Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af RobertTheRobber
Kunne man få Donnarumma med 1 år tilbage af sin kontrakt ville jeg være glad. 21 år med en helvedes masse erfaring både i Serie A og europæisk fodbold.
Han udviste dog en bekymrende grådighed og illoyalitet overfor Milan i en ganske ung alder (hvilket deres fans tilsyneladende har lykkelig glemt), samt at han har fodboldfanden Mino Raiola som agent. Det er en grim cocktail i mine øjne, så selvom vi kan tilbyde meget mere rent sportsligt og han må formodes at være interesseret, tror jeg ikke det er noget drømmescenarie og det kan ende galt.

Vi har allerede en grådig ung gut i CHO der malkede Bayern Münchens interesse for fuld skrue, jeg synes ikke vi har brug for flere.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af lik02y
Helt enig.
Mino skal man bare holde sig langt fra
Skrevet af Wise1964
100% enig Robert - vi har absolut ikke brug for flere af de spillere som bare malker løs og ikke leverer den anden vej, CHO har trods skaden ikke vist hvorfor han skulle have så stor en løn ... retrospektivt var det måske en fejl at give ham hvad han bad om
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af KnockOut
Donnarumma(Mino) ville jo bare ønske at komme til Madrid/Barcelona/PSG efter 3 år og så der bare larm.

Tænker ikke det er noget vi gider.

Tænker også han får en ny FED kontrakt i Milan nu.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Benniersej
Jeg forstår virkelig ikke folks modvilje mod Onana. Han er 1,90 cm (samme som Pope) og har været en af de bedste spillere for Ajax i denne sæson. Han er desuden også 24 år, hvilket er ganske ungt for en målmand. Og så er €30 mio. ganske lavt i forhold til andre målmænd, vi har vist interesse i.Skrevet af Wise1964
Matthias Ginter er til gengæld et rygte som kunne være særdeles interessant - men jeg er også en naturlig tilhænger af tysk trænede spillere, så det er måske lidt farvet. Han er dog en meget spændende yngre spiller med den rette højde og statur til en potentiel markedsværdi på 25-30 mill. Euro
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
TRUP BUD 2020/2021 - 27 navne til 25 pladser.

Målmænd
NY
Caballero
Cumming

Forsvar
NY CB
NY LB
Dave
Tomori
Rudiger
Alonso
Zouma?
AC?

Midtbane
Ampadu
Reece James
Kovacic
RLC
Gilmour
Mount
Anjorin
Kante?
NY – Havertz? (70 mill Euro)

Angreb/Kantspillere
Pulisic
CHO
Ziyech
Timo
Tammy
Giroud
Willian? (FRI)

Afgang/salg
Pedro - FRI
Bats - 20 mill euro
Barkley - 30 mill Euro
Kenedy - 10 mill Euro
Drunkwater - 5-10 mill Euro
Jorginho - 35 mill Euro
Emerson - 25 mill Euro
Kepa - 40 mill Euro
Baka - 25 mill Euro

Total salg 190 mill Euro ... hvis det overhovedet kan lade sig gøre at komme af med dem.
Spørgsmålet er vel hvad vore spillere er værd som salgsobjekter efter Corona - et bud kunne være ovenstående
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Reece James på midtbanen, Wise? Anjorin er vel heller ikke rigtigt en midtbane, men vel mere i spil som kant?

Umiddelbart tror jeg, at AC bliver det svageste led i forsvaret. Ikke at han ikke er "god nok", men Rudy er nok sværere at konvertere grundet alder og umiddelbart er han bedre tilpasset.

Og så tror jeg, at Willi tager videre. Eller håber. Vi har spillere nok til at gardere. Ziyech, Puli, CHO kan alle spille kant, og det kan Anjorin også. Og Mount. Og Havertz. Og Timo. Der er ikke brug for Willi, og der er ikke brug for en erstatning.

Endelig tror jeg, Ampadu skal en tur forbi Vitesse. Han har talentet, formentlig, men han har virkelig helt ekstremt meget brug for at spille senior-kampe. Det får han ikke hos os, og det får han nok ikke engang i et PL udlån. Turen til Tyskland i denne sæson var et komplet spild af tid, og han er ved at løbe tør.

Skrevet af Wise1964
Black Spider
Fair nok med James og Anjorin - det var deres alsidighed som placerede dem der.

