Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gb11331122
@Wise enig i Kais potentiale og han er en type spiller der har brug for at hans medspillere er vågne og desuden kender Kais spillemønstre fuldt ud, det tror jeg egentlig bliver en læringskurve for resten af offensiven, helt indtil han er DEN spiller der tager det offensive initiativ en dag om nogle år. Han skal have tid og ro til at udvikle sig, og jeg er enig i at den engelske presse er aaaalt for hurtigt til at råbe flop. Hans kamp forleden, første under Tuchel viste han allerede takter som jeg syntes man ikke har set fra ham tidligere i PL, det har man kun set i cuppen mod holdene fra de noget lavere rækker. Jeg er rigtig glad for hans præstation mod Wolves (modsat tabloid pressen), jeg syntes der var tydelige takter der kunne bygges videre på for Kai.

Man kunne sammenligne Salah og Kai Havertz på den måde at de begge har et utrolig højt teknisk niveau, men får det blotte øje ser det sgu nogen gange lidt flosset og akavet ud på deres berøringerne og deres bold omgang.
Skrevet af Osgood
GB11331122 @
Indhold er selvfølgelig det vigtigste.
Afsnittene længde er fine !
Skrevet af Gb11331122
@Vince, det er nemlig det, han kan være to forskellige spiller alt efter siden han ligger på, jeg må indrømme jeg for tiden er ret vild med ham på højre siden ISÆR med Tammy eller Giroud oppe foran, men jeg må sige at den følelse, at han er god i højre siden med sine indlæg, kun bliver forstærket hvis Timo ligger sig på forreste stolpe, klar på en flad bold, og så angrebsmakkeren (Giroud eller Tammy) på bagerste stolpe klar på en ballonbold mod bagerste.

Jeg syntes vi har materialet til ikke udelukkende at tænke på hvor en given kantspiller er farligst mod mål, jeg syntes at taktikken bør anerkende at vi har købt en dødsens giftig angriber, og desuden også har to andre angriber med fysisk styrke og som også begge kan være giftige. Det er også lidt mit issue med Christian Pulisic for tiden, han er meget en kant spiller for sig selv, det er meget iscenesættelse af ham selv, frem for fokus på holdet og at spille angriberne gode i boksen, det syntes jeg burde være et fokus område for holdet, at kanterne i højere grad skal servicere angriberne, end selv at være målfarlige, og det er noget der ville skulle arbejdes længe på, kanter i Chelsea har nu i mange år været spillere der skulle løbe mod mål, Willian og Hazard fx., det var spillere der selv skulle score målene, men det var også fordi vi, da Hazard huserede i PL, ikke havde helt den samme kvalitet (i perioder) på spidserne som vi har idag, så det er lidt et "paradigme skift" vi skal ud i mener jeg, hvor vi skal have større fokus på at det er vores spidser der skal have bolden i feltet og det er dem der skal have lov til at have afslutningerne
Skrevet af Vince71
@Gb
Jeg foretrækker nok mest Cho i højreside, da jeg synes tingene kommer mere naturligt til ham og han forcere det ikke. Han kan godt have en tendens til at ville og prøve for meget, hvilket ofte resultere i boldtab og at han faktisk kreere mindre. Måske det hænger sammen med de 10-20 min kampe han fik for Lampard, da det ikke ligefrem er meget tid at skulle vise sig selv frem og så stresser man nok en smule som en ung spiller der vil bevise sig selv. Og hvad jeg kan læse mig til er Tuchel også ret stor fan af Cho og hans potentiale, så jeg tror at vi kommer til at se meget til ham resten af sæsonen. Lad os håbe han fortsætter sin nuværende form.
Skrevet af Vince71
Dagens opstilling.

