Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Hvad sker der egentlig hvis United vinder Europa League og kvalificerer sig direkte gennem den plads? Ændrer det noget på de nationale pladser?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Det var vist heller ikke den store hemmelighed at han ikke ender her hvis vi misser CL. :)

Kan faktisk ikke huske om Uniteds (top4) plads går videre til 5 pladsen. Da vi vandt EL tog vi der ikke CL væk fra en eller anden klub netop fordi vi vandt?

Leicesters slutprogram siger Sheffield, Tottenham og United. Av av.
Skrevet af YNWA"96"
Det gør den ikke :)Should a Premier League club win the UEFA Champions League they will automatically qualify for the group stage of next season´s competition regardless of their league finishing position.

Should a Premier League club win the UEFA Europa League they will automatically qualify for the group stage of next season´s UEFA Champions League regardless of their league finishing position.

A maximum of five Premier League teams are eligible for UEFA Champions League qualification.

In the event that a Premier League club win the UEFA Champions League and another win the UEFA Europa League and neither of these clubs finish in the top four of the Premier League, the club lying fourth in the table will drop into the UEFA Europa League group stage.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(391545211002)
Bournemouth!
Skrevet af Wise1964
Tænk at et andet såkaldt tophold kan være omend endnu ringere end vi selv er ... imponerende
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Dr. Def
Der er ingen der vil have den 4plads efter United åbenbart, ender nok med wolves tager maks point i deres sidste 3 og nupper pladsen
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Vince71
Tak Bournemouth!

@Wise
Det er Sarri sæsonen om igen. Vi er ringe, men de andre er ringere. :)
Skrevet af MVM
Nu har vi Norwich på tirsdag. Den skal vindes og gerne stort. Som jeg ser det har vi dummet os den ene gang vi måtte, de sidste kampe skal give minimum 7 point.

Håber på denne opstilling.

Kepa

Azpi - Rudi - Zouma - Alonso

RLC - Kante - Barkley

Willian - Giroud - Pulisic

Gerne med massere af spilletid til CHO. Der er virkelig drevet rovdrift på Willian og Pulisic. AC skal have en pause og Alonso skal næsten ind, sådan som James har spillet rent defensivt. Kante burde være klar og så skal Mount også have en pause.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Mugesh
@Zola
Enig i, at der mangler en leder på cb, men er ikke enig, at forsvaret er så ringe, som du gør dem til. De har hverken særlig godt støtte foran dem, da Lampard ligesom Sarri valgte det meste af sæsonen at bruge en defensiv elendig Jorginho foran cb´erne. Dernæst, så har de heller ikke fandens meget støtte bag dem med Kepa, som må vel være et af ligaens ringeste målmænd i denne sæson.

Jeg håber på en ny LB, målmand og Havertz. Hvis vi kan få solgt Rudiger, så vil jeg ikke klage over en cb fra øverste hylde. Jeg tror stadig på, at både AC og Zouma kan løfte spillet ved siden af en mere erfaren og cb med lederevner.

@el inmigrante
Jeg kan ikke lige se, hvor jeg maler fanden på væggen her. De spillede en rigtig dårlig kamp og det skal de selvfølgelig have vide.

Ift. Forventninger, så har mine forventninger til denne sæson hele tiden været top 4, da jeg mener, at talentmassen er til det.

Ps: er der nogle der kan nævne nogle få CB´ere, som virkelig kan løfte vores forsvar og hold, huske på det sejler både foran og bagved forsvaret og som kan erhverves for under 750mil? . Og kom for guds skyld ikke med Ake eller et eller andet bundholds-cb´er, som har haft én sæson på højeste niveau.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Wise1964
@mugesh
Jeg vil påstå at Upamecano kan løfte forsvaret og Declan Rice det samme
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af maarkap
Nu var vi “heldige” at Leicester vælger at smide det hele mod en af de dårligste hold i PL, men vi giver pt odds 3.4 på ikke at slutte i top 4. Så bookmakerne tror på Chelsea.

Jeg overvejer derimod om jeg skal spille på det..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Black Spider
Problemet med Rice og Upa er vel i mindre grad deres respektive talenter og i højere grad at vi mangler en styrmand. Og da begge er 21 år gamle, så er det vel ikke helt realistisk, at de bare lige stepper up og sætter skik på "gamle" folk som Rudy, Zouma, AC.
Skrevet af RobertTheRobber
Ret mig hvis jeg tager fejl, men er vi ikke i ChL, såfremt vi slår Norwich og Wolves, og Leicester ikke vinder over eller får uafgjort med United? Er den så ikke sikker?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af maarkap
@Robert

Hvis United slår Leicester og vi vinder to kampe, så skulle den være sikker, ja.

Kald mig bare pessimistisk, men at skulle vinde 2 ud af 3 kampe mod Wolves, Norwich og Liverpool virker nu også som en stor mundfuld.

Jeg tror det er mere realistisk at håbe på hjælp fra Mourinho.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Wise1964
https://www.tas-cas.org/fileadmin/user_upload/CAS_Media_Release_6785_Decision.pdf

Det var vel ventet at der ikke kom meget ud af den dom udover en finansiel bøde. Så vi skal i top 4 ser det ud til for at komme i CHL

Det må være begyndelsen på enden for FFP når man kun straffes på det man har mest af, penge
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
og Alonso skal næsten ind, sådan som James har spillet rent defensivt.

