Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Vince71
Wow. Klasse fra Havertz og Werner.
Skrevet af DenRasende
Fantastisk aflevering af Werner, og køligt af Havertz.
Skrevet af Lonni1919
Hvem havde troet at Werner ville være vores assist konge.
Skrevet af KnockOut
Lonni ja det er også flot så længe det kan bekræftes, jeg har stadig ikke kunne dykke nok ned i nogen tal der kan bevise det, det tættest jeg er kommet er stats siden januar og der er det ikke sandt.

men at finde fra den 27 jan og frem er ikke så nemt, ved ikke lige hvad database han har de info fra.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Vince71
Werner med små 13 assist i sæsonen.
Skrevet af RobertTheRobber
Werner ville være en fantastisk offensiv midt. 24 G/A i 35,5 kampe.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af PFFChelsea
Trækker man lod inden kampen, om hvem der får aben og skal ligge ned bag muren? :-D
Skrevet af Osgood
Sikker sejr.
Stor kamp af Havertz.
Vi skal have 3.pladsen !
Hvis Arsenal vinder Europa League, skubber de nr 4 ud af Champions League.
Skrevet af Gudjohnsen
Fornuftig kamp. Med lidt mere offensiv power end normalt, så kom vi naturligvis til at se det mere skrøbelige ud nede bagved. Men jeg håber det er mere i den her retning vi skal!

Jeg synes James spiller en fremragende kamp. Havertz naturligvis også. Fuld tid til Gilmour, den havde jeg sgu ikke set komme og et kvarter til Abraham.

Jeg bryder mig ikke om Zyiech, han virker som en der ikke rigtig gider og spiller på 80% og sløser alt for ofte. Synes virkelig heller ikke han spiller godt i dag, pånær de der små genialiteter der kommer i ny og næ, de drukner bare i alt skidtet.
Skrevet af maarkap
@Osgood

Nej. Det er efterhånden en del år siden den regel blev ændret. Så det er lige meget om Arsenal vinder EL, så giver 4. pladsen stadig CL.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af maarkap
@Robert

Har Werner ikke også spillet mere kant/offensiv midt denne sæson, end decideret angriber?

EDIT: Tjekkede selv. Lige omkring 50/50.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Vince71
Dejligt med 3 point. Det er nogle hårde kampe vi har tilbage i programmet. Forhåbentlig kan United hjælpe lidt i morgen.
Skrevet af KnockOut
Osgood og Maarkap i har begge dele af sandheden.

Men kan skam godt misse CL som nr 4 men det kræver at et Engelsk hold vinder CL (Chelsea) og et Vinder EL (Arsenal) da man max kan have 5 hold med I CL og da CL og EL win giver CL næste år.

Det kræver dog at ingen af dem er top 4 i PL.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af stofferc
Vi skal have 3.pladsen !
Hvis Arsenal vinder Europa League, skubber de nr 4 ud af Champions League.

Hvis Arsenal vinder EL, så får England 5 hold med i CL, som det også skete da Man Utd vandt EL i 2017.
Til gengæld kan vi forhindre 4. pladsen i PL at komme i CL, hvis vi selv slutter udenfor top 4 og vinder CL mens Arsenal vinder EL, men jeg tænker ikke dette scenarie bliver aktuelt i år.

EDIT: KnockOut var lige lidt foran mig :).
-
Skrevet af maarkap
@Knockout

Det er jeg med på. Mit indlæg var ene baseret på vores situation. Og i vores situation giver 4. pladsen CL.

Det andet var kun relevant hvis Liverpool var med i CL endnu.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Osgood
Maarkap og Knockout
Tak for info.
Skrevet af Mugesh
@BS

"
Og jeg tror, at Tammy kan blive en betydeligt bedre 9´er end han er nu, hvis ellers vi vælger at udvikle ham til det. Da markedet ikke har bedre alternativer, som reelt er til at anskaffe for rimelige penge, så kan jeg ikke se nogen downside i at gøre forsøget."

For at være helt ærlig, så har jeg ingen anelse om, hvordan angribermarkedet er pt. Men jeg kan da læse, at ´Arry fra Spurs gerne vil prøve at være en del af et vindende hold, måske vi skulle sende Abraham videre for de 250-350 mil og bruge dem på at lokke ´Arry til en vinderklub? Men hvis vi kun kigger på kvalitet kontra transfersum+løn, så ved vi jo også godt, at de sidste 10% ekstra kvalitet ofte koster 50-150% mere i udgift. Sådan er markedet bare. Omvendt, er de sidste 10% afgørende for om man dyster om PL-trofæet eller om 4. Pladsen. Derfor skal man punge ud.

