Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Det bliver en vanvittig søndag og med garanti en kamp vi ikke glemmer lang tid fremadrettet ... den kan gå alle veje - det vil overraske mig meget såfremt United hjælper os.

Største problem søndag er den noget længere hviletid til Wolves - så vi står i præcis samme lorte situation igen
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Wise

Der er dog en faktor, man lige skal huske. Wolves er vidst nok det hold, der har brugt færrest spillere i hele sæsonen og de har nærmest ikke skiftet ud. Vi har roteret en del mere her efter Corona. Og så er der trods alt 4 dage til, det skal de kunne nå at restituere til.
We know what we are
Skrevet af RobertTheRobber
Det bliver en hæsblæsende affære og nærmest ulidelig at være vidne til. Ét point er nok, så er resultatet af den anden kamp underordnet.

Vi skal egentlig gøre meget af det samme som i aftenens kamp. Bare ud over stepperne og skabe chancer. Wolves kommer nok til at score på et forsvarskoks eller dødbold, men jeg tvivler på, at Wolves scorer to kanonkasser som Liverpool gjorde i dag. Så vi skal blæse til angreb og så må det briste eller bære.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Wise1964
Jf Liverpool tilhængerne blev vi totalt domineret det meste af kampen - med den analyse går vi nogle virkelig hårde årtier i møde

@Cfever
Jeg håber inderligt du har ret
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
xG ... 1,55 - 2,52
Det er vist meget rammende
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Et eller andet sted så er jeg faktisk mere spændt på Leicester-United kampen, end Chelsea-Wolves. Har ærlig talt ikke de store forventninger til os på søndag og det ville ikke komme bag på mig hvis United afgører det hele for os.
Skrevet af Black Spider
MVM

Jeg er ikke efter dig, fordi vi er uenige. Det er helt fint. Jeg er efter dig, fordi du virkede til at skrive noget værre sludder.

Åbenlyst kunne vi godt undvære Jorginho, det er jeg rørende enig med dig i. Men at forsøge med Kova-RLC som pivot, første gang de spiller den rolle sammen, imod Liver fucking Pool? Det går ikke. RLC viser gode takter, han er på vej tilbage, men det der er han slet ikke klar til.

Og dermed har vi simpelthen ikke andre. Jeg er en stor fan af sjove forsøg, fx Azpi eller Alonso i en midtbanerolle, men realistisk er det nok ikke i en kamp mod Liverpool, at den slags bliver afprøvet. Det bedste alternativ til det, vi så, ville have været en trio med Mount foran Jorgi og Kova. De samme folk, bare organiseret lidt anderledes.

I forhold til Mount, så beskriver du det, som at han ikke fylder noget. Hvordan forventer du, at det bliver modtaget? Det er jo som at snakke om tørt vand. I dag spillede han så nominelt venstre kant, men reelt trak han indad og bagud for at støtte Kovacic. Willi gjorde det samme modsat for at støtte Jorginho. Vores nominelle pivot var reelt en 2+2 midtbane-blok. Men det var bare stadigvæk ikke nok.

Intet er nok, når Keita kan fiske en bold fra Willi og så løbe direkte forbi både Jorgi og Kova uden at blive tacklet eller begået frispark imod og bare lige klaske en bold op i hjørnet. Intet er nok når TAA bare lige kan klaske en bold op i hjørnet direkte på frispark, mens Kepa stadigvæk står og piller næse. Intet er nok når Jorgi og et par andre leger "bolden er giftig" midt under en dødbold.

Når spillerne vælger at have hovedet så meget under armen på den måde, så er det svært for mig at se, at Lampard kunne have ændret det store med en anden opstilling, der rimeligvis er endnu mere defensivt suspekt.
Skrevet af Cfever
Jf Liverpool tilhængerne blev vi totalt domineret det meste af kampen - med den analyse går vi nogle virkelig hårde årtier i møde


Det er øjensynligt ikke kun Liverpool tilhængere, der mener det. Vi har da et par stykker herinde også. Men hvis ens analyse begrænser sig til at kigge på antallet af mål, så er den da ikke forkert, men bare mangelfuld.
We know what we are
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Tak for kampen og hop i bare i CL hvis det er på bekostning af United.

