Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(492319200711)
Vi skal i hvertfald træne straffe resten af ugen. Jeg har svært ved at se united gå fra banen uden at få chancen fra 11 meter pletten. Men ja, det bliver spændende. Jeg må nok indrømme at jeg ikke er super optimistisk i forhold til point mod united. Men jeg håber da at min tvivl bliver gjort til skamme.

Man kan håbe på at Silva spiller. Han er bare top klasse.
Skrevet af Cfever
Det bliver svært mod United. Siden Conte forlod os har vi ikke slået dem i ligaen. Resultat mæssigt har det været elendigt.


Lad os bare glemme at vi vandt sidst vi mødte dem.
We know what we are
Skrevet af Black Spider
@ Gelmore

Det er positivt han er skiftet til 4-2-3-1 men hvorfor blive ved med at holde fast i Jorginho. Han er piv elendig når modstanderen presser højt og har bolden.

Fordi Jorginho er en bedre pasningsspiller end Kovacic, og vel også lidt mere disciplineret med sin positionering. Hvis jeg skulle give et bud.

Kovacic er meget mere pres-resistent, meget bedre dribler, stærkere, hurtigere, bedre tackler, men hans placeringsmæssige disiciplin halter lidt, og det bliver bare nemt noget rod, når Kova og Kante spiller sammen, for begge vil gerne kompensere for "vi mangler kontrol" ved at løbe aggressivt rundt og ikke altid opnå ret meget.

Og Kovacic på vores tredjedel er, i min optik, slem til at tabe sin spiller, glemme sin markering. Jorginho tabler duellen, men han tager i det opmærksom på at tage duellen og den forsinkelse er ikke uden værdi.

Kante-Jorgi er dårlig, men det er en kendt og letforståelig dårligdom, som Lampard formentlig har en fornemmelse af at have god føling med. Problemerne er til at få øje på, formentlig og forhåbentlig også for Lampard, men de kan i nogen grad kompenseres for. Kante-Kova er lidt mere kaos, lidt mere uforudsigelig i forhold til om både Kante og Kova vælger at placere sig på månen midt i det hele.

Som jeg ser det, så er løsningen med nuværende personale en midtbane-trio, 1 af de defensive og 2 offensive eller 2 defensive og 1 offensiv, men vi kan simpelthen ikke stille en stærk og pålidelig duo i en 4-2-3-1.

Argumentet imod kunne være, at overgangen til en reel 4-3-3 vil kræve en masse omjustering, hvor en masse roller og aftaler ændrer sig, og tiden har simpelthen ikke været der til at tage den taktiske omskoling. Altså må det fortsætte med lappeløsningerne et stykke tid endnu.

Men det er bare et gæt. Jeg kan ramme helt skævt.

Han spiller med Zouma i dag, selvom han er en elendig boldspiller - Han kam være fin hvis man skal stå dybt og forsvare høje bolde.

Zouma er et nødvendigt kompromis i forhold til en høj forsvarslinje. Han er ikke som sådan "dårlig" på bolden, men han er klodset og ret nem at læse. Men han er også et hyper-atletisk monster, der får en Lukaku til at se helt menneskelig ud. Han er næsten helt sikkert den hurtigste af vores forsvarsspillere over 40-50 meter, han er sindssygt god til de der katastrofe-nødtacklinger, han er modbydelig i luftspillet hvis han får pladsen til at springe...

Zouma har nogle taktiske og tekniske begrænsninger, helt sikkert, men kan du ikke forestille dig en høj linje med Silva og mellem-langsomme AC eller Rudy? Det er bare ikke godt. Tomori er så en god mulighed, men han er så frygteligt ung.

Rüdiger er markant bedre på bolden.

Det er han helt sikkert. Men 2020 Rudy er bare ikke længere en særligt pålidelig forsvarsspiller. Han mangler sin fart, han er ikke voldsomt kropsstærk længere, og han mangler styrken og springkraften til at sætte sig igennem i luften. Og taktisk er han heller ikke så skarp, at han fanger de andres småfejl eller læser spillet og korrigerer for det.
Skrevet af Vince71
Ikke en vildt prangende kamp, men trods alt et fint resultat mod en svær modstander. Sevilla er bare et godt hold og de har vist det gang på gang i europæisk sammenhæng.

