Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Vince71
@Cfever

Du har helt ret. Der er selvfølgelig ikke nogen handel som er "gratis". Ved ikke hvilket ord jeg ellers skal bruge? :)

Selv med sign on fee og kontrakt er det en meget billig handel for et stort navn og vel næsten det største talent derude? Jeg mener ikke man kan skyde ved siden af med sådan en transfer.
Skrevet af Cfever
Tja, vi kan jo sige man får ham på tilbud, man får jo heller ikke noget gratis fordi prisen er sat ned med lad os sige 20 % (arbitrært tal). Jeg vil faktisk tro den samlede pris normalt er rimelig tæt på hvad der ville gives for transfer+kontrakt, da der jo ellers ville være andre klubber med bedre tilbud.

Jeg synes faktisk han er gået lidt i stå i sin udvikling, det der jo var så vildt dengang han kom frem var jo det niveau han allerede havde. Mange forventede han ville kunne lægge lige så meget på som alle andre målmand oveni det han havde, men det er jo bare svært at lægge lige så meget ovenpå, når man står øverst på stigen.
We know what we are
Skrevet af RobertTheRobber
@Cfever

Jeg tror bestemt ikke at grådigheden er pålagt af hverken ledelsen eller fans. Hvis det var rigtigt, ville Donnarumma ikke have hyret Raiola som agent, den del synes jeg nemt kan tale for sig selv.

Men mon ikke han ender med at forlænge. Milan har tur i den (så længe Ibrahimovic ikke går i stykker) og det ser lysere ud i år end det har gjort i et årti eller mere. Alternativt ved han at projektet i klubben kører på lånt tid og profilerne tager deres naturlige vej videre til større (konkurrencemæssigt) klubber, når det hele falder sammen.

Omvendt lavede de en imponerende transfer i Tonali, den havde jeg ikke set komme. Så måske kan Donnarumma se det længerevarende projekt, omend det bliver svært med naturlige afgange (alder og konkurrence).
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Mugesh
@Robert

Donnarumma er desværre en forkælet, illoyal, ung mand og derfor ser jeg ham helst ikke i Chelsea. Den måde han behandlede Milan på ved kontraktforlængelsen var uværdig og han er kun interesseret i at være der, hvor bankkontoen fyldes mest op. Det var hverken på grund af klubbens historie, sportslige præstationer eller forkærlighed for denne, at han forlængede. Tvang han dem ikke også til at hyre sin mindre talentfulde bror eller fætter, eller hvem det nu var?


Når det kommer til lønforhandlinger, så er han jo ikke meget anderledes end mange andre. Medarbejder forhandler for egen vinding, og det samme gør arbejdsgiver. Intet blasfemisk i det. Ligeledes er der intet kættersk i, at han har hyret branchens bedste forhandler for at få den bedste handel.

Vi er allerede sluppet af med vores divaer, vi har ikke brug for en primadonna på niveau med neymar og zlatan


Er vi det? Odoi? Hans forlængelse? Hans løn? Hans ageren under coronaen? Kepa var nu heller ikke ydmygheden selv, da han nægtede at blive udskiftet under Sarri. Så jo vi har skam primadonnaer i klubben, dem har alle, ellers når man ikke så langt i professionel fodbold, eller for den sags skyld i et andet ekstremt konkurrencedrevet erhverv, det mere et spørgsmål om man kan håndtere disse egoer. Her er det så ledelsen organisation og lederens evner skal bevise sit værd.

Må den reneste fan, spiller og manager kaste den første sten...
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Dr. Def
Vi er vel der at vi skal vinde idag hvis vi skal være en seriøs kandidat til en top4 plads. Både Liverpool og Manchester United er ude af vores syn, city og Aston villa har færre kampe end os og Everton, Tottenham, Leicester har et koncept der fungerer bedre end vores.
Selv Arsenal nærmer sig os, det er deprimerende at læse stillingen pt
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Wise1964
Dr Def
Sådan ender det ofte når man tror 80% er nok i kampene ... med vores nuværende form og mentale tilstand i mente, vil jeg mene at uafgjort må være et tilfredsstillende resultat. Der skal derimod en stime til efterfølgende, hvis man ikke skal se ind i en kikset sæson og et trænerskifte
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af KnockOut
Jeg tror personlig ikke vi fyre Lampard hvis top 4 glipper men det afhænger meget af hvordan man vurdere spillet og om man har tiltro til manager kan bringe os videre.

Vil da selv blive skuffte hvis top 4 glipper men i min verden kan Lampard stadig forsætte hvis vi kan se hvor det bære hen imod.