Du har ret i sammenligningen med AC og Rudiger, hvor AC trækker det korte strå i den duel - spørgsmålet er om han sælges eller lejes ud

Jeg vil være lidt ked af ikke at få Ampadu tilbage, ham har jeg store forventninger til og han har det der skal til for at få en del kampe og jeg håber du får ret omkring willian selvom jeg tror klubben skider i nællerne og forgylder ham unødigt - skiftet og udrensningen i truppen skal ske nu i min optik
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
@Wise
Det super ærgerligt med Ampadu´s sæson. I de få kampe han startede var det meget tydeligt at han kom fra en storklub og havde niveauet til at spille fast i Bundesligaen. Han var ærlig talt også blandt Leipzigs bedste i de kampe. Men mon ikke det er det klassiske scenarie hvor at træneren hellere vil bruge sine "egne" spillere, end en spiller som skal tilbage igen. Han var i hvert fald god nok til at spille!

Jeg hælder nok mest til en udlejning næste sæson, for der er ingen tvivl om at han skal spille fast. Vitesse ville være et skridt ned, det er han alt for god til. Har også selv store forventninger til ham, jeg synes han er en fed spiller med masser af fight. CB tror jeg aldrig han bliver, men kunne sagtens se en god 6´er i ham.
Skrevet af Wise1964
Medierne bliver sgu lidt fesen i betrækket hvis Havertz ikke ender i Chelsea ... man kan aldrig blive helt klog på taktikken i disse historier selvom alle troværdige kilder også beskriver viljen til handel hos spiller og køber
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
@Vince
Jeg så helst Ampadu bliver under de beskyttende vinger hos Lampard og give ham alle de indhop og cup kampe han kan trække - knægten er god nok og landsholdsspiller ... kommer han til endnu et lejeophold som ikke fungerer er jeg bange for han mister momentum i sin udvikling. Han er i min optik en af de mest perspektivrige unge vi har
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Geddar , moderator
Nu er det jo ikke kun udvikling gennem spilletid, en spiller kan få gavn af i et lejemål. Smith-Rowe var også i klubben, og spillede ikke meget mere. Men han har fortalt, at han udviklede sig meget mentalt. Udover det udviklende aspekt i at komme væk fra de trygge rammer, så er træningskulturen ret vild i Tyskland, og særligt i Leipzig. Ampadu kan sagtens komme tilbage med bedre forudsætninger for at blive en god spiller for Chelsea, selvom han har spillet så lidt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Osgood
Wise
Jeg kan ikke forstå, at du sætter spørgsmål ved Zouma og AC. De har spillet rigtig mange gode kampe sammen. Bl.a. En forrygende kamp mod City. Zouma er forrygende i nærkampe, Bl.a mod Crystal Palace, AC er den bedste teknik af midtforsvarene. Så vil du beholde Rudiger, der kostede mål både mod West Ham og Sheffield U.
Manchester United brugte 50 mio på Wan Bissaka og 80 mio på Maguire. Der blev da scoret færre mål imod dem, men vi endte da med samme point.
Du har sat spørgsmål ved Kante, en af verdens bedste midtbanespillere. Han har været meget skadet i denne sæson, fordi de tidligere trænere ALDRIG gav ham en pause. Han spillede EC finalen sidste selvom han ikke var klar.
Lampard anser ham for en af de vigtigste på holdet.
Jeg håber også at Ampadu kan bidrage til holet næste sæson, men han har været meget skadet i Leipzig.
Jeg tror vi lejer Anjorin ud.
Det har jo været en kæmpesucces at leje Abraham (Bristol C, Swansea og Aston Villa), Tomori (Hull, Brighton og Derby, James (Wigan) og ikke mindst Mount (Vitesse og Derby). Mount sad på bænken de første 3 mdr i Vitesse, men endte som årets spiller.
Skrevet af Black Spider
AC er den bedste teknik af midtforsvarene. Så vil du beholde Rudiger, der kostede mål både mod West Ham og Sheffield U.

AC er "bedre" end Rudy, men ingen af dem er gode nok. AC er formentlig nemmere at sælge og Rudy passer umiddelbart lidt bedre til den type fodbold, Lampard vil spille.

Og hvis vi køber en CB, så vil både AC og Rudy forhåbentlig være bænket. Der er mange, der snakker om, hvordan AC ikke er fysisk nok og andet snik-snak. Jeg er ikke enig. Han virker efterhånden tilstrækkeligt solid, men han er bare ikke aggressiv nok og han bruger ikke sin spilforståelse til at dirrigere medspillere. Og så er der de mentale udfald, hvor han lige tanketorsker i et par sekunder og glemmer at orientere sig.

