Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Emilfu
http://www.sport.es/reso…4169053.jpg

Ikke noget ret sjovt billede.
Skrevet af AlstrupLFC
Hvad var det helt præcist der skete med Drogba? Løb han sammen med målmanden og besvimede eller noget?
Skrevet af CarefreeCFC
Han satte hovedet på et indlæg hvor målmanden gik ud for at bokse bolden væk og rammer Drogba i hovedet. Han besvimer så i luften, og falder helt livsløst ned.

Ikke det bedste link, men du kan se det her: http://fullhighlights.bl…orwich.html

Manchester klubberne ser godt nok alt for stærke ud lige for tiden.. Men hvis vores spil bliver lidt mere sammenhængende kan vi vel godt kæmpe med i år.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af maarkap
http://shed.chelseafc.co…_sotd.shtml

Fra et interview med Lukaku:

"Finally, the new boy discussed what it was like moving into the Cobham dressing room for the first time.

´I was quiet and didn´t say anything, I just looked around. You don´t know what to say, like when the captain John Terry tells me "Whenever you need me you can call me", and Didier says, "Well done Romelu". It´s like "Did he just say that to me?""

Man kan jo ikke andet end elske den mand (selvom Bridge, nok vil mene noget andet).

"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Mugesh
Har lige set vores sidste kamp... må nok indrømme at jeg ikke er imponeret, og frygter virkelig vores kamp mod manu. Lampard var vores bedste mand.

Hilario: Sørgeligt at vi ikke har en bedre anden-keeper.
Boswinga: Som back synes jeg han dribler for meget og holder for meget på bolden.
Cole: Sikker, men ikke noget prangende indsats.
TJ og Ivan: Alt for usikker.
Mikel: For sikker, og for simpel, det kan godt blive for simpelt!
Ramires: Løber godt, men afleverer dårligt.
Lampard: Den eneste som viste lidt kreativitet og rimelig sikker i pasningsspillet.
Drogba: jeg kender ham ikke længere... dårlige berøringer, dårlig løb med bold og alt for stillestående.
Torres: Hans dårligste kamp i denne sæson.
Malouda: Viste lidt mere end de to andre på toppen, men der skulle heller ikke meget til.
Anelka: Udfordrende, kreativ og rigtige løb, men ofte forgæves, da resten holdet bare kigge bold(på nær Lampard).
Mata: Godt mål.
Lukaku: Løber rigtig, stærk og ok teknik.

Det ser ud til at Lille gerne vil leje Kakuta, hvilket jeg synes virker til at være en god ide, og måske kan han få lidt spilletid i CL, det være nice at se om han virkelig har så stort et talent på højeste niveau.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Flemming!
Seriøst? Jeg synes nu at der intet Kom fra Lampards side. Ingen kreativitet, ingen selvtillid, og den gamle lampard ville have scoret på den sidste chance Han fik, virker som en skygge af sig selv. Spiller generelt set som en 15 årige med mindreværdskomplekser
Skrevet af Mugesh
Eller lad mig sige det på en anden måde... han var den bedste af de dårligste, for mig var alle dårlige. Men det positive er at vi scorer tre mål på en dårlig dag.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Kemosabe
Mata til gengæld. Ham er der krummer i. Han er den spiller jeg har været mest optimistisk/begejstret over siden, ja, jeg ved snart ikke.

Jeg synes Lampard gjorde det fornuftigt. Jeg ved ikke helt, hvad folk forventer af ham. Han har jo aldrig været en voldsomt spektakulær spiller. Han bruger bolden klogt og hver gang der var lidt fare på færde i modstandernes felt (hvilket indrømmet ikke var ofte nok), var han der - ikke Drogba og sjældent Torres, men Lampard søger chancerne i boksen. Det er derfor han scorer så relativt ofte.

Til gengæld synes jeg iøvrigt, at han har fået en lidt bekymrende vane med at skyde lige midt i målet på sine straffespark. På et tidspunkt går det op for målmændene, at de bare kan blive stående.

Dermed være det ikke sagt, at han ikke er faldet i niveau. Det er klart at han er blevet langsommere, og hans skudstyrke er ikke hvad den har været. Det er iøvrigt helt fjollet, at han stadig tager frispark i ny og næ. Han rammer jo vitterligt aldrig målet på direkte frispark. Drogba rammer da som oftest målet, selv når han ellers er svagt spillende som i lørdags.

