Snak

Mere indhold efter annoncen
Mighty
Godt du valgte Fulham, så kan vi da feste et par sæsoner mere!
Nisi Dominus Frustra ...
Mighty
Godt du valgte Fulham, så kan vi da feste et par sæsoner mere!


Turde ikke skrive West Ham, de er jo igang med at indtage verdenen fra deres nye flotte stadion, og Arsenal/Tottenham har deres egen fjolle-dag.
Er der iøvrigt nogen der har en app til iphone, hvor man kan få Chelseas kampe i kalenderen ?
Du kan hente Football Fixtures Calendars der skulle det være muligt at vælge sit favorithold.


Ellers tjek her http://www.chelseafc.com/matches/fixtures---downloadable.html

Under Mobile Devices
Captain America. FCM
Takker Gelmore.

Plejer at bruge den ekstra bladet har, der kan man også få de danske klubber med, men den er åbenbart ikke blevet opdateret til denne sæson.
Virkelig en lorte aftale der er lavet i år. Ikke mindst fordi kommentatorerne på Discovery ikke er nær så fede som dem på 3+
?!?!?!?!

Det vil sige, at du hellere vil have de forfærdelige Werge, Frimann, Mølby, Grønkjær, Martin Jørgensen, frem for de fremragende Bischoff, Laudrup, Bruun, Junker, Piil, Laursen, Claus Jensen og Thomas Gaardsøe?

Foruden Faxe, som tilsyneladende altid er overgearet eller småsnøvlende og Schæfer, som konstant råber, er SBS da Viasat uendeligt overlegne på den front? Ud over at SBS´s kommentatorer er sobre, KORREKTE, velovervejet og sympatiske, lukker de, endnu vigtigere, utroligt meget mindre lort ud end f.eks. Werge og Mølby. Martin Jørgensen og Grønkjær er desuden personificeringer af farven grå, når det kommer til karisma og det, at være i stand til at håndtere både skærmtid og selve kommenteringen af en foldboldkamp.

Viasat uduelige produktion af selve TV-programmet er altid over-the-top og tåkrummende pinligt, især når vi ser 4 tumper sidde om et rundt bord og ævle løs, om sladder og andre tåbelige emner. Selv om SBS har fyret Hoffmann, er de stadig milevidt foran på samtlige parametre.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Der må jeg erklære mig for enig.

6´eren´s kommentatorer er på et langt højere niveau end hos Viasat. Med undtagelse af Faxe.

Den eneste fra Viasat der er fremragende er ham Jonas Schwarz som tit kommenterede spansk bold.

Stadig noget pis de fyrede Hoffmann!
.
Selvom der selvfølgelig skal være plads til personlige præferencer, så må jeg sige at jeg er meget enig med dig Robert.
Jeg kan nu egentlig meget godt lide Grønkjær, efter han har fået lidt mere erfaring, men ellers er det godt nok et sløjt cast på TV3.

Mølby er den værste.. Han snakker bare uden at hænge hans påstande op på fakta eller kilder.
I sidste sæson kommenterede Werge og Mølby en stor Chelsea kamp, kan desværre ikke huske hvilken, men der måtte jeg finde en pirat-stream i 20 pixels, for at kunne få lidt fred og stadig have lyd på.
Jeg synes TV3s hovedkommentatorer som Ortved, Søndergaard & Werge og selvfølgelig den bedste af dem alle Niels Christian Frederiksen er at foretrække. Engelsted & Schwartz skal IKKE kommentere, når jeg skal se kampene.


Enig i Martin Jørgensen bare skal holde sig væk som medkommentator & Poul Hansen. Men ellers synes jeg det er fint. I sær Grønkjær & Graulund & Tøfting gør det også fint.


Jeg vil sige at hvis det er Pill & Bruun (Dog ikke i Uniteds kampe) er det fint. Eller Glinvad & Bischoff.

Gaardsøe & Junker bryder jeg mig absolut ikke om som medkommentator. Schæfer er fantastisk, er der bare for sjældent, har set ham i La Liga, men det ser jeg kun hvis det er El Clasico.

Brian Laudrup kan tildels gå, ser ham dog helst i studiet.

Lars Jacobsen har de også fået ind som medkommentator, det er heller ingen succes.


En fodboldkamp kan bare blive ødelagt hvis det er en møg irriterende eskpert, da man sidder og fokusere på det.
Captain America. FCM
Alessio Romagnoli afvist af Milan for 30 mill £ - det kunne ellers være en fin investering nu når Napoli vil tegne en ny kontrakt med Kalidou Koulibaly.

Måske skulle vi swipe ind og hijacke Mustafi - det ville da give genlyd selvom jeg tvivler på han er den vi har brug for.

Personligt så jeg hellere en retskolet italiensk CB end Koulibaly, min tiltro til den taktiske disciplin er lidt højere der ... men som nævnt af mange, vi ender nok med et stort rundt 0 på den konto

Jeg er faktisk mest bekymret for vores back position - det er fandme en sløj kop the.
Nisi Dominus Frustra ...
annonce