Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Dres
Hej med jer. Jeg vil bare lige sige tillykke med jeres nye træner.

Tuchel er en klasse træner, og som Dortmund fan havde jeg gerne set ham blive hos os dengang, og få det til at fungere med ledelsen.

Tuchel har imponeret og gjort det godt alle steder, hvor han har været.

Han førte først Mainz fra oprykker til sub-toppen af tysk fodbold.

Derefter opnåede han den bedste 2. plads i Bundesligaens historie med Dortmund i 2016, som ville havde givet et mesterskab i samtlige sæsoner før 2012 på nær én.
Klopp vandt mesterskabet med Dortmund i 2011 med tre point færre end hvad Tuchel opnåede med klubben i 2016.

Og i PSG har Tuchel vundet alt det, som der var forventet af ham i den hjemmelige liga, samt ført klubben til CL finalen. Noget som ingen andre træner har opnået tidligere, med det stjernespækkede PSG hold. Tuchel formåede faktisk at få de mange stjerner til at spille sammen som et hold.

Taktisk er Tuchel helt suveræn. Og mange tidligere spillere udtaler sig ofte ret positivt om hans trænerarbejde, og den måde hvorpå han forbereder dem til kampene.

Tuchel er dog også en svær personlighed for ledelsen og nogle spillere. Han har høje krav til alle inkl. sig selv, og holder aldrig kæft når det kommer til, hvad ledelsen og spillerne bør gøre anderledes.

Derfor bliver der spændende at se, hvordan det kommer til at gå i Chelsea. Er det det rigtige match i forhold til ledelsen? Jeg har mine tvivl.

Tuchel kan dog drive det til noget stort, hvis han får den nødvendige opbakning. Hans hold spiller også altid seværdigt og offensivt fodbold.
Nur der BVB --- Leuchte auf mein Stern Borussia
Skrevet af Osgood
@YNWA
Det har du fuldstændig ret i.
Chelsea´s fans er blevet forkælet med pokaler,
uanset om manageren har været Di Matteo, Mourinho, Conte eller Sarri.
Skrevet af RobertTheRobber
Nu har Abraham været ude på Twitter og bedt folk om ikke at chikanere Rüdiger. Historien er åbenbart en and og det viser vel, at man skal passe på med ikke at dømme for hurtigt.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Wise1964
@Dres
Takker for en fin gennemgang - det gør at man bliver en smule mere ubekymret. men kun en smule ... savner stadig Lampard og håbet om kontinuitet
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Zola
Jeg har det virkeligt ambivalent med CFC.

På den ene side håber jeg selvfølgelig på, at vi klarer os godt, men på den anden side håber jeg, at vi fejler for vildt, så det bliver tydeligt, at det var en fejl at skille os af med Lamps.

Hvis vi skal følge min første følelse, så må det være afgørende, at Kanté ryger tilbage som 6´er og de næste 10+ kampe dropper alle tanker om at være 8´er. Vi har rigtigt mange dygtige offensive spillere, så det er vigtigere, at han i udgangspunktet beskytter vores forsvar. I 2016-2018 var han blandt verdens bedste på den position. Der skal vi tilbage.

Pulisic og CHO skal tilbage til deres form før deres respektive skader, og så skal fundamentet i forsvaret på plads. Hvordan den konstellation er, må vi hurtigt finde ud af.

Jeg forudser, at Rudiger nok får chancen igen.

---------Mendy

James-Rudiger-Silva-Chilwell

---------Kanté

Ziyech-Havertz-Pulisic

---Werner-Abraham

Kunne være et bud til i aften.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af JanK!ng
Ser ud til at Lampard ikke var efter alle sommerens signings...
Artiklen er nappet fra The Athletic, siden oversat på plbold.dk
https://www.plbold.dk/nyhed/gad-ikke-werner-og-havertz-disse-fire-spillere-oenskede-lampard-signet-i-sommertransfervinduet

Ved ikke om jeg køber det 100%, men i så fald har der været en interessekonflikt.

Anywho.. Jeg må sluge pillen og acceptere Tuchels ankomst. Ud fra de Twitter tråde der er linket til, kan det egentlig godt være at det bliver et godt match. Vi må se ;-)
Skrevet af Wise1964
The Athletic har normalt ganske fint styr på deres artikler - jeg har hele tiden påstået (jeg er et unikum) at sommerens signings ikke nødvendigvis var Lampards opfindelse, da det blev meget tydeligt hvor svært han havde ved at indplacere dem

Men det er jo altid nemt at være bagklog - så jeg er bare en gennemsitlig bold.dk bruger på det område :D
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
@Dres
Tak for et lille indblik. Altid dejligt med lidt info fra folk som faktisk har noget kendskab til træneren og ikke så meget fra folk ude fra. Jeg tror ikke der er nogen tvivl om at man får en rigtig dygtig og nok også bedre træner i Tuchel. Men der hvor vi nok alle er lidt tøvende, er at det ligner endnu en kortvarig løsning og med hans historik både i Dortmund og PSG med ledelsen tyder meget på at det bliver det samme her. Men jeg håber virkelig han bliver en succes og kan han lære de unge en masse taktisk og dermed udvikle dem ydeligere, så kan det blive et fremragende match.

