Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Robert - meget enig
jeg gætter på kante i perioder har løbet rundt med følelsen af at skulle klare alle skærene fordi eks. Jorginho centralt bare er for langsom - kante kunne sagtens være så ærgerrig at han bare har lukket ørerne for sin egen placering, lukket øjnene og løbet solen sort

Nu håber jeg ikke Silva bliver alvorlig skadet
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af MVM
Tæt på perfekt præstation. Frank må have fundet sin midtbane med Mount - Kante - Havertz.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Wise1964
Sådan- flot med clean sheet igen .... fed lørdag !
Man of the match ... Ziyech med Chilwell lige efter som jeg så kampen
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Helt enig @Robert. Kan ikke lige komme i tanke om en kamp hvor vi har spillet så godt i begge ender og man sad ikke på noget tidspunk og var nervøs. Mange gode ting at tage med fra kampen i dag.
Skrevet af RobertTheRobber
Fuck hvor har jeg mega optur på efter dagens kamp, tingene spillede bare, selvom det var en lidt billig baggrund. Det er selvfølgelig en alt for offensiv opstilling mod hold som os eller dem der er bedre, men når det hele spiller sådan som vi så i dag, er det svært ikke at smile over hele femøren.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af KnockOut
Jeg er målløs over hvor komplet den her sejer var, den midtbane var bare så så god, og det får jo os til at ligne et hold man ikke kan score mod, stærk kamp, nu må Silva lige hvile en kamp og vi må håbe pulisic kun var et lille knock som beskrevet og tilbage snart.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Cfever
Sådan- flot med clean sheet igen .... fed lørdag !
Man of the match ... Ziyech med Chilwell lige efter som jeg så kampen


Enig i første del. Jeg vil gerne nominere Kante til man of the match. Men der var mange gode præstationer. Reece spillede også aldeles fremragende og det er simpelthen en fornøjelse som han kan flytte modstandere med sine fysik - selv når det er et hold som Burnley.
We know what we are
Skrevet af Vince71
Sikke en gevinst Silva, Mendy og Chilwell har været indtil videre. Det er efter hånden også ved at være lang tid siden at man har haft 2 gode offensive backs med fart. Slut med langsomme Alonso og Azpi derude.
Skrevet af Slettet(492319200711)
Selvom Zouma har udfordringer med kuglen engang imellem, så synes jeg virkelig at han er steppet op. Han er virkelig god i 1v1 dueller. Derudover er han virkelig også kanon på låget. Både i egen zone og modstandernes. Jeg begynder faktisk at tro på at han i fremtiden kan være en god løsning i forsvaret. Hvis han har en leder ved siden af sig, og alle andre keepere end kepa. Det er selvfølgelig nemt at skrive på bagkant af de seneste cleansheets. Men potentialet synes jeg er der. Det er kun gået én vej, efter han er begyndt at få kontinuerlig spilletid.
Skrevet af Cfever
Lige pt er vores topscorer i PL delt mellem Werner, Zouma og Jorginho. Det er sgu meget stærkt at Zouma allerede har scoret 3.
We know what we are
Skrevet af Osgood
Det var en rigtig god indsats mod en såret modstander.
Burnley er et hold uden selvtillid, og vi sørgede for,
at de ikke fik tanket selvtillid.

Mendy giver bare så meget ro til holdet.
Hvem var ansvarlig for, at vi købte Kepa ?
Kepa er 186 cm.
Han afløste en målmand på 196 cm.
Det siger sgu da selv, at han ville blive udfordret i Premiere League !

