Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Dr. Def
Nagelsmann var ikke mulig at hente midt i sæsonen, synes det er en fin træner vi har hentet her, sæsonen skal reddes nu med en top4 plads, vi skal have en stime af 4-5 sejre hurtigt, de næste 5kampe er det kun udekampen imod Tottenham jeg ser som en rigtig svær opgave,
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Black Spider
Hvis vi pinedød skal bruge Jorgi og Rudy, så har jeg svært ved at se andet end svære kampe. Hvis Alonso også skal have "en ny chance", så bliver det vanvittigt. Og hvis Kepa skal have et skud mere, så bliver det jo tæt på umuligt.
Skrevet af Vince71
Hvad jeg kan læse så bliver Tuchel netop rost for hans taktiske evner og går enormt meget op i små detaljer. Hvis det er tilfældet, så tænker jeg han har et relativt godt indtryk af hvilke spillere han bør fokusere på fremadrettet. Dermed ikke sagt at andre ikke pludselig kan imponere og gøre indtryk, men jeg synes nu det efterhånden er ret åbenlyst hvem der ikke bør være i klubben mere.

Men jeg bryder mig bestemt heller ikke om at spillere som Jorginho og Alonso får en "second chance" og dermed muligheden for at overbevise træneren om at de skal blive og måske endda forlænge. Puha! bare tanken om det..
Skrevet af Dr. Def
Jeg nægter at tro på Kepa bliver førstekeeper igen bare fordi der er kommet ny træner, har Tuchel set bare et minimum af Kepas indsatser ved han godt han ikke kan bruge ham. Alonso er også så meget dårligere end Chillwell at han nok kun får cup kampe.
Tror dog godt de to andre tumper får mere spilletid pga de manglende alternativer. Jeg frygter også AC får chancen igen pga han er god på bolden, men er uduelig i PL til and andet forsvars mæssigt
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Osgood
Hvis vi kan spille de sidste 19 PL kampe uden skader til Silva og Zouma, så håber jeg han vælger dem.
Men Lampard brugte også Rudiger i de to sidste PL kampe mod Fulham og Leicester.
Skrevet af KnockOut
Mod de mindre hold så jeg gerne denne formation.

https://www.buildlineup.com/shared/601070702f2ebb0b6827755c

Offensiv:
Dette ville give mulighed for werner kan få lidt plads i angreb, Tammy kan være "target mand"

Cho kommer til at få plads når werner trækker ind i felt og man kan bruge de gode indlæg fra Chilwell og Reece, Hakim kan sammen med Mount spille i de små rum og ligge de gode bolde til backs i overløb eller de "3" angriber, giver også rig mulighed for at mount og wener kan komme i dybden.

Defensiv: Kante skal være en ægte 6´er dæk af når 1 eller 2 backs rykker frem, Zouma skal gå i alle dueller og Silva skal dække af bag ham.
Mason som er meget løbe villig søger ned og hjælper med at dække af.

mod de bedre hold.

https://www.buildlineup.com/shared/601072e82f2ebb0b68277561

Her burde vi stadig kunne holde på bolden

få en masse x factor med Pulisic / Hakim og stadig Tammy at ramme i felt, med en Mount og Kai som begge kan komme med i dybde og kontra.

Når vi rammer 70min kan Hakim skiftes med Cho og han kan få lov at drible mod træt modstander.

er man foran smider man werner ind også til at løbe dybt på kontra.


P.s jeg er så bitter jeg kun kan tænke på noget andet ved at lege med build lineup.

jeg føler godt nok ikke meget positiv vdr klubben pt.

Mit spinkle håb er vi laver en MOU på Lampard, giver ham lige 3-4 sæsoner i en anden klub henter ham tilbage til at se Reece, Mount, Tammy, Cho, RLC, Gil og Tomori (ja han er ikke SOLGT til Milan forhelved da) blive voksen og give ham et mesterskab.

Go go Lampard round 2.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Osgood
Gode forslag til opstillinger.
Skrevet af Vince71
Tuchel kører vist primært med 4-3-3, men derudover ser det så tilgengæld ud til at han kan variere utrolig meget og ikke kun er fastlåst på et par enkelte formationer.

Havde helt glemt at det var under Tuchel at Pulisic fik sin debut og gennembrud i Dortmund. Forhåbentlig kan han få gang i ham, for det ville da være klasse hvis han viser sidste sæsons niveau.
Skrevet af Gelmore
Det er klasse at få Tuchel ind på en 18 måneder kontrakt. Så kan man se hinanden an og vælge om det skal forlænges.

Tuchel er en fantastisk træner. Omsider fik vi ham. Skreg på det allerede for 3 år siden inden man hentede Conte.

Det virker lidt til man har et hån om Nagelsmann. Det var ikke muligt at få ham nu, men om 18 måneder hvis det ikke er gået som forventet med Tuchel, er der kun 1 år tilbage af Nagelsmann kontrakt (Hvis han stadig er i Leipzig). På det tidspunkt vil det være billigere at købe ham fri, hvis muligt.

Han har kørt lidt forskelligt i PSG. Men det har primærtr været 4-3-3 eller 4-4-2 med 2 6´er. Han er meget fleksibel.

Hvilket man også så i BvB, der kunne det være alt ligefra 4-1-4-1 til 3-4-2-1 eller 4-2-3-1.