AC er potentielt klasse, men lige for tiden er han desværre et stykke fra at udløse potentialet. Så umiddelbart er jeg på linje med Wise. AC er den mest oplagte at sælge.

Du har sat spørgsmål ved Kante, en af verdens bedste midtbanespillere. Han har været meget skadet i denne sæson, fordi de tidligere trænere ALDRIG gav ham en pause.

Kante har jo aldrig haft behov for en pause. Indtil nu. Og han er ved at være gammel. Og hvis vi skal have 100 mio eller deromkring for ham, så skal det vel være nu? Jeg kan se ideen i at overveje et salg, men personligt foretrækker jeg ham som DM.

Skrevet af Slettet(391545211002)
Kanté gammel?! Det er forhåbentlig en joke, vi er enige om at han ikke er teenager, men man kan altså ikke vinde noget med lutter 21-årige knægte...
Skrevet af Osgood
@Black Spider
I min verden er der ingen facitliste i fodbold.
Alle kan have deres mening.
Vi behøver ikke være enige.
Jeg tror netop, at AC er Lampards mand, fordi hans teknik og spilforståelse, gør at han kan spille de korte afleveringer imellem kæderne.
Chelsea sælger ikke den eneste verdensklasse spiller - Kante - vi har !
Lampard vil også gerne forlænge med Willian, da han ellers kommer til at mangle erfaring på holdet.
Willian har trods alt også scoret 9 mål.
Vi har brug for en stor trup, blandet med erfaring og unge sultne spillere.
Skrevet af RobertTheRobber
Der er mange, der snakker om, hvordan AC ikke er fysisk nok og andet snik-snak. Jeg er ikke enig. Han virker efterhånden tilstrækkeligt solid, men han er bare ikke aggressiv nok og han bruger ikke sin spilforståelse til at dirrigere medspillere.
Enig. Det er en floskel uden lige som ingen har kunne forklare mig indtil videre. Hvorfor vurderer nogen at AC er dårlig fysisk? Er det fordi de ser en hvid, høj dansker uden kæmpe guns som Cahill?

Han har flest succesfulde tacklinger af de tre centerbacks vi har i øjeblikket og begår færrest frispark. Han har vundet flere hovedstødsdueller end Rüdiger, flere dueller på jorden, mistet bolden færre gange og lavet flere clearinger. I forhold til Zouma har han lavet flere tacklinger og vundet flere dueller på jorden.

De gange hvor man sidder og skriger over hans præstationer har det ikke engang været hans fejl, som eksempelvis mod Palacer hvor han bliver solgt og ender med at se skidt ud, fordi han timer sit indgreb helt forkert.

Ingen af vores tre centerbacks er af topkvalitet og gør sig bedst som 3. violin bag en fast centerbackduo.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Wise1964
@Osgood

Jeg har forklaret mig omkring AC tidligere i tråden - og BS/Robert nævner det samme, AC mangler dirigent aspektet og er ofte for pæn/neutral i sit spil ... de gange han har jernet igennem har han med afstand været bedste mand i forsvaret, det sker bare for sjældent.

Med hensyn til Kante - så er det nu hvis der skal vrides store summer ud af ham og han er vel den eneste der kan fremtvinge summer omkring 100 mærket i salgspris. Hvis vi skal have noget økonomi ud af ham, så er det nu. 2019/2020 har været en elendig sæson fra hans side grundet skaderne og i en alder af 29 ser jeg ikke nødvendigvis at vi skal fastholde ham for enhver pris. Han kunne faktisk generere den sum der skal til for at balancere vores forsvar endnu bedre. Vi har i Billy, Ampadu, Kova glimrende alternativer til den centrale del - så det ville jeg ikke være så bekymret for.

For the record - jeg "elsker" Kante og synes han er fantastisk som menneske og spiller - nogen gange skal man bare parkere følelserne og kigger mere på det langsigtede perspektiv
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(432058202410)
Jeg så helst Ampadu bliver under de beskyttende vinger hos Lampard og give ham alle de indhop og cup kampe han kan trække - knægten er god nok og landsholdsspiller ... kommer han til endnu et lejeophold som ikke fungerer er jeg bange for han mister momentum i sin udvikling. Han er i min optik en af de mest perspektivrige unge vi har


At han er landsholdsspiller i Wales, skal man vidst ikke lægge for meget i. Flere spillere fra Charlton spiller også under Giggs i Wales.

Jeg ser absolut ikke det store lys i manden. Ikke for en top 4 klub i Premier League.

