Snak

Mere indhold efter annoncen
Sjovt at vi allerede nu kan begynde at kigge frem mod et spændende transfer vindue.
Jeg giver her mit bud på hvem jeg gerne så forlade os og hvem vi skulle supplere med

2015/2016

Courtois - No comments
Jamal Blackman - Reservemålmand
Luis - Skal have chancen på venstre back
Dave - Tilbage i sin naturlige position som højre back
Zouma - Skal have chancen for alvor
Terry - CAPTAIN!
Oscar - Skal selvfølgelig blive
Hazard - No comments
Fabregas - No comments
Cuadrado - Han skal have chancen og det kan kun blive bedre
Matic - Styrmand
Willian - No comments
Costa - No comments
Ake - Skal integreres for alvor
Ruben Loftus-Cheek - skal integreres for alvor
Isaiah Brown - Skal integreres
Patrick Bamford - Skal integreres

Afgang

Cech - han fortjener at slutte sin karriere som 1. målmand
Ramires - Nok er nok, time to go
Drogba - Karriere stop og ind som angrebstræner - nok er nok!
Mikel - Skal have lov at spille 1. holds fodbold for alvor, det fortjener han
AC - Udlejes, hans tid er ikke endnu

Spørgsmålstegn

Cahill - Kan han blive stabil nok og boldsikker nok, jeg tvivler
Ivan - Klubmand, men han holder de unge ude og vi burde cashe ind på ham nu
Remy - God angriber når han spiller, men hans fysisk virker skrøbelig

Tilgang

Morgan Schneiderlin - Hans kvaliteter kunne virkelig bruges i Chelsea
Antoine Griezmann - Ville være en super substitut til Costa som falsk 9´er
Varane - Kunne være en klasse afløser til Cahill, men han sælges nok desværre ikke

Mangler/emner?

Reservemålmand
Central midtbanespiller1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Er fuldstændig pjattet med Griezmann, han ville være et perfekt køb på lige fod med Reus, Varane er også lidt af en drøm men han er desværre slået igennem i Real men de vil stadig gerne spille Pepe og Ramos i midten så måske
1 26 8 11
Nu bliver det lidt overfladisk, for han er en dygtig spiller, Griezmann, men for fanden hvor ser han "fimset" ud. Hvis han skal til Chelsea, så skal der ihvertfald en stylist ind over. Ellers magter jeg ikke at glo på ham.
Ha Ha Mighty - men du har sgu ret, han ligner en der virkelig forsøger et alternativt look!
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Nevill som spiller var jeg aldrig vild med, men som pundit er han altså fremragende. Altså sådan helt generelt. Hans analyser for SkySports er altid fantastiske.

Derudover er jeg enig med ham her.

Ift. Gündogan er han jo fantastisk, men manden har altså kun spillet 29 kampe de sidste 2 år, men holder han sig fit, ville han jo være fin.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Jeg har præcis samme opfattelse af Neville. Hadede ham som spiller, synes virkelig han gør det godt som ekspert.

Samtidig er han (så vidt jeg er stødt på) heller ikke tåbeligt forgabt i sin tidligere klub, som det ses ved rigtig mange danske (såkaldte) eksperter.

Jeg så helt sikkert også gerne Gündogan i Chelsea, men ikke hvis det er på bekostning af Oscar som en anden bruger nævnte (det tror jeg dog heller ikke sker).

Men jeg har en eller anden fornemmelse af, at han ender i United - sammen med en røvfuld andre spillere. De skal nok få fyret en milliard af igen i dette vindue.
Mon ikke også Moses smutter væk. Ingen grund til han fiser husleje af mere.
Tilgang

Morgan Schneiderlin - Hans kvaliteter kunne virkelig bruges i Chelsea
Antoine Griezmann - Ville være en super substitut til Costa som falsk 9´er
Varane - Kunne være en klasse afløser til Cahill, men han sælges nok desværre ikke
Jeg kan altså ikke lade være med at kommentere disse. Schneiderlin, hvor regner man med at han skal bruges? I stedet for Matic eller Oscar? Det ville jo være direkte idiotisk. Selvfølgelig har Matic sine udfald, men en spiller som Schneiderlin skal spille hver gang og så må en klub som Arsenal være mere oplagt for ham

Det kan godt være I har et godt forhold til Atl Madrid, men jeg kan heller ikke se hvad Griezmann skulle i Chelsea. Du skriver selv at han vil være en god SUBSTITUT for Costa. Sidste år gav det mening for Atl Madrid at sælge, da de kunne hente Mandžukić, som var en rigtig fin erstatning for Costa samtidig med at man hentede Griezmann. I kan selvfølgelig byde en pris, som Atl Madrid ikke kan sige nej til, men hvorfor skulle Mou det, når Costa burde være det klare førstevalg? Desuden har I Remy, som har været en ganske fin substitut, når han ikke har været skadet. Derudover har I Bamford i Middlesbrough, som bør kunne være tredjevalg.

Det ville heller ikke give mening for Real Madrid at sælge Varane, selvom et tvivlsomt britisk sladderblad åbenbart var ude at sige at Real Madrid havde accepteret et bud fra Man Utd i vinters. Pepe er efterhånden 32 og han holder ikke evigt og i Varane har Real Madrid fremtiden på plads i centerforsvaret. Real Madrid er derudover større en Chelsea. Arsenal fik kun Sanchez fordi Barcelona ville af med ham.

Så har flere været inde på at de unge talenter bør have chancen. Derfor giver det heller ikke mening at hente Gündogan, da RLC igen vil føle at der er for langt til holdet.

Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Lige et generelt spørgsmål:

Jeg er ikke hjemme i morgen til kamp mod CP, men kan måske nå at stresse hjem til afslutningen. Men dette vil jeg kun gøre hvis det er i morgen vi evt. får overrakt pokalen.

Så, hvis vi vinder PL i morgen - er det så der vi får pokalen eller er det først i sidste runde? Altså jubelscener og hele fejemøget?
annonce