Ramires er en frustrerende spiller. Han har en energi og fightervilje som få, men hans boldføling er altså stadig for ringe for en midtbanespiller på det niveau. Det er ikke kun ved tæmningerne, han mister den, det er jo også når han tager meter med bolden, at han får givet den et for langt puf, så han mister den - ikke helt godt nok. Som Carlo sagde "He´s not that kind of Brazilian". No shit.

Mikel har de fleste af værktøjerne til at slå igennem på højeste niveau, men min egen logik siger mig efterhånden, at det burde være sket for længe siden, hvis det skulle ske. Han er jo ikke purung længere.
Han har stor fysisk styrke, afleverer godt og klogt og kan bruge begge fødder udmærket. Desværre er han om muligt langsommere end JT og jeg savner altså lidt aggressivitet i forhold til den plads han spiller. Måske er han stadig bange for at blive vist ud, som i starten, hvor han leverede en stribe to-fods-tacklinger. Endeligt er det svært at forstå hvordan han kan være så dårlig i luften med sin betydelige højde in mente. Forstå mig ret, han er ikke dårlig, og er under alle omstændigheder god nok til truppen, men jeg har min tvivl om han burde være førstevalg når vi har ambitioner om at vinde det ene og det andet.

Der snakkes på nettet om, at Kevin De Bruyne er blevet købt og straks lånt tilbage til Genk. Han har et drøn af en højrefod og ser ganske god ud på youtube, men det gør Salomon Kalou sikkert også. Og så er han grim. Spændende spiller.
Skrevet af Flemming!
Håber virkelig at luiz og cech er helt fit for figth imod man utd, og at midtbanen kommer I omdrejninger. Ellers kan det godt ende med et pinligt nederlag. Kan virkelig ikke se hvordan Chelsea skal vinde over dem med hilario på mål.

Synes også at Mata ser utrolig lovende ud, prøver hele tiden at skabe nogle små huller I modstanderns forsvar. Det venstre ben skal nok lave en del mål og assists :)
Skrevet af John de Wolf
"You don´t know what to say, like when the captain John Terry tells me "Whenever you need me you can call me"

Det var vidst det samme han sagde til Vanessa Perroncel.

Men bortset fra det, så virker det nu sympatisk nok med en sådan velkomst fra Terry til en ny spiller.

Skrevet af maarkap
Hehe, var også min først tanke, John.

Nu er der rygter om Lukaku, skal udlejes til Stoke i en sæson. På den ene side, ville det være fint for ham, at få noget spilletid på et okay hold, i PL.

Men på den anden side, er Drogba pt ikke hvad han har været (og jeg har endnu ikke set noget om, hvor voldsomt det er, efter weekendens kamp), og Torres har endnu ikke scoret. Så er der Sturridge tilbage, og jeg så ham hellere, sendt lidt ud til højre og trække ind i banen.

Ville nu være fint at have Torres, Drogs og Lukaku til den miderste plads, og Kalou, Anelka og Sturridge til den højre.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af maarkap
Og vores nye mexicaner, smutter til vores ungdoms hold (Vitesse).

http://www.skysports.com/story/0,19528,12875_7138409,00.html
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Mugesh
@Kemosabe

”Ramires er en frustrerende spiller. Han har en energi og fightervilje som få, men hans boldføling er altså stadig for ringe for en midtbanespiller på det niveau.”

Jeg faktisk hans boldføling er blevet noget bedre end sidste år, men stadig enig i at det stadig ikke er godt nok. Men det jeg ser som er hans største problem er at han virker utrolig uintelligent spiller, han placere sig ofte dårligt og laver glidende taklinger dumme steder, det gode er så at han er så fandens hurtig at han kan nå at indhente sin fejlplacering/takling.

”Mikel har de fleste af værktøjerne til at slå igennem på højeste niveau, men min egen logik siger mig efterhånden, at det burde være sket for længe siden, hvis det skulle ske. Han er jo ikke purung længere.”

Jeg prøver stadigvæk at overbevise mig om at han kan blive en ledende figur, men min overbevisning går desværre ned ad. Der sgu trist at se en spiller med så meget potentiale opfylde så lidt af det.

Lampard har jeg selv været meget efter, og synes også med god grund. Derfor håber jeg også på en McE vil få sit gennembrud i denne sæson.

”men det gør Salomon Kalou sikkert også.”

Jeg husker et interview med Mourinho da Kalou blev hentet, at Kalou havde værktøjerne til at blive verdens bedste på et tidspunkt. De værktøjer venter jeg stadig på :-)

Lige nu er min begejstring omkring McE og for fremtiden Kakuta.