Ift. Kai så er jeg hverken enig eller uenig med dig. Jeg aner ikke selv, hvordan man får det bedste ud af ham. Det jeg bare ved er, at jeg har svært ved at se Werner score +20 på en sæson. I dag spillede Werner igen med masser af energi og løb, men igen med forkølede afslutninger.

"
Og noget lidt andet. Jeg mindes, at dengang Tuchel blev ansat, så var der snak om, at han skulle forløse vores tyskere. Det føler jeg ikke rigtigt, han har gjort. Eller at der reelt er optræk til."


Det havde ikke været mig. Jeg var bare glad for at få en kompetent manager fra øverste hylde, efter to managerperioder med middelmådige managere.

"
Jeg synes egentlig heller ikke, at han har gjort Jorginho til en bedre spiller, men han har ændret taktikken, så specielt Jorginhos svagheder ikke udstilles. Kovacic har tilsvarende fået en god rolle, hvor han egentlig mest huserer på midterste tredjedel uden ansvaret som klassisk 6´er eller de offensive opgaver som en offensiv 8´er. Tilsvarende med Azpi. Tilsvarende med folk som Rudy, AC. Selv Alonso kan spille hæderligt uden at blive udstillet."


Han spiller efter det han har til rådighed, det er i min optik noget de bedste managere formår. Både Lampard og Sarri formåede jo nærmest det modsatte med f.eks. Kante. Under Tuchel er vores bedste spiller, Kante, igen småt begyndt at vise, hvorfor han er en af verdens bedste midtbanespillere. Kovacic begynder også at bevise, at han også hører til den øverste hylde over midtbanespillere.

"
Men de taktiske valg kommer åbenlyst med en pris, og det virker ikke som om, vi bevæger os imod en mere offensiv tilgang, hvor vi tør bruge mere end tre offensive folk ad gangen. Her regner jeg ikke fuldbacker brugt som kantspillere med.

Hvis vi spillede 3-back + dobbelt 6´er og så stillede med faktiske kantspillere på wingback, og eventuelt trak vores indvendige tiere lidt dybere, så ville vi være i en 5-5 balance mellem offensive og defensive folk, og så ville jeg måske ikke være jublende lykkelig, men jeg ville brokke mig en del mindre.

Men den tilgang vil ikke fungere, for vores 6´ere kan ikke spille 6´er uden at modstanderen er ret aggressivt bokset inde. Hvis de skal lukke ned for et stort rum, så forsvinder deres evne til konsekvent at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, og så begynder vores forsvar at skulle vise sine kvaliteter for alvor. Og så kommer hjerneblødningerne fra Rudy, den manglende koncentration fra AC, og så videre.

Derfor bruger vi backs som kantspillere og skubber tierne op som angribere, og så kan tierne stadigvæk falde tilbage og backs er åbenlyst bedre til at få lukket rummet i siden af banen, så 6´erne og yder-CB´ere ikke konsekvent trækkes ud af position."


Hverken er Rudiger eller AC har før vist koncentrationsbesvær før de løb ind Sarri og Lampard. Begge managere havde enten ikke lysten eller evnen til at få strukturen og aftalerne på plads i forsvaret. Rudiger er topklasse, når han får tillid og holder sig skadesfri, mens AC´s potentiale er enormt og hører til top 10 klubber i verden, og hvis han ikke havde det, havde klubben formentlig solgt ham allerede efter Lampards første sæson. Valget af Azpi ser jeg som et resultat af James´ indtil videre meget blandede indsats. James´ defensive evner, særlig de taktiske, er ikke noget at skrive hjem om, endnu, men det kommer forhåbentlig med tiden.

Vores kampe mod LFC, City og senest Real har da netop vist, at vi ikke blot er taktisk defensivt stærkt hold. Det er en styrke og en ret svært disciplin at dominere mod disse ved at holde bolde i egne række, noget meget få hold formår. Som jeg ser det, så er vi blevet taktisk defensivt stærkere, bedre pasninger, mere bevægelse og mere selvtillid til at holde på bolden. Alt dette er skabt via de små og mange sejre Tuchel har skabt. Alle ting, som vi ikke formåede de sidste 4-3 måneder under Lampard. Derudover, er jeg lidt spændt på at høre, hvor store "forandringer" man egentlig kræver af en manager, der overtager et talentfuldt hold, der er kørt under gulvbrædderne på alle nævneværdige parametre?

