Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(492319200711)
Vi må vel bare erkende at hold har svært ved at skabe chancer mod vores super defensiv Robert.
Skrevet af RobertTheRobber
Enig Wise. Hva går rygterne på i disse tider? 750 mio og Kepa for 27-årige Oblak?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Wise1964
Kæmpe respekt til Lampard - det er satme godt manager arbejde han har lavet
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Robert, noget i den stil
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af RobertTheRobber
Paseki, det kan du bestemt have ret i. Vi har været sikre defensivt i dag, på en eller anden måde.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Slettet(492319200711)
Ja, det er har været mærkeligt at se og at vi var kyniske i de afgørende momenter i kampen.
Skrevet af KnockOut
Mester stykke af Lampard og det her unge kuld, tror dave kan kigge langt efter flere start kampe som RWB, fuck James er bare stabil og god begge veje.
Stor tak til Giroud for at stemple ind da der var brug for det.

nu skal den FA cup vindes ;)
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af DenRasende
Fantastisk afslutning på en vanvittig sæson.
Skrevet af JCech
Aldrig nogensinde havde jeg set Chelsea kvalificere sig til Champions League i denne sæson. Top 6 havde været glimrende i mine øjne. Jeg er glad for, at jeg er så pisse hamrende ringe til at forudse fodboldresultater.

Og nårh ja, så er det pisse lige meget, om top 4 så er relativt billigt til salg. Chelsea fik den og der står Champions League på menuen næste sæson. Let´s fucking go!
Thank you, José.
Skrevet af Hasse1983
Tillykke med Top 4 / CL - bliver spændene at følge jer i næste sæson.
- nu napper i sgu nok også Havertz... føj...;-)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Wise1964
Takker Hasse ... :)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Fremragende afslutning på PL sæsonen. Vildt at Lampard hiver CL pladsen hjem, den havde jeg ikke set komme da sæsonen startede. Fremtiden ser absolut spændende ud med ham ved roret. Sådan!
Skrevet af Mugesh
@Jcech

Nogle er af os er bedre til det, eller måske bare mere optimistiske


Mugesh
bruger
11. aug. 2019 22:35
rediger
svar
anmeld


Luiz havde selvfølgelig gjort en kæmpe forskel i dag. Bare hans tilstedeværelse på banen havde skabt frygt i Manu-angrebet og lammet alle deres kontraer, selvom den centrale midtbane ikke tog meget fra defensivt. Alle huske jo de tider, hvor Luiz kva hans lederegenskaber, sublime forsvarsspil og overblik førte gamle chelsea, PSG og det brasilianske landshold til store triumfer.

On topic:
Er meget positivt, kun to ting, der skal ændres. 1) Apzi skal erstattes, 2) Jorginho og Kovacic er gode offensivt, men halter meget defensivt, det løses selvfølgelig med tilbagevenden af verdens bedste defensive midtbanespiller.

Vi ender i top 4.

Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Wise1964
Sådan Mugesh !!

@Sæsonen
Refleksionen på denne sæson er godt nok præget af store sejre og forfærdelige nederlag med meget lidt indimellem de to yderpunkter. I min egen lille bobbel synes jeg følgende karakterer kan uddeles til spillerne set over hele sæsonen, fordelt på karakterer mellem 1-10 ... da der er stor forskel i antallet af kampe mellem spillerne er karaktererne afgivet ud fra gennemsnitlig performance i de kampe man har deltaget uanset antallet. Broja og Anjorin er ikke medregnet da de kun har spillet 1 kamp hver

Kepa 4
Caballero 8
Dave 8
Zouma 6
AC 6
Rudiger 5
Emerson 4
James 8
Alonso 7
Billy 8
Jorginho 7
Kante 6
Kovacic 9
Mount 9
Pulisic 8
Tammy 8
Giroud 9
Willian 7
Pedro 6
RLC 6
Barkley 7
Tomori 5
CHO 5
Bats 3
Lampard 9 (tæt på 10)

Der er ingen tvivl om at vi skal have stabiliseret forsvaret og målmands positionen - det var så tydeligt at se i gårsdagens kamp hvordan gamle Caballero gav ro i det bageste og den panik som normalt præger holdet med Kepa på kassen var væk. Om det er nok til at kaste 750 mill. efter Oblak ved jeg ikke rigtigt ... det kan kun lade sig gøre hvis Kepa bliver solgt eller lejet ud med en købsoption påkrævet.

Spændende bliver det !!

Fun fact ... Mason Mount er den spiller der har spillet flest kampe for Chelsea i indeværende sæson ... 37 af 38 mulige har han deltaget i, vanvittigt i hans første sæson.

Årets spiller må være et valg mellem Mount og Kovacic
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af RobertTheRobber
dp
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af RobertTheRobber
@Wise

Jeg synes du er lidt for gavmild, men det er måske set i lyset af at hele puslespillet i forhold til ChL gik op alligevel. Taget i betragtning af hvor piv dårlige vi har været defensivt og på alle dødbolde, har jeg svært at se hvordan nogen forsvarspillere i truppen har lavet en præstation der bare er godkendt og derefter, tilnærmelsesvis over-middel.

Azpilicueta har været skidt kørende og har egentlig kun præseteret som højre centerback i et tremandsforsvar. Det samme kan siges om James, der kun har formået ikke at være udstillet når han har spillet wingback. Det samme gælder i øvrigt Alonso. Azpilicueta kan dog være undskyldt, taget i betragtning af at han bliver smidt rund på de forskellige pladser. Det skaber ikke ligefrem kontinuitet.

