Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Cfever
Tuchel on the defeat to West Brom: “We won in all statistics, expected goals, take-ons, if we played this game 99 times again. We would win. I would bet on it."

Virker ikke som om der er meget refleksion fra vores kære tysker. Det kan jo også tilføjes at statistikkerne bestemt ikke siger vi ville vinde 99/100 med det samme expected goals udfald.
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Aguero ... pænt nej tak
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af theexpert
Billy sorteret fra kamptruppen..
Skrevet af Vince71
Og Kante på bænken. Ligner den obligatoriske Kovacic-Jorginho i dag.
Skrevet af Wise1964
Endnu en dødssejler med Jorginho ved roret ... satme synd for Billy som er på vej ud over kanten i Chelsea
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Tammy skulle også være på bænken, så det bliver nok med Giroud fra starten? Jeg ved sgu ikke rigtigt, har ikke de vilde forventninger i dag. Mon ikke Porto også er lidt ekstra motiveret oven på Chelsea "jubel" efter lodtrækningen. Den kan sagtens blive grim.
Skrevet af maarkap
Jeg tror nu stadig der er chance for at vi ser Kai på toppen med Mount og Timo omkring ham.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Black Spider
Jeg må nok indrømme, at selv om resultaterne pt er bedre, så kunne jeg bedre lide holdet, dengang vi forsøgte at vinde kampe frem for at kontrollere dem ihjel og håbe på, at vi tilfældigvis formår at score et mål også.

Det bliver nok endnu en omgang røvkedelig Jovacic foran en 5-back og så med tre midtbane-Mount, midtbane-Kai og kan-ikke-ramme-en-ladeport-Timo på de offensive pladser. Formentlig med "kantspillerne" James og Chilwell som støtte.

Vi havde ved sæsonens begyndelse et ungt hold med sindssygt meget potentiale. Hvad har vi nu? Timo kan stadigvæk ikke ramme noget som helst, så den kan man ikke lægge på Lampard. Kai er ikke "forløst", men i stedet for at lære ham at spille midtbane, så bruger vi ham nu på en plads, hvor hans mere offensive værktøjer kommer i anvendelse uden at den manglende defensive intensitet er helt så problematisk.

Mount er i min optik ligaens største midtbanetalent lige pt, så ham bruger vi selvfølgelig som angriber. James er middelmådig som kantspiller, så til helvede med, at han er en ekstremt dygtig regulær back, for det kan vi ikke bruge til noget. Vi har kun skreget på en back i et par år, skidt pyt. Chilwell, samme historie, samme konsekvens.

Til gengæld har vi nu bygget et system op omkring "fremtidens folk" i Jorginho, Rudiger, Alonso, Azpi og Kovacic. Fandme en folk game winners af dimensioner. Helt klart folk, der kommer med på alle folks lister over tyvernes bedste fodboldspillere.

Ja, det er en onsdag aften, jeg er træt, vi skal spille en kamp om nogle timer, og hele den her situation pisser mig af. Det er én ting, hvis vi ikke har spillerne. Der er en lidt anden ting, men stadigvæk blot én ting, hvis vi har spillerne, men træneren bare ikke er god nok.

Men vi har spillerne, vi har en taktisk velfunderet træner, nævnte træner har endda en historik for ikke at være bange for offensiv fodbold... Og alligevel kampskider vi i bukserne og spiller det mest latterlige Conte-forherligende identitetsforladte toginok-fodbold, man næsten kan forestille sig, hvor omdrejningspunktet er hasbeens og middelmådigheder, på bekostning af de unge folk, der rent faktisk kan løfte holdet.

Hvem vinder kampene for os? Det er jo ikke Jorginho, der reelt løfter resten af holdet med den ulidelige gestikuleren og vinken og de laaaangsomme lunteture i små cirkler foran forsvaret. Det er skisme heller ikke tit længere, at Azpi er blæksprutten, der har en fod over det hele og samtidigt bare lukker fuldstændigt ned for alt omkring ham. Alonso er tæt på at være en katastrofe, hvis han ikke scorer et mål.

