Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Cfever
Liverpool var i fuld kontrol kontrol. Den hed 1 - 9 i målforsøg i Liverpools favør.


Wow ...
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Ha ha Cfever
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Jeg må bare sige vi var klart bedre med i 2. Halvleg hvor den hed 4-9 i "målforsøg" ...
We know what we are
Skrevet af Mugesh
@zola

Her i tråden, var der ingen, der havde forventet top 4, inden 19/20 gik i gang.


Tjek undertegnedes indlæg den 11. August 2019 kl. 22.35

Derudover, ro på folkens, vi er jo knap nok kommet igang med den nye sæson. Vi skal bare have Mendy i hus, så skal vi nok ende i top 3.


-------------Werner --------------
Pulisic---------------------Ziyech
--------------Havertz--------
---------Kova-----Kante
Chilwell---Zouma---AC---James
-------------Mendy---------------
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af PFFChelsea
Og så skal man også lige huske på, at blot fordi man spiller alle på deres "naturlige" pladser, så er det ikke ensbetydende med magi. Vi har trods alt nye spillere i hver kæde denne sæson, for ikke at tale om deres alder for de fleste af dem. Det kommer til at tage tid og koste point, før at tingene er på plads.
Skrevet af Black Spider
Wise, problemet med Werner som 9´er er, at så er det ham, der skal tage slagsmål med midterforsvaret og gør han ikke det, hvem gør så? Hvis Timo er 9´er, så har forsvarsspillerne mere fokus på lige præcis ham, og så er det sværere at luske sig til et forspring imod dem medmindre de sover. Er Timo ude i venstre side, så har midterforsvaret rimeligvis lidt mindre fokus på ham.

Timos typiske løb er på diagonalen fra venstre og indad i rummet bag midterforsvaret. Hvis de ikke er knivskarpe på ham, eventuelt fordi en midterangriber bøfler med dem, så er det pludselig meget svært for dem at fange Timo, og backen har stort set samme rute mod mål og dermed ikke en nævneværdigt kortere distance, så for ham er det et relativt rent kapløb, som ikke er helt nemt at vinde.

I samarbejde med en relativt hurtig midterangriber har Timo endvidere en mulighed for at prikke bolden videre til en medspiller, hvis han kommer i en dårlig vinkel eller ikke kan slippe fri. Endelig er det ikke utænkeligt, at en midterangriber kan vinde en bold i luften og bare prikke den ind i rummet bag midterforsvaret, hvor Timo så kan løbe efter den. Timo som midterangriber har derimod et relativt stort problem i luften.

I forhold til Puli, så kan jeg bestemt godt lide den udgave, vi så i slutningen af sidste sæson, men han virker lidt skrøbelig. Der vil være situationer, hvor Puli og Timo samtidigt vil være spændende, men i min optik er de begge to løbere. Puli er lidt bedre til at drible, Timo er lidt hurtigere og lidt mere målfarlig, men begge er løbere. Begge skal sendes i dybden, gerne indvendigt i venstre side. De overlapper simpelthen i kompetencer, og så vil jeg hellere spare en af dem i udgangspunktet, og så lade dobbelt speedster være en taktisk mulighed.

Endelig, i forhold til Kova, så har jeg det lidt ambivalent. Han er ikke en udpræget defensiv midt. Han arbejder fint, men han har ofte problemer i de sidste 20 min af en kamp og hans defensive positionering på vores tredjedel halter nogle gange. Han er ikke udpræget en offensiv midt heller. Fantastiske dribleture, glimrende teknik, ganske fornuftigt pasningsspil, men han skyder ikke og han slår lidt for sjældent de afgørende bolde. Han er ikke dårlig, men jeg synes bare, at andre spillere potentielt giver mere til helheden.

Skal vi sammenligne fx Kova og Mount, så er Kova åbenlyst en "bedre" spiller, men Mount har mere x-factor, mere identitet, mere vildskab, og han byder sig mere til rundt omkring på banen. Der mangler simpelthen noget balkan-tosse i Kovacic´ spil, medmindre vi snakker om satsede afleveringer på egen tredjedel, hvor Kovacic er en komplet galning.

