Snak

Mere indhold efter annoncen
Når man kommer på det engelske landshold som teenager, så har man sgu et talent, men Mourinho havde ikke tilliden og tålmodigheden.

Højrebacken på det engelske landshold minder lidt om venstrebacken på det danske.

Det har i flere år været en udsat plads. Efter Neville og Niclas J, har man prøvet alt muligt af.
Johnson fik nu uendeligt mange chancer, men formåede gang på gang at formøble dem. Så at give Mourinho skylden, for hans fiaskoer i Chelsea, er decideret fejlagtigt. Det var han udelukkende selv skyld i.

Robben var fast mand når han var fit og i form. Det er der ingen tvivl om. Mourinho kendte hans enorme kvaliteter.
Jeg ved godt at det er farligt at beskylde Mourinho for noget i Chelsea, men jeg er bare glad for at han ikke er i klubben længere.

Robben blev skrottet mange gange selvom han var klar. Eksempelvis i Liga-cup finalen mod Arsenal hvor han måtte tage en plads på bænken, selvom han havde været skadefri og form kampene op til. Robben har sidenhen udtalt at det var en hans største skuffelser i Chelsea, blandt andet også fordi et hollandsk tv-hold havde op til kampen fulgt Robben. Og ikke overraskende røg Robben til Real et par mdr efter. Så stop med at forsvarer Mourinho hele tiden. Robben var ikke hans kop te og modsat. Længere er den ikke.

http://www.bold.dk/nyt/R…od-Mourinho


Robben var en spiller vi skulle have beholdt og fyret Mourinho noget før.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Synes nu kun Robben for alvor var god i sin første sæson. Om det var JMs skyld at han faldt i niveau eller hans tusindvis af skader skal være usagt, men synes egentlig ikke det var et dårligt salg vi gjorde i sin tid.
At han viser sin klasse er selvfølgelig fint for ham, men han har godt nok stadig glasben.
-
"Robben var en spiller vi skulle have beholdt og fyret Mourinho noget før."

Øhh, mon ikke snarere vi skulle have ventet lidt med at fyre Mourinho? Det ville da have givet endnu mindre mening at fyre ham før.
Robben var på intet tidspunkt i hans sidste sæson i Chelsea i nærheden af at være helt fit. Vi er udmærket klar over du ikke er Mourinho-fan, med lad nu være med at beskylde ham for ting han ikke har gjort.

Det var et mirakel vi fik så mange penge for ham som vi reelt gjorde. På daværende tidspunkt var det et scoop for os.
Hvis vi havde fyret Mourinho efter sæsonafslutningen, havde vi måske kunne have beholdt Robben.


Om Mourinho har noget af skylden i Balotellis opførelse kan ingen vide på nuværende tidspunkt, men min påstand er nu som den er. Kun fremtiden vil vise om jeg havde ret eller om jeg var helt ved siden af.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
” Vi er udmærket klar over du ikke er Mourinho-fan, med lad nu være med at beskylde ham for ting han ikke har gjort.”

Jeg beskylder ham sådan set kun for det der var hans skyld. Jeg giver ham sådan set kredit for det han har vundet for klubben. Jeg er bare ikke så blind for nogle Chelseafans at give manden guddommelig status.

” Det var et mirakel vi fik så mange penge for ham som vi reelt gjorde. På daværende tidspunkt var det et scoop for os.”

Ja det er jo så din mening, jeg vil nu gerne have beholdt verdens anden bedste wing på daværende tidspunkt, kun overgået af Ronaldo.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Du beskylder ham for at have ødelagt Johnson og Robben. Det er af åbenlyse årsager decideret fejlagtigt.

Når man har været skadet et år, er man i mine øjne ikke verdens 2.bedste wing. At han så havde været det, hvis ikke det var pga. skader, er noget helt andet.
” Du beskylder ham for at have ødelagt Johnson og Robben. Det er af åbenlyse årsager decideret fejlagtigt.”

Johnson havde sin værste periode i karrieren under Mourinho, så der skal du måske tage Mourinho-brillerne af. Robben fik ikke nok spilletid, men når han fik det viste han så også hvorfor han burde være på start 11’eren hver gang han er skadefri. Manden klager nok ikke hvis han havde fået den spilletid han var berettiget til, samt han nok havde blevet i klubben hvis Mourinho havde vist ham mere tillid.

Mourinho er et taktisk geni og en vinder, og det beundre jeg ham også for. Men hans måde at spille fodbold på og hans måde at få unge spillere frem på er jeg ikke videre imponeret over. Derfor er det godt at netop Chelsea ikke har ham mere, for jeg tvivler på at klubben nogensinde kunne blive selvforsynende med spillere under ham. Ancelotti virker til at være et bedre valg, men det kan kun fremtiden vise.

Selvom Wenger ikke har vundet noget længe, beundre jeg ham mere pga han giver unge talenter chancer i stedet for gå ud at spendere flere millioner på færdigudviklede spillere. Det samme med AF, forskellen er AF har formået begge dele, udvikle talenter, samt vinde trofæer.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
annonce