Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Black Spider
Og hvad angår Drogba, BS, så må du jo bare erkende, at vi ikke alle kan lide den samme type spillere. Jeg ser ingen grund til at gå ud og hente en dyr erstatning for ham

Så i stedet for at have Drogs og Anelka, hvilket trods alt giver to meget forskellige muligheder offensivt, så vil du hellere have Anelka og Torres, der er meget ens. Det styrker vist ikke holdet.

Og det bliver selvfølgelig endnu værre, hvis du ikke vil have en erstatning. Sturridge er breddespiller og bliver næppe mere end det og Kalou er glimrende lige indtil der skal slutprodukt på. Han får jo Bendtner til at ligne en klinisk afslutter.

Forstå mig ret, vi behøver ikke være enige og jeg synes personligt også, at Drogs er noget af et kaglehoved. Jeg ville næppe udveksle julekort med ham. Når han er i form, så er han dog en fantastisk angriber, som egenhændigt har båret offensiven mange gange. Har har en vildskab og fightervilje, som Anelka bare aldrig kommer i nærheden af. At smide ham ud er, i mine øjne, dybt tåbeligt, såfremt man vil det bedste for klubben.

Vi har sturrdige ude på lån, som fungerer godt i et tomands-angreb, og jeg håber at få ham at se sammen med Torres fra sommer. Derudover har vi Kalou, som jeg - modsat mange andre - har noget mere fidus til...

Mener du virkelig, at Kalou og Sturridge er gode nok til at starte på et hold, for hvilket ambitionen er at være det bedste i verden? Som jeg ser det, så er de desværre meget langt fra gode nok, og jeg vil så nødig være i samme situation som Liverpool, der har givet Ngog masser af spilletid og har meget, meget lidt positivt at vise for det.

Hvis vi spiller med én angriber på toppen, så er to gode angribere til center nok, så længe der er en rimelig 2. reserve. Flere kan dog forsvares, da de kan anvendes i en asymetrisk opstilling, lidt ligesom Arsenal praktiserer det. Spiller vi konsekvent med to angribere på toppen, så bliver det et problem kun at have to gode angribere.
Skrevet af Forza Zola
Lader dog til at alle er enige om at vi mangler nogle kreative kræfter på holdet som kan iscenesætte vores angribere samt skabe nogle farlige situationer ved at kunne afdrible en mand eller to. Der har vi i mine øjne kun Anelka og Kalou som de bedste bud pt eftersom Torres indtil nu har været en kæmpe skuffelse, både spillemæssigt, men ikke mindst med den attitude han slæber med sig på banen (mener bare at vi lige har smidt en formue efter manden, så det mindste man forlange er vel noget fight og gå på mod)

Desuden mener jeg at dem som mener at Ramires ikke bør starte inde virkelig burde opsøge en øjenlæge eftersom han gang på gang knokler røven ud af bukserne. Han er ikke den mest elegante boldspiller, men det er heller ikke det han primært er købt ind for, men nogle af jer gør ham altså også dårligere end han rent faktisk er. Savner da også Mikel, da han altid har været en af mine favoritter, men skal han spille må det være på bekostning af Essien som langtfra har fordumsstyrke.

Mht til Drogba tror jeg heller ikke på at ham og Torres ville kunne fungere sammen, da Torres har brug for en makker som er bevægelig, dygtig til at kombinere i små områder (vi møder ofte hold som står dybt og forsvarer sig) samt ikke mindst en som kan iscenesætte ham. Mit bud er at han ryger til sommer, da han næppe vil være erstatning for klubbens dyreste spiller som er den som holdet fremover skal bygges op om.

Mht til opstillingen er jeg fløjtende ligeglad med hvad vi spiller. Problemet er vel at ingen af delene fungere særlig godt pt, så kan godt forstå hvis CA også er i tvivl og prøver lidt af hvert.
come on Chelsea
Skrevet af Mugesh
@ForzaZola

”Desuden mener jeg at dem som mener at Ramires ikke bør starte inde virkelig burde opsøge en øjenlæge eftersom han gang på gang knokler røven ud af bukserne.”

Omvendt kan jeg spørge dig. Hvad SKAL en kantspiller i en 4-4-2 kunne? I min verden burde han være driblestærk, gode til indlæg, teknisk og nogenlunde hurtig. Der er selvfølgelig undtagelser med spillere som Beckham, men manden havde nok verdens bedste indlægsevne og en klog spiller. Vores Kipketer har kun speeden.

