Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kemosabe
Nåh, så har Mikel vist været ude og fejre sin karantæne fra lørdagens kamp ved at køre sig en tur i beruset tilstand i de tidlige morgentimer. Ikke så smart...
Skrevet af MIghtyBlues
En skam med Mikel, for synes ellers han på banen er stoppet med dumheder, men udenfor er det åbenbart ik helt tilfældet.

Så er Carlo iøvrigt skiftet til Spurs. Har det lidt mærkeligt med det, for han fortjener sgu om nogen noget mere spilletid, og han kan bare ik slå Cech af, men at han så skal til Spurs er en skam. Men held og lykke i nedrykningskampen.
Skrevet af maarkap
For satan i helvede, noget bæ tis lort! Der røg verdens bedste resverve målmand til spurs. Han var sgu rn god backup til Cech, men kan godt forstå hvorfor han ønsker at prøve noget nyt.

Men mange tak for alle de år i klubben. Han var sgu en af de trofaste, som hang ved. Tror ikke at der er en eneste, Chelsea tilhænger, der har noget ondt at sige om den mand.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Kemosabe
Pis! Sikke noget lort. Troede helt sikkert det var en and, men ak og ve...

Tak til Carlo for hans tro tjeneste i alle årene. Men når det er sagt, vil jeg da gerne vide hvad fanden der foregår, når vi forærer vores lokalrivaler en skidegod målmand midt i sæsonnen, når han stadig har et halvt år tilbage af sin kontrakt?!

Det er sgu da det mest åndsvage jeg længe har hørt. Hvis vi nu taber til Spuds i udekampen...

Som Jakob Kjeldberg ville have sagt: Jeg er rasende!
Skrevet af Soldatino
Men en rutineret back-up keeper skulle være på vej fra Italien, nemlig Storari som har erfaring fra italiensk og spansk fodbold.
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Skrevet af Mjød
Forstår ikke hvordan du kan være sur på klubben her. Carlo får en mulighed for et skifte, og en startplads. Da han så har været i klubben i så lang tid, giver man ham en gentleman aftale, og lader ham smutte et halvt år før kontrakt udløb.
Faktisk meget fair.
[b]Kaffe hos mormor der blir fest og ballade hele gaden er inviteret skal også ha kage[/b]
Skrevet af simplyjonathan
Jeg synes ærlig talt også det virker som en underlig disposition.

Cudicini er jo selv en rutineret målmand fra Italien, som har vist niveauet i Premier League. Jeg er bestemt tilbøjelig til at give ham snor, og hvis han var skiftet til en klub hvor han var garanteret spilletid, ville jeg også have respekt for det -- men jeg har svært ved at forestille mig at Spurs allerede på nuværende tidspunkt skulle smide Gomes på porten.

Men hvis det er hans beslutning er det jo som det er -- jeg synes det er fint at ledelsen ikke går i vejen for en spiller som har tjent klubben trofast, på trods af sin ret pludselige degradering.
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Skrevet af Mjød
Øh, Gomes er skadet, mens de udlejede deres reserve tidligere på måneden. Desuden har vi jo stadig en Hilario i truppen, som har vist han godt kan spille på højeste niveau.
[b]Kaffe hos mormor der blir fest og ballade hele gaden er inviteret skal også ha kage[/b]
Skrevet af stofferc
Jeg mener slet ikke at Hilario har Cudicinis niveau, så på den måde kan det godt ærgre mig lidt at vi slipper Cudicini, især når man tager Cechs hyppige skader in mente.
Når det er sagt, så har jeg en uhyggelig stor respekt for Cudicini, og mener at han om nogen har fortjent at få chancen på højeste niveau igen. Og det var der altså ikke den store udsigt til i Chelsea. Det er ikke urealistisk at han slår Gomes helt væk fra den plads imø. Ønsker ham kun alt godt i fremtiden, også selvom det er for Spurs.
-
Skrevet af maarkap
Haha, Hilaro er verdens sejeste keeper. Har aldrig følt mig så usikker før, som da vi stillede med ham på mål, da vi mødte Barca.
Han er simpelthen ikke stabil nok at have som anden målmand. Det holder jo ikke i længden, hvis Cech er ude i længere tid.

