Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Vince71
Tuchel har bekræftet at AC blev skiftet ud på grund af hovedpine. Forhåbentlig er den ikke slem.
Skrevet af Wise1964
Jeg siger altid til min hustru, at hovedpine er et godt tegn ... selvom hun ikke altid køber ideen
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Det er vel fordi hun har den kronisk Wise ;)
We know what we are
Skrevet af Cfever
Det er i øvrigt super sørgeligt at Kepa fortsat er nødt til at deaktivere kommentarer på hans opslag på Twitter
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Cfever
Enig - fans kan sgu være en sørgelig sammensætning, hvis man overhovedet kan kalde den slags fans
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af RobertTheRobber
@Vince
Jeg kan sagtens følge dig ift heldet og marginalerne vi har haft og kigger vi på de mål vi har scoret så er det vel næsten kun Werner/Mount målet som faktisk var godt spil. Og ja der skal i virkeligheden ikke meget til før at vores point høst var mindre. Men når det så er sagt så kan man også vende den om og sige at vi har været ualmindelig uheldige og uden marginaler stort set hele sæsonen. Der er nærmest intet som er gået vores vej og nu sidder vi fornuftigt blandt toppen (indtil videre). Hvilket både er lidt imponerende, men det fortæller også at vi ikke nødvendigvis behøver at ramme et topniveau for at hive en CL plads hjem. Kan Tuchel gøre os "stabile" ser det ud til at være nok lige her og nu.
Men har vi været decideret uheldige? Jeg mindes ikke et nederlag hvor marginalerne gik så meget imod os, at det var det der gjorde forskellen.

Vi har eksempelvis ramt træværket tolv gange, hvilket kan synes af meget, men City har også ramt træværket tolv gange,. Dertil ligger Leicester på otte, West Ham femten og Tottenham elleve. Dem der springer i øjnene der er United, Liverpool og Everton med seks skud på træværket. Der er jo ikke fordi vi er meget mere uheldige end halvdelen andre klubber i top 8.

Vi er den klub, sammen med United, der har fået næst-flest straffespark. Vi er den femte-bedste klub til at holde en føring, så det er vel heller ikke her, at man skal finde uheldet.

Måske kan man argumentere for, at vi har været uheldige med afslutningerne, da vi er på 10. pladsen i forhold til chancekonvertering. Vi scorer på blot 8,7% af vores afslutninger, men jeg ved sgu ikke helt om det afspejler uheld, frem for manglende egenskaber.
Noget jeg også har bidt mærke i er at flere af spillerne (også de unge) taler rigtig godt om Tuchel. Om hans ideer, den energi han har givet truppen. Det virker måske som et lille jab mod Lampard, men jeg ser det nu mere som en trup som har været nede og nu begynder at rejse sig igen. Der er begyndt at komme en tro på tingene blandt spillerne og lidt selvtillid oven på de seneste resultater. Så selvom vi sidder og ikke er specielt imponeret over spillet, så skal man ikke tage fejl af den effekt denne periode har på holdet også fremadrettet. Tuchel virker heller ikke som en træner der tager let på opgaven og kan også godt være en smule hård ved spillerne. Han virker ikke som en person der kommer uforberedt ind til tingene, og det er nok også der jeg er en smule optimistisk omkring ham. Om det så holder vand, må vi jo se!
Jeg ved ikke, om de er mere glad for ham, end de var for Lanmpard. Der ser jeg ikke nogen kommentarer fra spillerne, der ikke er mere end det sædvanlige fløde, som spillere siger om deres træner uanset hvem det er. Lampard blev også rost til skyerne, så jeg ved ikke hvor meget vi skal ligge i det. Alt andet lige, burde Lampard have mere autoritet i form af sin karriere end velsagtens alle andre aktive managers, sammen med Zidane og slave-elskeren Xavi.
Ift hvor lidt vi skaber når man kigger på hvor meget vi har bolden. Det føles efterhånden som et problem vi har haft i en evighed nu. Jeg tror bare det er en kombination af flere ting og kigger man på hvordan flere af disse hold har spillet har de ikke ligefrem gjort det nemmere for os heller. Jeg ved ærlig talt ikke hvor meget en mere offensiv formation ville have gjort i disse kampe. Vi har jo set Lampard spille og stille mere offensivt i lignende kampe flere gange, men stadig nærmest skabt intet. Så det er ikke kun et Tuchel problem, men det er så bare blevet hans problem at løse nu.
Det ved jeg nu ikke. Sidste sæson skabte vi, med længder, næst-flest skud af alle hold, kun overgået af Manchester City. Dertil havde vi tredje-flest berøringer, i en top tre der var langt foran de andre. Yderligere brændte vi næst-flest store chancer, kun igen overgået af Manchester City.