Ah hvad? Jeg ved godt vi var hårde ved James i starten, men han er da kommet godt efter det. Mod Sheffield var han vel blandt en af vores bedste (Hvis der var nogen). Og mod Watford og CP spillede han da netop 2 gode kampe defensivt?
Skrevet af RobertTheRobber
@maarkap

Jeg vil bestemt ikke kalde dig pessimist. Med lørdagens kamp i tankerne, er selv kampen mod nedrykkede Norwich en gyser. Jeg vil langt hellere kalde dig realist og jeg tror ikke der er så meget andet at gøre end at blande kortene til forsvaret endnu en gang.

Alonso må vi simpelthen prøve på venstrebacken igen. Jeg synes han har været ganske udmærket i denne sæson, ud fra hans spidskompetencer og en rutineret forsvarsspiller som ham, der samtidigt er god i luften, må være noget vi næsten er nødsaget til at bringe i spil.

James har derudover været rædderlig i op til flere situationer.

@Vince

Som jeg gennemgik for nogle sider siden, var James manglende evne til at afdække modstanderne direkte skyld i, at AC kom til at se endnu værre ud end hans dårligt timet indlæg var.

Det skal dog siges, at James ikke får den forventede backup fra hans kanter eller midtbane, hvem end der havde som opgave at dække løbet i feltet, hvis det altså ikke var ham selv.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Vince71
@Robert
Som jeg gennemgik for nogle sider siden, var James manglende evne til at afdække modstanderne direkte skyld i, at AC kom til at se endnu værre ud end hans dårligt timet indlæg var.

Kan du huske hviken kamp det var?

Jeg er ikke uenig i at der har været situationer hvor han kunne være bedre. Men som sagt så synes jeg han er kommet godt efter det. Specielt mod CP og Watford hvor han faktisk ligner den Reece vi kender også defensivt. Men hvorfor ikke prøve Alonso og Reece af sammen. Skal azpi spille hver gang?
Skrevet af RobertTheRobber
@Vince

Det var mod CP. Jeg tillader mig copy-pase indlægget fra sidst.

Nu så jeg i øvrigt CPs andet mål igen i dag, et par gange. Vi var flere (inkl. mig selv) der var hurtige til at give AC skylden alene. Det er også et utroligt dårligt timet indgreb han laver. Dog er det værd at bemærke, at James slet ikke dækker af for indlægget eller presser McArthur der kan lægge en super præcis bold ind, hvor AC næsten ikke kan gøre andet end at blive fanget på mellemhånd, når Van Aanholt modtager bolden i fart.

Jeg ved ikke lige hvad der foregår for resten af markeringerne, for er det ikke Gilmour der egentlig skulle dække Van Aanholts løb ind i feltet? Da Van Aanholt modtager bolden, er AC og Zouma alene med tre spillere på noget der ligner fem-syv kvadratmener i venstre side af feltet (fra kameraets vinkel).

Et halvt sekund efter er AC og Zouma alene med fire spillere i venstre side af det lille felt. Zouma skal selvfølgelig dække manden med bolden og bliver nødt til at slippe Benteke. En kort aflevering og så en kasse.

Det er sgu lidt håbløst egentligt. AC har sine fejl og laver et skidt indgreb, men ALT er altså baseret på, at han skal nå den bold uanset hvad, for der er ingen backup eller hjælp at hente, for han og Zouma står pludselig alene med fire spillere.

Måske skulle James havde været i feltet og og dække for Van Aanholts løb og Mount skulle have presset McArthur. Måske skulle Gilmour være spilleren der dækker for backen når James er ud og dække for kanten.

I kan se hvad jeg mener her:

https://ibb.co/Jr07Wqg
EDIT: Linket er dødt

Jeg mener bestemt, efter at have set det flere gange, at AC ikke alene kan bebrejdes det mål. Det er slet ikke hans mand, der laver løbet i feltet. Ja, han bliver fanget på mellemhånd efter et elendigt timet indgreb, det skyldes dog at han kommer fra en markering af de to spillere foran målet, sammen med Zouma.

Nu er dette ikke bare et langt indlæg for at forsvare AC. Formålet er at diskutere og prøve at undersøge, hvorfor vores forsvar er så hullet som tilfældet er.


Som det fremgår, er det nødvendigvis ikke James skyld, men det er en fejl der er sket flere gange og jeg ved ikke om det er James der ikke ved hvordan han skal dække, eller om ham svigtes af markspillerne og således svigter centerforsvaret.

Jeg er i øvrigt alt for, at prøve Alonso og James samtidigt. Noget skal der ske, så hvorfor ikke bare ryste posen.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Vince71
@Robert
Havde faktisk lige set den situation du skriver om da jeg skrev til dig. Det er svært at se hvad Reece skulle have gjort anderledes.

Nr.3 (kender ikke navn) løber bag om Gilmour, hvorefter Reece kort følger med ham og dirigere Gilmour ud til McArthur. Det registrere Gilmour ikke, så med det samme afleveringen bliver lagt løber Reece ud mod McArthur og gør hvad han kan gøre for at blokere. Det er også værd at notere at McArthur ikke laver et "indlæg" men ligger en aflevering bag Reece, som han umuligt kan blokere. Jeg kan ikke rigtig se hvad han ellers skulle have gjort i den situation.

Som jeg ser det er han den eneste som faktisk registrere hvad der foregår derude, men skal dække 2 mand selv og må derfor beslutte sig på meget kort tid. Jeg er i øvrigt enig med dig i at AC heller ikke kan gøre meget mere.
annonce
0