Jf Liverpool tilhængerne blev vi totalt domineret det meste af kampen - med den analyse går vi nogle virkelig hårde årtier i møde

Hvilke Liverpool tilhængere skriver det?
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Cfever
Selv tak Tommy. Ganske fortjent I løb med sejren, I var bedre i alle kæder på dagen.
We know what we are
Skrevet af maarkap
Nu sidder jeg på en campingplads (lorte impulsiv ide fra kærestens side..) og så desværre ikke kampen igår, så kan ikke udtale mig om Mount i den kamp, men synes godt nok han får meget røg herinde.

Mount er fremragende i prespillet og tager rigtig mange gode løb i løbet af kampene. Han er ikke en kreativ wing, nej, men han bidrager med så sindssyg meget andet vigtigt for holdet. Han er en oplagt kommende kaptajn på holdet. Det er simpelthen for nemt at skyde på ham for ikke at lave Pulisic ting.
Manden har nærmest været den mest stabile spiller i den her sæson. Der er en grund til at han kun har misset to kampe hele sæson (mod Grimsby og Norwich). Han er klart min Chelsea POTY.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af KnockOut
Tænker ikke nogen kan være andet end imponeret over hvad Mount har givet os den her sæson, så ung en spiller med så meget ansvar og talent, det samme kunne jeg sige om Reece James og Abraham også de har alle 3 taget et skridt op og lagt en masse erfaring i banken til fremtiden, håber Tomori og Gilmour kan gør det samme med tiden, de er begge et styk efter men tror helt bestemt Lampard ser et lys i dem.

Så har vi RLC og Odoi som begge er ved at komme sig over grimme skader og det er helt naturlig det vil tage noget tid før man kan regne med dem 100%
ikke mindst fordi de er så unge men også fordi det var nogen virkelig grimme skader.

jeg ser en lys fremtid for mange af de her unge, eneste lille men lige nu er at jeg håber vi kan få en ny kontrakt med Abraham, rygter forlyder dog han vil have mere i løn end Odoi (hvem kan fortænke ham som top score i Chelsea)men det er stadig mange penge håber vi kan nå frem til en kontrakt uden det skal blive en skrue uden ende.

Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Slettet(281950201708)
Tænk sig, søndagens resultater er afgørende for, om vi får Kai Havertz. I modsat fald kan det blive Andrea Belotti.

Kai eller Andrea?
Chelsea AaB
Skrevet af Cfever
Vi kommer ikke til at hente Belotti.

I guder der er nogle Chelsea-fans, der er helt skudt i låget. Kepa har åbenbart modtaget dødstrusler efter i går. Det er fandme langt ude ...
We know what we are
Skrevet af Hasse1983
Er Kepa virkelig så ringe?
- Allison har været alle pengene værd for os i Liverpool, og kun en håndfuld alvorlige fejl siden købet.

Hvor går det galt for Kepa, hvis det da gør det?
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Slettet(391545211002)
@Hasse1983
Manden kan ikke gribe en badebold og bolden sejler i kassen ved cirka hvert andet/tredje skud på kassen. Det er tildels ringe forsvarsspil, men også en keeper der mangler selvtillid og mentalt overskud. Frisparket igår der får lov at sejle igennem feltet og over til van dijk opsummerer Kepa´s sæson meget godt.
Skrevet af Cfever
Hasse

Du kan evt kigge på den her:

https://fbref.com/en/comps/9/keepersadv/Premier-League-Stats

Det er lidt mere nuanceret end bare at se på xGA (men jeg har ikke lige dykket ned i det). Jeg bider dog mærke i at Chelsea har den højeste xGA per skud på mål i ligaen, så det er ikke fordi man har nemme betingelser. Skriver lige lidt mere uddybende når jeg har kigget nærmere på det :)
We know what we are
Skrevet af Vince71
Leroy Sane seneste interview har da for alvor sat gang i medierne, efter han nærmest "bekræfter" at Kai Havertz skifter til Chelsea. Så spørgsmålet så bare om det er noget han ved eller tror.

https://www.caughtoffside.com/2020/07/23/kai-havertz-to-chelsea-transfer-confirmed-by-leroy-sane/
Skrevet af maarkap
Leroy Sane bekræfter lige Harvertz skiftet til Chelsea. Pænt af ham.

EDIT: For langsom.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Wise1964
Kepa er ramt af det kæmpe pres det er at stå på mål i England med en glubsk presse over ham konstant ... at der findes fans der truer ham fysisk er vel bare endnu et udtryk for den uopdragne adfærd som findes både online og i det virkelige liv - der mangler simpelthen konsekvens for den slags adfærd og hårde konsekvenser af slagsen
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0