Det er fair at Carlo får lov at gå et halvt år før, efter alt hvad han har gjort for klubben. Havde bare håbet at han ville blive, men forstår ham godt.

I de 4-5 år, han har været på anden målmand, har han jo altid sagt at han accepteret hans plads pga han var så glad klubben, og tilhængerne.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Mjød
den kamp du nævner spillede han så fremragende i, ikke mindre. Men nu sagde jeg heller ikke han havde samme niveau. Men at han havde prøvet at spille på højeste niveau.
[b]Kaffe hos mormor der blir fest og ballade hele gaden er inviteret skal også ha kage[/b]
Skrevet af maarkap
Det var også mere fordi man havde set alle de, sindssyg klip, hvor han lavede håbløse ting hele tiden. Jeg var satme ikke sikker på ham.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af MIghtyBlues
Synes det er fair nok, at slippe Carlo gratis. Det stiller ham langt bedre, når der skal forhandles kontrakt end hvis vi havde krævet en overgangssum for ham. Han kan måske sikre sig lidt mere i løn, og en sign-on fee. Det kan jeg trods alt godt unde ham efter mange års tro tjeneste.

Vi har på nogle pladser altså været ret forkælede med reservespillere som Cudicini og Wayne Bridge. Det er naturligt nok at de søger den faste spilletid som deres evne berettiger til, men som de ik kan få hos os...
Skrevet af MIghtyBlues
Det er godt nok uforståeligt at Canal+ sport ikke viser vores kamp iaften, men istedet byder på en lækkerbisken som West Ham - Hull.... mystisk !
Skrevet af Forza Zola
Viser de slet ikke kampen over nogle af canal+ kanalerne? Isåfald er det da det mest vanvittige jeg længe har hørt:
come on Chelsea
Skrevet af MIghtyBlues
Nej den vises ikke på nogen af de 3 canal+ sport kanaler. Wigan-Liverpool, Everton-Arsenal og West Ham-Hull.... Det er fandme da mystisk !
Skrevet af Mjød
Jojo, den bliver vist. Forskudt... Kl. 23.40....
[b]Kaffe hos mormor der blir fest og ballade hele gaden er inviteret skal også ha kage[/b]
Skrevet af HeinzZ
nogen der har et link til kampen? :)
Blue is the colour, football is the game We're all together and winning is our aim So cheer us on through the sun and rain Cos Chelsea, Chelsea is our name!
Skrevet af stofferc
Ja, jeg kan heller ikke finde et link til kampen, men kan da se at Kalou har scoret til 2-0!
-
Skrevet af Kemosabe
Jeg så kampen forskudt og havde endda undladt at orientere mig om resultatet så spændingen var intakt. Spillet var alt andet end prangende og i første halveg var der vel maksimalt 2 reelle chancer til os. Alt for mange fejlafleveringer og alt for lidt bevægelse i angrebet. Til trods for at vi spiller med "kanter", virker det til stadighed som om vi konstant forsøger at presse op gennem midten af modstandernes forsvar istedet for at holde bredden og få nogen indlæg ind i boksen.
Efter Drogba kom ind, hjalp det lidt, idet vi så spillede lange bolde frem mod ham, som han er fantastisk til at arbejde med. Desværre er han åbenbart stadig langt fra sit bedste, for de få gange, hvor han kom til afslutning, var det nogle virkelige forkølede skud, der kom ud af det...

En anden ting er, at efter Lampard scorede sin frisparks-perle i lørdags, forsøgte han KONSTANT at tyre på mål, selv fra 45 meter, og kun i sjældne tilfælde ramte han i nærheden af målet.

Lyspunkter: Kalou og i anden havleg Anelka.Der skal altså helt andre boller på suppen, hvis vi skal have en chance for at vinde på Anfield på søndag.
annonce
0