Siden sæsonen startede har jeg glædet mig til at se lige præcis denne bagkæde, som i min optik er den mest optimale vi kan stille med. De skuffede bestemt ikke. Mendy ligner også den målmand jeg lidt håbede på vi fik. På ingen måde nogen verdensklasse signing, men han har bare nogle ting som vi har brug for i en målmand. Det ligner et godt match indtil videre.
Skrevet af Black Spider
Skulle man sige noget positivt efter kampen, så er Silva-Zouma kombinationen okay. Chilwell-Pulisic kombination ser også fornuftig ud. Og har vi en målmand, lige pludselig? Det synes jeg umiddelbart, det ligner.

Timo ser også bedre ud som ene-angriber end jeg havde frygtet, men han har selvfølgelig også nogle begrænsninger. Hvis han nærmer sig syregrænsen for at hjælpe defensiven, så er han selvfølgelig ikke lige så eksplosiv fremad. Hvis tier-kæden er presset i bund for at holde midtbanen, så bliver det ret ensomt for Timo foran dem. Og med ryggen til mål er Timo altså ikke det bedste valg.

Og så tror jeg, at det må vente til en af de kommende dage med eventuelle knap så positive konklusioner på kampen.

United bliver noget lort. De spiller formentlig ret elendigt, men enten får de en hjernedød kontra eller også smider en af deres teater-tøser sig på en opsøgt kontakt. Whatever, de er et trælst skodhold med trælse spillere, der kaster sig for et godt ord, og deres spil er for det meste til at få ondt i øjnene over.
Skrevet af Wise1964
United bliver noget lort. De spiller formentlig ret elendigt, men enten får de en hjernedød kontra eller også smider en af deres teater-tøser sig på en opsøgt kontakt. Whatever, de er et trælst skodhold med trælse spillere, der kaster sig for et godt ord, og deres spil er for det meste til at få ondt i øjnene over.

Meget præcist beskrevet - måske man skulle prøve Mourinho taktikken og bare stå og tage imod indtil kontraen byder sig

Det mest vilde bliver at holde styr på penalty Uniteds hurtige fødder ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Osgood
Efter 5 runder af Premiere League sidste år havde vi 8 point.
Første kamp i Champions League blev tabt til Valencia.
Der havde vi haft en preseason med 7 træningskampe mod Bl.a Barcelona, Salzburg og Gladbach.
De fleste af os fans ville gerne have forstærkninger.
Vi har fået de forstærkninger vi gerne ville have haft.
Men vi mangler tålmodighed !
Dem vi kæmper om titler med, har haft meget længere tid sammen.

Sevilla er et godt hold. De spillede en klog kamp i går.
De havde lukket ned for James og Chilwell.
Jeg er i tvivl om 4-2-3-1 er for offensivt.
Eller er jeg bare for utålmodig ?
Vores forsvar spillede en god kamp.
Mendy virkede sikker.
Spørgsmålet er skal det være Thiago Silva/Zouma eller Thiago Silva/Christensen ?
Skal det være Kante og den langsomme Jorginho eller Kante og den udisciplinerede Kovacic ?
Jeg så helst Kante og Gilmour sammen. Måske er det modstanderen der afgør det ?
Vores offensiv har mange muligheder...
Skal Werner spille på kanten eller på toppen ?
Skal det være 4-2-3-1 eller 4-3-3 eller ??
Skrevet af Black Spider
Osgood, jeg tænker umiddelbart, at Lampard har lagt op til, at der ikke er et entydigt svar på dit spørgsmål om opstilling og taktik. Det vil afhænge af situationen, modstanderne, formen, Lampards mavefornemmelse, stjernernes individuelle konstellationer, og formentlig op til flere krus brugte teblade.

Om ikke andet, så burde det også være svært at forudsige for alle andre.

Skrevet af KnockOut
Smed det her data i united tråden men tænkte da også det kunne starte en debat her.

Chelsea FC Lampard Appointed 19/20 (Jul 4, 2019) 476 Days
Manager Games:63 - Won: 32 Draw: 11 Lost: 20
Players used: 35 Points per match 1.70

---------------------------------------
Arsenal FC Arteta Appointed 19/20 (Dec 22, 2019) 305 Days
Manager Games:36 - Won: 22 Draw: 6 Lost: 8
Players used: 30 Points per match 2.00

---------------------------------------

Manchester United OGS Appointed 18/19 (Mar 28, 2019) 574 Days
Manager Games:78 - Won: 41 Draw: 17 Lost: 20
Players used: 47 Points per match 1.79