Endnu engang viste Kante, hvor vigtig han er for Chelsea.
Han var IMO Chelsea´s bedste.
Lampard viste også hvordan han vil rotere de offensive spillere.
Det var især en stærk indsats, når Pulisic måtte trække sig i sidste øjeblik.
Skrevet af NRM
Utrolig fantastisk, opløftende sejr i går.
Så alt i alt er det hele udelukkende vældigt positivt. Men jeg har en tanke, jeg dog alligevel drister mig til at dele. Og det er på trods af, at jeg godt kan se, at det virker som det naturlige valg. Da Silva er en naturlig leder.
MEN. Er det ikke lidt utroligt, at man kan komme til en storklub som Chelsea, og bære anførerbindet i sin blot fjerde Premier League-kamp?
Blå siden 1997.
Skrevet af RobertTheRobber
Hvem var ansvarlig for, at vi købte Kepa ?
Med fare for at lyde konfliktsøgende uden at det er tilfældet; hvis du selv skulle give et bud, hvem tror du så det var?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Thy87
I lader godt nok til at have fundet melodien I jeres spil. Flot kamp af jer igår. Det er en lidt mærkelig sæson I år, ser I jer selv som outsidere til titelkampen I år?
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Dr. Def
Inden sæsonen havde jeg sagt city og Liverpool var et Niveau foran os pga vores håbløse defensiv. Hvis defensiven kan fortsætte med at stå stabil kommer vi til at vinde mange kampe, så bliver vi udfordrer til titlen
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Wise1964
Thy87
Jeg ser på ingen måde Chelsea klar til at udfordre Liverpool (City tror jeg ikke på). Chelsea skal bruge denne sæson til at få spillet til at passe med de mekanismer man gerne vil anvende og få de unge nye til at vænne sig til engelsk fodbold - forhåbentlig er det nok til top 4

Derimod tror jeg at med 2 indkøb til vinter/sommer (Rice og eks. Upamecano) er klar til at erklære sig udfordrer i sæsonen 2021/2022
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Thy87
Wise og Dr def,

Tak for svar. Jeg ved ikke om der er en klar favorit I år, selvom jeg ser mit eget hold, Liverpool, blandt dem. Vi er ikke super solide defensivt I år og jeg tror det bliver meget tættere I toppen I år. Jeg synes bestemt jeres start har vist at I skal tages seriøst, of selvom I måske ikke er favoritter så synes jeg dog godt man kan kalde jer outsidere. Der er så meget kvalitet I jeres offensiv at I bliver farlige for samtlige hold I år.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Vince71
Vil stadig kalde Liverpool favoritter. Selv med VVD skade så har Liverpool bare et klasse mandskab, som stadig bør kunne hive resultater hjem. Ligesom @Wise så har jeg egentlig heller ikke den store tiltro til City. Da sæsonen startede sad jeg ikke med en følelse af at City havde et bedre hold end sidste sæson. Outsider kan man vel godt kalde Chelsea, men jeg tror os fans leder efter noget stabilt spil over en længere periode inden vi for alvor kan begynde og tale om det. :)

Sidste år endte vi i top 4 med Kepa på mål og et utrolig ustabilt forsvar foran, så kan vi få et bare nogenlunde forsvar så tror jeg egentlig det er nok. Kan forsvaret derimod spille solidt som vi gør nu her og bygge på, så kan det godt være Chelsea kan være med deroppe hvor det er sjovt. Jeg tror også der er en forventning om at spillere som Chilwell, Ziyech, Werner og Havertz kun bliver bedre med tiden og det samme med holdet. Siden Silva og Mendy kom på banen har vi set en markant forandring og det ligner også at Ziyech hjælper på dette. Stemningen og kemien på holdet virker også meget høj lige for tiden, både på og uden for banen.
Skrevet af Osgood
RobertTheRobber
Jeg husker det som værende Sarri ?
Men det håbløse var vel, at det skete alt for sent i transfervinduet.
Skrevet af RobertTheRobber
RobertTheRobber
Jeg husker det som værende Sarri ?
Men det håbløse var vel, at det skete alt for sent i transfervinduet.
Nu var der flere faktor med Sarri I Chelsea der ikke spillede helt, men at give ham skylden for fejlkøbet Kepa er lige at strække den. Nu er det ikke vores managers der scouter spillerne eller forhandler transfersummer.

Situationen bar i dén graf præg af, at Courtois stak af i sidste øjeblik. Kepa havde dengang fået debut på det spanske landshold og var fast andetvalg efter De Gea. At han blev scoutet til at være det bedste alternativ på daværende tidspunkt, kan man vel ikke fortænke nogen i? Det er nemt at være bagklog, men hvad var alternativerne helt reelt tilbage i sommeren ´18? Pickford, Pope, Trapp? Markedet væltede ikke med alternativer, især taget i betragtning af, at vores kontraktpolitik stort set udelukkede samtlige målmænd der, på daværende tidspunkt, var +30 år. Henderson havde ikke bevist noget dengang og Donnarumma havde vist sig at være en illoyal, super grådig knægt med fanden selv som agent.

Hvem var, uden at være bagklog, de oprigtige, realistiske alternativer, alt taget i betragtning og hvad specifikt gjorde dem til et bedre valg, dengang?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
annonce
0