Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
TheArsenalWay

Svaret er - ja, han er verdens bedste
Spørgsmålet smider du bare ind når du kender det
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Hahaha :D

Koundé:
Er spændt på at se hvor meget Chelseas bud kommer op på. Så snart Zouma er på plads forventes det at komme. €88m eller hvad der blev nævnt er vanvittigt selvom han er skide spændende. Men så kan man jo snart lige så godt smide de penge efter Rice?? Hvis man så også skal udleje Chalobah til et sted med chance for spilletid skal der vel også snart ske noget?
Skrevet af NickRomano
Det her med 8 - 10 af verdens bedste spillere i Liverpool er naturligvis meget sjovt, særligt når man ved, at tallet i virkeligheden nok er noget højere.

Men når emnet er specielt relevant i Chelsea-tråden, er årsagen ikke, at Liverpool og Chelsea er Pr. League-konkurrenter, men derimod af en langt mere dyster og skræmmende karakter.

Nok er Kanté en af Chelseas vigtigere spillere - helt i toppen af hierakiet er han dog ikke, mens Jorginho er både udskældt og har været på vej væk. Alligevel er begge to ud af tre spillere nomineret til UEFA Player of the Year.

Prøv at tænk, hvis samme situation havde indtruffet sig i Liverpool...f.eks. med Milner og Davies.

Hva´ så med alle de andre ?
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af Mugesh
@nick

Klasse humor.

@listen over spillerindkøb
Altid imponeret over, hvad vores nabo i nordbyen formår at skabe af resultater for det beskedne beløb, som åbenbart er det dobbelte af vores...
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Wise1964
LOL Nick …
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Chelsea have meetings already scheduled in the next weeks/months to discuss many contract extensions. Antonio Rüdiger, Andreas Christensen, N’Golo Kanté and Jorginho are in the list.

Priority to Saúl talks [loan with buy option] and Koundé deal [waiting for Zouma] now.

Håber godt nok vi får AC og Rüdiger på plads snart. det er bare et must!
Skrevet af Wise1964
AC er et must - Rudiger kan sagtens erstattes
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Ahh Wise mener du det? Rüdiger har jo egentlig været en af PL bedste CB de sidste stykke tid?

Selvom han godt kan tabe hovedet lidt, så er han altså en kriger med en rigtig vindermentalitet, som er intens og giver sig fuldt ud. Jeg kan ikke se hvem der skulle erstatte ham må jeg sige. Dermed ikke sagt at der ikke er bedre spiller end ham, men han er utvivlsomt en af de mest formstærke forsvarsspiller i PL, måske endda set over alle ligaer. Hvilket vel også er derfor Real og PSG holder øje med ham?

At miste både Zouma OG Rüdiger ville godt nok være noget af et sats. Jeg kan skide godt li´ Silva, AC og Chalobah. Men jeg ved ikke hvor meget jeg kan li´ dem uden en fysisk spiller som Rüdiger eller Zouma ved deres side..
Skrevet af Black Spider
Ahh Wise mener du det? Rüdiger har jo egentlig været en af PL bedste CB de sidste stykke tid?

Han gør det fint på LCB pladsen, men det falder jo igen tilbage på Tuchels meget fanatiske tilgang til den defensive struktur. Jeg kan godt være bekymret for hvad der sker, hvis vi bløder lidt op på den front.

Jeg har i øvrigt svært ved at se, hvorfor Kounde og Chalobah ikke skulle kunne spille LCB. Tilsvarende med AC.
Skrevet af Vince71
@Black Spider

Vi er helt enige. Rüdiger har været fremragende, ligesom at AC også er skide god. Tuchel har uden tvivl meget at gøre med dette. Men hvilket system og hvordan de bliver gode er jeg egentlig ret ligeglad med, så længe de bare spiller godt.

Jeg er på ingen måde fan af at vi mister både Rüdiger og Zouma. Vi kommer til at mangle deres fysik, fart og aggressivitet. Derudover har Rüdiger også nogle lederegenskaber de andre ikke har, han kommunikere meget og går gerne forrest. Der virker de 2 andre stadig som "små" og stille typer, med andre kompetencer. Det er der ikke noget galt i, men det godt med en blanding og vi har brug for det som Rüdiger kommer med.
Skrevet af KnockOut
Som Vince siger Rudiger er et bæst ig skal ingen steder, vi skal jo smide 88-100mil for spiller i hans klasse, nej tak.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Wise1964
@Vince

jeg har aldrig været solgt på ham, det afspejles nok i mit udsagn ;) som jeg ser det er han den største liability defensivt og jeg kunne godt tænke mig en spiller med hovedet på plads i stedet for. Underkender ikke hans kvalitet, det er mest rettet mod hans "hjerneblødninger" i kampe som koger
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Jeg skal så til gengæld love for isdronningen har lært lektien - 20% videresalgsklausul på Ugbo, imponerende arbejde fra hende shånd ... hold nu kæft hun er sej