Det bliver spændende hvad han har tænkt sig. Glæder mig i sær til at se hvordan vores "Gegenpress" bliver.
Skrevet af theexpert
Nå, så starter der en ny æra med Tuchel ved roret.

https://twitter.com/expectedchelsea/status/1354057955889602561?s=21

https://twitter.com/futbol_jack/status/1353725977160003585?s=21

Her er et par fine Twitter tråde der beskriver lidt omkring Tuchel.

Den første med fokus på Tuchels metoder samt arbejde med spillere incl de unge.

Den nederste med et indblik i Tuchels taktik og spilfilosofi, med fokus på hans tid i Dortmund.

God lige til et hurtigt overblik, hvis ikke man kender så meget til ham i forvejen.
Skrevet af Wise1964
Jeg frygter mest af alt en spildt sæson, hvor Tuchel får på puklen omkring sommerferien grundet en fejlet sæson og klubben begynder at spejde efter hans afløser. En 18 måneders kontrakt fatter jeg slet ikke noget af.

Trouble’d times ahead ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Jfh
Trist vi måtte sige farvel til Lamps, min absolut favorit spiller da han var aktiv. Men.....resultaterne har altså ikke været gode over længere tid. Allerede da han kom ind som manager tvivlede jeg på ham, kun 1 års erfaring fra Derby var alt for tidligt til at komme til europæisk topklub...desværre.
Han har virket modløs på det sidste. Til trods for spillet ikke har fungeret har han ikke haft evnen til at ændre det.
Derudover må vi ikke glemme at vi har en ejer som har pumpet mere end 3 miiliarder i klubben og som kun har en ambition.....at vinde titler. Vi må bare se i øjnene at trænerudskiftning vil ske kontinuerligt ca hver andet år.
Det er vilkårene i Chelsea, men til trods for det er det min klub, har været fan i mere end 45 år.
Og stop nu al den hetz mod enkelte spillere, ingen ved jo om de blomstrer op under ny træner, og andre vil falde i niveau. Thats life.
Skrevet af maarkap
Man kan argumentere for at det er godt at klubben så hurtigt efter opsigelsen, kan sætte gang i næste trænerprojekt.

Personligt er jeg bare slet ikke klar til et nyt forhold efter Lampard.. Det kommer til at tage mig tid at vinde mig over Tuchel!
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Wise1964
@maarkap
Sådan ca. 18 måneder ;)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af maarkap
@Wise

Forhåbentlig kommer der et par sejre og positivt spil, så kan det gå lidt stærkere ;)
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Vince71
Jeg må sige at jeg er ret spændt på kampen i aften. Har absolut ingen ide om hvad jeg kommer til at se og det er nok også begrænset hvad Tuchel kan nå at få indført på en enkelt aften og eftermiddag.

Og så håber jeg virkelig at vi snart kan komme ind i en stabil periode med noget godt spil og god taktik, hvor man som det mindste kan sidde med en god fornemmelse op til kampen. Tror jeg skal helt tilbage til November før jeg sad med sådan en følelse.
Skrevet af DenFalske9'er
En forsinket kondolence i forhold til Lampard. Der var noget forbandet romantisk over at se ham og Arteta på sidelinjen når vi duellerede.

Held og lykke med Tuchel, røvhuller. Må han gøre det middelmådigt. :)
Arsenal. Lyngby. Tranmere. "Erfarenhed" - Allan Kuhn
Skrevet af Wise1964
@DenFalske9´er

Haha ... takker - sender du en krans og lidt kransekage, så er den hjemme. Tror de fleste er lidt i tvivl om hvor vi ender med Tuchel, men det kan næsten ikke blive dårligere end det har været de seneste mange kampe
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Hasse1983
Nu hvor roen har lagt sig, nogenlunde, så også lige en lille kommentar herfra.
Jeg er ærgerlig over Lampard fik kniven, for historien havde været fantastisk, hvis projektet var lykkedes. Spillermaterialet er ualmindeligt spændende. Det var det allerede inden der blev købt ind i sommer, men tålmodigheden til at få det til at blive en succes var der desværre ikke alligevel.
Nu gik jeg lige managers igennem siden Mourinho var der første gang. Ingen har været i klubben mere end 2 sæsoner / år, hvis jeg læser rigtigt.
- det er trist synes jeg for så bliver det svært at skabe noget nyt og længerevarende. Man vil åbenbart have resultater HELE tiden, og der er PL måske den forkerte liga uanset hvor mange penge man har.

Det hele er selvfølgelig set udefra af en som i bund grund kan være ligeglad med Chelsea, men det er nok tanken om, klubkultur der efterhånden tiltaler mig. Vi har succes med det i Liverpool, efter lang tids søgen, men jeg håber vi fortsætter med det når Klopp stopper i 2024.

Det blev lidt langt, men øv med Lampard og held og Lykke med Tucshel. Vi må se om han skabe de ønskede resultater med de spillere som ledelsen bestemte sig for at købe i sommer. (Jf The Athletic)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Man har jo haft succes med at fyre managers, mig bekendt er Chelsea den klub der har vundet flest pokaler de sidste 10 år Hasse. Det er vel osse en form for kontinuitet, det har da virket hvis man ser på hvad der er vundet efterfølgende.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
annonce
0