket program som det vi har nu.

Mht dine tanker om forsvaret må jeg også sige at jeg er dybt forundret over den måde vi dækker op på. Vi lader AC tage duellerne med Antonio og Rüdiger dække af, det er lige omvendt af hvad de er mindst-dårlige til. AC skal ligge og rydde op, mens Rüdiger skal tage duellerne. Det virker helt absurd man ikke kan få det sat op, når han vitterligt er den eneste spiller de skal have øje på ...
We know what we are
Skrevet af Forza Zola
Det der er det helt store problem med Kepa, er som sådan ikke hans præstation idag. Men i engelsk fodbold skal man altså have en keeper der kam gå id i feltet og afværge nogle situationer. Det værende såvel på indlæg i åbent spil, samt standardsituationer. Det sker stort set aldrig.
come on Chelsea
Skrevet af Cfever
Jeg er helt enig Vince. Vi har ikke problemer med at skabe chancer, vi er cirka på omgangshøjde med Liverpool ift expected goals (omend deres er unaturligt lav fordi de har ført meget). Hvis vores forsvar bliver bedre, vil det også hjælpe fremme på banen.
We know what we are
Skrevet af Vince71
Upamecano/Koulibaly/Chilwell ville alle være nice. Men ud fra det niveau som vi ser fra vores spillere, behøver vi jo nærmest ikke en gang at være oppe i disse priser for at forbedre os. Hvilket gør det endnu mere skræmmende..
Skrevet af Dr. Def
Problemet med Kepa er han aldrig nogensinde redder holdet i kritiske tider. De andre tophold har også hårde perioder i løbet af kampene men de har en keeper de kan stole på og som kan hjælpe dem med nogle pointgivende redninger.. vi har det der mest minder om et Splejset fugleskræmsel...
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Forza Zola
@ Vince

Meget enig.
come on Chelsea
Skrevet af Wise1964
Dagen derpå kan man kun sige - ØV og FANDENS OGSÅ
Endnu en chance forspildt for at tage den 3. plads som så mange gange tidligere i sæsonen når døren blev åbnet.

Min forventning er nu at United tager 3. pladsen og vi får en gyser afslutning mod Wolves på hjemmebane i den sidste kamp som sagtens kan ende med at kræve en sejr. Leicester tror jeg ikke længere på ... de har det simpelthen for svært i programmet med den nuværende form de er i.

Det der irriterer mig mest er faktisk at folk laver så mange børnefejl at det skriger til himlen og selvom Dave har gjort det virkelig godt, så vidner den måde han opfører sig på ved hjørnesparket før det underkendte mål om at vi IKKE har styr på en skid i det forsvar. Han mindede mest om mand der bare skulle skide og ville gnubbe det af på de andre.

Vi SKAL have forstærkning i forsvaret og den udskældte Alonso er faktisk ikke så slem endda - det er centralt det koger rundt i stor stil. Kepa får skylden for alt, men hvad fanden skal manden lige gøre når holdet bare efterlader ham i lort til halsen?

Og så et anerkendende nik til klubben og Lampard for at hende Timo Werner - det var meget tydeligt i går at der også mangler kvalitet i spids.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af LeCoqRod
Jeg hørte rygter om alaba! Please gå ned af den vej chelsea! Ham og Tagliafico
Carefree, wherever we may be https://media.giphy.com/media/CznIzh6BlEEgg/giphy.gif
Skrevet af Black Spider
Min vurdering af kampen er noget forskellig fra de fleste andre herinde, kan jeg se.

Hvorfor bliver vi slagtet til sidst? Det gør vi fordi vi ikke kan spille os igennem og både Kante og Alonso derfor skubber alt for langt frem. Og Azpi. Der er to forsvarspillere til at dække for to angribere og absolut ingen støtte hvis noget går galt.

Noget går så galt. Antonio får bolden og AC, fordi han ikke vil fanges på bagkant i en direkte løbeduel mod Antonio, har fornuftigt nok placeret sig med en smule afstand. Så langt så godt, men Antonio gør noget andet end hvad AC forventer, skaber lidt plads, og sender bolden diagonalt til Lamalenko (eller hvad hans navn nu var), som er i så frit rum, at han er i fare for eksplosiv dekomprimering. Rudi forsøger at løbe ham op, men det er en dårlig vinkel og Rudi har så meget fart på, at han bliver fuldstændigt parkeret ved et træk ind i banen. Stort mål at skyde på, stort set nul chancer for Kepa. 3-2 Wham.

Ja, AC så dum ud. Rudi så dum ud. Kante og Alonso var slet ikke med på billederne. Kepa var forventeligt en ikke-faktor. Men hvis vi kunne spille os igennem den Wham-blok med mindre end 8 markspillere fremme, så ville problemet jo ikke opstå. Hvis vi havde været foran på det tidspunkt, så ville problemet ikke opstå.