Hvis vi spiller med to kontrollerende 8´ere og en 10´er, så er Kovacic et fint valg ved siden af Kante. Men jeg bryder mig lidt mindre om den tilgang, da tiden virker til at være løbet fra den dedikerede 10´er. Folk som Eriksen, Alli, Isco, Hames, Mata, Øzil giver ikke nok defensivt og "defensive 10´ere" som Oscar, Willian, måske endda Mount er ikke farlige nok i sig selv, medmindre der er medspillere, som løber for dem.

Sagt lidt mere direkte, så vil jeg hellere "ofre" Kovacic på at bruge Mount og Havertz mere konstruktivt, end jeg vil skabe pladsen til Kovacic ved at spille med en dedikeret 10´er og på sigt presse to gigantiske talenter ind i hvad der ligner en døende rolle.
Skrevet af Slettet(492319200711)
Har du set Pulisic spille fodbold? Han søger rigtigt ofte ned i banen og tager bolden. Det er faktisk en af hans største styrker. Det er totalt modsat af en ´løber´ som skal spilles i dybden. Bare lige til info :) iøvrigt har Tammy været ubrugelig i snart et halvt år. Samme med odoi. Så hvorfor de to ud af den blå luft skulle kunne gå ind at gøre en forskel mod Liverpool, kan jeg ikke lige regne ud. Deres form kender vi heller ikke så meget til.
Skrevet af Black Spider
Har du set Pulisic spille fodbold? Han søger rigtigt ofte ned i banen og tager bolden. Det er faktisk en af hans største styrker. Det er totalt modsat af en ´løber´ som skal spilles i dybden. Bare lige til info :)

Nej, jeg har selvfølgelig aldrig set Pulisic spille fodbold. Det er flot, Paseki. Genialt svar. Har du andet ligegyldigt nonsens, du gerne vil fyre af?

Ja, Pulisic søger også gerne ned i banen og løber bolden fremad. Og det er imponerende, når det virker, men hvorfor tror du, han laver det nummer? Fordi det er den mest effektive måde at angribe på, eller fordi vi ikke er skide gode hvad angår afleveringer i dybden?

Det er i øvrigt netop ikke nede i banen, at vi gerne vil have Pulisic til at løbe bolden rundt, men derimod helt oppe i modstandernes felt, hvor det har meget større sandsynlighed for at resultere i enten en god chance eller et straffespark.

Så jeg gentager, i min optik er Pulisic en løber. Han er ikke manden, der skal fedte med bolden langt nede på banen, men derimod manden som skal sendes afsted med en bold i dybden, hvorefter modstanderne så skal forholde sig til en meget hurtig og relativt målfarlig spiller, der ikke er specielt nem at tage bolden fra. Dette siger jeg selvfølgelig efter aldrig nogensinde at have set ham spille.

iøvrigt har Tammy været ubrugelig i snart et halvt år. Samme med odoi.

Tammy blev vores topscorer sidste sæson. Hvis det er "ubrugeligt", så ved jeg ikke rigtigt, hvem du holder med, men det er næppe os. Han var ikke i stærk form efter afbrydelsen og han var småskadet før, men "ubrugelig" er et ret stærkt udtryk, der bør gemmes til de tilfælde, hvor det er relevant. Dvs Batshuayi, Zappacosta, Emerson, Jorginho, Kepa.

Hvad angår CHO, så har han åbenlyst haft lidt problemer efter sin skade, hvilket er forventeligt, men selv om det halter lidt så er han stadigvæk en kant, i kraftig modsætning til Mount og Havertz. Hvor de to søger indad i banen så er CHO meget mere tilbøjelig til at finde plads udad og skabe bredde.

Hvis vurderingen er, at han ikke kan bidrage med noget, så skriger det i øvrigt til himlen, at han ikke er sent på lån. At give ham op mod et år mere uden bold skader ham sportsligt og er derudover torskedum økonomi.

Deres form kender vi heller ikke så meget til.

Det er korrekt. Vi kender ikke ret meget til deres form, for de spiller jo ikke. Men det er da lidt slående, at Tomori åbenbart har været "ude af form" i et halvt år, og alligevel gik det da okay for ham, da han kom ind mod Liverpool. Emerson faldt ud af form efter sin skade i starten af sidste sæson. CHO er "ude af form" efter 9 måneder med træning. RLC er stadigvæk ikke i noget der minder om form. Tammmy er åbenbart "ude af form".

