Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Vince71
Rigtig god gruppe for os.
Skrevet af MVM
En på papiret helt fin gruppe, som vi bør vinde. Men den kan godt blive svær. Rennes og Sevilla skal man bestemt ikke undervurdere og en kamp i Krasnodar kan godt blive lumsk. Men det bør som minimum blive en 2. Plads
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Wise1964
Vi må være favoritter i den gruppe
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Vores transfermarked er sgu lidt kedeligt og stille - der sker jo ingenting ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Jeg synes der er alt for stille om den kommende Jorginho til Arsenal. Det vil virkelig være en skam, hvis de klovner så meget i det, at den ikke når at gå igennem. Han er lige præcis den type spiller, der ville passe fantastisk ind hos dem.

Skrevet af Wise1964
Ha ha Black Spider :D ... enig enig

Med hensyn til Ziyech, så er det sgu underligt at han ikke engang er i truppen i morgen, men udtaget til landsholdet - det håber jeg for hans skyld han slipper for.

Pulisic skulle derimod være med i truppen
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Ziyech har i hvert fald trænet med holdet i nogle uger nu og skulle være tæt på at være klar. Men det ser godt nok underligt ud at han er udtaget. Men lad os nu se om han kommer til at spille for dem.

Bliver godt at få Pulisic på banen igen. Gilmour ser også ud til at komme tilbage inden for de næste 4 uger.
Skrevet af K-Ching
I følge flere tyske medier skifter Hudson-Odoi til Bayern på en lejeaftale med tvunget købsoption. Han vil angiveligt til Bayern. Den saga har efterhånden varet flere år. Måske han passer lidt bedre til Bayern, som alligevel spiller mere offensivt end Chelsea - omend han får det svært med Sané, Gnabry og Coman.
What you see is what you get.
Skrevet af Mugesh
Tror du er 7 mdr. for tidligt på den....
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af K-Ching
Sagaen startede i december 18, så helt fra den er jeg ikke ;)i
What you see is what you get.
Skrevet af YNWA"96"

Christian Falk
@cfbayern
·
2 t
Update
@Calteck10
: The talks between
@FCBayern
and
@ChelseaFC
about Callum Hudson-Odoi are entering the decisive phase
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(432058202410)
Fint han har intet vist efter han fik den latterlige løn sidste sommer.
Captain America. FCM
Skrevet af KnockOut
Fint ??? hvad fanden snakker du om, en af de uomtvistelig største talenter vi har på vej væk, hvordan kan det være "fint"?

Det må virkelig være nemt at sidde og dømme en spiller der har haft så forfærdelig en skade, det giver mening at han er kommet langsom i gang igen, det er jo ikke kun fysisk sådan noget sidder, og nu er han lige begyndt at få noget spille tid så han kan komme tilbage og så skal jeg læse en anden Chelsea fan sige det er "fint".

Men jo så kan vi da bare købe nogen flere spiller så er det lige meget med vores egen talenter, KØB KØB KØB.

Men Skidt pyt med kun 2 naturlige kanter har vi jo nok vi kan jo altid bruge Mount og Kai der ude eller Werner ......

Eller vent hvad skal vi bruge kanter til vi kan jo bare smide alle folk ind i midten og overbefolke området WIN WIN.

*Edit fjernet mit udsagn om bruger for ikke at få et ban.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Wise1964
Det synes jeg er en sportslig katastrofe nu hvor han endelig virkede til at være fit igen ....

Omvendt, hvis han vil væk så vil han væk og der er ingen grund til at gentage cirkusset - håber dog han bliver
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af PFFChelsea
Hvis han selv presser på, for at komme væk, så fuck ham og lad ham smutte.
Men jeg synes ikke at vi skal være dem, som presser på for at få ham væk, det giver ikke nogen mening.
Skrevet af Benniersej
Enig @KnockOut

Og hvis vi så sælger Hudson-Odoi, begynder det at se rigtig tyndt ud på vores kanter med det tætte program, og de skader, der utvivlsomt vil komme. Såfremt vi sælger ham er vi nødt til at købe en ny kant. Og hvem bliver så det? Benrahma, som aldrig har spillet på det allerhøjeste niveau?

Skrevet af KnockOut
Ja det er klart har han bestemt sig han ikke vil blive så kan vi ikke gør noget men så har vi nok fejlet et sted.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af PFFChelsea
Fejlet? Hvad skulle vi have gjort? Vundet CL? Det synes jeg er noget pjat. Han har fået en ny kontrakt, han fik det gjort klart fra Lampards side af, at han var vigtig for holdet inden hans skade.
Jeg tror at han hele tiden gerne ville til Bayern og hans interesse er nok ikke blevet mindre af, at de netop har vundet CL.
Skrevet af Vince71
Det virker ualmindelig dumt at sælge CHO, men vil han selv væk så er der ikke noget at sige til det. Utroligt at man som 19 årig ikke selv kan se at ens tid kommer. På den anden side kan man selvfølgelig godt forstå han vil spille mere så han kan udvikle sig. Men så lej ham dog ud til en anden PL klub?

Håber ikke Chelsea går på kompromis med købsoptionen, der er ingen grund til at hjælpe Bayern i disse Corona tider. Kan de byde knap 400mio når han har halvanden år tilbage, så kan de i hvert fald også smide det eller mere med 4 år tilbage. Alt under er uacceptabelt. Håber i øvrigt der er en tilbagekøbsklausul.
Skrevet af K-Ching
Der er forskellige meninger om han kommer eller ej. Det bliver i hvert fald spændende. Bayern kommer helt sikkert ikke til at byde 400 mill for ham - det er der ingen chance for. Det gjorde de i øvrigt heller ikke sidst, men ville maks give 30 mill euro. Derudover er det også fuldstændig udelukket, at Chelsea får en tilbagekøbsklausul - det er Bayern de sælger til, ikke Mainz. Leje med købsoption eller tvunget køb er mest realistisk. Bayern kommer ikke til at give mere end 30 mill euro for en spiller som knap nok har spillet 10 hele førsteholdskampe fra start til slut.
What you see is what you get.
annonce
0