Det kræver en lidt anderledes tankegang, end vi er vandt til, at spille offensiv fodbold. Der er meget "vores forsvar er ikke stærkt nok" herinde, men i min optik er det lidt skudt ved siden af, for forsvaret er egentlig okay meget af tiden. Vi skal bare sørge for at være på bolden, så går det jo fint. Vi holder ikke mange clean sheets, men det er ligegyldigt, så længe vi scorer 2-3 mål for hver af modstanderens.

Og her er så problemet med gårsdagens kamp, sådan som jeg ser det. Vi har djævelsk svært ved at score de her mål. Vi har et voldsomt overtag i spillet, men det fører ikke til noget.

Kante skaber ikke noget, Kova skaber ikke noget, Azpi og Alonso det samme, Willi scorede et straffe og et frispark, men i åbent spil haltede det noget... Tammy og senere Giroud er hellere ikke skabere og i går var de så heller ikke afsluttere. Barkley havde overordnet en dårlig kamp, Mount var okay, RLC var okay, og Puli var livlig (men brændte).

Vi er kommet til det punkt, hvor vi kan holde bolden ganske fint, og bevæge den rundt og rundt og frem og tilbage og fra side til side til side, men hvem laver de rigtige løb og hvem får sendt bolden frem til løberen?

I andre så den samme kamp som jeg så, men det jeg tænkte var egentlig ikke "shit, hvor har vi brug for at bruge 200 mio på forsvar", men nærmere "shit hvor har det forsvar brug for, at vores angreb bliver lidt skarpere". Så ja, jeg ser stadigvæk meget gerne at vi køber Havertz, hvis det er muligt.

Sagt på en anden måde, hvis vores strategi er at vinde på knockout, så giver det ingen mening at stoppe med slag-træning før vi faktisk kan slå hårdt nok til at sende en modstander til tælling. Og Wham viste os jo ganske fint, at vi stadigvæk ikke slår hårdt nok. Havertz gør os i stand til at slå meget hårdere. Og lige præcis Wham kunne jeg virkeligt godt tænke mig at se os slå direkte ned igennem gulvbrædderne.

Jeg kunne godt tænke mig at se nogle defensive forstærkninger også, bevares. Kepa kan vi næppe flytte, men Alaba ville være fedt, Upamecano ville ikke være en katastrofe, selv Declan Rice kunne være okay. Men ingen af dem hjælper os ret meget med at score 5 mål mod Wham.

Med et helt nyt forsvar behøver vi selvfølgelig ikke score 5. Vi kan nøjes med at score en enkelt gang, måske en gang mere på kontra, og så kontrollere resten af kampen. Det er en defensiv tilgang. Mou spillede på den måde. Conte spillede på den måde. Lampard spiller ikke på den måde, og jeg kan faktisk godt lide det. Det er en ny og spændende måde at tænke på.
Skrevet af Jax Lothbrok
"Normalvis" er jeg også hurtig til at være efter Alonso, men lige præcis igår kan han simpelthen ikke klandres for noget - AC og Rudiger er noget af det værste jeg husker at have set for nogle CB´s i meget lang tid (og jeg har endda set Arsenal-kampe med Luiz og Mustafi som makkerpar...). Eller også er Antonio bare en gudsbenådet spiller, som burde spille i Real Madrid i stedet?!

Medmindre Lampard (og resten af trænerteamet) er idioter - og det tænker jeg af gode grunde ikke de er, så VED de jo også godt at vi har et problem på dødbolde. Og ja, Zouma ville da pynte mand-mand duellerne, men det er jo ikke én spiller som bare er fysisk stærk der ændre på det. Nej, vi har jo brug for spillere som er LEDERE og som tager ansvar. Det kan godt være Azpi og Rudiger forsøger at være ledere, men de er bare ikke naturlige ledere som for alvor sætter sig i respekt.

Jovist, Terry var selv god i luften og duelspillet - men han var vel ikke bedre/større/stærkere end fx Zouma? Nej, Terry kunne LEDE, DIRIGERE og ikke mindst GÅ FORREST i alt hvad holdet foretog sig og han kunne styre alle på vores dødbolde, og det kan man ikke underkende.
Skrevet af Slettet(391545211002)
Spillere som John Terry hænger bare ikke på træerne, sådan nogle spillere kommer der kun 2-3 stykker af per generation i min optik, så at finde en "John Terry" tror jeg bliver svært...

Den defensive tilgang skal simpelthen forbedres både som hold og individuelt spiller for spiller.
Skrevet af Cfever
Kante skaber ikke noget, Kova skaber ikke noget, Azpi og Alonso det samme, Willi scorede et straffe og et frispark, men i åbent spil haltede det noget... Tammy og senere Giroud er hellere ikke skabere og i går var de så heller ikke afsluttere. Barkley havde overordnet en dårlig kamp, Mount var okay, RLC var okay, og Puli var livlig (men brændte).