Hvem er rent faktisk i form? Jorginho, Kepa, og Kovacic som gisper efter luft med 20 minutter tilbage? RLC fik det meste af Brighton-kampen, men var han i form? Det er svært at påstå, at "form" er afgørende for udvælgelsen.

Mon ikke snakken om "form" og indsats til træning reelt bare er pladder, der dækker over, at Lampard vælger nogle spillere og fravælger andre? Det har jeg en stærk mistanke om. Og de valg sker så ud fra en lang række overvejelser, hvoraf taktik antageligt spiller en relativt stor rolle. Og i den sammenhæng har de første to kampe i år ikke været overbevisende.

Jeg kan godt lidt Lampard, jeg kan godt lide, at han vil spille offensiv fodbold, men selvfølgelig er han ikke hævet over at begå fejl. Det er korrekt, at der er kommet nye folk ind, som ikke har spillet sammen med resten af holdet, men Timo har været her længe, og ingen tvinger ham til at kaste Havertz ind som starter fra dag 1. Altså virker det bare underligt, når vi pludselig er dårligere nu end for 12 måneder siden, uagtet at det stort set er de samme folk på banen.
Skrevet af WafuPesa
Hvorfor har det taget mig så mange år og 7827 sider med interessante posts ( ikke at jeg just har læst i nærheden af dem alle ) at opdage denne tråd?

Men jeg vil da kort give mit besyv med om tingenes tilstand i vores alles engelske favoritklub:


Jeg elsker Frank Lampard . Selvfølgelig gør jeg det, og jeg var jublende da han overtog trænertjansen for et års tid siden. Måske var her manden der kunne være træner i 5-7-10-mange år. Manden der ville få længere snor end de fleste forgængere ( Med det sagt er det egentlig kun fyringen af Ancelotti og i sin tid Ranieri, plus måske Mourinho v. 1.0 jeg ikke har været helt enig i ) .
Transferforbuddet virkede på en måde som held i uheld, da det ville tvinge nogle af de unge stortalenter ind på holdet, og også give Lampard ekstra snor. Før sidste sæson tænkte jeg top 6 ville være glimrende, og top 8 acceptabelt . Så en 4. Plads, en Cup-finale var på alle måder mere end godkendt . Resultatmæssigt i hvert fald.

Jeg tror og ikke mindst håber at Lampard er den rigtige mand for Chelsea . Og der har været opløftende momenter, fornem integration af visse unge spillere og før denne sæson en række yderst interessante signings. Men jeg må erkende at jeg også er liiidt bekymret over fremgangen synes at være gået over i stagnation. Rent taktisk har Lampard ikke overbevist mig i den grad jeg havde håbet.

Forsvaret har sejlet fra dag 1, og synes ikke at være blevet bedre . Men at man har en målmand blottet for niveau og selvtillid hjælper jo selvfølgelig heller ikke. Mendy kender jeg overhovedet ikke, men han umuligt være ringere end Kepa. Med en ny keeper og Silva som leder af forsvaret skal der ses en markant forbedring af den del i løbet af denne sæson. Jeg havde troet på mere udvikling fra de eksisterende forsvarsspillere, men uden en defensiv leder inde centralt kan virkelig gode spillere hurtigt se middelmådige ud. Silva er nødt til at være den leder hvis vi skal noget som helst i denne sæson. Og så kan vi måske se hvem end der bliver hans makker, løfte niveauet ganske betragteligt .

Midtbanen er fyldt med kvalitet. Man har verdens måske bedste 6er i Kante. Ham vil jeg se som 6er hver gang han er klar . Og så har vi Billy, Mount, RLC og Kovasic som bør være de 4 spillere til 2 pladser foran Kante. Med Havertz som en mulighed også. Det synes jeg ikke er helt skidt . Barkley er ikke god nok og får nok aldrig flyttet sig helt op på det niveau jeg personligt troede han kunne nå, da jeg først så ham i PL. Jorginho skal væk. Han har klare kvaliteter som Regista, men fungerer slet ikke som 6er i Chelseas system . Han skal spille i en liga med mindre fysik, tempo og intensitet vil jeg mene.

