Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Det er fandeme høj klasse!
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af CarefreeCFC
Mugesh:

Når jeg taler Gary Cahill er det også fordi jeg ser Aex som et muligt skifte næste sommer, ellers er jeg meget enig i at vi er godt besat i forsvaret.

Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af maarkap
Synd at Torres ikke kommer til at spille med hverken Mata eller Sturridge. Tror det havde været godt for hans spil.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Priest
Ja, Sturridge og Mata bringer meget mere speed på kanterne end Anelka og Malouda gør

Edit: Gad godt se McE på banen her de sidste 10 min.
Skrevet af maarkap
Hehe, får Bendtner lige snittet den, til en assist?

Ham Oriol ser satme forvirret ud.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Priest
Ikke lige så meget som Torres. Han var kraftedme en skandale i dag... Han kunne godt yde lidt som indskifter
Skrevet af stofferc
Puha, godt vi ikke smed den til sidst. Fik kun set de sidste 10 min. på et virkelig ringe stream, men jeg kan forstå at vi overall spillede udmærket?
-
Skrevet af Forza Zola
Synes godt nok, at vi stadigvæk er helt væk på den sidste 1/3 af banen. Lampard er helt væk i mine øjne, og Torres indsats som indskifter var jo en katastrofe. Mata, Sturridge og Anelka gjorde det rimeligt, men hvad hjælper det når 80% af vores spil går igennem Lampard, som enten spiller totalt alibi-bold, eller aflevere krudt umuligt. Fatter ikke at de ikke tør sætte ham af og bruge MCE istedet eksempelvis.

Dejligt med 3 point, men det ville også ha været en katastrofe hvis ikke vi havde fået det mod et meget tamt Sunderland mandskab.

Er bange for at vi bliver kørt over af United, hvis ikke der kommer andre boller på suppen.

come on Chelsea
Skrevet af maarkap
Det er ikke med glæde, at jeg ser frem mod d. 18. - tror jeg bliver nødt til at ændre overskriften. United virker skræmmende, med deres offensiv.

"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af NeddamxD
Og nu er United igang med at tæve Bolton, jeg er godt nok ikke tryg med at have dem som næste kamp :O
Skrevet af Mugesh
@Forza Zola

”men hvad hjælper det når 80% af vores spil går igennem Lampard, som enten spiller totalt alibi-bold, eller aflevere krudt umuligt. Fatter ikke at de ikke tør sætte ham af og bruge MCE istedet eksempelvis.”

Lampard er ikke så god som han har været, og slet ikke i det offensive, men hvis man skal forsvare manden, så er han sammen med Mikel den spiller i truppen som har højest succesrate i vundne taklinger henholdsvis 88,9% og 87,5%, til sammenligning vinder Ramires kun 69,2% af hans taklinger. Derudover er Lampard, sammen med Cole, JT og Mikel, dem som har højest passingsrate, samt flest passinger, Ramires´s succesrate er lidt mindre, samtidig med han afleverer næsten kun halv så mange afleveringer som Lampard.

Ja Lampard er dårligere end sidste år og året før, men med de midtbanespillere vi har tilrådighed ser jeg ikke nogen erstattet Lampard, da han både gør sit defensive arbejde godt og holder spillet i gang. McE laver langt flere risikable afleveringer, og med Ramires inde samtidig, vil vi have svært ved at holde bolden i vore egen rækker. Som jeg ser det så skal der være to spillere på midten som er gode pasningsspillere, med Essien ude, så har vi kun Mikel, Meireles og Lampard.

Men synes nu den gamle mand spillede sig op i anden halvleg.

Den værste var nu Torres!
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Kemosabe
Som Torres spiller skal han stramme sig alvorligt an, hvis han skal tilkæmpe sig den forreste angrebsplads. Anelka så skarp og frisk ud igår synes jeg, så det viser også bare, at AVB traf den rigtige beslutning.

Ligeledes er der lang vej til startopstillingen for Kalou, sådan som Sturridge og Mata spiller.

Jeg vil tro vi får Mikel at se i midtugen. Han havde vist også spillet en landskamp i Bangladesh kort forinden i modsætning til Meireles.

Jeg synes i øvrigt, at der var klare forbedringer at spore i spillet. Der er naturligvis et stykke vej op til niveauet på de to Manchester hold, og vi løber nok ind i et nederlag i næste weekend, men stadig går det da den rigtige vej.
Skrevet af L.Haahr
Her er et 16:16min langt klip fra kampen mod sunderland, ik super kvali men klart det klip der viser mest fra kampen.. http://rutube.ru/tracks/…start=14800
1 26 8 11
Skrevet af Forza Zola
@Mugesh

Lampard, Cole og Mikel vil altid have en høj procent, når det kommer til vellykkede pasninger, da de som oftest enten er sidelæns, baglæns. De er rettere sagt boldflyttere eller er blevet det. Synes ingen af dem længere kan afdrible en mand eller sætte tempo på. Måske Cole kan få mere ud af det med indkøbet af Mata? Mikel kan sætte tempo, men gør det for sjældent. Lampard er jeg bange for er for slidt og bør få langt færre kampe end sidste sæson....
come on Chelsea
Skrevet af Mugesh
Jeg er skam ikke uenig med dig angående Lampard er blevet for langsom, men ser desværre ikke McE som løsningen, med mindre Mikel og Meireles er på banen, og jeg vil blive meget overrasket hvis AVB tør at sætte Lampard af.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Forza Zola
Det ville jeg også være, men det er jo ikke holdbart at spillerne ikke konkurrere på lige fod. Du ser jo eksempelvis ikke Alex Ferguson sende Ryan Giggs på banen blot fordi han har en kult status i klubben.

Det problem synes jeg vi har haft for længe og det har nok også noget at gøre med, at der har været så mange trænere på så kort tid. Ingen af dem ønsker åbenbart at gøre sig upolulær hos de spillere som ligger øverst i truppens hieraki.
come on Chelsea
Skrevet af CarefreeCFC
Islam signet. Nogen der kender noget til ham? Jeg kan godt se nogle sjove overskrifter i fremtiden med det navn..
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af stofferc
Jeg vidste ikke man kunne købe Islam.
-
Skrevet af CarefreeCFC
Som jeg har forstået det har Islam selv valgt at skifte til os, da den kontrakt vi tilbød var bedre end den Celtic kom med.

http://forums.cfcnet.co.…slam-feruz/
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Habibiblivbannetudengrun
viva la arsenal vi tabe måske 8-2 men i tabe 20-0 vent
annonce
0