Snak

Mere indhold efter annoncen
Wise

Det siges også at vi ikke er villige til at betale mere end 40 mio pund for Koulibaly. Det var vores ´take it or leave it´ bud. Helt fair. Klubben skal også være ansvarlig.

Mustafi bør heller ikke blive er emne da Valencia angiveligt skulle ha ombestemt sig og forlangt frikøbsklausulen som er på 43 mio pund, dvs han ville blive dyrere ene Koulibaly.

Romagnoli er et spændende bud, især fordi ha. Er ung, venstrebenet. Kan vidst spille back men selvfølgelig helst midtstopper. Problemet igen er at vi har budt 30 mio pund - det blev afvist. Så ved vi godt hvor prisen skal op før se bare vil overveje et salg.

Det efterlader angiveligt kun ham Maksimovic fyren fra Torino. Han vil gerne væk og Torino vil gerne sælge. Jeg er bare ikke overbevist om ham.
@Brætmand

Det der deler vandene økonomisk er nok at de Italienske klubber har set hvor store summer engelske klubber er villige til at bruge og det skal udnyttes - med god grund.

Selvom det lyder helt åndsvagt tror jeg faktisk ikke man kan købe en europæisk top CB idag for under 40-50 mill £ sådan som tingene har udviklet sig.
Nisi Dominus Frustra ...
Alessio Romagnoli afvist af Milan for 30 mill £ - det kunne ellers være en fin investering nu når Napoli vil tegne en ny kontrakt med Kalidou Koulibaly.

Måske skulle vi swipe ind og hijacke Mustafi - det ville da give genlyd selvom jeg tvivler på han er den vi har brug for.

Personligt så jeg hellere en retskolet italiensk CB end Koulibaly, min tiltro til den taktiske disciplin er lidt højere der ... men som nævnt af mange, vi ender nok med et stort rundt 0 på den konto

Jeg er faktisk mest bekymret for vores back position - det er fandme en sløj kop the.Hvis det skal være en Italiener er der vel egentlig kun de 3 fra Juventus. Med mindre vi skal gå efter en upcoming.

Hvis det går galt med Ricardo Rodriguez, hvorfor så ikke gå efter José Gaya i det Økonomiske trængte Valencia.
Captain America. FCM
@Wise

Jamen jeg er helt enig, det er slet ikke det.
Jeg vil meget gerne ha nye forsvarsspillere til klubben ligesom dig.
Jeg er dog nok bare naiv og håber på vi får en til en fornuftig pris som stadig er kvalitet, men de to ting hænger vist ikke sammen i dagens marked.

Vi skal nok op og betale det som du siger før klubberne bare vil overveje et salg og det er uhørt, men hvad kan man gøre? Når man ser at vi solgte Luiz for over 40 mio pund så virker det pludselig fair nok.

Jeg har dog bare følelsen af at det næsten er ligegyldigt hvad vi byder, så sælger Napoli ikke. Det samme med Milan.

@Gelmore

Hvis vi skal ha erfaring, så er det Bonucci, Barzagli eller Chiellini vi skal gå efter.

Men skal vi ha Italiens måske kommende stjerner, så er det spillere som Rugani og Romagnoli vi skal se på.

Og ærligtalt så tror jeg ikke på Juventus vil sælge en eneste af deres 3 stjerner i det forsvar.
De forlydender der er fra Italien er faktisk at Romagnoli er fuldt på højde med eks Stones, han er bare ikke engelsk eller HG

Kunne være sjovt at høre en fan af Milan omkring denne vurdering

Conte har brug for ærgerrige spillere og erfaring har vi en del af i truppen, man skal huske på at eks. Hazard ikke er urutineret mere. Jeg vil klart foretrække en ung langsigtet løsning fremfor en kortsigtet moneyball
Nisi Dominus Frustra ...
Milan har lige fået nye ejere, tvivler på de sælger Romagnoli.

Rugani vil Juve nok ikke sælge, da han er fremtiden for dem, i det Barzagli nok ikke spiller vanvittig lang tid mere.

Han er godt nok ikke Italiener, men så skulle man måske forsøge sig med De Vrij.

Laporte er nok desværre ikke mulig at få fat i, og Atletico forlanger alt for meget for José Giménez.


Niklas Süle er også en upcoming star, som spiller i Hoffenheim, så måske han er mulig at få fat i. Har allerede spillet 3 sæson i Hoffenheim, i en alder af 20 år. Var med Tyskland til Ol, hvor han gjorde en god figur.


Ifølge Daily Mail har Chelsea overhalet Napoli i kampen om Maksimovic.


Captain America. FCM
Er Maksimovic ikke endnu et panikagtigt fejlskud?
Nisi Dominus Frustra ...
Har desværre ikke set nok Serie A til at kunne svare på det. Men jeg kan ihvertfald se diverse medier, der har lavet en liste over top 5 forsvarsspillere i Serie A sidste sæson, var han ikke en del af. tilgengæld var Koulibaly på hvergang og fik rosende ord med på vejen.


Kan engang se han er overgået af Francesco Acerbi fra Sassuolo
Captain America. FCM
Når man ser på hvordan Conte gjorde Bonucci til en klasse forsvarer, hvad kan han så ikke gøre med en Romagnoli..

Problemet med Maksimovic er vel at så er vi igen ude i en nødløsning. 4-5 valg..
Begovic
Aina (Fantastisk), Cahill, Ivan, Dave
Matic, Fabregas
Pedro, RLC (Fantastisk), Moses
Michy (Fantastisk)

Kante holdes helt ude og bænken er stjernebesat med Courtois, Terry, Chalobah, oscar, Hazard, Solanke, Costa
Nisi Dominus Frustra ...
annonce