Manchester United OGS Appointed 18/19 (Dec 19, 2018) 99 Days
Caretaker Manager Games:19 - Won: 14 Draw: 2 Lost: 3
Players used: 28 Points per match 2.32
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Wise1964
Black spider
De der brugte teblade ... kan de byttes?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af YNWA"96"
Læste denne artikel idag, nu hvor Knockout kom med nogle stats :

https://t.co/SqhnE3zaNi?amp=1
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Wise1964
Fin artikel YNWA ... spændende at se om Mendy kan blive den gane changer man håber på. Mere rammende er det at Mou lukkere færre mål ind på hans 3 første sæsoner end Lampard har lukket ind i hans samlede regerings tid
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af YNWA"96"
Der var i uhyggelige stærke :) vi fik dog drillede jer lidt i CL, men el var vi jo milevidt efter jer.

Men ja fin artikel og hvis man er på twitter, så kan jeg anbefale at man følger journalisten ( Richard Jolly
@RichJolly) , han har rigtige gode artikler og mange “sjove” Tweet omkring stats.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Wise1964
YNWA
Takker for tippet :)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Osgood
Black Spider
Fuldstændig enig.
Vi vil være svære at forudsige.
Os fans vil have svært ved at forudsige en startopstilling, men - som du også skriver - det vil modstanderne også !
Skrevet af fedefynboen
Beklager, men jeg MÅTTE lige kommentere på det her!

"United bliver noget lort. De spiller formentlig ret elendigt, men enten får de en hjernedød kontra eller også smider en af deres teater-tøser sig på en opsøgt kontakt. Whatever, de er et trælst skodhold med trælse spillere, der kaster sig for et godt ord, og deres spil er for det meste til at få ondt i øjnene over.

Meget præcist beskrevet - måske man skulle prøve Mourinho taktikken og bare stå og tage imod indtil kontraen byder sig

Det mest vilde bliver at holde styr på penalty Uniteds hurtige fødder ..."

1: Spiller vi (Man U) elendigt? Er det billedet?
2: Hjernedøde kontraer - øhhh?
3: Teater-tøser?
4: Trælst skodhold?

Der synes ingen ende at være for hvor dårlige vi er. I grunden en umulighed at vi sluttede seneste sæson foran jer.
Synes der mangler respekt her. For spillet og for United.
Beklager Chelsea, at vores historik så langt overstråler jeres.
Beklager også, at vores ry er at spille angrebsfodbold - modsat jeres, hvad Lampard heldigvis er ved at lave om på.
Så jeg forstår at I aspirerer til også at blive et skodhold. Eller?

Så er der det med teater-tøserne
Bliver nødt til at spørge jer, hvor mange af de bestemt adskillige straffespark vi har fået, som IKKE ville være dømt af 9 ud af 10 dommere?
Ligeledes må man spørge, hvor mange af jeres forwards, som IKKE lader sig falde i feltet, når en for sen tackling sættes ind?
Tænker at I ville harcelere over den spiller, der ikke gjorde det. Eller?

Wise kommenterer fornuftigt: Det vilde bliver at holde styr på de hurtige fødder.
Altså den slags som skodhold har.
Vel vidende at jeg så at sige trænger mig ind på "fjendens" land, så må jeg på det bestemteste opfordre til en smule mere respekt.
Synes vi fortjener det og I selv bliver ikke bedre af at nedgøre andre. Tværtom!

Og så god kamp i morgen - i en ånd som signalerer respekt for spillet, som jo desværre for nogen inkluderer at der kan dømmes straffe
Skrevet af RobertTheRobber
Men kontinuitet er også essentielt for et fodboldhold, der halter vi gevaldigt. Vi er påvirket af, at Silva ikke kan spille alle kampe i den alder, samt at dem der burde være faste i startopstillingen hver eneste gang, også er skadesplaget (Pulisic, Chilwell) og at der er kaos på målmandsposten. Dertil synes Lampard ikke helt at ville satse endeligt på enten James eller Azpilicueta. Det er som sådan også fint nok at der er konkurrence, men det er et element der bryder kontinuiteten.

Lampards største udfordring er i mine øjne, at der er for mange om buddet og at han ikke kan bestemme sig endeligt. Empirien bag den optimale startopstilling er også begrænset, eksempelvis med ovenstående taget i betragtning, men der er for mange ubesvarede spørgsmål.