På kanterne og i front synes jeg Chelsea ser meget stærke og nærmest fremtidssikrede ud, men når fundamentet sejler er det bare ikke nok. Og mens jeg deler andres begejstring for Werner er jeg lettere bekymret over Havertz første 3 halvlege for Chelsea . Faktisk primært mod Brighton. Jeg kender ham kun fra highlights og omtale, men jeg synes det var en super interessant signing. Og det kan det også sagtens ende med at blive. Men der er tydeligvis en indkøringsperiode, der nok godt kan blive halvlang i hans tilfælde. Mod Brighton synes jeg han så uengageret ud, og manglede meget på sine løn i begge længderetninger. Jeg prøvede så vidt tv´et tillod at fokusere på ham, og alt for ofte synes jeg han ikke kom med frem i omstillinger, eller tog intensive tilbageløb. Nu skal han ikke bedømmes på så tyndt et grundlag , men jeg tror han kommer fra et hold hvor han var stjernen og omdrejningspunktet. Og som følge deraf havde han måske visse friheder, som der ikke umiddelbart er plads til han kan få i Chelsea . I hvert fald ikke i første omgang . Måske på sigt . Jeg synes han har virket uskarp og til en grad også uengageret . Og hvor skal han spille ? Fylder han nok til at spille CM ? Han skulle eftersigende kunne spille nærmest alle offensive pladser, så jeg håber bare at han kan spille dem noget bedre end han spillede højre kant mod Brighton . Jeg tror det bliver godt, men jeg tror også det tager tid . Han har en enkelt gang hvad jeg husker vist sit eminente blik for spillet, og jeg kan se Werner få mange sukkerbolde i dybden fra Kai i mange år frem .


Det sidste jeg lige vil nævne er indkøbet af Chilwell. Jeg er simpelthen ikke sikker på det er hvad den venstre back mangler. Jeg synes hans styrker er mere åbenlyse offensivt end defensivt, så på det punkt er han måske bare en yngre udgave af Alonso. Og så uden Alsonsos målfarlighed er jeg ikke sikker på det bytte er de mange millioner værd. Men jeg håber jeg tager fejl og Chilwell kan blive en ny Cole på VB.


Nå, det blev lidt langt, men begrænsningens evne har aldrig været min største force. Skal nok fremover forsøge at holde mig til mere konkrete indlæg, som er mere debatvenlige.Opsummering af mit skriv:

Jeg elsker Lampard.
Jeg er forfærdet over vores defensiv.
Kepa og Jorginho har forhåbentlig spillet deres sidste kamp for Chelsea.
Jeg vil virkelig gerne se Kai blive en succes, men er lidt bekymret.
Werner er vores 9´er de næste mange år.
Jeg tror vi spiller til 0 på onsdag :-)
Skrevet af Slettet(492319200711)
Puli har i alle dage trukket ned i banen :) gjorde det i Dortmund, på landsholdet og nu i Chelsea. Så det har ikke så meget at gøre med at vi ikke er gode til at spille den i dybden :) så derfor jeg er i tvivl om du faktisk har set manden spille (jeg driller dig selvfølgelig igen). Men din subjektive vurdering er helt i orden. Det er bare noget han aldrig har gjort. Tag ordet ubrugelig med et gran salt. Min pointe er bare at hverken Tammy eller Odoi har vist noget der gør dem berettiget til en start 11 fremfor de andre. Tværtimod. Flot at Tammy bankede alle sine mål ind de første par måneder. Der var han rigtig god. Men ja, der er en grund til at han blev sat af. Odoi er vel en habil backup og et stort talent. Programmet taget i betragtning, giver det fin mening at beholde ham. Men han kommer ikke i nærheden af at være blandt de 11 bedste. Hvilken iøvrigt også ville være meget at forlange af en ung gut. Måske det i større grad handler om kampform? Det var nu også bare et eksempel på hvorfor man vægter andre spillere fremfor andre? Jorginho har spillet landskampe for nyligt og burde alt andet end lige været inde i et bedre flow end dem som ikke har spillet gældende kampe. Det kan jo være sådan noget der gør forskellen i disse kampe i starten af sæsonen? Ved ikke lige om vi er dårligere end for 12 måneder siden. Situationen i år er også lidt noget andet. Kan jo være at Havertz starter inde fordi han hurtigst muligt skal være i kampform, fordi han er ekstraordinær. God kamp i morgen og fortsat god dag.
Skrevet af Wise1964
Velkommen til WafuPesa
God start med et fint indlæg .. :)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
@Black Spider

Skal nok kommentere på dit indlæg som er meget uddybende - det fortjener det.
Har bare ikke tiden lige nu
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Puli har i alle dage trukket ned i banen :) gjorde det i Dortmund, på landsholdet og nu i Chelsea. Så det har ikke så meget at gøre med at vi ikke er gode til at spille den i dybden :) så derfor jeg er i tvivl om du faktisk har set manden spille (jeg driller dig selvfølgelig igen). Men din subjektive vurdering er helt i orden. Det er bare noget han aldrig har gjort.

