Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Black Spider
At han blev scoutet til at være det bedste alternativ på daværende tidspunkt, kan man vel ikke fortænke nogen i?

Det kan man vel netop godt fortænke nogen i? For mange af de problemer han har nu, dem havde han jo også dengang. Han kom ikke ud i boksen, han havde lidt tekniske særheder i forhold til hvordan han springer og hvordan han svinger armene efter bolde, og han var noget splejset at se på.

Spejdernes arbejde er jo netop at se længere og dybere end hvad vi almindelige fans har for vane. Det er deres job at forudsige, hvor god eller dårlig en spiller kan blive.

Og nogen må jo have sagt, at Kepa kan blive sindssygt god, når vi satser 70 mio pund på ham. Den samlede kontraktværdi for overgang plus løn er vel et godt stykke over 100 mio pund og det bruger man altså ikke på en spiller, som man ikke har meget store forventninger til. Uanset hvor desperat eller tidspresset man er.

Det er nemt at være bagklog, men hvad var alternativerne helt reelt tilbage i sommeren ´18?

Schmeichel? Når vi giver 70 mio pund, så er det jo ikke fordi, prisen er en begrænsning, og mon ikke 60-70 mio ville have været nok? Derudover er der vel ikke mange målmænd i Championship, der faktisk er dårligere end Kepa, og de ville åbenlyst ikke have kostet 70 mio pund. Der må også være en del første-keepere for mellemhold rundt omkring i de europæiske ligaer, der kunne være købt ind, og ville nogen af dem realistisk have været dårligere end Kepa?

Frem for at spørge, hvad der ville have gjort andre folk til et bedre valg end en knægt med fysiske og tekniske mangler, så burde vi måske vende den om og overveje, hvorfor Kepa blev valgt foran alle andre på trods af prisen? For det var jo en åbenlys og meget graverende fejl, og det vil i mine øjne være en lige så stor fejl ikke at forsøge at lære fra den.

Men da vi ikke normalt rammer så skævt, så er min formodning, at lige i den periode, hvor vi var i gang med at gå fra Conte til Sarri, så var der i forvejen totalt kaos internt. Og da vi så lige pludselig skulle erstate Tibo, så gik der total lagkage i hele organisationen, og pludselig var det en opsagt Conte-mand, der reelt stod for at udvælge målmændskandidater. Det er selvfølgelig en overdrivelse, men noget i den stil må næsten have fundet sted.

Sarri var træner. Han må være blevet konsulteret i et eller andet omfang. Det virker jo lettere absurd, at vi skulle være gået igennem alt det besvær for at anskaffe Sarri, køber fucking Jorginho for at gøre ham glad, og så giver vi ham en hundedyr førstemålmand, som han ikke har haft nogen indflydelse på.
Skrevet af DenRasende
I og med man henter Kepa er det tydeligt, at man ikke gik efter målmænd, som var højt profilerede (hvad der nok heller ikke havde været muligt pga. tidspunktet). Man kunne have taget en af de talrige målmænd, der med garanti havde kostet mindre, eksempelvis hentet en fra Ligue 1. Selvom det var sent i vinduet kunne man jo sagtens have budt væsentligt under halvdelen af, hvad man måtte give for Kepa og stadig have haft rig mulighed for at få en rimelig, midlertidig løsning. Men man gik efter, at den mand fandt absolut skulle være løsningen i fremtiden, og derfor var man klar til at betale en tårnhøj pris - og give ham en 7 års kontrakt, hvilket i skrivende stund kandiderer til historiens værste handel i Premier League.

