Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Øshv ... ha ha - spot on
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Dr. Def
Der er godt nok mange resultater der er gået vores vej siden Lampard blev fyret, vinder vi imorgen ligger vi i top 4 inden vores svære næste håndfuld kampe
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Ben den Blå
Dele af den italienske tabloidpresse kæder nu Hakim sammen med et skifte til enten Milan eller Juventus til sommer. Naturligvis skal man tage den slags rygter med et gran salt - men det er alligevel påfaldende og vildt at tænke på, at Hakim, først og fremmest, er gået gevaldigt under radaren i forhold til kritikerne, men at han nu også florerer i den, trods alt, farverige del af pressen. Måske det er agurketid. Måske ikke.

Ikke desto mindre kan man, i min optik, ikke undgå at skænke den slags rygter en tanke eller to. Jeg falder og grubler over netop den slags rygter, da han ikke ligner en spiller, der overhovedet ønsker at være til stede. Der mangler gåpåmod, tilstedeværelse og, mest af alt, spilleglæde. Mon Tuchel er af samme overbevisning med henblik på den (manglende) spilletid hidtil?
Skrevet af Dr. Def
Han har også lignet en forkælet teenage tøs med hand indstilling siden hans skade i start december. Hvis det er måden han agerer under modgang skal han bare sendes videre så er han ren gift for et fodboldhold
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Cfever
Såfremt Maguire er blevet snydt for et straffespark i dag, kan jeg ikke lade være med at tænke, at det er karma for denne

https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2020/10/NINTCHDBPICT000616247812.jpg


Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvordan han havde reageret, hvis en WBA spiller havde smidt sig i en lignende situation. Han var nok gået fuld græsk barfight på ham :)
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Jeg er mega ambivalent med Hakim .... han er en gudsbenådet boldspiller, men han virker satme egocentrisk udover alle grænser og jeg har virkelig svært ved at se "verdensklassen" i ham, hvis han ikke finder en anden attitude frem.

Vi går sgu ikke haft den store succes med de Nordafrikanske folkeslag indtil videre - hvilket nemt kan skyldes kompleksiteten i Chelsea og den konstante uro der præger klubben
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Benniersej
Kepa starter...
Skrevet af DenRasende
Jeg mangler ord. Det er så hjernedødt.
Skrevet af Wise1964
Gad vide om der bare skal eksperimenteres for at markere sig og fastholde en urytmisk sæson? Det er fuldkommen blæst de rokeringer
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Gelmore
På en måde kan jeg godt forstå det.

Jeg sidder ikke og er tryg ved Mendy. Der er alt for mange situationer, hvor han er elendig med fødderne.

Kepa er en bedre målmand end Mendy overall. Der har bare været ting der har gjort det svært for Kepa.

Forsvaret har heller ikke gjort det nemmere for ham under Sarri eller Lampard. Han har lavet drops.

Men kan man få arbejdet med ham mentalt og få noget selvtillid tilbage i ham, så vil vi se en bedre målmand end Mendy.
Skrevet af Vince71
Godt nok noget af et sats at sætte en ramt målmand ind i en kamp som kan få os ind i top 4. Efter kampen i dag bliver det ikke specielt nemt, så der skal hentes så meget som muligt nu. Men håber da han modbeviser os.
Skrevet af Dr. Def
Hvor er det langt ude at Kepa får en ny chance, han har kostet så mange point på egen hånd, simpelthen en katastrofe
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Black Spider
Kepa er en bedre målmand end Mendy overall. Der har bare været ting der har gjort det svært for Kepa.

Jeg kan ikke påstå, at jeg er enig. Kepa er bedre med fødderne, men han har så ubegribeligt mange svagheder, at det er ligegyldigt.

Med Kepa er det stort set nok bare at skyde fra distancen, og dertil er der som altid dødbolde, hvor han ganske enkelt ikke kommer godt nok ud til dem.
Skrevet af MVM
Mendy er stærk i luften og ellers en fin målmand. Hans spil med fødderne er dog ringe. Kepa har gjort det fint efter nytår og han er teknisk bedre. Hvis vi kan få Kepa under Sarri tilbage, så er det en lille forstærkning.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af DenRasende

Kepa er en bedre målmand end Mendy overall.


Der bliver skrevet mange ting i denne tråd, som jeg tænker "det er jeg godt nok meget uenig i, men folk kan have forskellige meninger."

Men den her påstand er simpelthen absurd.

Hvordan kan du i ramme alvor plædere for, at den dårligste målmand i Premier League-historien (per statistik og i den grad også øje-testen) er bedre end Mendy der har clean sheets i over 50% af de kampe han har spillet, og generelt har været en gigantisk stabiliserende faktor for vores defensiv?

Skrevet af Black Spider
vis vi kan få Kepa under Sarri tilbage, så er det en lille forstærkning.

Kepa under Sarri kunne jo heller ikke komme ordentligt ned på bolde ved jorden og var også ringe på dødbolde. Men fordi vi sked helvede i en anstændig balance mellem defensiv og offensiv, så gik det okay for defensiven, mens Hazard så skulle løfte offensiven alene.

Kan du fortælle mig, hvem der skal overtage Hazards job på nuværende hold? Hvis ikke, så ser jeg satme ikke meget forstærkning i at gå tilbage til en blanding af Contes lidelses-bold og Sarris impotens.
Skrevet af KnockOut
Kepa er en bedre målmand end Mendy overall.


Hold da kæft tror aldrig jeg har læst noget i den her tråd jeg var mere uenig i, mit nye JEG prøver her online ikke at svine sådan påstande til som jeg vill have i fortiden, så jeg lukker bare med, hvad sker der for dig? håber kraftædme der er nogen der læser med her som kan få dig bragt sikker ud af dit corona fængsel for du er da ikke ved dine fulde fem mere.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Wise1964
Det bliver så endnu en lang aften i frustrations stramme greb ... man kan kun håbe Newcastle glemmer at sparke på mål i aften eller glemmer hvor ringe Kepa har været

Synd for Mendy i min optik
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af DenRasende
"Kepa har gjort det fint siden nytår"

Ja, hvis kun ét drop mod modstand fra Championship eller lavere i 3 hele kampe er godt (og det havde været to hvis ikke for Tammys redning på mållinjen mod Barnsley hvor Kepa, som ved hvert eneste indlæg, er helt væk).

Kepa er færdig, han har intet at gøre i en klub som Chelsea. Beklager, men sådan er det. Jeg bryder mig ikke om at afskrive nogen, men der er intet, som i INTET der giver anledning til optimisme ift Kepa på den lange bane.
Skrevet af MVM
BS

Jeg tror ikke der er nogen der ønsker de tider tilbage. Jeg prøver bare på at forstå beslutningen. Kepa har nogle egenskaber som Mendy ikke har, det er sådan set det eneste jeg vil sige... Men nu skal vi heller ikke glemme der kan være andre ting bag, f.eks. Press fra bestyrelsen eller en lille skade til Mendy, man ved aldrig.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
annonce
0