Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(330959212403)
Det var ikke specielt prangende. Positivt er det dog at vi igen holder nullet, og ikke taber kampen. Skidt kamp af både Hakim og Puli. Jeg forventer 9 point i de tre næste Prl kampe. Programmet er bestemt til det.
Skrevet af Osgood
Black Spider@
Der var nogle gange, hvor Pulisic var hjemme og hjælpe i forsvaret.
Men når vi spillede bolden ud fra målmanden, var han da betydeligt længere fremme end James normalt er.
Og Chilwell var da langt fremme, fordi der var plads,
Han var desværre ikke god i dag.
I dag spillede vi 4-2-3-1 i 70 minutter.
Det er vores offensive spillere ikke klar til endnu.
Vi skabte ikke flere chancer i dag
Det er jo også sværere at være en kreativ spiller.
Skrevet af Cfever
Det lignede en kamp under Lampard.
Ingen struktur.


Seriøst fuck off. Hvorfor det perfide behov for at snakke Lampard ned konstant?
We know what we are
Skrevet af Benniersej
Det lignede en kamp under Lampard.
Ingen struktur.


I det mindste scorede vi flere mål under Lampard.
Skrevet af Slettet(330959212403)
Jeg er på linje med Cf. Lad os nu se fremad. Der er ingen grund til at tale Lampard ned.
Skrevet af Osgood
Øshv @
Det var jo heller ikke hensigten.
Det var den dårligste kamp under vores nye træner.
Uden struktur.
Skrevet af RobertTheRobber
Du så ikke Barnsley-kampen? Eller Tottenham? Eller mod Manchester United? Eller den uafgjorte mod Saints?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Wise1964
Der er vel ingen vindere i den diskussion blandt de grupperinger der er dannet omkring spillet under Tuchel. Jeg vil stadig mene at vi spiller en fin time og derefter bliver der rodet. det mest ærgerlige ved dagens kamp er vel indsatserne fra Ziyech og Pulisic som bestemt ikke fik dem nærmere en start plads
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Osgood
Robert@
Jeg har fulgt med i engelsk fodbold i så mange år,
at det kamp forløb mod Barnsley ikke overrasker.
Det var årets kamp for Barnsley.
Vi stiller med 11 reserver.
Ikke et reserve-hold men med 11 spillere, der ikke var spillet sammen.

Vi slår da Tottenham.
Vi kan ikke forvente, at vi spiller dem ud af banen.
Det var Tuchel´s tredje kamp.

Kampen mod United var nr 4 mod nr 2.
United er mestre i omstillingsspil.
Man bør også have respekt for modstanderen.

Kampen mod Saints var også dårlig.
Det mener jeg også, Tuchel har sagt.

Skrevet af Dr. Def
Burnley ser ud til at give os en hånd med idag
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af KnockOut
Kedelig kønsløs kujon kamp, igen igen.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Mugesh
Kampen i dag var ganske fint spillet fra begge hold. Vi mangler noget skarphed ved afslutningerne og nøgleafleveringerne.

Dejligt, at følge et hold, der endelig igen, efter 2,5 sæsoner med middelmådige managere, har fået en kompetent manager fra øverste hylde, som formår stille og roligt at få det bedste ud af det absolutte topklasse spillermateriale, der er til rådighed for ham. Ja, selv Jorginho er begyndt levere.

Holdet ender med Pl-medalje i denne sæson. En stor tak skal gives til Chelseas bestyrelse og Roman for at have nosser nok til at se objektivt på udfordringerne og ikke give sig for pøblen. Det kommer, der sjældent noget godt ud af.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Dr. Def
Ender det med top4 er det tilfredsstillende medaljer kan vente til næste sæson
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Black Spider
Og så Mugesh med endnu et hot take uden andet formål end at være uenig med alle andre.

Få det bedste ud af spillermaterialet? Ved at fokusere på at gøre folk som Jorgi, Azpi og Alonso "gode", hvilket så sker på bekostning af åbenlyst James, Chilwell og vel reelt også den unge Billy?

