Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Coppell
Forza Zola skrev i øvrigt dette på side 1 i denne tråd i 2009. Han havde ret...


hvorfor køber vi ikke ham Valencia fra Wigan. Han er fandme stærk og hygger sig med United spillerne til aften. Ham er der sgu krummer i.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Mugesh
Han fik desværre Cole til at ligne en serie-5-spiller idag. Nok MOM sammen med Park.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Bosse1983
Luiz er et stykke fra at være en mand der kan hente Prl titler. Man kan undre sig over hvorfor man stiller med en relativ grøn knægt fra start, frem for Alex som har spillet masser af denne type kampe før.
Hvad angår Torres var ærten alt det han ikke var. Grunden til at ærten scorer kamp efter kamp, er at han skaber sig selv en masse plads. Chancen til sidst hvor han header over fra klods hold er et glimrende eksempel. Han snyder Alex og rykker bagom ham, for derefter at være helt blank. Torres kan dog ikke gøre for at resten af holdet står og ser fodbold når han modtager den. Der var flere gange hvor man havde muligheden for at skabe noget i omstillingen, men der kom slet ikke nok kroppe med frem til at man fik noget ud af det. Det er underligt når man er nede i en kamp som krævede point.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af ThePensioner
Nu så jeg kun første halvleg i dag, og ud fra den kunne jeg se, at Utd både ville og troede mere på sejren i dag end os.

Måske er det mærkeligt, men det er egentligt ikke det manglende fodboldmæssige niveau, som bekymrer mig mest. Vi har alle set hvad disse spiller kan (/kunne?). Det er den manglende indstilling og vilje, som bekymrer mig mest - hvis ikke man kan sætte sig selv op til den mest direkte afgørende kamp om mesterskabet, så er der et eller andet rav ruskende galt. Om det er manager eller spillere den er gal med, ved jeg ikke, men det er ganske simpelt ikke godt nok. Vi kunne selv afgøre, om vi ville være mestre. Det gad spillerne så desværre ikke lige... Øv bøv.

Grrr! Skvatmikler!!! Hele holdet burde simpelthen en tur på bænken, og så må reserverne vise, de gider spille med stolthed for klubben! Så er jeg pisse ligeglad med om vi så taber de to sidste kampe - indstillingen i dag var ganske simpelt ikke god nok!!!
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Forza Zola
@Copell, ja det ville ihvertfald havde været rart idag, han gjorde hvad det passede ham.

Hent nu bare Sanchez istedet for Bale, Johnson, Lakuka og alt det andet gøgl der nævnes. Ham og Neymar ville klæde holdet med noget speed, kreativitet og driblinger i verdensklasse, så skal Torres også nok komme igang.
come on Chelsea
Skrevet af Mugesh
@Bosse

“Luiz er et stykke fra at være en mand der kan hente Prl titler. Man kan undre sig over hvorfor man stiller med en relativ grøn knægt fra start, frem for Alex som har spillet masser af denne type kampe før.”

Det er desværre en af grundene til jeg ønsker CA væk til sommer, han er simpelthen for taktisk dum. De fleste ville have startet med Luiz på bænken, hvis man så hans første møde med Manu og de taktiske brølere han har lavet i de efterfølgende kampe. Men det er kun CA der kan finde på at bruge ham igen, det var så F...... DUMT!.

Hvad angår Torres, så er det stadig min overbevis­ning at han, Drogba og Lampard ikke kan fungere sammen. Drogba og Lampard er nærmest designet til vores system. Torres kræver en ”hængende” makker, dem har vi i Anelka og Kalou, men det kræver at vi ændre systemet til 4-4-2, så kan midtbanen ikke rigtig bruges mere, da de også passer bedst til 4-3-3. Er bange for at det kræver afgang fra både Lampard og Drogba, hvis Torres skal i gang.

@Forza Zola

”Hent nu bare Sanchez istedet for Bale, Johnson, Lakuka og alt det andet gøgl der nævnes. Ham og Neymar ville klæde holdet med noget speed, kreativitet og driblinger i verdensklasse, så skal Torres også nok komme igang.”

Det er gode spillere du nævner, men hvad vil du så gøre med Sturridge og Kakuta når de kommer tilbage fra lejeaftale? Udleje dem igen? En tredje mulighed er selvfølgelig udskifte det aldrende angreb. Men synes nu godt nok vi har nok spillere i de forreste rækker.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Fribytter
Hvornår har Torres strålet i en 4-4-2?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Swordfishtrombone
"Hvornår har Torres strålet i en 4-4-2?"

Meget apropos

http://www.youtube.com/w…oG2_KS5iI08
-
Skrevet af Mugesh
"Hvornår har Torres strålet i en 4-4-2?"