Tror dog stadig nok vi skal komme i top 4 selv om det vil holde hårdt, der er ikke råd til mange flere dumme point tab, der er mange i spil til den top 4 i år.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af RobertTheRobber
Det vil også være tåbeligt at fyre Lampard. Når vi har investeret tungt i unge spillere og samtidigt har flere af de mest talentfulde, engelske spillere i generationer, i vores egne rækker, nytter det ikke noget at tænke så kortsigtet. Lampard selv er en utrolig talentfuld manager. Jeg ved ikke om der er nogen managers der har været lige så succesfulde som Lampard, efter blot 2½ år som manager og efter blot 1½ år i PrL. Ligesom med unge, uerfarende spillere, vil der udsving for unge, uerfarende managers.

Problemet er først, hvis der ingen udvikling sker, men der er vi jo heller ikke. Jeg er overbevist om, at epidimien har stor indflydelse på spillet i denne sæson og ingen managers oprigtigt skal bedømmes herpå. Vi ser skøre resultater med underlige cifre, vi ser tophold der ingen stabilitet har. Hold der taber 3 kampe i træk for så at vinde 5 kampe i træk.

Vi indledte eksempelvis en, alt i alt, voldsomt skuffende december, med at udradere Sevilla og Leeds.

Det vil ikke give mening, ikke at give Lampard sæsonen ud. Ærlig talt, så er der kun spillet 16 kampe og vi er 3 point fra 3. pladsen.

Husk, at fans hepper på klubben, både i medgang og modgang. Især når en af vores absolut største legender er på trænerposten. Loyalitet.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Osgood
Enig Robert.
Det kan undre mig, at vi i denne tråd snakker ny træner.

Vi havde en stime på 17 kampe uden nederlag.
På trods af at vi har manglet både Pulisic og Ziyech.
Sidstnævnte kan om nogen være ham, der åbner de forsvar, der står meget lavt.
Måske ham der kan hjælpe Werner tilbage på måltavlen.
Premiere League i denne sæson er mere jævnbyrdig end tidligere.
Skrevet af MVM
Mendy

Azpi - Zouma - Silva - Chilwell

Kova - Kante - Mount

Ziyich - Werner - Pulisic

Interessant opstilling. Kom så!
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Vince71
Fed opstilling og det bliver spændende at se Werner oppe foran i dag.

City ser stærke ud på trods af deres corona tilfælde. Men det viser jo bare hvor bred deres trup er.
Skrevet af Vince71
@Robert
Spot on. Men?

Husk, at fans hepper på klubben, både i medgang og modgang. Især når en af vores absolut største legender er på trænerposten. Loyalitet.

Lad os ikke begynder at bevæge os ind i loyal og illoyal debatten bare fordi at man nogle gange er uenige med hinanden. Er sikker på at du ikke mente noget med det, men jeg hader bare generelt når man begynder at bevæge sig den vej. Vi hepper alle på klubben og vi sidder alle herinde hver eneste kamp på trods af modgangen. Så lad os holde os fra det for det kan hurtigt bliver grimt. :)
Skrevet af RobertTheRobber
Nej Vince, jeg mente det ikke så slemt. Jeg så lige Chelsea-feedet på deres Twitter konto og det er noget vi ser nogle gamge denne tråd, dog ganget med tusind.

Det er kun en appel til, at vi holder os fra det skingre. Det er fjollet at snakke om fyring, det kan rationelle fans vel hurtigt blive enige om. Og jeg mener helt klart, at vi skal udvise vores legende loyalitet. En dårlig måned er ikke en grund til at stikke en kniv i ryggen på vores manager.

Man sviner heller ikke uhæmmet en spiller på holdet i modgang, som vi har set herinde. Det er jo netop ikke at støtte holdet.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Vince71
@Robert
Nej det var også det jeg tænkte. :)

Chelseas twitter og facebook er ofte fuld af tosser. Måden nogle af disse "fans" presser vores manager og spillere er uden tvivl illoyalt. Det synes jeg dog ikke er så slemt igen herinde, så vidt jeg kan se. Måske jeg har misset det eller vi ser anderledes på det.

Og er helt enig med dig i at snakken omkring en Lampard fyring er dumt og jeg tror egentlig heller ikke der er en eneste herinde som håber på dette. Så lad os overlade det til de andre fjolle tråde.
Skrevet af Wise1964
De to kommentatorer prøver ihærdigt at piske en stemning op om vores tyske drenge
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Han rammer da slet ikke bolden overhovedet? Eller skal jeg finde mine briller?
Skrevet af Wise1964
Jeg vil nu også mene den kan dømmes
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Benniersej
Vi har desværre ikke samme held med dommerne som United
Skrevet af Vince71
Man kan godt undre sig nogle gange om kommentatorerne ser de samme billeder som os?
Skrevet af Wise1964
Kovacic får ikke fat i noget som helst
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0