Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bosse1983
Nu har jeg ikke den store kendskab til de som dækker Chelsea, men The Athletic er nu ganske seriøse. Det sagt er det jo en historie som skriver sig selv, lidt som det var med Arteta for lidt over en uge siden. Jeg så en statistik, hvor Lampard var træneren med lavest pointsnit under Abramovic, og med den tillid man viste ham i vinduet skal der betales tilbage. Det sagt, skal Abramovic også tage stilling til, om han vil bygge noget eller om man ombestemmer sig og fortsætter som tidligere med vekslende trænere. Jeg mistænker at Lampard faktisk har noget snor endnu.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Vince71
@Wise
Tja når spillerne virker så ligeglade og ugidelig i deres præstation så kan man da godt undre sig om der er nogle "tensions". Hvis spillerne ikke tror på at Lampard er manden og han dermed har tabt omklædningsrummet, så er der i virkeligheden ikke meget han kan gøre, selvom det måske er unfair over for ham.

Men det er jo sådan gamet ofte er og vi har set det før med tidligere managers når spillet hverken var kønt og resultaterne heller ikke var der, så slipper tålmodigheden op hos spillerne.

Skrevet af Hasse1983
Min fornemmelse er også at The Athletic er nogle man skal tage seriøst. Det er folk der rent faktisk har kilder i klubberne, som ikke kun slår græsset el vasker sæderne af.

Med denne sæsons forløb indtil videre tænker jeg ikke man skal betragte Chelsea som "sat af i racet". Sæson er kun halvvejs, og en tur i maskinen hos City er mere forståelig end en røvfuld som forsvarende mestre til Aston Villa.

Ja der er handlet dyrt ind, men spillerne skal fortsat lære hinanden at kende osv. osv.
Fyringssnak er for mig fjollet. Ro på, og giv Lampard sæsonen ud som minimum.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Wise1964
Vince - det virker bare vildt, hvis det skulle være tilfældet når man ser på hvor meget spillerne tidligere har rost ham
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
@Wise
Helt enig! Mange af spillerne virker til at elske Lampard og han er sikkert også fremragende at være omkring. Men jeg tror stemningen og tålmodigheden hurtigt kan ændre sig når hverken spillet eller resultaterne er gode.
Skrevet af Wise1964
Troløse sataner ... :D
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Haha, jeg siger ikke at det er sådan eller håber det. Det var bare ren spekulation oven på din artikel og oplevelse med tidligere managers. Men vi ved jo også at når det går dårligt så kommer historierne.
Skrevet af Wise1964
Mon ikke transfervinduet i januar er lukket helt i når man er lidt i limbo med holdet og træneren
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Skodkamp, hvor vi blev straffet. Meget irriterende.

Noget lidt andet. Hvad er det her for en titel på en video bold laver? Er jeg den eneste der synes det er totalt langt ude?

https://www.bold.dk/video/?id=613741
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Engelsk når det er værst - Cfever
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Benniersej
@Cfcever

Jeg tror ikke, at det er bold.dk, der har lavet overskriften. De får deres videoer (tror jeg nok) fra TV3sport.dk, og det er dem, der laver overskriften.
Skrevet af Cfever
@Cfcever

Jeg tror ikke, at det er bold.dk, der har lavet overskriften. De får deres videoer (tror jeg nok) fra TV3sport.dk, og det er dem, der laver overskriften.


Det har du måske nok ret i. Det klinger dog ret hult at man har moderatorer, der skal håndhæve et ordentligt debatniveau, når siden selv laver sådan nogle videoer. Enhver bruger, der havde skrevet sådan noget der i en artikeltråd, ville jo få at vide de skulle hæve niveauet (med rette).
We know what we are
Skrevet af Mugesh
Lampard er fortid senest til sommer, men jeg ville undre mig meget, hvis han overhovedet er manager for os januarmåned ud.

