Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Knoblauch
En skade kan vel altid smadre en karreire. Se bare Sam Hutchinson... Det må være en glimrende lægebiks dr. English havde kørende

Har ikke set træningskampen(e), noget specielt - formationsmæssigt eksempelvis?

Vi skal ikke lægge for meget fokus i det med gamle spillere, Chelsea har jo haft et MEGA gammelt hold i flere sæsoner, og se hvordan det er gået. Ingen sejre!

Desuden kommer der vel (man har lov at håbe) 1-2 spillere der skal ind over start elleveren i år, som er <26 år.

Gamle spillere er bare bedre.

Til snakken om Kakuta er i truppen eller ej, så er han vel til noget ungdomsslutrunde tamtam.
Skrevet af Kemosabe
Af de nævnte er det da også kun Lampard og Drogba, som har vist tegn på metaltræthed, men begge jo haft deres at tumle med i form af malaria og en grim lyskenskade. De er dog også to af de suverænt vigtigste spillere og har stået for en meget stor del af målene.

Terry spillede en god sæson og ligeledes Cole. Anelka synes jeg aldrig har været en virkelig bærende profil, selvom han da vandt golden boot et år, og han er nok på vej ud.


Fantastisk at Hutchinson (måske) er på vej tilbage. Han var en af de få, jeg rent faktisk kunne se bryde igennem, inden han blev totalskadet, forstås.
Skrevet af Geddar , moderator
Der står flere steder (bl.a. SKY og BBC) at Chelsea forhandler om Lukaku.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Kemosabe
Ja, når den type medier har historien, plejer det ikke at være det pure opspind, så det er jo spændende. Hvis han kommer, må det næsten betyde farvel til Anelka eller Drogba.

Ellers kan det selvfølgelig være, at han lejes ud i stil med den unge målmand med navnet jeg ikke kan huske.
Skrevet af Emilfu
Chelsea skulle ifølge flere spanske aviser have købt ind i Barcelona.

19 årige Oriol Romeu skifter til Chelsea på en 4 årig kontrakt.

Chelsea betaler ifølge artiklerne i omegnen af 5 millioner € for den defensive midtbanespiller.

Derudover har Barca angiveligt sikret sig en tilbagekøbsklausul de kan vælge at gøre brug af de næste 2 år.

Sport: http://www.sport.es/es/n…88356.shtml

EMD: http://www.mundodeportiv…377410.html
Skrevet af NeddamxD
Ny træningskamp spillet og igen 1-0 på selvmål. Vi sad godt nok på kampen i dag, men skarpheden er der slet ikke lige nu, mod det hold burde der have gået et par pinde ind.

Skrevet af Forza Zola
Sanchez til Barca :(

Drømmen om et CL trofæ for vores ejer, syntes mindre end nogensinde. Barca bliver endnu mere uhyggelige nu, end de var i forvejen. Med spillere som Thiago i kulissen til at tage over for Xavi når han stopper, så må man formode at de er at finde i de næste 4/5 CL finaler. Ser kun Real som eneste trussel pt.

Tror bare at vi skal koncentrere os om ligaen og fokusere på at klarer os godt der, men tror næppe at den kære russer vil lade sig nøjes med det. Håber vi får en spiller ala Modric, som kan skabe lidt fantasi til holdet. Tror desværre at Lampard har haft sine bedste dage. Håber bare at AVB tør sætte dem som ikke levere varen på bænken, hvilket hans forgænger jo ikke turde.
come on Chelsea
Skrevet af Klejne
Jeg ser stadig Man. Udt. og Chelsea som meget seriøse konkurrenter til CL. På Fysik og måske tempo vil Eks. Chelsea altid være Barca/Real overlegne. Og som vi så i 08/09 så var det meget små marginaler der gjorde at i ikke gik videre dengang.
Real har for resten stadig ikke mødt et klassehold i Europa, udover Barcelona. Så der er mange variable vi ikke kan være sikre på pt.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Skrevet af Kemosabe
@Klejne

Som Chelsea har spillet det sidste års tid, er der meget langt op til Barcelonas niveau. Hvis man bruger 09 som reference, vil jeg vurdere, at Chelseas trup nu er svagere, hvorimod Barcelona bare er blevet endnu bedre. Læg dertil Sanchez og formentligt Fabregas, puhadada for en trup.