Så der blev gået til den, under Lampard og vi skabte meget, til trods for at vi ikke havde samme voldsomme boldbesiddelse som under Tuchel.
Det første er forsvaret, hvor jeg bare ikke er en kæmpe tilhænger af Rüdiger. Der er simpelthen for mange hjerneblødninger gemt i ham igennem en hel sæson og da Zouma ikke virker til at være Tuchels nr.1, bør man måske kigge her. Upamecano skulle eftersigende være ret højt på Chelsea og Tuchels liste og det tyder på vi er med i ræset om ham. Vi har ligesom Bayern også været i kontakt med hans agent.
Jeg ved ikke om Upamecano kan løse udfordringen. Jeg synes, jeg kender hans forcer, men vi mangler væsentligt mere afdæmpede og intelligente forsvarer. Lidt som AC, men med langt mere spilforståelse og forudseenhed. Zouma har været super skarp i denne sæson, men lider af formationen.
Så er der midtbanen hvor man nok også skal begynde at kigge. Jorginho er næppe den optimale løsning og med Kantés alder og hans historik af skader de seneste par sæsoner, synes jeg det er en no-brainer at kigge på det. Kovacic er heller ikke stabil nok til at være fast starter imo.
Helt enig, Kanté er fuldstændig fantastisk, men har været svingende og virkelig skadesplaget efter Sarri drev rovdrift på ham, samt at han runder 30 år. Kunne vi skyde ham afsted til Real Madrid eller PSG, vil det være drømmescenariet, Idet vi har den perfekte afløser klar. Jorginho må for min skyld gerne blive og være backup/mentor/aflaster til Gilmour. Mht. Kovacic har vores Player of the Season 19/20 faldet ekstremt meget i niveau. Det er helt vildt, som om gløden eller kærligheden til spillet er forsvundet. RLCs 14,46 kampe i indeværende sæson for et dårligere mandskab kan desværre nok tyde på, at han ikke er person der kan være en inhouse opgradering til Kovacic. Måske kan genfødte Barkley, men det er svært at sige.
Generelt så er jeg ikke specielt stor fan af at stå for stille eller være "tilfreds" med hvad vi har. Jeg kan godt li´ når man bliver ved med at kigge efter forstærkninger og prøver at forbedre hele tiden, selvom det ser godt ud. Noget jeg synes City har været utrolig gode til, selvom det godt kan virke lidt overkill til tider. For 3-4 sæsoner siden, var jeg blandt dem som håbede vi snart solgte Willian, eller som minimum hentede en erstatning, en han kunne konkurrere med. Det holder bare spillerne skarpe og på tæerne og det værste der kan ske (imo) er at spillerne får deres faste pladser hver uge uden nogen stor konkurrence.
Jeg er helt enig. Konkurrencen er bestemt sund og tvinger spillerne til at præstere mere og mere hver gang. City har lykkes utrolig godt med at holde deres profiler i ilden og der er ikke mange af dem, der er sikre startere hver eneste gang.