- Hvordan skal vi spille? 4-2-3-1 giver plads på den offensive midt til Havertz eller Mount på deres bedste position. 4-3-3 gør ikke, men forstærker midtbanen væsentligt, da vi kan spille med Jorginho/Kanté, Kanté/Kovacic og Kovacic/Mount samtidigt
- Hvem er vores førsteangriber? Abraham eller Werner? Werner ligner en der bør spille hver gang, uanset hvor på banen det er.
- Hvem er den bedste makker til Silva, og derefter, hvem skal være den faste afløser? Vores forsvarspillere forsætter med at spille sig selv af holdet.
- Hvem skal være vores førstevalg på kanterne, ud over Pulisic? Ziyech skal først i gang igen og CHOs kampform er vel ikke eksisterende. Skal Werner spille der for at gøre plads til Abraham?

Det er lidt rodet lige nu, men omvendt har vi kun spillet syv kampe. Vi skal have tålmodighed. Det er for nemt at skrive det samme hver eneste gang.

Lad os tage en status når vi har spillet mindst 10 kampe. Til den tid er hverken ChL eller ligaen tabt for resten af sæsonen.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Black Spider
Fynbo, du skal lige have med, at de fleste af os herinde har blå tilbøjeligheder. Man Utd er nogle gange lidt specielle, men de er altså sjældent blå. Det har nok en betydning på, hvordan indlæg skal tolkes.

Det sagt, så skrev du da et fint og venskabeligt og meget respektfuldt indlæg, og jeg vil gerne kvittere for det med nogle svar, som jeg har forsøgt at skrive i samme tone.

1: Spiller vi (Man U) elendigt? Er det billedet?

Mod os, ja, det synes jeg, plejer være tilfældet. I har en tendens til ikke at imponere ret meget, men så er der en hjerneblødning eller et forkølet skud fra distancen eller noget andet Fætter Højben-lort, og bum, I scorer. Vi kunne jo også selv bare være lidt bedre, men det gør jo ikke jeres spil "godt".

Den der "United-dominans", som man måske kan huske fra 90´erne og op gennem nullerne, den synes jeg godt nok ikke, vi har set meget til.

3: Teater-tøser?

Hvad vil du selv kalde dem? Du er ikke ung. Tænk lidt tilbage i tiden og prøv at huske, hvad de nuværende "ej, jeg blev rørt, nu dør jeg" skabagtighedstendenser ville være blevet kaldt tilbage omkring år 2000, før Ronaldo begyndte at indføre dem hos jer.

Tag et objektivt kig på jeres spillere. Er det badass motherfuckers som bare tonser igennem eller er det privilegerede divaer, der falder for et godt ord, for der var jo kontakt?

Bliver nødt til at spørge jer, hvor mange af de bestemt adskillige straffespark vi har fået, som IKKE ville være dømt af 9 ud af 10 dommere?

Hvor mange af de straffespark, I har fået, bliver rent faktisk dømt, når det sker for alle andre hold? Tror du, at Man Utd-angribere er de eneste, der bliver tacklet en smule sent eller en smule urent eller bliver hevet lidt i trøjen? Det sker jo i tæt på hver eneste kamp for stort set alle hold, men United virker bare til at få flere af de her kald deres vej end alle andre.

Ligeledes må man spørge, hvor mange af jeres forwards, som IKKE lader sig falde i feltet, når en for sen tackling sættes ind?

Hvor mange af dem opsøger en kontakt og kaster sig til jorden? Hvor mange af dem her teknikken så udøvet, at det er hel refleks, at bare man føler antydningen af kontakt, så ruller man rundt på græsset i stedet for at forsøge at gennemføre? Umiddelbart ikke så mange, det jeg lige har bemærket.

Du spørger også, om ikke vi ville blive sure, hvis de lader være? Jeg har kun været med i tråden i vel en 10-12 år, men det kan jeg faktisk ikke huske, at jeg nogensinde har set nogen klage over. Der er nogle gange en "øv, spildt mulighed" holdning, men sjældent en "dumme idiot, smid dig dog" harme over det. Og vi var da netop ofte lidt trætte af, at specielt Morata faldt hele tiden, hver evindeligt eneste gang nogen rørte ham.

Beklager Chelsea, at vores historik så langt overstråler jeres.

Som du siger, historik. Hvornår har I sidst vundet noget? I er pt verdens rigeste lillebror-hold, der kæmper en tabende kamp for at blive relevante bare i Manchester. Det er lidt sløjt, nu jeres historik jo netop er så stor og jeres uudtømmelige pængetank er så gigantisk.