Så hvorfor i alverden er de klovner konsekvent prioriteret som nøglespillerne, som alting skal tilpasses til? Hvad er ideen i det? Og hvor mange ressourcer spilder vi endnu engang til sommer, fordi Tuchel hellere vil spille den mest enerverende og kedelige udgave af tiki-taka, hvor man bare flytter bolden meningsløst rundt uden for alvor at have intentioner om at score mål?

Ja, det er en ret aggressiv påstand, at vi ikke har seriøse intentioner om at score mål, vores xG taget i betragtning, men overvej lige hvilke spillertyper vi bruger og hvordan vi bruger dem. Der er jo ingen, der nogensinde ville vælge at lade Sule tage en afslutning, hvis man kunne have ladet Lewandowski gøre det i stedet for. Der er ingen, der ville foretrække Bacary Sagna som afslutter frem for Thierry Henry. Måske lige bortset fra os under først Conte og nu Tuchel, hvor meget af vores offensive produktion kommer (og skal komme) fra relativt defensive folk, der ikke i udgangspunktet er specielt gode til at tæske bolde i nettet.

Ved sæsonstarten havde vi et sindssygt talentfuldt hold. Lige pt har vi en flok middelmådigheder og så Mount. Men det er ikke svært at få kæmpetalenter til at se sløje ud. Mou gjorde det jo helt intentionelt med Bruyne og nøj hvor var det godt. Vi fik også pisset Salah ud i kloakken, uden at nogen nogensinde så potentialet. Skide genialt. Tammy ligner i den grad den næste. Billy ditto. Jeg har også svært ved at se CHO have ret meget fremtid under Tuchel og Kai ligner grundlæggende en spildt investering. Hvilken rolle har han? Et eller andet uspecificeret og ellers breddespiller, til en pris på 70 mio?

Hvis det er det bedste, Tuchel kan finde ud af, så er det jo lort med lort på. Det er fint, hvis vi når i top 4, men det er jo ikke det ultimative mål at være bitch for Liverpool og City og forære dem verdensklassespillere, som vi ikke selv har nosserne til at iscenesætte.

Skrevet af PFFChelsea
Yeah, well, that´s just, like, your opinion, man.

Spøg til side, jeg er enig. MEN jeg håber så også at grunden til vores måde at stille op på nu, er for at lave damage control frem til sommeren. Jeg håber!
Skrevet af Benniersej
Jorginho igen... manden må næsten ligge inde med nøgenbilleder af Tuchel.
Skrevet af Gudjohnsen
Den ramte du lige i røven BS. Både opstillingen og den følelse man sidder med ift. Chelsea lige nu.
Skrevet af SlattenPatten
Udover Jorginho er det da en fin opstilling imo.

Jeg glæder mig og ser slet ikke så pessimistisk på fremtiden som andre. Men der skal jo være plads os alle sammen.
Chelsea fan siden midt 90’erne Glasset er så halvt fyldt at det næsten flyder over.
Skrevet af Dr. Def
Ligner vi er tilfredse med et kedelig x
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af bounz
Hvor ser vi kampen henne i aften? Viaplay røg efter endnu én af deres prisstigninger...
Skrevet af MVM
Vi er tynde på midten. Bare en med skade og det ser tyndt ud.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af SlattenPatten
Footybite.com.

Der er lidt reklamer og man må finde sig i lidt load tider, men dem er sgu fin fin. Eller det har jeg hørt fra andre, for jeg kunne jo aldrig drømme om, selv at se bold sådan nogle steder...
Chelsea fan siden midt 90’erne Glasset er så halvt fyldt at det næsten flyder over.
Skrevet af MVM
De der korte hjørnespark... har de nogensinde virket?
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Wise1964
Aldrig ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Chilwell og James bliver aldrig wingbacks
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af MVM
Porto virker mere rappe og klar.

Wise
Nej. De er offensivt dygtige fullbacks. Kun wingbacks til absolut nød
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
annonce
0