Jeg kan godt lide den konkurrence der er i vores klub i øjeblikket, men jeg kan ikke lide de uretfærdige konkurrenceforhold. Jorginho og Kovacic har intet bevist indtil videre, der retfærdiggør deres kampe fra start under Tuchel. Sejrerne i sig selv er ikke nok, når man dykker ned i hvordan de hver især kom i hus.
Det har vi set tidligere hvor spillere spillede elendigt, men startede hver eneste uge og da der så endelig kom friske ben ind så skete der pludselig noget. Nogle herinde synes nok det er træls at spillere som Chilwell, James og andre ikke spiller hver gang lige nu, så synes jeg faktisk at det er fint. Det betyder forhåbentlig at de træner bedre og hårdere for at komme tilbage og det er det vi gerne vil. Det kan blive det ekstra skub som de har brug for. Vi ser nok lidt forskelligt på det her, men jeg elsker når spillere bliver presset på den måde.
Godt eksempel med James og Chilwell, for jeg kan godt se hvorfor det skulle være et ønske at de skulle bruges meget, men der skal også meget rotation til i disse tider. Det jeg ikke bryder mig om er, hvordan en spiller som Alonso eller Kovacic/Jorginho pludselig skal have alt for meget plads i forhold til præstationerne. Selvfølgelig skal både unge og ældre spillere holdes i gang, men jeg savner eksempelvis at se noget ekseptionelt fra Jorginho, som Gilmour ikke kan eller noget fra Kovacic, som Mount ikke kan gøre bedre.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af KnockOut
https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/bayern-boss-bekraefter-upamecano-er-paa-vej/

The European champions will pay a €42.5 million (£37m/$51m) release clause to land the France international, who will put pen-to-paper on a five-year deal.

The likes of Chelsea and Liverpool were heavily linked with a move for Upamecano, but the 22-year-old has decided to stay in Bundesliga.


men så går korthus vel op? jeg tænker Chelsea vil gå langt for at prøve at lande Alaba når han er på fri transfer.

Rutine, kan spille både CB, VB og kan også spille på midtbane (har jeg hørt).

Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af KnockOut
Robert og BS, jeg notere mig i ikke syndes Kovacic har gjord det så godt denne sæson der til er jeg meget enig, men det syndes jeg var under Lampard, under tyskeren her syndes jeg faktisk kovacic gør det meget godt, af de 2 (Jorginho og ham) på den centrale er han den eneste der kommer noget output fra og syndes han gør det meget godt ved at tag bolden i opspil og bryde linjerne, jeg syndes ikke han har været så dårlig siden skifte af formation men det er klart hvis det er fordi i vil have Mount ned og spille hans plads bliver den svær da Mount i min verden skal være på banen blandt de bedste 11.

Jeg syndes dog ikke mount skal spildes på den position, som skrevet før syndes jeg han er alt for god offensiv og dynamisk til at spille in simple CM i tyskerens system.

Pt for mig er det 2 spiller der under performer og det er Pulisic og Hakim, de spiller decideret dårlig og det gør sgu lidt ondt da jeg så dem i et meget positiv lys tidligere.

Og Jorginho ja ham har jeg ikke nogen forventninger til, ser ham bare gerne skifte klub.

Kai han går lidt under radar for mig pt men det er mest pga af sygdom /skader, han mangler helt klart at vise noget også, men det skal jo lige være muligt.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Wise1964
Pis med Upamecano ... han kunne have taget os til nye højder
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af andib
Alaba skulle være tæt på Madrid og skulle allerede have bestemt sig.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Wise1964
Alaba kommer aldrig til Chelsea ... enig andib
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
men så går korthus vel op? jeg tænker Chelsea vil gå langt for at prøve at lande Alaba når han er på fri transfer.

Rutine, kan spille både CB, VB og kan også spille på midtbane (har jeg hørt).

Alaba skal formentlig til enten Real eller PSG. Hvem andre har råd til at give ham 400k om ugen? Vi skal holde os langt væk fra ham. Dygtig spiller, alt for dyr i løn.
Skrevet af Black Spider
@ KO

Det er lit komplekst med midtbanefolkene, IMO. De spillede én rolle under Lampard og nu under Tuchel er rollen lidt anderledes, men vi har ikke rigtigt set dem komme op imod solid modstand.