Det er da flot han kæmper, men det er ikke det han skal som kant, han skal komme med noget offensivt og det gør han ikke. Min anke går på at han bliver brugt på den forkerte plads.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Xavi_Hernandez
Omvendt kan jeg spørge dig. Hvad SKAL en kantspiller i en 4-4-2 kunne? I min verden burde han være driblestærk, gode til indlæg, teknisk og nogenlunde hurtig. Der er selvfølgelig undtagelser med spillere som Beckham, men manden havde nok verdens bedste indlægsevne og en klog spiller. Vores Kipketer har kun speeden.

Det er da flot han kæmper, men det er ikke det han skal som kant, han skal komme med noget offensivt og det gør han ikke. Min anke går på at han bliver brugt på den forkerte plads.
Ramires-kantspilleren (carillero) bliver dog mere og mere brugt (fx Fletcher) og kan fungere hvis back´en i pågældende side kan tilføre offensiv bredde og modsat kant kan angribe effektivt.
Skrevet af Kemosabe
Selvfølgelig ville det være en lille smule bedre med Cristiano Ronaldo på den højre kant, men jeg synes nu Ramires har gjort det hæderligt og indtil Benayoun er klar igen, er der ikke så mange virkelig oplagte muligheder med 4-4-2.

Essien synes jeg er endnu mere spildt på en højre kant og Kalou smider bolden for meget væk og fylder for lidt defensivt til at fungere i en 4-mands midtbane. Offensivt har Kalou dog gode kort på hånden med sin hurtighed og kan som en af de eneste i truppen gå forbi sin direkte modstander. Desværre ser man jo bare så ofte, at han efterfølgende leverer en rystende ringe aflevering eller et forkølet skud på mål.

Bosingwa kunne måske, som en eller anden foreslog (?), fungere som højre midt. Så kunne vi samtidig smide Ivanovic ud på backen for at lukke ordentligt af defensivt.
Skrevet af Mugesh
@Xavi

”Ramires-kantspilleren (carillero) bliver dog mere og mere brugt (fx Fletcher) og kan fungere hvis back´en i pågældende side kan tilføre offensiv bredde og modsat kant kan angribe effektivt.”

Ja denne bliver brugt, men ofte kun mod stærke modstandere og ikke mod et hold som Blackpool.

@Kemosabe

”Offensivt har Kalou dog gode kort på hånden med sin hurtighed og kan som en af de eneste i truppen gå forbi sin direkte modstander.”

Helt enig med Kalou og for mig passer han kun bedst som en hængende angriber, hvor jeg faktisk synes han burde få flere starter hvis de ”store” drenge bliver ved med at skuffe.

”Bosingwa kunne måske, som en eller anden foreslog (?), fungere som højre midt. Så kunne vi samtidig smide Ivanovic ud på backen for at lukke ordentligt af defensivt.”

Synes faktisk BS´s forslag om at smide Ramires på en back og Bosingwa længere frem kunne få holdet mere i balance. For nu kommer der intet offensivt fra højre, med mindre Bosingwa kommer frem og defensive halter, med mindre Ramires løber helt med ned.

Jeg ved ikke om det har lydt lidt for hårdt omkring Ramires, men jeg har hovedsagelig bare været frustreret over at se en spiller som faktisk er rigtig god til det han kan ikke blive brugt rigtig. Jeg siger ikke Ramires kunne blive den nye Makelele, men jeg ser nu alligevel mange ligheder med ham som den defensive midt. Min anke er stadigvæk at CA bruger spillerne forkert og ikke udnytter det de er bedst til.