Det her er jeg simpelthen ikke enig i BS. Kovacic laver et godt forarbejde, der gør Puli i stand til at trække straffesparket. Pulisic trækker både straffesparket og frisparket, der førte til målet. Derudover er det ikke mere end to-tre kampe siden Azpi havde to assists i en kamp og han havde flere fine indlæg i går.
We know what we are
Skrevet af RobertTheRobber
Det er lidt komisk at nogle er efter AC i sådan en grad. Han har nærmest lige været kampens spiller mod City, efter Pulisic og Azpilicueta og spillede ligeledes en brandkamp mod Leicester.

Måske er det systemet, måske er det makkeren, måske er det målmanden, men der er ingen tvivl om at han har niveauet til topfodbold i PrL.

Jeg er ligeglad med hans nationalitet og at han er fra akademiet. Han er en god forsvarsspiller og han er god nok til Chelsea, længere er den ikke. Det har vi jo netop for pokker jo set i de to foregående kampe, jøsses da.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Black Spider
Cfever, Kova laver en enkelt eller to gode ting, men set over hele den time, han får, hvor meget skaber han så? Azpi er jo i øvrigt det samme. Han slår et godt indlæg hist og her, men grundlæggende er han ikke en "farlig" spiller. De er ikke de rigtige folk at have på bolden, hvis vi skal flytte en parkeret bus.


Robert, jeg er i det store og hele enig hvad angår AC, men i går kvajede han sig et par gange. Han var formentlig den stærkeste hovedstødsspiller i går og han var helt væk på det annullerede mål, ikke i spil ved 1-1, og direkte skyld i 2-1. Og ved 3-2 ser han ikke specielt god ud. Dertil havde Antonio en chance, som dog blev redet af Kepa, hvor AC simpelthen blev parkeret.

Skrevet af Cfever
Jeg er som sådan ikke uenig med dig BS, jeg synes bare det er lidt vel meget at forvente de spillere er produktive i alle kampe. Barkley var vel tiltænkt en rolle i går hvor han skulle åbne West Ham op med langskud og hans uforudsigelighed, men der fejlede han så. Ligeledes var Willian decideret ringe i det kreative aspekt, hvis man ser bort fra hans frispark, var det jo en ringe kampe af ham.
We know what we are
Skrevet af Black Spider
Og det er derfor, jeg er på Havertz-vognen.

Vores offensiv kunne ikke løse opgaven i går. Der var simpelthen mere fyrværkeri at sætte ind, der kunne gøre en forskel, og det vi havde var ikke godt nok i forhold til, hvad vores forsvar og tilgang kræver.

Okay, en CHO i topform bliver måske spændende, og næste sæson har vi også Ziyech, og RLC vil være kommet i lidt bedre form, men der skal ikke meget til, før vi bliver lidt for forudsigelige.

Og så tænker jeg lidt på, hvordan verden ellers kunne se ud. Fx Ziyech-Timo-Havertz i frontkæden og Mount-RLC-Kante på midtbanen. Eventuelt kunne man endda skifte Alonso ud, spille 3-back + Kante i defensiven, og tilføje en Pulisic.
Skrevet af Cfever
Nu var det så også en kamp hvor West Ham forsvarede med alle mand i 90 minutter. Hvis vi ikke havde givet dem to mål, så havde vi også skabt markant mere når West Ham var tvunget frem på banen. Vi har generelt ikke et problem med at skabe chancer.
We know what we are
Skrevet af Black Spider
At lade West Ham komme frem på banen og tage dem på omstillinger er det, vi typisk har gjort gennem de sidste 15 år. Det er vores normale, lidt defensive måde at spille på, og skal vi spille på den måde, så skal vores forsvar netop kunne tåle den slags pres.

Min holdning er den modsatte. Efter vi scorer til 1-0, så skal vi bare blive ved med at presse på til 2-0. 3-0. På intet tidspunkt lader vi dem komme på bolden.

Vi skaber pt chancer, men er det gode chancer? Hvordan var vores xG mod Leicester? Hvad var den mod Wham? Min påstand er, at selv om vi gør det relativt godt, så skal vi være en hel del bedre, hvis vi skal kunne slippe afsted med vores dårlige forsvar.
Skrevet af Cfever
Det du skriver er ikke uforeneligt med det jeg skriver. Min pointe er blot at vi havde skabt mere, hvis West Ham skulle yde bare en minimal indsats for at score mod os i går. Jeg ved ikke hvad den var mod Leicester i går var den vidst 1,7. Men mod City lavede vi den højeste xG, der har været imod City i PL i den tid Understat har lavet tallene.
We know what we are
annonce
0