@Zola
Jeg mener at Kante stadig er ude i nogle kampe endnu. Det kan være status på ham har ændret sig, men hvis ikke så tror jeg roligt du kan være sikker på at Jorginho og Rüdiger begge starter i dag.

Der har været meget snak om Tuchel og alle de unge. Skal man tro hvad der bliver skrevet så skulle han være ret vild med dem han har til rådighed, hvor specielt Tammy, Reece, Mount og Cho bliver nævnt. Abramovich vil eftersigende også fortsætte det "unge projekt" Lampard havde gang i. Ser man på Tuchels karriere i Dortmund og PSG er det heller ikke en træner som er bange for at bruge dem.
Skrevet af Cfever
Det forlyder at CHO starter i aften. Jeg kan lide det.
We know what we are
Skrevet af Vince71
Skrevet af Benniersej
Mason Mount starter til gengæld ikke. Han får forhåbentlig bare en pause.
Skrevet af Will
@ Vince

Men der hvor vi nok alle er lidt tøvende, er at det ligner endnu en kortvarig løsning og med hans historik både i Dortmund og PSG med ledelsen tyder meget på at det bliver det samme her. Men jeg håber virkelig han bliver en succes og kan han lære de unge en masse taktisk og dermed udvikle dem ydeligere, så kan det blive et fremragende match.


Der er negative ting at sige om Tuchel, men som fan må der bare lige stå én altoverskyggende pointe tilbage med ansættelsen: Tuchel har sportslig succes med underholdende fodbold.

Tuchel har en historik for at være opslidende i forhold til direktionsgangen, men for fans af de klubber, som han er træner for (og som typisk sidder udenfor direktionsgangen), er det umiddelbart ingen grund til andet end at glæde sig over hans ansættelse.

Er det ikke ligegyldigt for jer, at det kun varer 1,5-2 år, hvis det bare bliver succesfuldt og med underholdende bold?

Det er jo ikke, fordi han har en historik for at efterlade trupper og hold i dårlig forfatning, når han tager afsked med klubber.

Jeg har i hvert fald aldrig hørt Bayern-fans klage over Heynckes midlertidige ansættelse i 2013-sæsonen.
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af Will
Jeg glæder mig i hvert fald til at se Tuchel i Chelsea.

Min Chelsea-sympati (/interesse) er i hvert fald steget kraftigt i de seneste 72 timer.

Alt godt til Lampard i øvrigt.
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af Gelmore
Jeg glæder mig i hvert fald til at se Tuchel i Chelsea.


Som Sebastian engang sang "Du er ikke Alene"

Ser desuden ikke noget problem i kontrakten ikke er længere. Man har mulighed for at forlænge, hvis begge parter er interesseret og man slipper for at smide en masse penge væk, hvis man ikke er tilfreds med ham.

Jeg tror hurtigt vi får set en markant forskel allerede i denne sæson.

Jeg glæder mig til at se en kamp igen uden det ender ud i alt for meget boldflytteri fra side til side. Forhåbentlig med langt mere koldblodighed og direkte spil.
Skrevet af Wise1964
Holdopstillingen er jeg ikke imponeret over, hvis jeg skal være helt ærlig. Dave/Rudiger/Kova/Jorginho/Giroud på samme tid ... *suk*

James/Mount/Tammy/Werner/Pulisic ude ... so much for the youth revolution
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Chelsea: Mendy, Azpilicueta (c), Rudiger, Thiago Silva, Chilwell, Kovacic, Jorginho, Havertz, Ziyech, Giroud, Hudson-Odoi

Wauw. Det var ikke lige hvad jeg havde regnet med.. :D
Skrevet af Vince71
Ligner jo bare at Tuchel har valgt at gå med alle de ældre og rutineret i hans første kamp. Forhåbentlig er dette bare for at se alle an.
Skrevet af MVM
En ægte Meh opstilling.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Gelmore
Holdopstillingen er jeg ikke imponeret over, hvis jeg skal være helt ærlig. Dave/Rudiger/Kova/Jorginho/Giroud på samme tid ... *suk*

James/Mount/Tammy/Werner/Pulisic ude ... so much for the youth revolution


Rolig nu det er første kamp.

Ligner jo bare at Tuchel har valgt at gå med alle de ældre og rutineret i hans første kamp. Forhåbentlig er dette bare for at se alle an.


Det er jo ikke unormalt for en ny træner at tage det "sikre" valg, for at få så god en start som mulig.
Skrevet af Vince71
@Gelmore

Helt enig. Jeg er nu heller ikke specielt bekymret, da det jo er den første kamp. Tænker der bliver roteret en del her i starten og med tiden finder han jo nok ud af det som mange af os allerede godt ved.
annonce
0