Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Xavi_Hernandez
@The Pensioner

Uenig i din kritik af Mikel. Han gør sit arbejde rigtig fint, og især i anden halvleg vælger han fornuftige løsninger.

Helt enig i din kritik af Kalou (selvom jeg ville have tilføjet Malouda). Det offensive der kom fra Chelsea kom enten fra Torres selv, men mest når der kom støtte omkring ham fra Ramires og Lampard, IKKE Kalou og Malouda, selvom det egentlig burde være deres arbejde. De havde egentlig fine arbejdsbetingelser idag mod et Stoke hold der stillede med et forsvar der var meget smalt, med 4 der alle ligner centrale forsvarsspillere af natur. Samtidig burde de have gode muligheder i 1v1 mod Huth og Wilson.

Til dels enig i din kritik af Villas-Boas.

Jeg mener ikke kritikken bør gå på valget af Mikel og sådan set heller ikke Kalou. Tanken med at skabe reel bredde var god nok og Kalou er ikke en dårlig spiller - men han spillede dårligt.

Kritikken syntes jeg istedet kunne gå på de ændringer der blev lavet. Torres manglede desperat spillere til at fodre ham - Benayoun virkede oplagt at bringe, men da han endeligt kom ind var det istedet for Torres. Samtidig var formationsskiftet mod slutningen noget spøjst og lignede til forveksling Carlo Ancelotti´s diamant.

Grundlæggende skal han dog have tid til at sætte sit fingeraftryk mere på holdet - idag var det svært at se at de havde en anden træner end i sidste sæson. Dette havde dog også meget med Stokes spil at gøre.
Skrevet af Knoblauch
Mugesh:

Jeg kan se en anden har givet dig statistikken på Alex. Men at Chelsea havde bolden for lidt? Er det ikke kun Barcelona der kan have bolden 7x% af tiden?

Flere gode ting i dag, men AVB fik ret før kampen i, at der mangler en central midt og en winger.

Men god kamp, og hvor er Alex en fryd at se spille mod Stoke.
Skrevet af maarkap
Vi mangler en, der kan det, David Villa lige gjorde.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af ThePensioner
@Xavi: Jeg er slet ikke uenig i, at Mikel gør sit arbejde "fint" - han gør det, han er bedst til: bryder spillet og afleverer bolden til nærmeste medspiller... Og ja, jeg ved godt det måske er lidt firkantet sagt, men jeg savner den Mikel man så i Double-sæsonen, som var langt mere agressiv og forsøgte at iscenesætte angriberne. Hvad jeg bare påstår er, at hvis Chelsea og AVB skal have succes, så bliver de simpelthen nødt til at flytte bolden hurtigere rundt på midtbanen. Vi så et glimrende eksempel på dette, da Anelka kom ind og nærmest konstant faldt ned på midtbanen for at deltage i det opbyggende spil - der blev bolden flyttet hurtigere rundt og flere chancer opstod. Det hurtigere pasningsspil ligger bare mere naturligt til en McE end til Mikel, som vel mere eller mindre fik sit offensive instinkt neutraliseret under Mourinho.

Og jeg tilslutter mig helt klart koret som er pjattet med Alex! Han har bare at blive i folden!!
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Mugesh
@angående Alex

Fair nok, synes bare hver gang Stoke sparkede den op mod vores centrale forsvar så virkede de ikke helt sikker på hvad de lavede.

@TP
”Det hurtigere pasningsspil ligger bare mere naturligt til en McE end til Mikel, som vel mere eller mindre fik sit offensive instinkt neutraliseret under Mourinho.”

Der mener jeg netop Lampard er for dårlig, Mikel og McE gode til et-to-afleveringer og sætte tempo på(og sænke det), mens Lampard er bedre til at lave de lange aflevering(han styre ikke tempoet). Derudover laver McE for mange risikable afleveringer til at jeg vil have ham til at erstatte Mikel, og du kan ikke få Lampard til at spille den balance-spiller som Mikel gør, for det kræver at Lampard bliver tilbage foran forsvaret. Du savner den Mikel som kan lave en forsvarssplittende aflevering, men det kræver bl.a. vi har nogle fløje som kan trække spillere til sig. Lampard prøvede det mange gange i dag, uden det lykkes en eneste gang. Mikel er ikke så selvsikker og offensiv som Lampard til at prøve det selvom der ikke er plads.

Enig i Mikel prøver for lidt, og håber også AVB får ham til at spille lidt mere modigt, men jeg mener ikke McE skal erstatte og derefter rykke Lampard ned, tror forsvaret vil blive meget ked af det.