Lampard melder sig desværre ind i en lang række formidable spillere, som aldrig var gode nok til at blive ligeså gode managers. Lampard blev ansat på historie, kultur og relation, og på mange måder vigtige elementer, da vi havde/har en gruppe unge spillere med mangel på samme. Men Lampard managermeritter har aldrig været Chelseastandard under Roman, ja, selv AVB havde et stærkere cv. Og nu kan vi så se hans managerevner, eller mangel på samme.

Thomas Tuchel er vidst ledig, vi skal ikke stå med hænderne i lommen og lade en anden topklub hente ham. Vi har for mig at se en stærk spillertrup til toppen af Europa og PL, så skal vi "blot" have den rette manager ind, så er vi tilbage, hvor vi burde være.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Hasse1983
.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Cfever
Hvis vi endelig skal kigge efter en ny træner, håber jeg ikke det bliver Tuchel. Jeg synes virkelig ikke han har vist noget specielt. Så ville jeg noget hellere at vi gik efter Allegri, han har en stor stjerne hos mig.
We know what we are
Skrevet af JanK!ng
Hej folkens. Har fulgt tråden her over nogle år, dog uden at kommentere eller blande mig i debatten før nu.


Jeg stiller mig uforstående overfor idéen om at ansætte Thomas Tuchel. I min optik ligner han en lottokupon, og det er vel ikke hvad klubben har brug for nu ?
I så fald kan vi ligeså godt tage Allegri ind.
Ærlig talt føler jeg at Brendan Rodgers ville være en mere spændende løsning end eksempelvis Tuchel, fordi han allerede klarer sig godt i PL - og så med et langt mindre budget end Chelsea´s.

De mest interessante managers er allerede ansat i andre klubber. Hvorfor ikke bare give Lampard noget mere tid? Jeg ved godt vi spiller som en sæk nødder for øjeblikket... Men det kan ændre sig igen.
Tænk bare på hvor længe Klopp og Pep var om at få gang i butikken for deres respektive klubber i PL.

Jeg er træt af at se klubben skifte managers ud som vinden blæser, og med Lampard, har vi i det mindste en mand siddende ved roret, som elsker klubben.
Skrevet af KnockOut
En ting er sikker fyre man Lampard denne sæson snupper jeg minimum 1 fuld sæson uden at se så meget som 90min Chelsea bold, at det er en debat er mig helt til grin og jeg tror ikke på det, det må ikke være sandt, Han SKAL minimum have til sommer MINIMUM !!
Lampard er og har været det mest positive Chelsea i flere år, han er indbegrebet af ånden Chelsea ham og Terry.

Jeg nægter simpelhen den virkelighed hvor hans job er til debat.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af BlåDiego
Det ville også komme bag på mig hvis de fyrede Lampard allerede denne sæson eller næste sæson for den sags skyld.
Man giver ikke en træner 1,X milliarder til at købe spillere for så at give ham sparket 4 måneder efter - det er ikke holdbart og det ved Abramovich forhåbentlig også.

Jeg er stadig fortrøstningsfuld, det har dælme været en underlig sæson på flere parametre og jeg glæder mig egentlig bare til at vi får gang i en rytme og noget kontinuerlitet.
Champions of Europe we know what we are!
Skrevet af RobertTheRobber
Fuldstændigt tåbeligt at forvente at Lampard, der kun har været manager i 2,5 år, hvoraf et var i Championship, skal kunne gå ind og ramme taktisk plet HVER eneste gang og altid have spillerne i hans hule hånd.

Det skal nok komme, hvis han får tid.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Bosse1983
En del af det at være manager, er vel også at lære at vende en krise. Nu kommer kampene hurtigt efter hinanden og det forstærker indtrykket. Det er trods alt kun en lille måned hvor det virkelig har set sløjt ud, men 7-8 kampe fylder mere end perioden. Programmet betyder også, at det er vanskeligere at arbejde med de ting som halter. Helt generelt er det engelske juleprogram en udfordring, også uden Covid, og mere etablerede managere end Lampard har været i problemer når det skal jongleres under nemmere forhold.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0