Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Finally - mega fortjent sejr og et skridt i den rigtige retning ... jeg stadig svært ved at se Alonso og Jorginho som startere, men vinderen har næsten altid ret
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Gelmore
Med fare for at blive skudt helt ned, syntes jeg faktisk Jorginho har spillet en meget fin kamp. Fart i afleveringer op gennem midten til bl.a Mount.
Og interessant med Apzi/Reece samtidig på højrekanten. MOM for mig helt klart Silva, total suveræn i forsvarer.


Jorginho spiller en rigtig god kamp i dag. Nogen vil mene det er en mere defensive orienteret opstilling end under Lampard.
Men det er stadig en befrielse at se der endnu ikke har været de irriterende personlige fejl på midten af banen.

Silva har alle dage været en fornøjelse. Rolig og en kæmpe leder i forsvaret. 36 år eller ej, så er han en klar forstærkning og jeg mener man allerede nu bør overveje at forlænge med yderligere et år.
Skrevet af Osgood

City vinder igår med stort besvær mod Sheffield.
Selvom det var deres sejr nr 10 i træk.

Så er det så absolut godkendt at vinde 2-0 mod Burnley, når man er ramt på selvtilliden.
Skrevet af Vince71
Fin start for Tuchel. 4 point i hans første 2 kampe mod to meget defensive hold som vi generelt har haft det utrolig svært mod, også under Lampard.

Man kan godt tale om vores mangler og hvor uskarp vi er, men man bliver også bare nødt til at anerkende sin modstander og hvor gode de er til det de gør og hvor svært de gør det for os. De 2 ting hænger ofte sammen.
Skrevet af Osgood
Jeg synes Kovacic eller Hudson-Odoi var vores bedste.
Azpi mål gør, at vi får mere plads i anden halvleg, hvilket vi også udnytter rigtig godt.
Skrevet af Osgood
Vince@
Du har fuldstændig ret !
Skrevet af KnockOut
Nu så jeg kun anden halvleg men jorginho var komplet intet sigende i den så hvis nogen siger han har spillet en god kamp var han godt nok dygtig i først halvleg sikker en nytteløs bold flytter og SÅ langsom i hans bold håndtering, gad de presse ham lidt ville han tabe den hver gang.

Dejlig mål af den gamle garde som skrevet her vil de nye/unge ikke så er det da godt et par gamle drenge vil.

Dette kan meget vel give et lille comeback til Alonso, Conte style hvis det er 3 nede bag ved vi skal spille med.

Flot defensiv i anden halvleg. (og forlyder til det samme i først).

et 3 mands forsvar kan bare noget i Chelsea men hvordan går det mod de stor hold, jeg glæder mig til at se det.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Osgood
Som jeg husker det, spillede Conte 3-5-2.
Og det holdt han stædigt fast i.

Synes dog at Tuchel´s spillestil er mere offensiv.
Skrevet af Jfh
@Knockout
Tror ikke vi har set samme anden halvleg!!!
Jeg syntes absolut det var en fin halvleg af Jorginho.
Og du kan være helt sikker på at Tuchel har 2 sikre på sit holdkort.......Silva og Jorginho
Skrevet af KnockOut
Conte spillede 2 forskellig versioner, først halvdel af sæson var den offensiv efter han blev "bange" for at tabe blev det en mere defensiv version.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af KnockOut
Tjaa hvis du syndes en spiller godt fordi han ikke presses og har tid på bolden (Og bruger den åååh så rigelig) eller det er fordi du har en laver forventning til en cm i Chelsea ved jeg ikke.

Min kommentar var bare på han var en håbløs langsom boldflytter denne kamp.

Men måske han også kan blive bedre med flere kampe, tror det ikke personlig men vi må se.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af RobertTheRobber
I stedet for den fjendtlige tilgang, er jeg mere interesseret i at høre, hvilke ting der lykkedes for Jorginho og hvad årsagen var til det?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Vince71
Ligesom andre herinde synes jeg også Jorginho spiller en fin kamp, men måske på en billig baggrund. Når han for alvor bliver presset, så får vi at se om det holder. Men mon ikke Kanté starter med det samme han er klar.

Har egentlig ikke noget imod 3 mands forsvaret hvis det kører som de første par kampe, men tør næsten godt garantere at det ikke er noget vi kommer til at køre fast. Man får ikke en mere taktisk og uforudsigelig træner end Tuchel når det kommer til formation. Hvilket kan blive en stor fordel for os.
Skrevet af DenRasende
Et par af pointerne fra pressekonferencen er meget interessante, især ift. valget af 3 ATB. Synes det er nogle fornuftige ting han siger.