I min optik er Kova en lidt speciel type, der har nogle meget store styrker og samtidigt en række næsten utrolige svagheder, der kommer en del i vejen for ham. Han er en fin slider på midtbanen, grundlæggende som en slags dynamisk 8´er a la Ramires. Ikke helt samme tempo og løbeevner, men bedre teknik og dribleevner. Også noget stærkere rent taktisk.

Under Lampards første sæson vil jeg mene, at vi spillede en art 6-8-8 på midtbanen. Altså en trio med en primært defensiv midt, en balance-midt, og en mere skabende og fremadløbende midt. I den kontekst gjorde Kova det okay, uden at være fuldstændigt mindblowing, som balance-midt. Han er for placeringsmæssigt dårlig til at være den defensive og for hæmmet på modstanderens tredjedel til at være den offensive, men i rollen som boldflytter, spilstation, og generel slider, så gør han det typisk fint i ca en times tid, før han løber tør for kræfter.

I denne sæson under Lampard synes jeg, at han lidt for ofte har virket lidt for ligeglad. Der mangler lidt attitude. Jeg synes, han lidt for ofte liner en praktikant, der "bare gør hvad han er bedt om", uden rigtigt at indleve sig i rollen. Ikke katastrofal, ikke den første mand jeg vil have ud af klubben, men jeg vil bestemt foretrække Mount som balance-8´er. Nok også Gilmour eller Kante.

Under Tuchel er det, i det mindste for mig, ekstremt svært at vurdere, hvordan han gør det, for modstanden har været for ringe. Når de andre bare vil stå dybt eller slaske rundt i et tempo, der ville være pinligt for et dame old girls hold, så får man bare ikke et godt billede. Jeg føler, at Kova er lidt skarpere, lidt mere linjebrydende og meget mere boldfast og presresistent, end Jorginho er. Men det er mavefornemmelse.

Mount, i min optik, er fejlcastet i en rolle som dedikeret tier a la Øzil eller Isco eller Alexis eller Mata. Han skal altså lidt længere tilbage på banen og have lov til at hjælpe den centrale midtbane. Det optimale er nok som forreste mand i en trio, men hvis der også skal være plads til Kai, så er Mount også fin i balance-rollen. Der er ikke meget, en Ramires kunne, som Mount ikke også kan. I min optik er Mount bedre i den rolle end vores nuværende alternativer.

Og Jorgi, tja... Han har ikke været min kop the. Ikke under Sarri, ikke under Lampard, og stadigvæk ikke under Sarri. Det virker fuldstændigt idiotisk at have en "6´er", der skal beskyttes i hoved og røv af resten af midtbanen samt bagkæden. Jeg har selvfølgelig ikke en træneruddannelse, så måske er det bare mig, der ikke fatter en meter, men det virker som en ekstremt dårlig anvendelse af meget begrænsede ressourcer, og ressourceoptimering er trods alt lidt mere min boldgade.

Endelig Pulisic og Ziyech, de halter lidt på grund af dårlig form. Pulisic skal dog nok finde benene som indvendig 10´er og støtte-angriber, men jeg tror ikke, at det her system fungerer for Ziyech. Han skal have mere plads til at svinge hammeren på diagonal-afleveringer, og det har han ikke, når han er skubbet så langt frem. Og han er ikke en felt-jager. Han er ikke typen, der laver løb foran bolden inde i feltet. Det optimale for ham er i min optik en rolle som kant, og den rolle har vi bare ikke pt.

Skrevet af Wise1964
4 kroner ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af MVM
Og Jorgi, tja... Han har ikke været min kop the. Ikke under Sarri, ikke under Lampard, og stadigvæk ikke under Sarri. Det virker fuldstændigt idiotisk at have en "6´er", der skal beskyttes i hoved og røv af resten af midtbanen samt bagkæden. Jeg har selvfølgelig ikke en træneruddannelse, så måske er det bare mig, der ikke fatter en meter, men det virker som en ekstremt dårlig anvendelse af meget begrænsede ressourcer, og ressourceoptimering er trods alt lidt mere min boldgade.

