Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(432058202410)
Omkring Lampard. Skal gerne indrømme jeg ikke mente han var klar da han fik jobbet. Han gjorde det fint i Derby, med Mount som omdrejnings punktet.. Men det var ren indianerbold.

Min favorit var Tuchel

Jeg tror stadig ikke Lampard får styr på defensiven, selvom der hentes forstærkninger. Jeg håber jeg tager fejl - Men tror ikke Lampard er træner om 1 år. kommer større pres med nye folk.

Captain America. FCM
Skrevet af Wise1964
Gelmore
Jeg håber inderligt du kommer til at tage fejl ....
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af PFFChelsea
Er du oprigtig af den overbevisning at Lampard ikke har defensive trænere i sins tab og at han hverken konsulterer den eller forsøger at forbedre vores defensive spil gennem viden fra andre professionelle eksperter? For hvis du er, kan det faktisk være du skal holde dig til at se Amerikansk fodbold.


Nej selvfølgelig ikke, det var bare lidt overdrevet sarkasme. Jeg har faktisk selv tænkt i de baner som Vince omtaler, for der må jo være et eller andet galt i det defensive. Jeg synes det er gået galt meget hurtigt, måske endda for hurtigt til at det er vores defensive spillere alene som står med skylden. Hverken Rudiger, Zouma eller AC er jo dårlige spillere, men de virker hurtigt stresset og mister overblikket.
Så er der hele problemet med vores forsvar mod dødbolde, især hjørnespark, hvor jeg ikke lige kan spotte problemet. Jeg synes ikke at vi har været så dårlige de sidste par år på dødbolde, har vi? Jeg er ikke kendt for at have den bedste hukommelse, så det kan sagtens være at det halter på det punkt.
Skrevet af Slettet(432058202410)
Wise
Det håber jeg også. Min fornemmelse fra starten af, har bare ikke været god.

Men nu er sæsonen slut.. Så lad os få gang i svingdøren. Både udgangen og indgangen.
Captain America. FCM
Skrevet af Bosse1983
Jeres xGA er helt i hegnet. Statistisk skulle I ligge på respektable 41 mål imod, men det bliver 54. Nu er statistik jo bare én ting, men det kan indikere 3 ting. Man får ikke blokeret afslutninger, typisk i feltet, målmanden tager ikke det han burde eller jeres modstandere har været ukarakterisk skarpe. Det er lidt af det hele, tror jeg, naturligvis krydret med forsvarsspil der hører til i det nordlige London også. Det er rigtigt at det ofte var usammenhængende i Derby, men holdet var heller ikke specielt godt afstemt og havde en del unge. Generelt synes jeg dog Lampards defensiv hang bedre sammen der. Der er vel en læringskurve i Premier League, så selvom det næppe bliver kedelig med Lampard, kan jeg godt se ham forbedre det.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af RobertTheRobber
Enig, jeg kan heller ikke se hvorfor vi skal male fanden på væggen med Lampard endnu. Han har været cheftræner i to sæsoner nu, hvoraf en var i Championship. Selvfølgelig kan han godt nå at blive bedre defensivt, det vil være fuldstændigt tåbeligt at antage, at det ikke kan blive bedre end nu.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Skycolour
Der er en del problemstillinger i Lampards forsvar: taktisk virker der nogen gange som om, spillerne ikke er sat ordentligt ind i, hvordan de skal forholde sig til pres; vores forsvar, som man kan se med Expected Goals, har også været små uheldige med chancer mod sig (selvom sådan en statistik nogen gange kan være vildledende), og så har vi altså heller ikke de bedste forsvars spillere i verden.

Det er tre parameter, et som kan gøres noget ved her i transfer vinduet, et som erfaring fra Lampard og træner team skal gøre noget ved og så et som forhåbentligt bliver bedre når hesteskoen bliver vendt den rigtige retning for os igen ;)
Skrevet af KnockOut
Jeg tror vores løsning på forsvar løber rundt nede i alt madrid, en ægte kriger, leder og resolut forsvars spiller, jeg tror alt der skal til er en ægte leder til at løfte de andre og der ved løse vores problemer, vi burde nok bare lave en Liverpool, og snup en ny målmand på samme tid, jeg sælger gerne kai handlen for CB + Målmand af top kvalitet, nu man har givet op på kepa.
Offensiv kan vi sagtens klare den med hvad vi har nu og på vej - Willian og Pedro.
Vil Real madrid så sælge VB så kan det blive ret godt.