Hvor har jeg skrevet, at Pulisic aldrig har trukket ned i banen? Hvad er relevansen for den påstand?

Men det er vel ikke svært at bemærke, at Pulisic faktisk ret ofte laver meget gode løb frem i banen og fortsætter dem hele vejen ind i feltet, er det? Lampard roste ham endda for det sidste sæson. Så jeg ved ikke, hvor du har det fra, at det har Pulisic aldrig gjort.

Selvfølgelig kan Puli også drible forbi midtbanespillere og løbe bolden frem. Selvfølgelig kan han det, men er det virkelig den bedste måde at bruge ham på? På et så relativt teknisk begavet hold, med så mange gode boldspillere? Er det virkelig det, vi gerne vil bruge Pulisic til, på et hold med Kante, Kovacic, Havertz, Ziyech, Mount?

I en optimal verden kan det sikkert godt lade sig gøre at integrere et samarbejde mellem Timo og Pulisic, hvor de begge fungerer optimalt, ikke løber i vejen for hinanden, og skaber plads for hinanden. Men jeg ser bare en noget større risiko for, at de overlapper for meget og at deres begrænsninger bliver for åbenlyse. Her tænker jeg på, at ingen af dem er specielt store og begge er ret dårlige i luften. Begge vil gerne ud i venstre side og løbe diagonalt mod midten. Det kan godt blive lidt for 1-dimensionelt.

Min pointe er bare at hverken Tammy eller Odoi har vist noget der gør dem berettiget til en start 11 fremfor de andre.

Bortset fra, at en af dem er en reel midterangriber med okay fart og den anden er en reel kantspiller, i stærk modsætning til Havertz som hverken er midterangriber eller kantspiller, og Mount som nu har spillet to kampe som "kant".

Argumentet er jo ikke, at Tammy og Odoi er så gode, at de bør starte. Argumentet er, at deres kompetencer er mere fokuserede på bestemte roller, som vi i min optik ser ud til at mangle på holdet lige pt.
Skrevet af Slettet(492319200711)
Han har aldrig været ´løber´. Beklager sætningsstrukturen. Jeg er bare forundret over at du ser Pulisic som en bestemt type spiller, når han aldrig har været den type spiller. Nu er der forskel på at løbe i dybden og komme med ind i boksen. Havertz og Mount løber modsat Pulisic faktisk ofte i dybden. Ja, det er den rigtige måde at bruge Pulisic. Han er modsat Kanté og Kovacic langt mere direkte og aggressiv i hans drive med bolden fra midten og ind på den sidste tredjedel ligesom hazard. Derudover som du selv skriver, så er han dygtig til også at komme med ind i feltet. Fair argumentation i forhold til Tammy og Odoi. De har andre spids kompetencer. Det er jeg med på. Jeg kan bare ikke se at de skulle kunne have gjort en markant større forskel end Havertz og Mount i de to første kampe, grundet deres manglende deltagelse i tællende kampe. De har ikke leveret noget i en lang periode og det har de andre to. (må være samme vurdering Lampard og staben har lavet). Men de skal nok bidrage positivt til sæsonen, men pt. ser jeg det ikke ske. Ja, Mount og Havertz er ikke kanter. Men Mount bidrager på så mange andre parametre og har bold i benene. Havertz kræver selvfølgelig en tilvænning og derfor tror jeg er rationalet fra staben er at han skal spille uanset hvad. Jo hurtigere han for minutter i benene, jo hurtigere kan blive afgørende for os.
Skrevet af DenRasende
Jeg synes vores taktiske setup mod Liverpool gav fin mening, og fungerede forholdsvis godt.