Kunne hun nu finde en passende klub til RLC, så han kan få lov at spille fodbold igen ... så ville det være ekstra stærkt - jeg har sgu ondt af knægten efterhånden
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
og enig Black Spider ... vi har tyngde nok på holdet i luftspillet, så en spillende LCB ala Kuonde eller Chalobah kunne sagtens gå an
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Jungletrommerne siger Zouma dealen er faldet i vasken?

Broja med scoring for southhampton … lækkert
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Benniersej
@Gianluca Di Marzio
#Kounde @ChelseaFC for €50M to @SevillaFC: deal almost done @SkySports @SkySportsNews
Skrevet af Vince71
@Wise

Jeg forstår din bekymring omkring hans hjerneblødning, men jeg synes alt det andet han gør overskygger den del af hans spil by far! Jeg har også selv været frustreret med ham og ville også selv have ham væk på et tidspunkt, det står jeg gerne ved. Men jeg bliver også nødt til at anerkende det kæmpe stykke arbejde han har lavet det seneste halve år og hvor vigtig han har været, specielt i CL. Det synes jeg ikke kan overdrives.

Man kan vel sammenligne det lidt med Luiz som kom tilbage og man viste ikke helt om man skulle græde eller grine, hvorefter han spiller en fremragende sæson under Conte. Rüdiger har virkelig spillet sig op efter han var på vej ud af døren og man har fundet noget under Tuchel, som har gjort ham outstanding imo.

Lad os lege med ideen at vi dropper Rüdiger. Nu har et forsvar med Chalobah, AC og Koundé, med en gennemsnitsalder på omkring de 23 år, ville du være særligt tryg ved dette??


Broja med 2 basser nu. :)
Skrevet af Vince71
Kunne hun nu finde en passende klub til RLC, så han kan få lov at spille fodbold igen ... så ville det være ekstra stærkt - jeg har sgu ondt af knægten efterhånden

Det går nogle rygter om at Roma vil prøve at hente ham. Men der er snak om en lejeaftale med købsoption på omkring €15-20m.
Skrevet af Black Spider
Vince, om et år er AC 26 og Kounde 23. Det burde være okay. Kombinationen AC, Kounde og Chalobah i en tre-back er jeg lidt skeptisk ved, for jeg ved ikke rigtigt, hvem af dem der agerer styrmand og holder organisationen i forsvaret.

Og hvis jeg skal være helt ærlig, så bliver jeg ikke voldsomt meget mere tryg ved, at vi sætter en pt 28-årig Rudiger som nogle gange har tendenser til overtænding ind sammen med to af dem. Rudiger kan en del ting ret godt, men han slår mig virkelig overhovedet ikke som en specielt god styrmand.

Jeg håber lidt, at AC begynder at tage sig sammen og råbe lidt mere, i stedet for at gemme sig i sin boble, for han har umiddelbart køligheden til rollen, men for at være ærlig, så mangler vi en oplagt kandidat til den opgave.
Skrevet af Vince71
@Black Spider

Chalobah har gjort det godt men er stadig relativt uprøvet på dette niveau og at sætte sin lid til ham, er måske en anelse optimistisk. AC den stille kriger som man nærmest skal tvinge ord ud af, har umiddelbart leder potentiale hvis han så gider at sige noget. Han er lidt for stille imo og er ikke rigtig en som hiver de andre op eller går forrest, det er ingen af de 2. Vi kan kun gætte på hvor god Koundé bliver.

Hvem af de 3 kommer med lederegenskaber, rutine, kommunikere, sætter folk på plads og holder dem ansvarlige, går forrest når lortet brænder på? Jeg ser det ikke.

Er Rüdiger den perfekte leder? Nej det ville være synd at sige. Men han er sgu en kriger og giver alt. Utrolig stærk, hurtig og taber ikke særligt tit sine dueller. Jeg tror bare ikke man skal undervurdere hans tilstedeværelse på banen selvom han ikke er den åbenlyse leder type.

Kan ikke huske hvem af Chelsea spillerne det var, men han sagde noget i stilen med at Rüdiger er typen som man bare er glad for at have på sit hold og ikke skal stå over for. Hvis man skulle i krig så er det ham man vil have ved sin side.
Det var ikke ordret, men noget i den stil. :)
annonce
0