Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(432058202410)
Fantastiske historier i dag ... tabloid pressen når den er bedst
Tammy til West Ham på lån og West Ham vil gerne signe Mount - jamen det er da en deal, naturligvisHahaha nu ikke så sarkastisk.
Captain America. FCM
Skrevet af RobertTheRobber
Det er lige gået op for mig at jeg aldrig behøves at høre denne sætning igen "Men KO virkeligheden er jo ikke lige som FM" GU ER DEN SÅ, de har så åbenlys aldrig prøvet at være Chelsea fan, det er præcise sådan her jeg spiller FM, køber alle de talenter jeg kan komme i nærheden af (meget gerne UK), sælg alle de spiller jeg ikke ønsker og næste sæson here we go again!, tænker jeg på harmoni i truppen eller hvordan andre spiller har det med mine køb, NOP bliver de sur så sælger jeg dem sgu bare.

Og lige som i FM har vi en cheat engine der hedder Abramovich & Marina Granovskaia den vinder hver gang.

Spol vi bare hen over første sæson så hurtig vi kan, her efter er det bare win win win.
Kan du så ikke lære Lampard at gemme inden kampen og så reloade hvis vi taber?

Derudover, er virkeligheden ikke som FM. En god spiller vil ALTID præstere i FM, hvis han bliver brugt på hans favoritplads og favoritrolle. Ellers må du gerne være personen der breaker til Kepa, at det eneste han mangler er, at han blot skal spille bedre.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Mugesh
Derudover, er virkeligheden ikke som FM. En god spiller vil ALTID præstere i FM, hvis han bliver brugt på hans favoritplads og favoritrolle. Ellers må du gerne være personen der breaker til Kepa, at det eneste han mangler er, at han blot skal spille bedre.


Ikke, hvis du skælder ham ud for mange gange.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af KnockOut
Hehe.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Slettet(522354211604)
Skal ffp ikke snart kigge mod Chelsea?
Skrevet af Geddar , moderator
Du kan se jo på hvad de har fået ind de senere år. Over de sidste par år har vi højere net spend.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af RobertTheRobber
Skal ffp ikke snart kigge mod Chelsea?
Nu kan Financial Fair Play i sig selv ikke gøre noget, men jeg antager at du spørger til, om instanserne der håndhæver FFP, som eksempelvis UEFA (eller PrL som har også har FFP-regler) skal se mod Chelsea i hensigten om hvorvidt Financial Fair Play overholdes af klubben.

Clubs need to balance football-related expenditure - transfers and wages - with television and ticket income, plus revenues raised by their commercial departments. Money spent on stadiums, training facilities, youth development or community projects is exempt.


Du finder de officielle regler på UEFAS hjemmeside.

https://www.uefa.com/insideuefa/protecting-the-game/financial-fair-play/

En kortere, måske oversimplificeret forklaring findes her.

https://www.dw.com/en/uefas-financial-fair-play-rules-7-things-you-need-to-know/a-48804148

Spændende er det dog, at reglerne er midlertidigt mere eller mindre suspenderet grundet COVID-19.

https://www.sportspromedia.com/news/uefa-ffp-rules-relaxed-covid-19
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Vince71
Skrevet af YNWA"96"
https://rattibha.com/thread/1300321535178289152

Some people questioning how Chelsea can spend so much money in the transfer market. This is connected to their business model in which they sell at high prices too. In each of the last 4 seasons #Chelsea have topped the table...and in 2019/20 they sold a bloke called Hazard

https://pbs.twimg.com/media/Eg0bv5FWsAAa8GD?format=png&name=900x900


https://pbs.twimg.com/media/Eg0cMazX0AEdXnH?format=png&name=small

https://pbs.twimg.com/media/Eg0b0a6WkAAj_7b?format=jpg&name=900x900

https://pbs.twimg.com/media/Eg0cr7XXgAApXnK?format=png&name=small


Chelsea made a profit of £458 million from player sales in the last decade, compares to Manchester City £157m Liverpool £315m Manchester United £112m Arsenal £321 million Spurs £336 millon
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af LeboeufTheLegend
Tak YNMA"96"

Alle der prøver på det med pengene, tjek links. Det har været planen at kører Chelsea som en forretning. Ergo overskud. Det lagt sammen med en ejer der ikke er bleg for at investere! Nu mangler vi bare at få udbygget broen. Noget der ved om der stadig er noget igang, eller er det lagt på køl!

Ang. FM købte Messi det blev dyrt og han slog ikke til, nu er han i Atalanta ( betaler 400 k om uge kontrakten ud, men bedre en 4,5 mill) så ikke altid det virker i FM
Skrevet af Wise1964
LeBoeuf

Jeg tror desværre ombygningen af Broen har ekstremt lange udsigter da man ikke valgte at overholde den tidsfrist der var udstukket omkring igangsætning af byggeriet efter den seneste høring/godkendelse. det betyder faktisk man skal igennem hele møllen en gang mere og det har mange års udsigt at komme igennem ... medmindre nogen puster i tryllefløjten og speeder processen op.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Pernille Harder til Chelsea ... det er sgi da en fed signing :)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Jonson10
Mens vi venter på at Harvertz bliver breaket, er det jo en ganske god signing : )

Hun har endda fået en fin lille video på den officielle facebooksite, og så passer hendes efternavn jo godt til det engelske.
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af LeboeufTheLegend
Wise
Seriøst, var det ifbm. Roman og hans opholdstilladelse? Er helt røget over hovedet på mig.
Skrevet af Wise1964
LeBoeuf

Chelsea planen for udbyggelse af Broen var godkendt i 2017 hvorefter jagten på Roman og hans opholdstilladelse desværre udløste at projektet blev stallet - da der i regulativet var indbygget en klausul der omhandlede tvunget igangsætning af byggeriet indenfor 2 år fra godkendelsestidspunktet udløste det desværre så meget turbulens omkring Roman at man ikke overholdt denne klausul ... hvilket igen betyder at man skal starte helt forfra med ansøgning, nabohøringer mv

Så det projekt har lange udsigter desværre
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Mugesh
@wise

Ifølge den her meget korte artikel, så er det vidst op til Roman om han vil investere i det.

https://tribuna.com/en/chelsea/news/2020-06-23-1bn-stamford-bridge-redevelopment-project-not-dead-yet-after-government-permission/
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Wise1964
Takker mugesh
Jeg havde ikke bemærket at COVID-19 ville give forlænget spilletid på byggeområdet ... så er planen trods alt ikke helt død endnu, hvilket er glædeligt!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Mugesh
Det var så lidt, Wise.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Vince71
Der er blevet skrevet meget om at Havertz handlen kom på plads sidste uge og at han allerede skulle have haft sit lægetjek, hvilket så viste sig ikke helt at være tilfældet. Men nu melder Sky sport Germany ud at handlen endelig er kommet 100% på plads og Havertz mangler kun sit lægetjek og så han er Chelsea spiller. Men det bliver formentlig først meldt ud efter landskampene.
Skrevet af LeCoqRod
Den handler har nærmest stået på længere end corona! (ja ja, rolig nu) - men glæder mig til at se ham i blåt!
Carefree, wherever we may be https://media.giphy.com/media/CznIzh6BlEEgg/giphy.gif
annonce
0