Derudover får vi et problem efter sommer, når Sturridge er vendt tilbage, så sidder vi pludselig med Torres, Drogba, Anelka, Kalou og Sturridge, alt fem spillere til to pladser og ingen af dem ser jeg kunne spille de andre pladser på en 4-4-2. Derudover skal der købe mindst en højrekant. Vores indkøbspolitik bærer tydelig præg at 4-3-3.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Forza Zola
@Mugesh.
Vi kan hurtigt blive enige om at Ramires ikke hører til decideret på højrekanten, men mener dog ikke at vores kreativitet skal komme fra den plads men derimod fra kanterne oppe foran. Men hans attitude for holdet er enorm go synes jeg. Han løber, tackler og gir den fuld gas på alle tangenter og jeg vil sgu hellere spille med en type som ham på banen imodsætning til andre som levere engang alibibold. Smid ham evt op som forreste angriber istedet for Torres evt bare for at sende et signal til vores dyrt indkøbte stjerne (Ment som en halv joke og så alligevel ikke :)
come on Chelsea
Skrevet af ThePensioner
Hvad angår sammenligningen mellem Kalou og Ngog, så mener jeg simpelthen den er useriøs. Kalou er flere niveauer over, hvad Ngog har præsteret.

Hvad angår Sturridge, så synes jeg det er useriøst allerede at afskrive ham som "breddespiller". Kan ikke se hvorfor Chelsea ikke skulle kunne lave stjerner - frem for bare at købe dem.

Ved nærmere eftertanke synes jeg det lyder som en fin idé at afprøve Bosse på højrekanten i en flad 4-4-2 - dog synes jeg ikke Ramires skal på backen - det skal Ivan. Ramires skal ind centralt. Essien på bænken.

Er fuldstændig enig omkring kreativiteten. Vi mangler en Cole, da han var bedst. Men vi har jo Kakuta ude på lån, og jeg har store forventninger til ham, når han kommer tilbage.

Hvad angår Drogba, så tvivler jeg stærkt på, at han er i klubben, når den nye sæson går igang.

Mht. opstilling så har vi nu over 10 dage til vi skal møde City (godt nok med en latterlig landsholdspause imellem) og jeg ser gerne juletræet vende tilbage mod City. Kan være jeg bliver slagtet af jer for forslaget, men here goes:
Cech
Ivan, Luiz, Terry, Cole
Essien, Ramires, Lamps
Anelka, Kalou
Torres

Det mener jeg er vores stærkeste opstilling lige pt. - måske med en Malouda i stedet for Kalou... Ligesom mod Utd mener jeg ikke vi skal tonse lange bolde opad, men satse på angribere, som er gode i fødderne. Det er de tre valgte + de kan vimse rundt om de store tunge drenge i Citys midterforsvar. Derudover tror jeg det er nøglen at stå kompakt hen over midten mod City, da de har haft store problemer mod hold, som har gjort netop det. Indlæg fra deres kanter er jo nærmest ikke-eksisterende, når de spiller med Tevez på toppen. Alternativt kunne man også smide Torres på bænken og lade Anelka starte helt fremme og så have Maoulda og Kalou liggende bagved.
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Forza Zola
kan godt li den opstilling. Kunne være spændende at prøve.
come on Chelsea
Skrevet af ThePensioner
@BS: Med et meget stort glimt i øjet kan jeg hermed bringe et citat fra vores altid muntre blogger på Chelseas officielle hjemmeside, Giles Smith:

So, possession statistics are, by and large, rubbish. The statistic we should be looking at - the golden stat, the stat that really lets you know - is, in our opinion, this one:
Corners.
Corners tell you what you need to know about a game. Teams happily cede possession. No one cedes corners, if they can help it. Corners reveal, without argument, the amount of time team has spent pressing properly goalwards, into the danger areas, rather than mincing about in the centre of the pitch, not really achieving anything.
Why people don´t pay more attention to corner stats is one of the game´s great mysteries. Corner stats are the business. Corner stats don´t lie. Well, not much.
So here´s the all-important corners stat from Monday night, we had 13 corners. Blackpool had three. That´s a corner approximately every seven minutes. That´s quite a lot of corners. It´s also evidence of an emphatic dominating display in the stat that matters: corners.


:-)
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af CarefreeCFC
TP - Dejligt citat. :)

Ikke overraskende, men http://indkast.dk/index.…=77722&loc&." title="http://indkast.dk/index.…=77722&loc&." target="_blank">http://indkast.dk/index.…77722&loc&.

Edit: Fandt lige dette link i United tråden. http://indkast.dk/index.…=77722&loc&

Irriterende nok fik jeg os til at ende på 2 pladsen, 1 point efter United. :)
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Kemosabe
Det gik lige op for mig, at Man City spillede fodbold i Ukraine igår aftes og tabte 2-0 på mål af blandt andre Sheva den kære gamle cirkushest.

