Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af WallsLake
Det er simpelthen så deprimerende, at læse dine konstant negative kommentarer Wise. YNWA prøver blot at komme med nogle stats - hvilket han altid gør og hvilket du også selv har set inde på de rødes tråd.

Life is bitter.
Skrevet af MVM
Selvfølgelig er der offside når Werner scorer
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af maarkap
Er der en der kan forklare mig hvorfor vi spiller uden midtbane i dag, når vi har bolden?

Hver gang forsvaret er på bolden er der mindst 6 Leicester spillere imellem den næste linje Chelsea spillere. Det er helt håbløst at ingen tilbyder sig, så forsvarsspillerne skal fedte rundt med den indtil den eneste løsning er en lang bold frem.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Wise1964
Synd for Timo ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af MVM
Werner havde med lidt held scoret mange flere mål. Hvor mange gange har han ikke været en my offside? Eller ramt stolperne for den sags skyld....
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Wise1964
WallsLake
Du er meget velkommen til ikke at læse med, det er et frit land vi lever i
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af bangaoeh
Hold da op Wise.. Tag en kold øl og chill....
Skrevet af Wise1964
maarkap
Tror det spørgsmål kommer til at hænge i vinden ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Men flot kamp af Leicester - den ros skal de have
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Jfh
Tja hvad skal man sige?
Endnu et nederlag, endnu en kamp hvor vi ligner et hold uden en plan.
Har medlidenhed med Werner, heldet er sgu ikke med ham, syntes faktisk han viste gejst da han kom ind.
Skrevet af Wise1964
Jfh - enig, Timo kom med energi ... men han skal nok blive slagtet af medierne og fans sammen med Havertz
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af ENGOLE
Kæft det er frustrerende at være Chelseafan for tiden. Intet er med os. Der er nada selvtillid i holdet, og der er ikke tid for Lampard til at få banket nye ideer ind i holdet, med den konsekvens Covid-19 har haft på kampprogrammet for denne sæson. Vi har en samling af rigtig gode spillere, som ganske enkelt ikke har haft tid til at træne sig sammen til et hold, og lige nu lider vi under at der er rigtig mange der underpræsterer i høj høj grad.

Lyspunkter i dag: Mendy, Mount, Havertz, Silva og synes Werner laver et godt indhop.
Derudover: Rudiger, James og Chilwell var mange niveauer under hvad det er krævet i dag, og det koster os i princippet kampen. Rudiger er bare ringe, mens backsene har en af deres få dårlige dage.
Kovacic fylder intet, hverken defensivt eller offensivt. igen.
Alle tre startere i front er pisse ringe i dag (Odoi måske mindst af alt, og det siger ikke så lidt, da han selv ikke viser meget), og Zyiech virker opgivende inden han overhovedet træder ind over stregen.
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Skrevet af maarkap
Det hele er bare virkelig ideforladt. Man kan slet ikke se hvad gameplanen skulle være, efter at have set kampen. Det er godt nok bekymrende. Der mangler simpelthen et koncept.

Så er det også tydeligt at spillerne er blottet for alt hvad der minder om gejst og selvtillid. Der var en bruger der nævnte at man manglede midtbane spillere som Essien, Ballack osv. Det er måske rigtigt nok, men det savn ville ikke være lige så stort hvis der blev troet lidt mere på det og spillerne kæmpede for det (Mount den dejlige dreng, undtaget her).

Som en meget stor fan af Lampard og det projekt han startede, må jeg desværre erkende at de to ovennævnte punkter mest af alt falder tilbage på ham. Der er ingen tydelig gameplan og han har ikke formået at pumpe noget ordentlig gejst ind i spillerne.

Jeg vil så gerne se Lampard lykkes, men jeg kan godt forstå at tålmodigheden lakker mod enden.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Arsenalogøkologiskpeanutbutter
Hold da op der er meget sludder i denne tråd.

Jeg læste nogle af kommentarerne fra Wise - ja som nogen siger, så er de negative, men de er da rigtige..