Vores centerbacks vil jeg ikke komme mere ind på, andet end de skiftes til at spille sig selv af holdet og nærmest haft en konkurrence kørende om hvem der kan skuffe mest efter en kanon præstation kampen forinden.

Sæsonens helt store positive oplevelser har været Pulisic, Gilmour, Mount, Giroud og Kovacic. Til dels James og Abraham, sidstenævnte inden han gik helt ned. Jeg var en af fortalerne for, at vi ikke skulle skaffe os Kovacic på en fast aftale, men jeg har helt klart taget fejl.

Pulisic har vist sig at have den afgørende faktor, som vi har manglet efter Hazard skiftede til Real Madrid. Gilmour er gået fuldstændigt uimponeret til sagen og det er en fornøjelse at se. Mount har vel været sæsonens bedste spiller, hvis ikke Giroud snupper den pris. Derudover er det godt at se RLC igen, jeg glæder mig til at se ham på 100%. CHO viser forhåbentligt snart, at han er £100.000 om ugen værd, for hans vedkommende har der været langt mellem snapsene.

Sæsonens skuffelser har været vores forsvar og vores set pieces, med Kepa som det store omdrejningspunkt for vores frustrationer. Derudover har Willian været usmagelig at se på, i og med at han først tager sig sammen og spiller noget ordenligt fodbold når der er en personlig interesse at tage højde for. Føj. Slutteligt havde jeg nok forventet mere af Barkley, men det manglende slutprodukt (og manglende omtanke i kampene), har sat en stopper for de gode præstationer.

Af dem der ikke rigtig har præsteret, men som jeg heller ikke har haft forventninger til er Emerson, Batshuayi, Kanté, Pedro, Jorginho og Tomori. Jeg kan ikke rigtig bebrejde dem for deres præstationer, da de ikke har fået kontinuerlig spilletid nok til, at man kan forvente det store fra dem. Kanté er måske undtagelsen, men hans sæson er svær at bedømme, synes jeg.

Lampard er fantastisk. Han holder fast i sine overbevisninger uden at være unødvendig stædig. Han tør tage de tunge beslutninger (f.eks. at bænke Kepa i går) og skifte formation og tilgang når det påkræves. Jeg håber vi får en leder ind i forhold til forsvaret, om enten det er en ny målmand eller en centerback, så håber jeg at der kommer styr på den del. Kan vi derudover træne dødbolde til solen går ud, er jeg fortrøstningsfuld til den nye sæson, selvom vi måske ikke får hentet en ny venstreback.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Zola
A Aston Villa Win
H Manchester City Draw
A West Ham United Draw
H Watford FC Win
A Crystal Palace Win
A Sheffield United Draw
H Norwich City Win
A Liverpool FC Loss
H Wolverhampton Wanderers Win

I alt 18 p

Man Utd 20 p


Ikke langt fra :)

CFC 18
ManU 21
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af JCech
Mugesh


Det har du ret i. Der har bare ikke været ret meget, der talte for, at klubben ville ende i top 4. Den absolutte stjerne på holdet sælges, vi får en helt grøn manager ind samtidig med der er en transfer ban, mens alle konkurrenterne kunne forstærke sig. Nuvel, 66 point er relativt lidt til en fjerdeplads sammenlignet med tidligere år, men det er stadigvæk en super præstation.

Noget andet er, at Havertz nu ser ud til at komme til. Gad vide hvordan det stiller Chelsea ift. opstilling og hvordan det påvirker især Mount og Gilmour. Barkley bliver nok skubbet ud og det samme må gælde Jorginho, hvis han kan sendes afsted til Juventus, der nok er de eneste, der for alvor vil give sig for at få ham. RLC skal bevise sig i en hel sæson og holde sig skadesfri, og Kanté begynder at få skader, der nok skyldes hans mange kampe og mange kilometer.

Særligt Gilmour og Mount er jeg bange for kan blive tvunget til at se andre veje, hvis Havertz skulle komme. Gilmour skal naturligvis lige komme sig over sin skade, men især Mounts udvikling kan blive presset af Havertz. For ej at glemme at vores måske bedste spiller, Kovacic, også skal indgå i ligningen.
Thank you, José.
Skrevet af Wise1964
Hvad er nu det med Willian og forlængelse ... jeg brækker mig hvis vi har givet ham 3 år forlængelse.

@JCech
Jeg kan også godt være bekymret for Mount og Billy men har dog ikke fantasi til at forestille mig Lampard skille sig af med nogen af dem ... specielt Mount er hans protege. Som med Timo vil jeg nu se Havertz dealen done før jeg tror det - men han kunne nemt være den nye juvel som Hazards afløser i unikum klassen.

Og jeg er helt enig ... Kovacic er måske vores absolut bedste spiller på dagens hold, virkelig en fornøjelse det han har leveret
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af JCech
Det er heller ikke fordi, jeg tror Lampard vil skille sig af med dem. Man skal også huske på, at der i næste sæson ligeledes er mulighed for 5 udskiftninger pr. kamp, så det kan også spille ind på den efterhånden meget brede midtbane, vi har rendende.

Ikke desto mindre må en spiller som Mount, med rette, spørge sig selv, om han virkelig ikke skal spille mindst lige så meget i næste sæson som den netop overståede. Så når jeg siger, at Mount muligvis vil se andre veje, er det nærmere med udgangspunkt i hvad han selv må synes frem for hvad Lampard må synes.

Hvis Willian forlænges er det lidt noget pis. Nuvel, han er selvfølgelig en god spiller, men der er ved at være bredde nok til, at han fint kan undværes og lade CHO få en mere fremtrædende rolle, og så er han nok heller ikke helt billig i drift. Især hvis man på tåbeligste vis giver ham tre år.
Thank you, José.
annonce
0