Så det der med at der ikke var alternativer holder ikke, man kunne nemt have købt en aldrende andenmålmand i en stor klub og givet ham en sæson eller to og håbe markedet så bedre ud, eller som nævnt hente en starter i en mindre klub og så se om han var god nok - og hvis ikke ville det ikke være en katastrofe, for man ville ikke have brugt en hjernedød sum penge på ham.
Men man valgte at gå all in på at løse målmandsproblemet her og nu, købe en ung en, som kunne spille med fødderne som passede til den nye filosofi, og det har så bidt os gevaldigt i røven - og vil fortsætte med det så længe vi skal betale penge for Kepa. Hvis man spoler tiden tilbage kan man givetvis ikke forudse, hvordan det kommer til at gå, og hvis nu Kepa havde fungeret havde man nok hurtigt glemt hans pris. Men selvfølgelig er det stærkt kritisabelt når en klub laver noget nær historiens værste handel, også selvom det er nemt at være bagklog.
Skrevet af Vince71
Zouma, Silva og Chilwell alle på månedens premier league hold ved Whoscored. Ikke at man nødvendigvis kan bruge det til meget, men det fortæller nu alligevel meget godt hvordan de 3 har gjort det på det seneste.

Pulisic:
Det ser ud til at skaden ikke er så slem som frygtet og han er allerede igang med at træne med holdet igen. Bliver dog ikke klar til kampen i morgen, men weekenden er ikke blevet udelukket endnu.
Skrevet af Wise1964
Malang Sarr er virkelig en spændende forsvarsspiller ... fast mand hos Porto og sikker i duellerne
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Kai testet positiv af COVID-19 ... damn
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Chelsea (4-2-3-1): Mendy; James, Thiago Silva, Zouma, Chilwell; Kante, Jorginho (c); Ziyech, Mount, Werner; Abraham

Subs: Caballero, Ziger, Rudiger, Christensen, Tomori, Azpilicueta, Alonso, Emerson, Kovacic, Hudson-Odoi, Giroud

Havertz helt ude. Ikke meget vi har at skyde med på bænken, men det bør være rigeligt.
Skrevet af Vince71
Ja den kom lige som breaking imens jeg sad og skrev. Kunne heller ikke forstå at der intet stod om hvorfor han var ude. Ærgerligt! Håber han kommer nemt og hurtigt igennem det.
Skrevet af Wise1964
Lidt synd når nu midtbanespillerne var ved at finde deres pladser og mekanismer ... men sådan er det jo desværre i denne cirkus sæson

Nu får han så en velfortjent pause og som du siger kommer han forhåbentlig uskadt igennem det pis
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Heldigvis har vi Mount til at tage over. Når det nu skulle ske er det også på et fint tidspunkt med 2 ugers pause efter Sheffield kampen på lørdag.
Skrevet af Cfever
Fodbolden havde sgu været død hvis Rennes havde fået straffespark der
We know what we are
Skrevet af Cfever
Jeg kan ikke lide Werner falder så let
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Jeg glæder til den dag Jorginho ikke spiller 6´er hos Chelsea ... han er så langsom og kante ryger igen rundt som en hovedløs kylling for at kompensere for manglende struktur
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Benniersej
Hurtige fødder i feltet...
Skrevet af Wise1964
Stærkt Timo ... ikke så meget pis på de straffespark
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Er Rennes taktik bare at sparke bolden efter armene på vores spillere?
We know what we are
Skrevet af fiffty
Vi kan ligeledes glæde os over, at Timo nu definitivt er første skytte på straffespark. Han tog selvfølgelig også mod Krasnodar, men der var Jorginho skiftet ud.
[b] Chelsea Football Club & FC København. [/b] ...................✯ Premier League ✯....................
Skrevet af Vince71
Fedt Timo får lov til at sparke. Kontakten er der og spillerne spiller på den. Kønt er det ikke, men når dommerne/VAR dømmer dem, så falder spillerne også.
Skrevet af Wise1964
Man skulle tro det Cfever - er det ikke tre gange på 14 min??

Hvor er Timo dog hårdt arbejdende ... han er simpelthen et kup
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Tammy falder lidt for let med ryggen mod mål ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af RobertTheRobber
De spiller ret hårdt, de franskmænd. Det bliver næppe en walkover.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
annonce
0