Chelsea Mendy, Azpilicueta (c), Thiago Silva, Rudiger, Hudson-Odoi, Kovacic, Jorginho, Alonso, Mount, Werner, Abraham

3-4-2-1 ser det ud til, med Werner og Mount bag Tammy. Spændende!
Skrevet af DenRasende
uha det her kan gå alle veje
Skrevet af Gb11331122
Jeg syntes sgu det er en skam at man tager "den sikre løsning" og spiller 3 i bagerste kæde for at matche de to angribere, jeg syntes man skulle have været lidt mere risiko villig og prøvet en 4-4-2, selvom Burnley selvfølgelig har en del mere rutine i formationen, men herre gud fred være med det, Tuchel har siddet i stolen i 7 dage eller noget lignende, og det er selvfølgelig fair han lige spiller nogle sikre kort (også hvad angår spiller valg)
Skrevet af DenRasende
ingen Ziyech på bænken, nu er han vel for filan da ikke skadet igen??
Skrevet af Gb11331122
Ja han virker til at have en lille forkærlighed for CHO, og det er KLASSE, giv knægten så mange minutter som overhovedet muligt
Skrevet af Vince71
@Gb
Jeg tror du rammer den meget godt til sidst. Han har kun lige fået jobbet og som jeg skrev tidligere herinde, så skal man nok ikke lægge for meget i de beslutninger han tager lige nu.

Tuchel sagde det jo egentlig meget godt her sidste dag. Man har spillet uafgjort mod Wolves og går man ud og taber kampen i dag, så er hans job jo sådan set allerede i "fare" og top 4 ville se endnu mere svært ud. Det skal man lige huske at have med.
Skrevet af Dr. Def
Puha Alonso hevet frem fra de døde, så ved burnley da hvilken side de skal køre kontraerne i.
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af MVM
Rudi, Jorginho og Alonso.... Der skal da kommet et par hjerneblødninger og nok også en del kontraer i Alonso Rudi siden.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af NRM
Øv for Alonso :-(
Hvor kan man se dagens kamp?

Edit: kampen kan ses hos Xee.
Blå siden 1997.
Skrevet af RobertTheRobber
Marcos Fucking Alonso, hvad sker der...
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Cfever
Jeg synes også det er en lidt ærgerlig opstilling. Men når Alonso nu skal have en kamp, så tror jeg egentlig det er okay at det er mod Burnley. Han har et godt skud fra distancen og er åbenlyst god i hovedspillet. Jeg har ligeledes svært ved at forstå Rudiger over Zouma.

Hvis vi skal tage det positive, så er det fedt at CHO nu får starten for anden gang og Abraham har fået spidsangriberen. Det er jeg en stor fan af og så selvfølgelig at Mount også er i startopstilling.
We know what we are
Skrevet af Gudjohnsen
En lidt blandet følelse ift. den opstilling.

Tre-mands forsvar er jeg virkelig ikke fan af, slet ikke mod et hold som vi bør dominere mod. Men Tuchel vil formentligt for alt i verden ikke lukke mål ind. At Zouma ikke længere er fast starter forstår jeg dog ikke.

Front trioen er spændende. Det skal nok blive interessant og med CHO i højresiden skal vi nok have noget brede i den side.

Jorginho får genvalg... ikke fan. Alonso havde man lykkeligt glemt... ikke fan.

Så overordnet en lidt mææhh opstilling. Men jeg tror pp en sejr. Dog kan jeg godt frygte, som en anden bruger nævner, at vi kan få defensive problemer i vores venstreside med Rudiger og Alonso, det er dømt til at der nok skal komme en enkelt eller to personlige fejl der.

Edit: At Ziyech ikke er med er dog positivt. Synes ikke han har gjort noget godt for holdet. At han end ikke er på bænken er dog en overraskelse.
Skrevet af Osgood
@Cfever
Jeg havde også håbet på Zouma over Rudiger,
men Rudiger var også foretrukket i de sidste to PL kampe under Lampard.

Men dejligt at Werner, Abraham og Mount danner fronttrioen.
Skrevet af Munchen
Er Ziyech skadet igen? Det må han vel være når end ikke han er på bænken
Skrevet af Gelmore
ingen Ziyech på bænken, nu er han vel for filan da ikke skadet igen??


Jf. Tuchel er han i risikozonen for skader. Så han har fået en pause.
Skrevet af Munchen
Ok, tak. Ærgerligt, han har ellers en fantastisk sparketeknik og er en fornøjelse at følge.
annonce
0