Vi var pressede, og vi skabte ingen egentlige chancer, men vi holdt også Liverpool uden store muligheder, og da vi gik til pause var xG forskellen mellem de to hold på ca. 0.3, hvilket ikke er meget selvom det er på bekostning af at vi står meget dybt. De sidste to gange vi har mødt Liverpool i ligaen har vi været nede med 0-2 efter en halv time, og i den anden 0-3 efter 43 minutter. Jovist, vi skabte da enkelte chancer i de kampe, men grundlæggende gjorde vi det svært for os selv ved at gøre kampene åbne.

I begge de kampe var vi langt hen ad vejen det bedste hold i anden halvleg/i den fase af kampen, hvor Liverpools presspil var mindre kvælende, men vi har været bagud med 2 eller tre mål, så det har ikke betydet det store, og vi har været sårbare over for kontra. Så jeg synes pindsvinesetuppet gav fin mening som et udgangspunkt. Og vi var også ved at være mere med, have bedre boldomgang osv, men så kom udvisningen og smadrede alt.

Vi er ikke på niveau til at matche dem pt, men det kommer vi forhåbentlig til som sæsonen skrider frem og vi får integreret de nye spillere.
Skrevet af Black Spider
Han har aldrig været ´løber´. Beklager sætningsstrukturen. Jeg er bare forundret over at du ser Pulisic som en bestemt type spiller, når han aldrig har været den type spiller.

Det er altså op ad bakke, når du mener, at Pulisic ikke gjorde noget, som han var en af de absolut bedste til at gøre sidste sæson, når han ellers spillede. Derudover er det vel ret tydeligt, at vi ikke definerer en "løber" på samme måde.

Ja, det er den rigtige måde at bruge Pulisic. Han er modsat Kanté og Kovacic langt mere direkte og aggressiv i hans drive med bolden fra midten og ind på den sidste tredjedel ligesom hazard.

Og hvor mange mål scorer han derfra? Er det derudover et synderligt stort problem for os at få bolden ind på sidste tredjedel, eller er vores problem oftere at vi ikke gør nok med bolden på sidste tredjedel? Hold det op imod hvor farlig Pulisic er, hvis han kommer på bolden og ikke har ret mange spillere foran sig, og hvor farlig han er, hvis han først kommer på bolden inde i feltet.

Derudover bør vi nok holde igen med at sammenligne Puli og Hazard. De er ret forskellige. Hazard lavede meget få løb foran bolden og kunne næsten kun blive farlig ved at drible den frem. Det var han så til gengæld helt ubegribeligt god til, og også betydeligt bedre end Pulisic er. Omvendt havde Hazard ofte svært ved at konvertere talentet til gode målchancer, og at han fik bolden så dybt på banen hjalp ham næppe.

Fair argumentation i forhold til Tammy og Odoi. De har andre spids kompetencer. Det er jeg med på. Jeg kan bare ikke se at de skulle kunne have gjort en markant større forskel end Havertz og Mount i de to første kampe, grundet deres manglende deltagelse i tællende kampe. De har ikke leveret noget i en lang periode og det har de andre to. (må være samme vurdering Lampard og staben har lavet). Men de skal nok bidrage positivt til sæsonen, men pt. ser jeg det ikke ske. Ja, Mount og Havertz er ikke kanter. Men Mount bidrager på så mange andre parametre og har bold i benene. Havertz kræver selvfølgelig en tilvænning og derfor tror jeg er rationalet fra staben er at han skal spille uanset hvad. Jo hurtigere han for minutter i benene, jo hurtigere kan blive afgørende for os.

Så du er enig i, at både Mount og Havertz var ringe til deres opgaver og ikke tilbød nogen reel trussel, men du mener, at det er bedre at spille uden trussel end at bruge vores topscorer fra sidste sæson og en regulær kantspiller, der faktisk ikke kan være mere ufarlig end Mount og Havertz har været i de to første kampe.

Okay. Det tror jeg ikke, vi bliver enige om. Havertz skal da nok blive god, men at han skal have særbehandling og have lov til at dovne rundt og være en hovedløs kylling, det giver ingen som helst mening i min optik, specielt ikke mod et hold som Liverpool. Der burde ikke være råd til passagerer, og det er præcist hvad Havertz var. Og Jorginho. Og Mount var vel en mellemting mellem defensiv midt og højre back?