Hvad har Chelsea og Bilka til fælles? Det er et ringe koncept....
Skrevet af theexpert
Puha. Hvor skal man starte? Det er simpelthen for deprimerimende det her.
Havde ikke turdet tro på forhånd på at vi ville vinde den her. Men at vi bliver så overmatchet på taktikbrættet og også på banen er ikke bare bekymrende. Det er forudroligende i allerhøjeste grad.
Det gør så utroligt ondt på mig at skrive det her, men jeg er også begyndt at tvivle en smule på, at Lampard har det der skal til. Det gennemgående tema i en længere periode nu er særligt manglen på plan, udtryk og spillestil i alle spillets facetter - hvilket i høj grad også kom til udtryk i dagens kamp.
Manglen på organisation koster os dyrt, og begge mål er et udtryk heraf. Ndidis mål var godt/heldigt alt efter hvordan man ser det, men hvordan kommer han frem til den afslutning? Hvordan kan han stå mutters alene på kanten af feltet uden en eneste spiller i miles omkreds, men samtlige 11 spillere står inde foran målet? Og hvorfor er vi ikke klar på det korte hjørnespark og i øvrigt også det korte frispark lige inden da (Som førte til hjørnesparket)?
Og det er altså ikke bare i den her situation, men noget der er set alt for meget af. Et eksempel herpå er da West Ham scorede mod os efter få minutter, men dog blev dømt offside. Det straffes som regel, særligt i Premier League.
Presspillet er heller ikke på nogen måder sammenhængende, og ser betydeligt svagere ud end fx sidste sæson.
Derudover en yderligere markant bekymring, nemlig vores opbyggende spil. Hvad vil vi når vi har bolden? Hvordan vil vi komme til chancer? Hvordan iscenesætter vi vores kreative spilleres styrker og hvordan udnytter vi modstanderens svagheder? Dette er for mig helt uklart og har været det en længere periode efterhånden. Det er så stationært og stillestående, og spillerne er nærmest fastlåste på deres positioner.

Alt dette ender ud i en fuldstændig uklar spillestil og en stor mangel på en plan, som gør at det ser rigtig skidt ud. Spillerne kommer til at se meget dårligere ud end de er som konsekvens af dette. Pulisic formdyk, Havertz og Werners utroligt svære tilvænningsperiode og start i klubben og det faktum at Mount er vores klart bedst præsterende spiller er eksempler herpå. Spillerne bliver jo ikke pludseligt 5 niveauer dårligere over en forkortet sommer. I øvrigt intet ondt ord om Mount her, jeg er personligt kæmpe fan af ham, og ser ham som en kommende legende i klubben.

Alt andet lige så må sædet under Lampard begynde at være varmt. Vi er milevidt fra top 4, og kæmper lige pt som midterhold omkring bla Arsenal, som har været kriseramte og stærkt kritiserede hele sæsonen. Og det er ikke bare på tabellen, men desværre også på banen. Ville kunne acceptere det i en højere grad hvis spillet flød, men det gør det altså ingenlunde. Og gnidningerne mellem spillerne og den opgivende attitude særligt i dag hjælper ikke ligefrem på hans sag.

Jeg elsker Frank og han er essensen af Chelsea, men alt i alt så er det altså ikke ligefrem positive vinde der flyver over Broen i øjeblikket. Og jeg kan til dels godt forstå utilfredsheden og utålmodigheden med ham lige pt.

Det blev lidt langt, håber det går;)
Skrevet af Arsenalogøkologiskpeanutbutter
Kunne "theexpert" når han har ulejliget sig med sådan en "analyse" sætte nogle flere kommaer! Der mangler i hvert fald 20stk.
Skrevet af maarkap
Hey Arsenaløkogøgler!

Hvad er det lige dit problem er?
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af theexpert
Hvis det var min inddragelse af Arsenal du blev fornærmet over, så var det på ingen måde en stikpille til jer. Det var bare for at pointere, at Arsenal har været rimelig hårdt præget af kritik, og at vi ikke selv er bedre lige pt.

Men godt bidrag til debatten du kommer med der, meget konstruktivt:)
Skrevet af PFFChelsea
Kunne vi måske prøve at være lidt smartere, end at falde for en åbenlys troll?
Skrevet af theexpert
Ja, vi må hellere bare ignorere ham. Han er her åbenlyst kun for at provokere.
annonce
0