On Alonso´s recall:

"We had the reason, it was not because we were unhappy with Chilwell but we opted for more size to defend set pieces. Marcos is used to playing in this role, he has good timing arriving in the box. In the end we are very happy that he scored the second goal that finished the game."

On the formation/selections:

" Well if we manage to find a starting eleven that can guarantee us to win 20 in a row we will not change it. But it´s of course very unlikely this will happen. We decided very late for the back three and two sixes, because of the impact we expected from Burnley, and they did very, very well. And we made changes offensively just to have different characteristics and give everyone a chance to show up in competition. It´s super-hard in selection, or maybe also super-easy because I´m giving everyone the chance to show their abilities."
Skrevet af 8letters
En del positive ting i dag. Det hjælper gevaldigt på de dårlige nerver, at vi ikke bliver fanget konstant midt på banen. Det giver ro på spillet og vi er meget mere boldsikre. Skidt kamp af både Werner og Abraham, men de skal vel vende sig til andre tider. Helt fair at pille Abraham ud i pausen.
Lampard é Deus
Skrevet af Vince71
@DenRasende
Nice. Han virker også ret skarp og detaljeret når han taler om sine beslutninger. Og som han også lidt selv kommer ind på her, skal man ikke lægge det store i hans valg. Det betyder ikke nødvendigvis at det er den formation man går med, eller de spillere hver gang.

3 point og Leicester som snubler. Ligesom sidste sæson tvivler jeg på at de kan holde deres flotte niveau helt til sidst. Så er spørgsmålet jo så bare om vi er deroppe til den tid.
Skrevet af Osgood
DenRasende@
Enig.
Jeg synes også Tuchel forklarer det fint.
Og konkurrence om pladserne skader vel ikke.
Ligesom det tidligere er nævnt, så bliver det måske også svært at forudsige vores opstilling.
Skrevet af Black Spider
Som jeg husker det, spillede Conte 3-5-2.
Og det holdt han stædigt fast i.

Næh, han varierede det nu en del med 3-4-3 også. Men begge opstillinger løb ultimativt ind i de samme problemer. De kreative folk havde alt det de kunne med at få skabt en chance, der så ultimativt skulle afsluttes af Azpi eller Moses eller Alonso eller en af de ikke specielt offensive midtbanefolk. Okay, Cesc var en omskolet 10´er, men han var ikke den store afslutter.

Og modstanderen havde ultimativt ikke så svært ved at regne ud, at Hazard og Costa var ekstremt meget farligere, end at lade en Azpi eller Moses eller Matic eller Alonso få lidt mere plads at arbejde med. Altså blev der dobbeltmarkeret en del og de andre folk var simpelthen ikke gode nok til at kunne straffe den prioritering.

Og da vi så byttede Matic for Bakayoko, så gik det helt galt. Men der var for mange kampe allerede i første sæson, hvor spillet var sløjt og vi reelt ikke havde meget at byde ind med, før Hazard så hev et eller andet ud af ærmet eller vi semi-tilfældigt scorede på en dødbold.

Synes dog at Tuchel´s spillestil er mere offensiv.

Indtil videre ser det sådan ud, men det har også en effekt, at Wolves og Bumley valgte at stå ekstremt dybt og håbe på det bedste, i stedet for at forsøge at slås om midtbanen. I forhold til spillertyper og roller, så synes jeg ikke, at Tuchel har set særligt offensiv ud indtil videre. 3 forsvarere, dobbelt-6´er på midten, forsvarere på kanterne... Det er ikke offensivt, specielt ikke mod hvad man fristes til at kalde bundhold.

At vi så spiller bolden rundt, forsøger at opbygge tempo, forsøge at skabe chancer, skubber spillere langt frem, det er til gengæld offensivt. I den kontekst skal det med, at Conte også forsøgte at spille "offensivt" en del af tiden, selv om han foretrak at gøre det med spillere, der generelt havde deres styrker i det defensive.
Skrevet af Wise1964
Black Spider
Siger du indirekte at vi var datidens United under Conte ? ;)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Kissinger
Så vidt jeg er orienteret, så missionerer man ikke inden for islam?!
What`s the matter Harry?!
annonce
0