@Flemming!

”Håber virkelig at luiz og cech er helt fit for figth imod man utd,”

Håber virkelig ikke at du mener Luiz er bedre end Alex og Ivanovic, tror ikke dommeren vil være lige så flink denne her gang.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Flemming!
Så du sidste kamp? Grant holt kunne løbe fra forsvaret. Luiz har en del mere speed end de Andre Chelsea har på den cb plads, og når vi har så offensive backs er Han nærmest et must. Jeg er desuden sikker på at luiz ikke er så aggresiv som han var Imod united. Terry er ved at være halv gammel, og har mistet en del speed. Alex´s bund niveau er skræmmende lav, hvilket vi fik at se imod W.B.A
Skrevet af Mugesh
"Grant holt kunne løbe fra forsvaret. Luiz har en del mere speed end de Andre Chelsea har på den cb plads, og når vi har så offensive backs er Han nærmest et must."

Hvad hjælper det, når Luiz er en af de første som løber frem? Speed er ikke en nødvendighed, hvis man er en intelligent spiller, som kan placere sig rigtigt, hvilket jeg mener både Alex og JT er. Ivanovic derimod er ikke så god til at placere sig, men er lidt hurtigere end de to andre. Derudover lider han åbenbart den samme sygdom som vores midtbane-braser har, lave frispark meget dumme steder.

Luiz har et kæmpe potentiale, men lige nu er JT, Alex og Ivanovic foran ham, indtil manden fatter lidt taktik.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Priest
Fik lige en tank... Vi kan være enige om at Mikel stadig ikke har slået igennem for alvor... Han er alt for forsigtig-Per med afleveringerne, han giver ret meget plads væk osv.. Kunne de tænkes at Luiz kunne omskoles til en CDM? Jeg synes bare generelt at midtbane konstellationen med Lamps-Mikel-Ramires mangler for meget...
Skrevet af Forza Zola
Mener også helt klart at Luiz ville være et oplagt valg i midter forsvaret når han er helt klar. Han udviser en vilje og glæde som vores trup i den grad mangler. Desuden er den bedste med bolden fremad banen og er heller ikke bange for at tage nogle ture op ad banen, så det hele ikke bliver så omstændigt at se på.

Håber sgu vi får en kreativ signing inden vinduet lukker. Forventer vi sælger nogle stykke i løbet af imorgen. Benayoun, Alex og en mere har nok forladt ved midnatstid imorgen. Kunne ellers godt have tænkt mig at se Benayoun spille Lampards plads. Tror vi ville blive langt farligere og få et bedre flow i spillet med en bevæglig og teknisk god spiller på den pladsnår vi møder de små hold på hjemmebane. Lampard er efter min smag for forudsiglig i sit spil og det samme er Mikel, som dog rent defensivt gør det rigtig fint.
come on Chelsea
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Lampard bidrager ikke med særlig meget mere, og det er forståeligt taget hans alder i betragtning. han savner spidskompetencer, og har udviklet sig til en allroundspiller. man skal dog ikke undervurdere hans mentale betydning for holdet. jeg håber vi får en kreativ midtbane signing, og jeg håber AVB tør sætte lampard på bænken i så fald. jeg håber bestemt ikke at vi køber alvaro pereira. Vi har rigeligt med spillere på Venstre back og kant. Han er tilmed utrolig dyr.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af maarkap
http://www.skysports.com/story/0,19528,12874_7139756,00.html

Jeg kan heller ikke se hvorfor, at vi skulle smide så mange penge, efter en venstre back/kant. Så skulle det være fordi, at Malouda er på vej væk.

"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Knoblauch
Mange til venstre back?

Eller løj vores yndlings nigerianer (ROMANS ØJNE), da han i går sagde at PVA og Bertrand sandsynligvis bliver lejet ud?
Bliver de lejet ud, så ser det aldeles tyndt ud, og Pereira er ikke nogen dårlig løsning.

Men, i dag skal sku nok blive en spændende dag. Malouda, KALOU (YES) og Alex meldes på vej ud af klubben, og det ville åbne op for flere indkøb. Yossi skifter stensikkert, men til hvem ved vi ikke. Nogle tyrkere mener selvfølgelig, at han skal derned og spille.

Modric, Pereira og en højrefløj (såfremt Malouda og Kalou skifter) ind fra den anden side i svingdøren.
annonce
0