Hvad er konsekvensen, når vi står dybt og sparker bolde væk fra mål? Hvor mange gange har vi holdt fortet på den måde? Ren taktisk er det tæt på selvmord, når lige præcis vi forsøger at gøre det mod Liverpool.
Skrevet af Slettet(492319200711)
"men i min optik er de begge to løbere. Puli er lidt bedre til at drible, Timo er lidt hurtigere og lidt mere målfarlig, men begge er løbere. Begge skal sendes i dybden"

Det er den her del jeg ikke er enig i :) Pulisic styrke er netop ikke at løbe i dybden. Men derimod at søge ind i rum, hvor han kan modtage bolden i fødderne og bruge farten til at bryde gennem kæder. Derudover er han blevet markant bedre til at komme med ind i boksen. Hvilket også giver mening i forhold til hans seneste output i kampene. Så tror ikke at vi er uenige på det punkt? Han indeholder jo begge facetter af spillet efterhånden.

Men kan du så ikke være opklarende i forhold til din definition af løber, så vi ikke taler forbi hinanden? Ved ikke hvad det er du mener jeg ikke synes Pulisic gjorde sidste sæson? Der er jeg ikke med.

Nu er der flere nuancer til en fodbold kamp en blot om den enkelte spiller er en trussel eller ej. Både Mount og Havertz (synes iøvrigt ikke at han var hverken doven eller andre af de tillægsord de bruger til at beskrive hans indsats). Mounts arbejde er ej at underkende i en sådan kamp. Men vi kan da hurtigt blive enige om at ingen af de to var dødsensfarlige og dominerende. Men det tvivler jeg også på dem du nævner havde været. I min optik er Odoi og Tammy ofret både taktisk og på baggrund af deres seneste mange præstationer. Som den rasende pointere har udgangspunktet for kampen nok været at være stabile defensivt og det kan hverken Odoi eller Tammy være en del af. Liverpool skaber jo heller ikke noget de første 45 minutter. Så på den måde synes jeg at holdet, inklusiv Mount og Havertz leverede en godkendt halvleg.

Brighton kampen synes jeg ikke vi skal ligge for meget i. Første kamp i sæsonen mod en svær modstander, der iøvrigt vandt ganske overbevisende over Newcastle i sidste kamp. Der vil altid være udfald og manglende kvalitet i en sådan kamp.
Skrevet af Vince71
Bekræftet: Mendy er til sit lægetjek nu her og vil formentlig blive offentliggjort senere i dag.

Silva ser ud til at få spilletid i morgen og Chilwell skulle også være meget tæt på at være klar. Spændende om de alle 3 spiller på lørdag.
Skrevet af WafuPesa
Er der nogen der nogensinde har set ham Mendy? Som det er nu kan en selvdød måge jo stå bedre på mål end Kepa, men hvor god er en 28 årig målmand der kun har spillet i Rennes et par år? Forhåbentlig rigtig god. Han har i hvert fald en god målmandsalder. Men er jeg den eneste der ville have elsket at se os købe Martinez fra Arsenal for 145 millioner?

Af andre målmænd jeg kunne se logik i at hente kan nævnes, Pope ( måske for dyr ), Romero, Foster ( Kan ikke have været dyr efter nedrykning ), Onana og Areola ( er han virkelig ikke bedre end Fulham? ) .

Fuck jeg glæder mig til at se vores målmand redde et langskud igen :-)
Skrevet af Vince71
@WafuPesa
Velkommen til :)

Jeg har ikke set Rennes spille, men har læst en del om ham og så selvfølgelig de obligatoriske klip med ham, så det hele er baseret på dette. Kigger man på hans styrker så ligner han den type målmand Chelsea står og mangler her og nu. Spillede en ret imponerende sæson i Rennes hvor de lukkede næst færreste mål ind og endte på en 3 plads. Han diskede også op med en stærk redningsprocent på 78%, hvilket er ret godt hvis man kigger på den gennemsnitlig redningsprocent i de store ligaer.

Du er bestemt ikke den eneste som gerne ville have Martinez og den har også været op og vende herinde. Handlen kom på plads imens at man var igang med at forhandle med rennes. Det helt store spørgsmål er jo så om Chelsea ville få ham til 145m eller det dobbelte og til sidst om Arsenal overhovedet ville sælge sådan en spiller til os. Jeg tvivler.

Pope var også blandt mine favoritter, men da han først blev forlænget blev det næsten umuligt.
annonce
0