Vores situation er også tenderende det sløje, bevares, men vi er jo så også kun et lille hold uden historie, og selv om vi fodboldmæssigt har domineret London over de sidste knap 20 år, så er det forventeligt, at vi nogle gange skal genopbygge, hvilket ikke er trivielt for små hold.

Det er altså bare lidt sværere at genopbygge, når man ikke kan sidde og være harmdirrende over, at klubben ikke nossede sig sammen til at bruge 130-140 mio pund på en tidligere lyseblå offensiv-spiller, så Martial kan smides på bænken. Når man ikke lige har Dean Henderson til bænken. Osv.

Beklager også, at vores ry er at spille angrebsfodbold - modsat jeres, hvad Lampard heldigvis er ved at lave om på.
Så jeg forstår at I aspirerer til også at blive et skodhold. Eller?

Jeres ry var engang at spille offensiv fodbold, men lever I op til det? Eller har I overtaget den gamle Liverpool-tendens, efter City voksede fra jer? Synes du, I har spillet offensiv fodbold mod os ret tit de sidste par år? Domineret bolden, presset os bagud, hurtigt og elegant pasningsspil, skabelse af chancer?

Eller er du gået over til Mourinho/Conte-skolen, hvor det at stå på egen tredjedel uden bold og angribe på omstillinger er blevet "offensivt"?

Nej, vi er umiddelbart "ikke ved" at "blive til" et skodhold, men vi har da rimeligvis levet op til den beskrivelse fra tid til anden over de sidste år. Vi mangler dog stadigvæk at få fundet en løsning på midtbanen, så selv med vores indkøb, så er vi stadigvæk ikke i en super god tilstand. Så det er lidt skod, men det er desværre resultatet af ikke at have den sportslige ledelse på plads og samtidigt cykle igennem en masse utilstrækkelige managere. Du ved, small club problems. Ikke noget, du som fan af gloværdige ManU ville kende så meget til.

Vel vidende at jeg så at sige trænger mig ind på "fjendens" land, så må jeg på det bestemteste opfordre til en smule mere respekt.

Lidt læseforståelse ville måske også hjælpe lidt. :-)

Nogle af os herinde er blå. Hvis vi er glade for jeres situation, så er det fordi jeres situation er elendig. Hvad tror du så, det betyder, set fra et rødt perspektiv, hvis de blå ikke kan lide jer? Tror du, det er fordi I er objektivt elendige, eller fordi I subjektivt er irriterende?

Lad mig vende den om, for så er det måske lettere at forstå. Jeg ønsker ikke, at Man Utd fans faktisk skal holde af Chelsea, for man holder sjældent af hold, som man jævnligt får tæsk fra. Hvis I holder af os, så har I overtaget.

Hvis der er bred enighed om, at I er et trælst skodhold, tror du så, det er en objektiv eller en subjektiv betragtning? Men altså, jeg deler da din holdning om, at det ville være meget bedre, hvis vi også var glade for United herinde. Hvis vi respekterede dem på samme måde som nogle af os efterhånden respekterer Arsenal, Spurs, Everton og lignende.
Skrevet af andib
Men kontinuitet er også essentielt for et fodboldhold, der halter vi gevaldigt. Vi er påvirket af, at Silva ikke kan spille alle kampe i den alder, samt at dem der burde være faste i startopstillingen hver eneste gang, også er skadesplaget (Pulisic, Chilwell) og at der er kaos på målmandsposten. Dertil synes Lampard ikke helt at ville satse endeligt på enten James eller Azpilicueta. Det er som sådan også fint nok at der er konkurrence, men det er et element der bryder kontinuiteten.
Fuldstændig enig, Robert. Det lyder også til, at det er det, som "eksperterne" siger når snakken falder på Chelsea. Der har fx City og Liverpool meget definerede systemer og især i forrige sæson, så var Liverpools stærkeste opstilling velkendt.

Det er selvfølgelig fint nok, at man har forskellige muligheder ift modstanderne, men man kommer til at mangle de relationelle færdigheder.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Cfever
Jeres ry var engang at spille offensiv fodbold, men lever I op til det?


Det må være før min tid (læs: Før Ferguson). Det var sgu sjældent man så United rulle et offensivt festfyrværkeri ud som vi har set det med City og Liverpool de sidste par sæsoner. United spillede kontrolleret, men i nutidens termer ville jeg ikke kalde det offensiv fodbold.
We know what we are
annonce
0