Selvom de jo har en voldsomt stærk trup og sikkert har hvilet et par af de tunge drenge er det jo alt andet end lige ikke optimale forberedelser at spille i det tidligere Sovjet om torsdagen før endnu en udekamp om søndagen.

Advantage Chelsea.

Jeg er nu stadig meget i tvivl om, hvorvidt vi kan slå dem på søndag. Det er jo ikke gået så godt de sidste tre gange.
Skrevet af Kemosabe
He he, jeg har vist kigget helt forkert i kalenderen. Der er jo FA cup i weekenden.
Skrevet af Jelleman666
Et lille spil til jer

http://www.coleofduty.com/
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
Skrevet af Mugesh
@ForzaZola

”Vi kan hurtigt blive enige om at Ramires ikke hører til decideret på højrekanten, men mener dog ikke at vores kreativitet skal komme fra den plads men derimod fra kanterne oppe foran.”

Hvilke andre kanter snakker du om?

”Men hans attitude for holdet er enorm go synes jeg. Han løber, tackler og gir den fuld gas på alle tangenter og jeg vil sgu hellere spille med en type som ham på banen imodsætning til andre som levere engang alibibold.”

Jeg er da enig med at han har den rigtige attitude, men mener bare ikke det er nok. Omvendt synes jeg han er om nogen på holdet, er han den som spiller mest alibibold, når han har bolden. Ramires er god når vi ikke har bolden, men når vi har bolden synes jeg virkelig ikke vi kan bruge ham til særlig meget. Synes godt man kan forlange mere end bare løbearbejde og attitude fra en spiller på vores midtbane, det er jo ikke kick and rush vi spiller.

”Smid ham evt op som forreste angriber istedet for Torres evt bare for at sende et signal til vores dyrt indkøbte stjerne (Ment som en halv joke og så alligevel ikke :)”

Ser helst ikke Ramires på andre pladser end defmidt eller back, hans tekniske niveau er simpelthen for lavt.

@TP

”Hvad angår Sturridge, så synes jeg det er useriøst allerede at afskrive ham som "breddespiller". Kan ikke se hvorfor Chelsea ikke skulle kunne lave stjerner - frem for bare at købe dem.”

Helt enig, har fidus til Sturridge. Han er teknisk, hurtig, godt skud og meget direkte i sit spil. Han har gode kort for at blive en fast mand inden for to-tre år.

”Ramires skal ind centralt. Essien på bænken.”

Hehe jeg var ellers lige begyndt at blive enig med dig i noget.:-). Håber virkelig ikke vi spiller med Ramires på centralt i en 4-4-2 nogensinde. Tre ting som jeg mener man skal besidde for at spille der, har han ingen af. Fysisk, overblik og teknik.

”Er fuldstændig enig omkring kreativiteten. Vi mangler en Cole, da han var bedst. Men vi har jo Kakuta ude på lån, og jeg har store forventninger til ham, når han kommer tilbage.”

Synes kun vi mangler noget når vi spiller med det her nye system.

”Hvad angår Drogba, så tvivler jeg stærkt på, at han er i klubben, når den nye sæson går igang.”

Fair nok, så kan jeg ikke se hvad vi skal bruge Lampard til?

Til din opstilling til City-kampen så tror jeg vi skal regne med 4-4-2. Så kan vi forvente en masser lækre detaljer fra højrekanten hvor Citys venstreside til sidst må erkende at de må trække en angriber ned for at stoppe vores højre side...

Også lige til din hjørnesparks indlæg, det er vel kun i England man vil give hjørnespark så meget opmærksom. Derudover er det endnu dummere nu hvor vi er blevet svagere i hjørnespark ved at bænke Drogba eller lade ham tage hjørnesparkene, det viser jo bare at så vigtig er de vidst heller ikke.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Forza Zola
Vores forreste i en 4-3-3 hvor Ramires ligger bagved den høre angriber naturligvis.
come on Chelsea
Skrevet af Black Spider
Hvad angår sammenligningen mellem Kalou og Ngog, så mener jeg simpelthen den er useriøs. Kalou er flere niveauer over, hvad Ngog har præsteret.

Det var ikke ment som en direkte sammenligning, bare rolig. Jeg mener dog ikke, at Kalou er tilnærmelsesvis skarp nok til at være central angriber på fuld tid. Det han har kørende for sig er det kreative, og det kræver selvsagt at hans afleveringer er på toppen. Kalou har for mange boldtab og generelle afbrændere til, i mine øjne, at være meget andet end en breddespiller.