Jeg kan ikke forstå, at du sætter spørgsmål ved Zouma og AC. De har spillet rigtig mange gode kampe sammen. Bl.a. En forrygende kamp mod City. Zouma er forrygende i nærkampe, Bl.a mod Crystal Palace, AC er den bedste teknik af midtforsvarene. Så vil du beholde Rudiger, der kostede mål både mod West Ham og Sheffield U.
Manchester United brugte 50 mio på Wan Bissaka og 80 mio på Maguire. Der blev da scoret færre mål imod dem, men vi endte da med samme point.
Du har sat spørgsmål ved Kante, en af verdens bedste midtbanespillere. Han har været meget skadet i denne sæson, fordi de tidligere trænere ALDRIG gav ham en pause. Han spillede EC finalen sidste selvom han ikke var klar.
Lampard anser ham for en af de vigtigste på holdet.
Jeg håber også at Ampadu kan bidrage til holet næste sæson, men han har været meget skadet i Leipzig.
Jeg tror vi lejer Anjorin ud.
Det har jo været en kæmpesucces at leje Abraham (Bristol C, Swansea og Aston Villa), Tomori (Hull, Brighton og Derby, James (Wigan) og ikke mindst Mount (Vitesse og Derby). Mount sad på bænken de første 3 mdr i Vitesse, men endte som årets spiller.


Zouma er ALT for kluntet - Han er ikke god nok boldspiller, hvis der skal spilles op nede fra, hvilket tyder på. Han kan bruges i de kampe hvor der udelukkende skal spilles med fysikken - Men når man ser nuværende hold, bliver der mindre og mindre af det, fordi Lampard vil en anden retning.

AC er "bedre" end Rudy, men ingen af dem er gode nok. AC er formentlig nemmere at sælge og Rudy passer umiddelbart lidt bedre til den type fodbold, Lampard vil spille.

Og hvis vi køber en CB, så vil både AC og Rudy forhåbentlig være bænket. Der er mange, der snakker om, hvordan AC ikke er fysisk nok og andet snik-snak. Jeg er ikke enig. Han virker efterhånden tilstrækkeligt solid, men han er bare ikke aggressiv nok og han bruger ikke sin spilforståelse til at dirrigere medspillere. Og så er der de mentale udfald, hvor han lige tanketorsker i et par sekunder og glemmer at orientere sig.

AC er potentielt klasse, men lige for tiden er han desværre et stykke fra at udløse potentialet. Så umiddelbart er jeg på linje med Wise. AC er den mest oplagte at sælge.


Synes ikke AC er bedre end Rüdiger. Af vores CB er Rüdiger bedst med bolden - Han kan slå de Luiz afleveringer tværs over banen, hvis der lukkes af på midten. Han vejer 12 kilo mere end AC, hvilket også typisk kan ses i nærkampene.

Enig. Det er en floskel uden lige som ingen har kunne forklare mig indtil videre. Hvorfor vurderer nogen at AC er dårlig fysisk? Er det fordi de ser en hvid, høj dansker uden kæmpe guns som Cahill?


Han skal ikke sammenlignes med ham, da Cahill er et pragt eksemplar på det punkt. Men AC bliver tit overmatchet af en fysisk stærk angriber. Det er svært hvis der kommer en angriber på 85 kilo og du selv kun vejer lige over 70

Han har flest succesfulde tacklinger af de tre centerbacks vi har i øjeblikket og begår færrest frispark. Han har vundet flere hovedstødsdueller end Rüdiger, flere dueller på jorden, mistet bolden færre gange og lavet flere clearinger. I forhold til Zouma har han lavet flere tacklinger og vundet flere dueller på jorden.AC havde 55 % i ligaen Rüdiger endte på 65 %

Der bliver lukket 9 færre ind med Rüdiger på banen kontra AC - Det er dog ikke AC´s skyld alene.

Kante har jo aldrig haft behov for en pause. Indtil nu. Og han er ved at være gammel. Og hvis vi skal have 100 mio eller deromkring for ham, så skal det vel være nu? Jeg kan se ideen i at overveje et salg, men personligt foretrækker jeg ham som DM.


Siden Sarri er det kun gået en vej for Kanté. Så længe han ikke bruges udelukkende som 6er og flere og flere skader, mener jeg man bør overveje et salg.

Jeg elsker Kanté - Hans rolle under Conté især i første sæson var fabeagtigt, men siden vi gik over til 3 mands midtbane, har det ikke fungeret optimalt og defensiven har sejlet.
Captain America. FCM
annonce
0