Men mener stadig en midtbane med Mikel og Benayoun burde passe rigtig godt til en type som Torres.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af ThePensioner
Men i langt, langt de fleste kampe har vi alligevel så gode all round midtbanespillere samt centerforsvarer, at vi ikke behøver en decideret defensiv midt/balancespiller. Hvis midtbanen fx bestod af Lamps, Ramires, Benayoun ville det naturlige jo være, at Lamps spiller playmaker-rollen og hans defensive kvaliteter vil mod langt de fleste modstandere være tilstrækkelig. Jeg er enig med dig i at han er bedre til den lange aflevering end til det hurtige pasningsspil, men jeg har dog alligevel så stor tiltro til ham, at det nok skulle gå. Holdet ville jo naturligvis mangle hans løb ind i feltet, men jeg tror alligevel der ville vindes mere end der tabes.
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Mugesh
Der vil jeg sige du tager def-midtens betydning i en 4-3-3 for let. Fordi man er god all-round midtbanespiller, betyder ikke at man kan spille def-midt ligeså godt. Lampard er mere(meget) offensiv end Mikel, og det er netop hans dybdeløb(som Mikel ikke kender noget til) han er kendt for og skabt sit navn gennem. Du får ikke en mand som har vundet så meget netop pga. hans dybdeløb til at stoppe med det, og nøjes med at fodre de andre midtbanespillere, og slet ikke i en alder af 32-33år, og det er netop det du kræver når du smider ham på def-midt. Mange af fodboldsiderne mener netop Mikel var bedst af de tre midtbanespillere i går, fordi han fik spillet til at flyde, var sikker i sine pasninger, samt han vandt duellerne og stoppede mange angreb. Jeg indrømmer gerne at jeg gerne så en mere offensiv Mikel, men i går var det ikke ham som sænkede spillet, det var tilgengæld Lampard og kanterne.

Jeg mener stadig at man forventer for meget af en def-midt, hvis vi kigger lidt tilbage sidste sæson, hvor Mikel blev bænket, og Essien spillede def-midt, hvor mange ”gyldne” afleveringer fik han lavet? Og tit kom han på måltavlen? Og hvor mange spillere satte han af? Def-midt-positionen kræver mere ansvar og mindre frihed, og det er jeg ikke sikker på Lampard har lyst til, især det sidste.

En midtbane med Ramires, Benayoun og Lampard mener jeg du svigter forsvaret for meget. Der vil gå for meget Wenger i taktikken.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af stofferc
Angående Mikel: http://kortlink.dk/9aum

Det er godt nok rimelig vildt, at han vælger at spille kampen til trods for denne forfærdelige situation.
-
Skrevet af NeddamxD
@stofferc

Jeg skulle lige til at poste det link. Det er godt nok forfærdeligt, og vildt at han stiller op til kampen.

Det må være forfærdeligt at vide, og håber på det bedste fra ham og hans familie.
Skrevet af ThePensioner
Mange af fodboldsiderne mener netop Mikel var bedst af de tre midtbanespillere i går


Okay...?

det var tilgengæld Lampard og kanterne


Kanterne er vi helt enige om, men Lamps? Han forsøger flere gange førstegangsafleveringer fremad banen - at han så ikke altid lykkes med det, tja, det er jo så en anden sag.

Min pointe er jo netop, at jeg ikke mener, man svigter forsvaret. Mod mange af PLs bund- og midterhold vil vi tværtimod vinde langt mere med det offensive tryk...

Men det kan vi jo så åbenbart diskutere til vi bliver rundtossede :-)
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Mugesh
@TP

http://www.guardian.co.u…y-v-chelsea

http://www.chelsea.vital…p?tid=22612

http://www.espnstar.com/…item656232/

http://www.goal.com/en/m…yer-ratings

http://www.skysports.com…r_ratings/0,19768,11065_3422882,00.html

De fleste steder får Mikel højere karakter end Lampard også blandt fans der har stemt. På nær skysports har jeg ikke komme i nærheden af hvor Lampard ikke bliver nævnt som den svageste af de tre på vores midtbane.

Men igen det afhænger af hvilken type bold man foretrækker, lange bolde så hurtigt som muligt op til angriberne eller mange ”alibi-afleveringer” som får spillet til at flyde mere og ser smukkere ud(synes jeg) og til sidst ender med en chance efter 15-20 afleveringer.

”Han forsøger flere gange førstegangsafleveringer fremad banen - at han så ikke altid lykkes med det, tja, det er jo så en anden sag.”

Netop det gør at vi ofte mister rytmen, og da mange af hans førstegangsafleveringer er i luften, er jo som at skyde sig selv i foden, når man er op imod Stoke og har Torres på toppen i stedet for en Drogba.

Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Kemosabe
Mikel er udmærket, men at han skulle bidrage positivt til at sætte tempo på spillet, har jeg svært ved at genkende. Han afleverer jo uhyre sjældent første gang og tager sig som regel lige lovlig god tid med sine afleveringer.

Han spillede under alle omstændigheder en udmærket kamp, særligt i lyset af den tragiske kidnapning af hans far. Forhåbentlig kan klubben hjælpe ham med at få styr på sagen. En byttehandel med Salomon Kalou kunne måske komme på tale?
Skrevet af ThePensioner
jeg mener hverken at have påstået at Mikel er en dårlig spiller eller at han spillede dårligt i kampen. Jeg mener tværtimod at han gør sit arbejde fint og løser sin opgave. Hvad jeg bare savner er, om Kemosabe også gør opmærksom på, at han afleverer hurtigere og ind i mellem gør det fremad banen. Han har udviklet sig fænomenalt forsvarsmæssigt og får langt færre kort end før, men jeg savner den offensive dimension i hans spil og her mener jeg - mod enkelte midterhold og mange bundhold at man med fordel kan vælge en anden midtbanekonstellation.