Hvis vi var bumlet ind i Barcelona i sidste sæson, var det blevet mindst ligeså pinligt som det blev for de to andre engelske hold.

Jeg vil umiddelbart vurdere Real Madrid til styrkemæssigt at være tættere på Barcelona end de engelske hold (og jo, jeg så da 5-0 kampen).

Skrevet af Klejne
Jeg er også enig med dig i at Real nok er det hold der pt. bedst matcher Barcelona, men jeg er nu stadig spændt på at se et af de store engelske hold tackle Real. Barcelona kan desuden trods alt ryge ud førend Chelsea for fornøjelsen af dem.

Men du har nok ret mht. aktuelt styrkeforskel. Jeg nægter simpelthen bare at tro at Barcelona partout vil ydmyge/udspille alle hold de møder på deres vej. Favoritværdigheden kommer jeg dog ikke uden om.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Skrevet af [Mig]
Stærkt med lidt sydeuropæisk blod til midtbanen.

http://www.youtube.com/w…5wtGRSWEO7M
JT, Captain, Leader, LEGEND
Skrevet af Mjød
2 nye spillere inden for de næste 10 dage lover vores direktør. Lukaku ser oplagt ud, men hvem er nummer 2? Pastore/Modric er mine umiddelbare bud. Ser dog som de fleste herinde, snart nogle gode(hurtige) kantspillere, når han nu vil praktisere 4-3-3!
[b]Kaffe hos mormor der blir fest og ballade hele gaden er inviteret skal også ha kage[/b]
Skrevet af CarefreeCFC
Hvis vi tænker på at hverken Courtios eller Romeu officielt er skiftet til Chelsea da der stadig forhandles personlige betingelser, så er det vel nemt for ham at sige at der er 2 signings på plads. Tror ikke vi skal regne med Lukaku eller Modric lige pt.

Forresten så har So Bar fået nye ejere og det betyder at det fremover vil være en noget fin vinbar, og derfor ikke vil sælge øl - og så vidt jeg har forstået ikke vil tillade fodboldfans som gæster. Det synes jeg er noget trist - for det har været et sjovt sted de gange jeg har været i London for at se bold. Men RIP til So Bar, ellers et perfekt sted til en pub.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af stofferc
http://www.guardian.co.u…t-extension

Der er intet der tyder på at Drogba har i sinde at forlade klubben, så jeg ved ikke hvordan VB vil få angriberkabalen til at gå op. Hvis Lukaku bliver signet, så er der i hvert fald ved at være trængt oppe foran, hvis man fortsat vil spille 4-3-3 i hvert fald.
-
Skrevet af Mjød
Pastore skulle angiveligt være på vej, ifølge Palermos vice pres. Dog er Roma & City også inde i kampen.

Btw, så er de to unge spillere så godt som offentliggjort, da man har skrevet på den officielle, at man er blevet enige med begge klubber (Genk & Barcelona). Så tror ikke, at det er det som han vil melde ud :)

@stofferc

Nej, det er godt, at det ikke er ens egen hjerne der skal løse den kabale :)
[b]Kaffe hos mormor der blir fest og ballade hele gaden er inviteret skal også ha kage[/b]
Skrevet af CarefreeCFC
Vi spiller godt nok ikke særlig godt :/ ret mange spillere som laver fejl på fejl - men hva pokker :)
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af CarefreeCFC
Lampard!
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Knoblauch
McEachren ser dog rigtig rigtig god ud. Bliver positivt overrasket hver gang jeg ser ham spille.

Bosingwa og Anelka er tilgengæld HELT væk

Asiatiske fans er forresten fantastiske. Liverpool trøje med et Chelsea flag
Skrevet af Kemosabe
he he, målmanden er ikke så dygtig.

Skrevet af Knoblauch
Hvad snakker du om? Hilario er vanvittig

;) (fremragende indlæg af Bosingwa...)
annonce
0