Ser ud til Baka er nået til enighed med Milan men prisen driller.
Spændene om Leeds kan lokkes til at købe vores overskuds angriber for 20-25mil.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Wise1964
Jeg er faktisk mere og mere overbevist om at Havertz er det vi har brug for til at lukke det sidste hul offensivt - når jeg ser vores offensiv er den ofte meget lidt kreativ mod de blødere hold og det kan han afhjælpe - at han så samtidig ser ud til at kunne blive en europæisk profil mange år frem gør ikke tingene dårligere

Jeg er sikker på nøglen til defensive forstærkninger ligger i evnen til at komme af med dødvægten i truppen til en fornuftig pris ... Baka, Moses, Kenedy, Jorginho, Barkley, Emerson, Kepa, Rudiger eller AC og måske (men kun måske) Alonso

Få renset ud hurtigt og tak de tab det måtte give - det vil frigive mega store lønsummer samtidig
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Mugesh
@wise
"Mugesh - jeg har samme bekymring om defensiven, der har ikke været meget fremskridt at spore over sæsonen eller tegn på en defensiv struktur der fungerede"Enig Wise, det meget lidt, der er blevet forbedret over sæsonen. Egentlig behøver det ikke at være et problem, hvis vores angreb bare tordnede frem, men det er heller ikke tilfældet.

@vince
"Det er ikke utænkeligt at Lampard måske ikke er speciel god på den front og det er nok en del af problemet. Men personlige fejl fylder godt nok også meget."


Men personlige eller individuelle fejl kommer jo af hovedsagelig to ting. 1) spillerne har ikke niveauet til det. 2) manglende struktur, spillerne er ikke blevet trænet nok i placering og ansvar i bestemte scenarier. Til trods for nogle nok vil mene det er det første, der er problemet, så jeg af den overbevisning, at det er nummer 2, der er det største problem. Alle spiller kan se dårlige og dumme ud, hvis de for tildelt rolle, ansvar og systemer, der enten ikke passer dem eller ikke er blevet nok sat ind i. Ja, selv JT lignede Bambi på glatis under AVB.

@gelmore

"Jeg tror stadig ikke Lampard får styr på defensiven, selvom der hentes forstærkninger. Jeg håber jeg tager fejl - Men tror ikke Lampard er træner om 1 år. kommer større pres med nye folk."


Jeg håber han lykkes for kan godt lide hans tilgang til de fleste kampe. Dejligt, at han er manager, der stadig spiller frem efter en 2-0 føring.

Men det ret tydeligt, at Lampard foretrækker filosofien, "angreb er det bedste forsvar", hvis man ser på indkøb og rygterne, så er det hovedsageligt i den offensive del, der investeres, hvilket jeg ikke er uenig i. Der er flere verdener til forskel på at have en Drogba eller Diego Costa til rådighed kontra Batsy, Abraham og Giroud.

@PFFChelsea
"Hverken Rudiger, Zouma eller AC er jo dårlige spillere, men de virker hurtigt stresset og mister overblikket."


Enig, begge har et kæmpe talent og vist deres høje niveauet under andre trænere og setups. Og hvis vi skal springe banken for en CB´er så gøres det forhåbentligt på en erfaren plus 27år fra øverste hylde og ikke et anden ligegyldig mellemvarer fra Millwall eller et kæmpetalent uden erfaring fra højeste niveau o.lign.

"Så er der hele problemet med vores forsvar mod dødbolde, især hjørnespark, hvor jeg ikke lige kan spotte problemet"


Her mener jeg mange gange har vores forsvar været svigtet af, at vi har haft en målmand, der havde slået lejr på målstregen. Jeg er den overbevisning, at det vil blive markant forbedret med en nogenlunde god målmand, der tør at forlade målstregen.

Og den sidste ting, Kovacic på den defensive styrende rolle her i anden halvleg var ikke helt tosset. Han er god i taklinger, god på bolden, god til at vende fra forsvar til angreb. Også har han mere fart ens Jorginho og bedre teknik end Kante. og hvis Kante imitere Essiens rolle før skaden, vil det ikke være helt tosset.

Forsvaret har været elendigt, men de har heller ikke haft særlig meget støtte, hverken foran eller bag dem i denne sæson. Og det falder i sidste ende på Lampards valgt af spillere og system.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Lynild
Kunne en løsning ift. forsvaret ikke være at hente én assistent ind netop med det rette fokus.