"
Jeg ved, at jeg kan lyde lidt negativ, men det her er hvad jeg ser, når vi spiller. Og det er ikke super opløftende. Hvad ser I andre?"


Jeg tænker, at du stiller lidt for høje krav til, hvad en manager kan udrette på så kort tid. Hvis scenariet er den samme om et år, så vil jeg muligvis være mere enig med dig.

Og igen en god og solid kamp fra holdet. Nu skal Kovacic bare blive klar til Real!
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Black Spider
@ Mug

For at være helt ærlig, så har jeg ingen anelse om, hvordan angribermarkedet er pt. Men jeg kan da læse, at ´Arry fra Spurs gerne vil prøve at være en del af et vindende hold, måske vi skulle sende Abraham videre for de 250-350 mil og bruge dem på at lokke ´Arry til en vinderklub?

Tanken om, at vi kan købe Kane er optimistisk. Han har kontrakt til 2024, han er Spurs´ absolutte topnavn, og det skal igennem Levy. 100 mio pund tror jeg ikke er nok. Formentlig 130-140, hvis det skal have en chance. Potentielt mere end det. Det er ret mange penge for en spiller, der fylder 28 om et par måneder.

jeg har svært ved at se Werner score +20 på en sæson. I dag spillede Werner igen med masser af energi og løb, men igen med forkølede afslutninger.

Enig. I hvert fald den nuværende Timo. Det er svært, når han kun scorer på 25-30% af såkaldte "store chancer" og stort set ikke på små chancer.

Han spiller efter det han har til rådighed, det er i min optik noget de bedste managere formår. Både Lampard og Sarri formåede jo nærmest det modsatte med f.eks. Kante. Under Tuchel er vores bedste spiller, Kante, igen småt begyndt at vise, hvorfor han er en af verdens bedste midtbanespillere. Kovacic begynder også at bevise, at han også hører til den øverste hylde over midtbanespillere.

Jeg ved ikke, om jeg er helt enig i den vurdering. Du har ret i, at både Kante og Kovacic ser gode ud i deres roller, men lad os overveje, hvilket ansvar, de faktisk har?

Typisk er Jorginho lidt mere konservativ i sit pres og Kovacic og Kante er lidt mere flagrende. Min fornemmelse er, at Jorginho skal sikre, at der ikke bliver for meget plads mellem midtbane og angreb og partneren skal så lave noget af det løbearbejde, som Jorginho er lidt for langsom til. Bag dem er der 3-back kæden og meget af tiden også wingbacks. Og foran falder offensiv-kæden bagud og hjælper med aggressivt pres.

Offensivt skal vores 6´er kæde egentlig bare have bolden forbi midterste tredjedel. Derudover har de ikke ret mange offensive forpligtelser. Hvis det virker risikabelt, så er det helt okay, at 6´er kæden bare returnerer bolden til 3-back kæden første gang og lader forsvarerne om at få flyttet bolden frem. Kovacic og Kante er dog også begge i stand til simpelthen at løbe bolden frem og sende den videre.

Af afleveringsmuligheder er der enten bagud til forsvaret, sidelands ud til wingbacks eller den anden 6´er, eller fremad til hvem af offensiv-kæden, der er faldet ned og byder sig til.

Så er det i grunden ikke en rimeligt beskyttet opgave, de har fået? Hvis vi accepterer, at Kante og Kovacic er verdensklasse og blandt de bedste på holdet, er det så i grunden ikke lidt underligt, at de bliver givet en beskyttet rolle, med masser af gardering bag dem og meget lidt reelt ansvar, offensivt og defensivt? Burde vi ikke netop forvente mest fra folk i verdensklasse og lade dem have de tungeste opgaver at løfte?

Derudover er det måske lidt unfair at snakke om Kante under Lampard, for hvor meget spillede han rent faktisk, og hvor skadesfri var han, da han gjorde det?