Mht. opstilling så har vi nu over 10 dage til vi skal møde City (godt nok med en latterlig landsholdspause imellem) og jeg ser gerne juletræet vende tilbage mod City. Kan være jeg bliver slagtet af jer for forslaget, men here goes:
Cech
Ivan, Luiz, Terry, Cole
Essien, Ramires, Lamps
Anelka, Kalou
Torres

Jeg er ikke uenig. Solid midtbane, offensiven er så solid som den vel kan være for øjeblikket. Som du siger, måske Malouda eller Zhirkov i stedet for Kalou, afhængigt af dagsform. Malouda har set træt ud og Zhirkov mangler det sidste, så det er ikke helt åbenlyst hvem der spiller venstre kant.

@BS: Med et meget stort glimt i øjet kan jeg hermed bringe et citat fra vores altid muntre blogger på Chelseas officielle hjemmeside, Giles Smith:

Det er jo godt at han mener det, men derfor behøver jeg nu ikke være helt enig. Selvfølgelig var Chelsea dominerende mod ligaens dårligste forsvar men hvor mange chancer havde vi? Alt, alt for få. Altså bliver Giles´ fortolkning en smule misvisende, for hvis vi virkelig var så dominerende som antallet af hjørnespark indikerer, så skriger det da til himlen, at vi ikke havde flere skud på mål.

Jeg vil dog gerne indrømme, at jeg måske nok er en anelse for tilbageholdende hvad angår tillid til statistik. Det er for nemt at anvende til at drage dårligt understøttede konklusioner. Fx mener Giles Smith jo, at sejren var overbevisende, på trods af at vi dårligt kunne spille os igennem det dårligste forsvar i ligaen. Hvorfor? Fordi vi havde mange hjørnespark!!! Det er jo simpelthen useriøst.
Skrevet af Black Spider
Vores forreste i en 4-3-3 hvor Ramires ligger bagved den høre angriber naturligvis.

Fair nok, men jeg tror nu Mugesh, Pensioner (og for så vidt også jeg selv) snakker om Ramires som højre wing i en 4-4-2, sådan som CA har forsøgt det et par gange efterhånden.
Skrevet af Forza Zola
Spiller man 4-4-2 spiller man vel ikke med wings :), men det er klart at det vil begrænse os i det kreative rent offensivt. Problemet er vel uanset hvem af vores midtbanefolk vi end satte derud vel heller ikke at typisk højremidtspiller.
come on Chelsea
Skrevet af Black Spider
Spiller man 4-4-2 spiller man vel ikke med wings :),

I princippet har du ret, men i praksis kommer det vel lige så meget an på spilleren som på opstillingen. Med mindre jeg har misforstået terminologien rimeligt kraftigt, så er wing vel i øvrigt det engelske ord for fløj-positionen, eller mere beskrivende der hvor en kant-angriber render rundt. Hvor grænsen så helt præcist går mellem at være primært offensiv eller mere allround midtbanespiller ude på kanten, det er jo så lidt udflydende.

Når det er sagt, så forventes Ramires selvfølgelig ikke at være en wing i Robben-stil, og når jeg alligevel kalder ham for wing, så er det fordi jeg en smule barnligt søger at fremhæve hans offensive mangler i den rolle.

Det vi slutteligt ender tilbage ved, er jo at når vi spiller 4-4-2 og Ramires er på højre kant, så er der ikke voldsomt meget bredde i offensiven og Ramires selv virker heller ikke specielt komfortabel i rollen. Altså mangler der specielt i højre side offensivt punch, og det vil enhver kompetent modstander udnytte.

Problemet er vel uanset hvem af vores midtbanefolk vi end satte derud vel heller ikke at typisk højremidtspiller.

Ikke af dem vi har lige for tiden. Benayoun kan nok gøre det anstændigt når han kommer tilbage fra skaden, Kakuta kan måske nok på sigt, og Bosingwa kan nok omskoles uden alt for store problemer. Dog er ingen af løsningerne verdensklasse, og det er alt andet lige sværere at blive verdens bedste klubhold hvis selv førstevalget på en position kun er anstændig.
annonce
0