Snak

Mere indhold efter annoncen
Tillykke med mesterskabet. Dommerhjælpen er under alle omstændigheder et mesterhold "værdigt".
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Piv piv...
Er det dig Finn ?
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Tillykke med et helt igennem fortjent mesterskab. I slog til, da tiden var inden og det vidner om klasse.

Premiership bliver afgjort over 38kampe, og ikke over enkelte kendelser, hvorfor beskyldninger om dommertække ikke skal tages seriøst.

Tillykke. Helt oprigtigt ment.
Chelsea har ikke dommertække, dommerne dømmer bare til fordel for Chelsea, der er forskel. Og det er i øvrigt typisk for et vinderhold at blive "forfulgt" af fordelagtige dommerskøn. Ikke dem der ender på de resterende pladser. Kun vinderholdet får de fordelagtige kendelser. Sådan er det i England, sådan er det i Spanien, i Italien og alle mulige andre steder, og sådan vil det blive ved med at være. At påstå noget andet er at stikke blår i øjnene på folk. Hvor finder du eksempelvis et mesterhold der kan sige sig fri for anklager om fordelagtige dommerskøn?

Jeg kan ikke. Jeg ved tilgengæld at den slags er noget der "forfølger" et hold i medgang, og det ser man alle vegne.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Chelsea har ikke dommertække generelt men det har Terry i allerhøjeste grad. Utroligt hvad han efterhånden er sluppet afsted med igennem årene..
Jeg har svært ved, at gennemskue hvorfor, der er sådan en kraftig tendens til at ønske tillykke med mesterskabet, når det så langt fra er vundet. Er det udtryk for en generel bitterhed eller bare almindelig jinx?

Mit bud må klart være det sidste...
Jeg prøvede med en jinx, da i slog United. Men United har vel selv spillet chancen væk nu. Jeg tror ikke vi kan hente både jer og Arsenal - så skal både Tottenham, Liverpool og City hjælpe os, og det er vel for meget at forlange.
moderator
I er 4 foran United, 3/6 foran Arsenal, er forholdsvist stærkt spillende og mangler 2 kampe man kan kategorisere som svære. Det samme har Arsenal. United har tre. Dertil kommer det aspekt, at i er gode at hente sejre på trods af at spillet ikke køre.

Pt. kan i ikke være andet end kæmpefavoritter.
https://kortlink.dk/sudv
annonce