Pulisic er ikke blevet bedre. Timo er som han hele tiden har været. Kai er mere eller mindre blevet typecastet til kun at være 9´er, 10´er eller kant, og jeg tror ikke, at han bliver pengene værd, hvis hans rolle er så snæver. Og Mount, potentielt ligaens bedste midtbanespiller, er nu blevet reduceret til kun at være en 10´er. CHO er en aldeles anstændig fløj, der nu enten er en defensivt upålidelig wingback eller en misforstået 10´er. Ziyech er uden rolle og tåger rundt. Og Zouma virker helt uden for holdet, uagtet at han vel er den mest komplette forsvarsspiller, vi har.

Jeg medgiver, at vi indtil videre har forøget vores pointhøst ganske dramatisk, men jeg synes i den grad ikke, at ret mange af de spillere, som man ellers kunne have forventet skulle bære holdet i fremtiden, faktisk er blevet bedre under Tuchel. Tværtimod ser jeg en stor risiko for, at vi gentager Bruyne-fejlen og sender en hulens masse dygtige folk videre til spotpris fordi træneren spontant vælger at han ikke gider dem nu og her, og et halvt år senere mangler de kompetencer lige pludselig.

Holdet ender med Pl-medalje i denne sæson. En stor tak skal gives til Chelseas bestyrelse og Roman for at have nosser nok til at se objektivt på udfordringerne og ikke give sig for pøblen.

Holdet ender en kilometer fra mesterskabet, hvilket er den eneste placering, der ultimativt betyder noget. Og hvis vi skal til at skifte halvdelen af holdet ud for at blive mere tilpassede til 3-back pjat, så kommer vi heller ikke i nærheden af titlen næste sæson. Hvis det reelt er fremtiden, så er vores "topklasse spillermateriale" faktisk ikke specielt topklasse.
Skrevet af Cfever
@BS

Mugesh er bare ramt af "small-club mentality" en kortsigtet PL medalje er mere værd end chancen for fremtidig dominans. Man må bare trække på skuldrene og komme videre.
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Leicester forstår ihverfald at hakke dem ind ... direkte spil og kasse
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Stakkels Ampadu ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af K-Ching
Et spørgsmål til alle jer kære Chelsea fans.

Nu har jeg set de fleste Chelsea kampe i denne sæson, fordi mange tyskere er i truppen samt nu en tysk træner.

Jeg må sige, det godt nok har været nogle møgkedelige kampe. Nuvel, Chelsea har spillet meget til 0, ( føles som om alle kampe er endt 0-0 under Tuchel) og de spiller bolden ganske fint rundt og er sikre i pasningsspillet. Men hold nu op hvor mangler der kreativitet og ideer. De har ualmindelig svært ved at skabe chancer og score mål. Selvom resultaterne er bedre end und Lampard, så er kreativiteten ikke.
Ganske ofte spiller man kun med Mount, Werner og CHO som de offensive. De seneste kampe er der skiftet lidt og Havertz, Ziyech og Pulisic har været inde og snuse til det. Jeg savner squ, at man giver dem lidt mere frihed og starter med flere offensive spillere. En Mason Mount kunne sagtens spille længere tilbage på den centrale midt. Han har teknik og fighter-gen. Som minimum burde man have 4 offensive spillere på banen - på samme måde som mod Leeds, dog med en ægte angriber i Giroud eller Werner, og ikke Havertz. Jeg tror sidstnævnte bliver en ganske fin 8´er i karrieren - måske endda 6´er. Han har fantastisk teknik, og hvis han kan få bygget lidt fysik på ( han har størrelsen) så bliver han god. Han er for langsom til at spille kant eller angriber. Jeg ved godt, han scorede mange mål i Leverkusen, men havde en mere fri rolle der.
What you see is what you get.
Skrevet af Wise1964
Hvad er spørgsmålet ? :)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Lynge brobys hyper
Normalt plejer vores wingbacks, også at være offensive roller. I den fortsåelse i, at miste deres spil foregår på modstanderens halvdel. Når fx CHO og Alonso spiller, så plejer deres fokus ikke, og være på det defensive. De tager mange løb i feltet, og virker mere som en fløj til tider. Chillwell mod Leeds var nogle gange helt oppe i feltet, når der var indlæg.
Barcelona Brøndby Fiorentina Ajax
annonce
0