Det lyder pladderromantisk, hvis de kan få klaveret til at spille, er Terry og Lampard en smuk duo.
Skrevet af 8letters
Har lige set kampen igen. Svær kamp mod et hold, der er i overskud på alle parametre. Synes vi gør okay figur uden at imponere. Bayern har vel 20 spillere med, der alle er på højere niveau end hvad vi har. Hudson Odoi er jo et vanvittigt talent. Der skal virkelig ikke meget til før, at han brænder helt af. Håber staben har tiltro til ham.

Lampard é Deus
Skrevet af Skycolour
Angående Venstre Back:
Det virker jo som om Lampard er mest interesseret i landsmanden Chilwell - i følge visse medier -mens Regullion bliver nævnt som et glimrende alternativ. Jeg hørte Granit Sahka, fra ESPN, udtale at en af grundende til at Lampard foretrække en engelsk spiller, med en købesum på det firedobbelte, kan skyldes at der er en generel opfattelse - i England - af at engelske spiller selv har meget indflydelse på, om de løser den udfordring det er at tage skridte op til en større klub. Det er på den måde sjældent manageren på samme måde står til regnskab for et køb af en engelsk spiller, modsat udenlandske spiller, hvor manageren meget mere selv står på skud for om spilleren lykkedes med sit skifte.

Ikke at jeg selv deler denne opfattelse, men det kunne være en begrundelse for at man vil give 50+ for Chilwell fremfor omkring de 20, som Regullion eftersigende skulle koste.
Skrevet af Slettet(432058202410)
Engelske spillere er tilpasset ligaen og landet, kontra udenlandske spillere.

Engleske spillere får ikke "hjemve" som man risikere med spillere fra andre lande. Sker det først, påvirker det også spillet på banen.

Captain America. FCM
Skrevet af Skycolour
Ja - jeg ville dog mene at managerens man management, stadig har en stor betydning for om man får noget ud af en spilleren. Om Chilwell så på den baggrund er 2-4 gange det værd, som Regullion ville koste, er så spørgsmålet. Personligt har jeg ikke set én kamp med Regullion, så jeg har intet at sammenligne med :)
Skrevet af Wise1964
Tak til Willian og Pedro for 2 flotte karrierer og indsatser i Chelsea. Trods deres udsving har de virkelig leveret varen mange gange og været en fornøjelse at se i den blå trøje - at de begge samtidig har vundet næsten alt med klubben gør ikke karriererne mindre værd, tværtimod. Deres afgang signalerer for alvor et generationsskifte i klubben som bliver mega spændende at følge
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Enig Wise, det føles som det helt rigtige tidspunkt for klubben at lade disse spillere gå. Lampard har en tydelig plan og en del af den er at give slip på de lidt "ældre" og overskuddet fra de tidligere træner. Selvom jeg ikke altid har været den største fan af Willian, så vil de begge altid blive husket som meget arbejdsomme spillere og selvfølgelig utrolig vigtig ift de trofæer vi har vundet. Tak for alt!

Jeg må sige at jeg er lidt imponeret over hvordan Lampard har haft gang i svingdøren i år. Jeg ved at Willian fik tilbudt en kontrakt, men Lampard virker ikke specielt utilfreds med beslutningen. Man kunne godt forestille sig at en træner som Sarri absolut ville have dem forlænget til enhver pris. Men Lampard virker meget kontant, han ved hvad han vil og hvem han vil og er ikke bange for at give slip på profiler (Luiz, Pedro, Willian) Det kan jeg rigtig godt li´. Her er en træner som ikke "kun" kigger på navnene og hvad man har gjort, men hvad man bringer her og nu. Det er fedt!
Skrevet af Wise1964
Så mange ting der falder på plads i denne 3-point Lane video

https://www.facebook.com/ChelseaFC/videos/456189838333057/

- Mata var fantastisk i den blå trøje
- Torres kunne ikke ramme en ko i røven med en banjo på de forkerte dage
- AVB var et gennemført fjols
- Cech var en fantastisk målmand
- Luiz er ikke savnet og bliver det ikke
- Mikel ... what a player!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(391545211002)
Så mange ting der falder på plads i denne 3-point Lane video


tilføjer lige Ramires, han var godt nok en helt vildt dejlig spiller (en offensiv Kanté, lidt en skam at de 2 ikke kom til at spille på det samme hold)
Skrevet af Slettet(432058202410)
Tilføjer lige Cahill - Fantastisk køb fra Bolton. Et bæst på de dødbolde.
Captain America. FCM
annonce
0