Hverken er Rudiger eller AC har før vist koncentrationsbesvær før de løb ind Sarri og Lampard. Begge managere havde enten ikke lysten eller evnen til at få strukturen og aftalerne på plads i forsvaret. Rudiger er topklasse, når han får tillid og holder sig skadesfri, mens AC´s potentiale er enormt og hører til top 10 klubber i verden, og hvis han ikke havde det, havde klubben formentlig solgt ham allerede efter Lampards første sæson.

Det er nu ikke helt rigtigt. AC under Conte havde også nogle problemer fra tid til anden, og det var afgjort ikke fordi, at træneren ikke forstod hvordan man organiserer et forsvar. Og Rudiger har da altid haft potentialet for at klovne lidt, hvis han ikke har en makker i forsvaret, der kan holde ham fokuseret og kompensere, når Rudiger buser frem.

Ingen af dem er umiddelbart "ledere" i forsvaret, men det hjælper selvfølgelig dem begge, hvis de spiller 3-back og der er to andre CB´ere til at rage kastanjerne ud af ilden, de par gange i løbet af en kamp, hvor de lige har en tanketorsk.

Jeg tror, at AC kan udvikle sig til en god forsvarer i en 4-back også, men koncentrationen er en udfordring. Han er nødt til at blive lidt bedre til at holde helt, helt fast i hvad end angriber, han spiller over for, i stedet for lige at slukke i halvandet sekund og pludselig være et par meter for langt væk. Og det problem har absolut intet med Sarri eller Lampard at gøre.

Vores kampe mod LFC, City og senest Real har da netop vist, at vi ikke blot er taktisk defensivt stærkt hold. Det er en styrke og en ret svært disciplin at dominere mod disse ved at holde bolde i egne række, noget meget få hold formår.

Nu skal vi også være lidt forsigte med at overfortolke ting. Liverpool var i krise og tabte til alle, da vi mødte dem. City havde 55% boldbesiddelse og dobbelt så mange skud på mål, men manglede tempoet til at spille sig igennem sværmen med nogen grad af effektivitet. Og Real genbrugte Liverpool-planen med at være konservative og afventende, men de kvajede sig gevaldigt, blev fanget på en hurtig omstilling, kvajede sig endnu mere, og så scorede Pulisic til 0-1.

Pointen er, jeg synes ikke, vi ligefrem dominerede de her hold, ud over selvfølgelig i en taktisk forstand, hvor vi tvang dem til at spille på vores præmisser og blive frustrerede. Og det har vi formået mod stort set alle siden Tuchel tog over, men vi har altså også haft nogle marginaler med os. Fx Benzemas stolpeskud, der ikke går ind.

Skrevet af Cfever
Nu er vi "blot" Unitedpoint i dag og Burnleypoint i morgen fra en helt perfekt resultatmæssig runde.
We know what we are
Skrevet af Black Spider
Slutprogrammerne i PL

Leicester: Newcastle, ManU, Chelsea, Spurs
Chelsea: City, Arsenal, Leicester, Villa
West Ham: Burnley, Everton, Brighton, West Brom, Southampton
Liverpool: ManU, Southampton, West Brom, Burnley, Palace
Tottenham: Sheffield, Leeds, Wolves, Villa, Leicester
Everton: West Ham, Sheffield, Wolves, City, ?Villa?

Stillingen (de to øverste når i CL)

Leicester 63 (+22)
Chelsea 61 (+22)
West Ham 55 (+10)
Liverpool 54 (+16)
Tottenham 53 (+18)
Everton 52 (+3)

Leicester var flinke nok til at smide to point mod Southampton. West Ham ser ud til at være langt væk, men kamp for kamp har de kvaliteten til at slå deres resterende modstandere, så de kan komme tilbage. Ikke at jeg tror, det sker, men pointen er, at de hurtigt kan komme tilbage i spil igen, hvis vi eller Leicester taber dampen. Men de kan selvfølgelig også kvaje sig imod Burnley, og gør de det, så tror jeg, at top 4 er lukket og slukket for i år.

Liverpool havde et overkommeligt program, men de har smidt point mod Leeds og Newcastle, så nu kan de kun nå op på 69 point. Det kan selvfølgelig være nok. Wham kan kun lige akkurat nå op på mere, og det er ikke på nogen måde sikkert, at Leicester får mere end 6 point i deres resterende kampe. Men kan Liverpool rent faktisk holde dampen eller giver de op og tager på sommerferie?
annonce
0