Endelig Pulisic og Ziyech, de halter lidt på grund af dårlig form. Pulisic skal dog nok finde benene som indvendig 10´er og støtte-angriber, men jeg tror ikke, at det her system fungerer for Ziyech. Han skal have mere plads til at svinge hammeren på diagonal-afleveringer, og det har han ikke, når han er skubbet så langt frem. Og han er ikke en felt-jager. Han er ikke typen, der laver løb foran bolden inde i feltet. Det optimale for ham er i min optik en rolle som kant, og den rolle har vi bare ikke pt.


BS

Jeg er generelt enig i mange af dine betragtninger. Jeg har bestemt aldrig været fan af Jorginho, men nu bliver han bare brugt igen og igen, både under Sarri, Frank og nu Tuchel. Jeg tror han bliver brugt fordi han er en leder blandt en meget “stille” midtbane. Kante og Kova er uden tvivl bedre fodboldspillere, men de virker stille og meget lidt dirigerende. En god midtbane har brug for en der dirigere og det gør Jorginho. Jeg håber også man flytter Mount lidt ned, han har alle de egenskaber en god midtbanespiller skal have og han dirigere også mere end Kante og Kova. Generelt synes jeg vi har et midtbane problem, hvor er den fysisk stærke spiller? Ham der virkelig fylder på midten, som Kante engang gjorde. Da Kante var bedst havde han Matic bag sig, men det er altså nogle år siden nu. Jeg savner en Matic type. Det kunne være Rice, men ham gider klubben jo ikke hente.

Angående Ziyech så må jeg bare sige, at jeg har afskrevet ham. Han har et super venstreben, men er det nok? Hans attitude er træls at se på og hans egenskaber matcher det bare ikke. Kampen mod Barnsley var rædselsfuld fra hans side, alle kan have en dårlig dag, men det virker som om han ikke kæmper for det. Det er bare træls at se på. Men altså æder gerne mine ord, i tilfæde af at han pludselig brager i gennem.

Ligesom man ikke bør ændre system for at have Jorginho på holdet, bør man heller ikke gøre det ved Ziyech. Ingen af dem er pt. Gode nok, hvis vi skal op og duellere om mesterskaber, CL osv.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Cfever
Er jeg den eneste, der undrer mig over at TV3 studiet ikke analyserer Chelseas indkast her i optakten til Leicester - Liverpool?
We know what we are
Skrevet af Dr. Def
Hvorfor skulle de gøre det da?
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Cfever
Hvorfor skulle de gøre det da?


For et par sæsoner siden havde de en Leicester - Chelsea optakt, der handlede om hvordan Liverpools indkasttaktik havde ændret sig. Så jeg tænkte de var oplagt at turen nu var kommet til Chelseas indkast. Indtil videre har det segment dog glimret med sit fravær, desværre ...
We know what we are
Skrevet af Gelmore
Er jeg den eneste, der undrer mig over at TV3 studiet ikke analyserer Chelseas indkast her i optakten til Leicester - Liverpool?


JA det håber jeg.


For et par sæsoner siden havde de en Leicester - Chelsea optakt, der handlede om hvordan Liverpools indkasttaktik havde ændret sig. Så jeg tænkte de var oplagt at turen nu var kommet til Chelseas indkast. Indtil videre har det segment dog glimret med sit fravær, desværre ...


Det var jo fordi det var en dansker der stod for dem.
Skrevet af Cfever
Det var jo fordi det var en dansker der stod for dem.


Der har været mange analyser af AC i optakten til Liverpoolkampe, det må jeg medgive :)

Ps. Det var åbenlyst en joke, dog ikke overraskende at lige præcis du ikke fanger den, på trods af at du kender baggrunden.
We know what we are
annonce
0