Og at Lamps får dårligere karakterer for en enkelt kamp handler nok mere om målestokken de enkelte spillere bedømmes efter...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Mikel gjorde det rigtigt fin mod stoke. Man sidder dog tit med følelsen af at kan så meget mere, men at han ikke tør :) når han en gang imellem slår en lang aflevering lykkedes det næsten altid perfekt. synd for ham med hans far, og impornerende at han kan spille under de omstændigheder.
Jeg skal love for at der er gang i transferrygterne idag. ifølge the telegraph er vi tæt på at signe alvaro pereira og Moutinho og de forventes at skifte i løbet af få dage, jeg kender dog ikke rigtig til telegraphs troværdighedsgrad.
så har vi fået et bud på 188 mio afvist på mata, og modric har fået tilladelse til at skifte :) Modric ville virkelig pynte!
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af TheBridge
Petr cech ude i op til en måned! Kom til skade under træning i går... Det er for nederen! Ingen af de andre er i nærheden af ham...
ChelseaFC
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Nej nej nej, har ikke nerver til at se på ross turnbull.
det er nærmest ligesom at spille uden målmand.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af Mugesh
@Kemosabe

”Han afleverer jo uhyre sjældent første gang og tager sig som regel lige lovlig god tid med sine afleveringer.”

Hvor hvor tit har Mikel mulighederne for at lave en førstegansaflevering på den position han spiller? Jo længere man kommer frem jo flere muligheder får en spiller muligheder for at lave førstegangsafleveringer. Men en ting er jeg ret sikker på, hvis man vælger at smide Lampard på Mikels plads, vil vi være et hold som lever meget af kontra og vil have bolden meget mindre. Som defmidt synes jeg ikke han spiller bolden for langsom, mener mere at hans spillestil ikke helt passer dem som er omkring ham. Det er tydeligt at han gerne ser holdet spille med korte afleveringer hele vejen til modstanderen mål, mens Lampard har en anden opfattelse.

”Mikel er udmærket, men at han skulle bidrage positivt til at sætte tempo på spillet, har jeg svært ved at genkende.”

Der er mange gange hvor han laver en simpel aflevering til Lampard og burde få den tilbage, hvor modstanderen bliver sat af, men i stedet for at aflevere tilbage, har Lampard en vane om at lave en lang FØRSTEgangsaflevering. Mikel spillede bedre da makkeren Ballack eller Deco, hvor jeg vil mene han spillede en af hans bedste sæsoner. Lampard er bare for engelsk for mig. Det kan godt være at Lampard sætter tempo, men for mig på den forkerte måde, og de gange Mikel prøver det, bliver det ofte spoleret af Lamaprds lange førstegangsafleveringer.

”En byttehandel med Salomon Kalou kunne måske komme på tale?”

Kommer vi ikke til at mangle en kant så? Med mindre vi ikke lejer Kakuta ud.

@TP

”Hvad jeg bare savner er, om Kemosabe også gør opmærksom på, at han afleverer hurtigere og ind i mellem gør det fremad banen.”

Jeg har heller ikke sagt at du mente han var en dårlig spiller, blot at jeg ikke forstår begejstringen omkring Lampards evige forsøg på at lave en lang og afgørende aflevering, som jeg ikke mener man kan ændre, og derfor jeg helst ikke ser ham på defmidt.

@Mikel

”Man sidder dog tit med følelsen af at kan så meget mere, men at han ikke tør”

Ja det kan han, men tror ikke vi får det at se, så længe han ikke bliver presset til mere, og at han får andre på midten. Som det ser ud nu, så står Lampard for at skabe chancerne, Ramires for at presse modstanderne, og Mikel for at holde spillet i gang. Med en Benayoun eller McE, mener jeg at man vil se en mere kreativ Mikel, da de to spillere ikke altid søger den afgørende aflevering, men gerne spiller den lidt rundt med korte afleveringer og McE kan dække af for Mikel hvis han vil frem, hvilket du nok ikke får Lampard til.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Fribytter
I ved det jo sikkert allerede, men here goes:

chelseafc Chelsea FC
Torres has just scored with an unbelievable overhead kick in training #CFC (LP)
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af maarkap
Det er satme skidt, med Cech ude. Det er lige før, man sidder og håber på at der bliver hentet en ny målmand - det er jo ikke holdbart med Turnbull.

Og så blev Lukaku også helt officel. Bliver spændende at se ham i aktion.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Knoblauch
Hvorfor bliver Hilario ikke nævnt herinde?

Ærgeligt med Cech, heldigvis er det "lette" kampe, hvor målmanden med al sandsynlighed ikke kommer på det store på arbejde.
Fremragende at Lukaku endelig er officielt, og det ville være stort allerede at se ham lørdag (indskifter hvis kampen er afgjort osv).

Og så satser vi på, at Torres laver et zygo saksespark lørdag også!
annonce
0