4-4-2 eller 4-4-1-1, kald det hvad du vil. Pointen er at han ikke helt passer ind i "vores" 4-3-3, og har spillet bedst hvor han har en mand bag ham, som Gerrard i LFC. Hverken ham eller Drogba bryder sig om at spille kant eller hængende angriber, derfor tror jeg ikke på en fremtid med dem to på holdet.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Forza Zola
Systemet for mig er underordnet. Spillere som spiller på et af verdens bedste klubhold bør være istand til at spille forskellige systemer. Problemet er bare at vi ikke har særlige "kloge" spillere på vores hold (mange afrikanere som bidrager med en masse fysik, men som har en dårlig fodboldforståelse) og eftersom vores fysik ikke længere rækker nok til at hamle op mod eksempelvis United må der i mine øjne ændres på de type spillere som skal sammensætte den nye trup.

Mht til Kakuta og Sturridge tvivler jeg stærkt på at begge er i truppen til den nye sæson medmindre Malouda bliver solgt. De typer som jeg nævner ham vi ingen af i truppen. Neymars fysik er måske ikke af meget, men tilgengæld er han en super afslutter som ikke skal have meget tid og plads, samt en fantastisk dribler som i høj fart som kan en masse, også på egen hånd. Det samme er gældende for Sanchez som desuden arbejder stenhårdt for holdet.
come on Chelsea
Skrevet af Kemosabe
"Systemet for mig er underordnet. Spillere som spiller på et af verdens bedste klubhold bør være istand til at spille forskellige systemer. Problemet er bare at vi ikke har særlige "kloge" spillere på vores hold (mange afrikanere som bidrager med en masse fysik, men som har en dårlig fodboldforståelse) og eftersom vores fysik ikke længere rækker nok til at hamle op mod eksempelvis United må der i mine øjne ændres på de type spillere som skal sammensætte den nye trup.

Mht til Kakuta og Sturridge tvivler jeg stærkt på at begge er i truppen til den nye sæson medmindre Malouda bliver solgt"

Jeg tolker dit indlæg således, at du mener vi bør indføre en slags neger-kvote. Interessant, men måske en anelse kontroversielt.

Med undtagelse af Kalou, mener jeg nu ikke, at vores afrikanske spillere er fodbold-dumme. Selvfølgelig er det ikke en flok Michael Laudruper vi har rendende rundt, men jeg synes nu nok, at de har spilforståelse.

Nej tak til Neymar. Selvom han utvivlsomt er meget talentfuld, er han simpelthen noget af det mest øretæveindbydende og skabede jeg længe har set.
Skrevet af maarkap
"Jeg tolker dit indlæg således, at du mener vi bør indføre en slags neger-kvote. Interessant, men måske en anelse kontroversielt."

Det kommer også til, at være lille problem, når man ser på de forreste seks, fra kampen igår. Lampard skiller sig lidt ud, men ellers er der ikke meget vanillie at komme efter.

Mht kampen, er min teori at vi spillede af lort med vilje, som hævn overfor Liverpool, over de har røvrendt os for en halv milliard, med en spiller der ligner Torres, som ikke kan scorer mål.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Kemosabe
En skam at Tore Andre Flo har stillet støvlerne på hylden.

Torres begynder efterhånden at få købet af Sheva til at se helt fornuftigt ud.

Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke i min vildeste fantasi havde forestillet mig, at han ville floppe SÅ fælt.
Skrevet af LyngUnited
Torres begynder efterhånden at få købet af Sheva til at se helt fornuftigt ud.

Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke i min vildeste fantasi havde forestillet mig, at han ville floppe SÅ fælt.Jeg tror stadig på han bliver et hit for jer. Hvis I får hentet Bale og VDF tror jeg det kan blive en særdeles giftig trio. Mon ikke pausen frem til næste sæson kan få Torres helt klar igen?
Skrevet af ThePensioner
Torres bliver ikke en succes i Chelsea før Drogba og evt. Lamps er væk - det burde efterhånden være klart...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af maarkap
Kan godt være det er et dumt spørgsmål, men hvem er denne VDF?
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Groundskeeper Willie
Rafael van der Vaart, det er mit gæt.
Zlatan doesn\'t do auditions
Skrevet af LyngUnited
Rafael van der Vaart, det er mit gæt.


Ja skulle have stået VDV :P my bad
Skrevet af Forza Zola
Det skal tolkes som en afrikaner kvote, da de oftest er langsommere på bolden samt i deres tankegang end sydamerikanere og europæere hvilket vel primært skyldes deres fodbold-opdragelse. De bidrager så med eksempelvis en masse fysik og råstyrke, men at have 4 spillere på sit holdkort samtidig bringer desværre ikke nok fart i spillet. Desuden vil man også være fri for at skulle afgive et halvt hold hvergang der er ANC (african nation cup).
come on Chelsea
Skrevet af maarkap
Hvorfor drages Sturridge, Katuka og Malouda, så ind i den sammenhæng?
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
annonce
0