Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af KnockOut
Jeg er rystet skuffet og bare helt igennem arrig.
Lort med lort på.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Slettet(391545211002)
Når vi alle får det hele lidt på afstand, så tror jeg de fleste ikke vil være så overraskede ift. hvordan det er gået. jeg tror, mig selv inklusiv, at vi bliver lidt forblændet af at det er en klublegende, som Lampard der står i spidsen og charmen derved...

Der er ingen tvivl om at Lampard bliver en god manager, det er jeg helt sikker på, men måske har han bare ikke nok erfaring endnu og Roman accepterer altså ikke middelmådighed.
Havde lidt håbet at man slog Leicester og spillede en kongekamp og dermed kunne få vendt stimen, men det virker ikke til at Lampard kan få det til at ske. (Kampen mod Luton var heller ikke prangende)

Når det så er sagt er jeg ekstremt ked af det, for det havde været det mest perfekte, hvis Lampard havde stået her om 10 år og vundet det ene og det andet...
Skrevet af DenRasende
Trist, trist dag.

Når man fyrer ham nu, så må det vel være fordi, man har en ny træner parat i kulissen, det giver jo ingen mening hvis man går over til en caretaker.

Mon ikke det bliver Tuchel. På papiret er han jo også skabt til at være manager i det her cirkus: han præsterer gode resultater og godt spil på den korte bane, der opstår uenigheder mellem ham og ledelsen og han bliver fyret inden for 2 år. Det bliver vel nærmest ikke blive mere Chelsea-træneragtigt...
Skrevet af Gudjohnsen
Fuck af... Jeg tager en pause fra Chelsea resten af sæsonen.
Skrevet af Dr. Def
Meget logisk fyring, nu kan man nå at redde sæsonen og få En top4 plads Som må være minimum med de penge der er investeret. Kan man få lokket Nagelsmann til midt i sæsonen vil det være klasse, men det er nok ikke et realistisk scenarie.
Fremragende spiller, middelmådig træner må være konklusionen med Lampard. Jeg vælger at mindes de gode minder fra hans spiller karriere fremfor de frustrerende minder om fjernbetjening der bliver kastet ind i væggen over hans taktiske dispositioner
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Gumle
Den rigtige beslutning selvom det gør ondt. De unge spillere har brug for et klart defineret system de kan læne sig op ad, og det kunne Lampard ikke give dem. Jeg har været uenig i langt de fleste fyringer under Abramovic, men Villas Boas, Scolari og nu Lampard kunne ikke være anderledes.
Chelsea FC siden 1995
Skrevet af DenRasende
Vi ved alle sammen, hvem der er skyld i at resultaterne kørte af sporet: Preben Elkjær. Lige siden vi for første gang i denne sæson var inkluderet i hans power ranking har resultaterne været elendige.

Sidste gang, vi var på den liste, var så vidt jeg husker, i 17-18-sæsonen, da vi slog Atletico ude. Da var vi også i god form op til jul, så begyndte alt at gå galt, og træneren blev siden fyret.

Det er Elkjærs skyld, han er fællesnævneren.
Skrevet af JanK!ng
Wow... Jeg sidder med en bitter fornemmelse over at læse nyheden om Lampards fyring.

Ikke fordi han er en klublegende, eller at der skulle være en anden form for nostalgi involveret. Jeg er ikke chokeret over at se det, for med Abramovich´s historik var det nødt til at ske før eller siden.

Jeg er bare så træt af at se hvordan klubben hele tiden satser på den korte bane.
Der kan snart ikke være nogen med interesse i klubben længere. Alle der kommer til Chelsea VED jo at de bliver fyret så snart tingene går skævt.
Kald mig bare naiv - jeg troede faktisk at Abramovich ville gå i en anden retning. Jeg håbede at han ville være tålmodig..mod bedre vidende..

Føler mig nok mest forrådt og bitter over min egen naivitet, som jeg stædigt holdt fast i.

Jeg ønsker virkelig ikke at se på Tuchel i den blå del af London.
EDIT : skulle have læst nyhederne igennem først... Suk XD

Gider i virkeligheden ikke flere managerskift.. Klubben trænger til en makeover indefra
Skrevet af MVM
Frank var ikke den rigtige. Desværre. Havde håbet han fik lidt længere snor, men jeg tror ikke det havde ændret noget som helst. Så er det måske ikke så dumt at rive plasteret af nu? Hvis rygterne om et splittet omklædningsrum er rigtigt og at han bare har lagt spillere på is, så forstår jeg godt beslutningen.

Tror dog ikke Tuchel er det rigtige valg, men han skal da have en chance. Han har jo trods alt vundet en del og været i CL finalen.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Black Spider
Det er virkelig svært at vide hvem der er "den rigtige". Franks begyndelse var jo lovende, men det virker bare til, at presset begyndte at bide lidt for hårdt og grebet om spillerne simpelthen ikke var tilstrækkeligt. Dertil for lidt erfaring med at få egoer til at fungere sammen, for lidt erfaring med at få rusket op i spillere når formen halter.

Thomas Tuchel er umiddelbart en kompetent træner, gjorde det fint i Dortmund (men blev sur på ledelsen fordi de solgte hans profiler hen over hovedet på ham), gjorde det okay i PSG, men havde det svært med politik og urørlige egoer. I Chelsea er der formentlig mindre politik og vi har heller ikke Neymar-størrelse egoer (så vidt vides).

Det bliver dog et rendyrket helvede, hvis Jorgi og Emerson og Kepa og eventuelt Kovacic og sikkert også Alonso skal til at bevise en gang til, hvorfor de ikke er åbenlyse førstevalg. Men forhåbentlig er Tuchel ikke helt blind. Forhåbentlig drager han relativt hurtigt de åbenlyse konklusioner.

Og for holdet som sådan er det vel også okay. Jeg kan godt lide de fleste af Lampards ideer, men han virkede til at have stirret sig lidt blind på problemerne, og han virkede ikke til at have gode løsninger på at få Kai og Timo til at fungere. Ziyech er heller ikke hvor man kunne ønske. Puli virker til at have tabt tråden.

Så hvis Tuchel kan levere et nyt syn på sagen, der bryder vores nuværende dødvande, så er det forsøget værd. Lampard lignede godt nok ikke en mand med en plan for hvordan vi når top 4, ud over at lukke øjnene og håbe på det bedste.

Skrevet af Geddar , moderator
"Kan man få lokket Nagelsmann til midt i sæsonen vil det være klasse, men det er nok ikke et realistisk scenarie."

Næ, til gengæld lader det til i hyrer en dygtig træner, der dog gør sig uvenner med alt og alle. Hvis årsagerne til det dårlige forhold mellem Marina og Lampard er som beskrevet går der næppe lang tid før i så skal finde Tuchel´s afløser.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Wise1964
Alle roser Tuchel for træner egenskaberne overfor spillerne og i samme åndedrag betegner de ham som en rebel krukke - det passer meget godt i prototypen på en Chelsea manager og er skide godt, så har vi noget at glæde os til indenfor de kommende 18-24 måneder når hele planen skal omskrives igen.

Når det er sagt -
så havde Lampard store udfordringer med både spillere, taktik og plan ... det står uomtvisteligt. Det mest forbandede ved hele dette cirkus er egentlig at det man som fans troede skulle være vendepunktet omkring klubben med hensyn til ungdommelighed, spillemæssig gejst og tro på fremtiden - pludselig bliver et scenarie hvor alle de gamle udbrændte spillere får fornyet håb om en starter plads. Det vil være til at lukke op og skide i.

Tak for indsatsen til Lampard - måske får han en ny chance når han er blevet mere moden som top træner, hvilket jeg håber han bliver og gør.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Wauw. Så går man en lang tur og når man kommer tilbage har Chelsea fyret Lampard. Den havde jeg godt nok ikke set komme så tidligt, selvom mange medier dog skrev at tålmodigheden var ved at slippe op. Lampard skal nok få et træner job igen relativt hurtigt og er sikker på han også bliver en succes med mere tid og erfaring.

Tuchel som træner?.... Ved godt man skal passe på med at være negativ herinde, men vi ved vist alle sammen godt hvad det ender med. Håber man prøver at få Nagelsmann eller Rodgers til på et tidspunkt, men det bliver i hvert fald ikke foreløbigt.
Skrevet af Osgood
Det ærgrer mig da rigtig meget, at Lampard er blevet fyret.
Jeg havde da håbet på, at han havde fået mere tid.

Vi er storforbruger af trænere.
Men vi har også vundet titler med de fleste trænere.
Det er trods alt ikke noget ret mange af vores konkurrenter, har opnået.
Skrevet af YNWA"96"
Umiddelbart er det “kun” en kontrakt på 18 måneder. Hvis det er rigtig, så virker det jo til, at man ser hinanden an.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Vince71
Det lyder fornuftigt med halvandet år. Bliver spændende at se hvor meget der bliver rokeret og hvem det går ud over og selvfølgelig om Tuchel kan få gang i vores tyskere.
Skrevet af Skycolour
Håber ikke Tuchel udelader fantastiske talenter som Mount, Gilmour eller Mount. Det ville værre en endnu være katastrofe end Lampards fyring...
Skrevet af Vince71
Mount skal man nok ikke være så nervøs for. Men man kan da godt frygte hvad dette betyder for nogle af de andre talenter og selvfølgelig dem som kæmper om at komme op på holdet. Men mon ikke Tuchel har fulgt en lille smule med og er klar over hvem der har imponeret knap så meget under Lampard. Det kunne man da håbe!

Men han var eftersigende interesseret i at hente både Rüdiger og Jorginho til Psg, så det starter da godt...
Skrevet af Wise1964
Alonso, Jorginho og Rudiger er de første på holdkortet fra på onsdag ...

Spøg til side - naturligvis har han fulgt med i hvad der sker og specielt hvad der ikke er sket - hans absolut største fokus må være at få spilleglæde ind i spillerne og så få gang i tyskerne
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Benniersej
Jeg håber snart, Rudiger er fortid. Han er en virus i omklædningsrummet.
annonce
0