Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MVM
Løsningen er åbenlys. Køb Saul!! :-D
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Black Spider
Alt i alt var der her vel reelt B-holdet, i det mindste hvad angår midtbane og angreb, og det fik de respektive folk jo også lige demonstreret. Jeg kunne dog godt lide at vide, hvad der er sket med Mendy. Uanset hvad det er, så håber jeg på psykolog-hjælp i sommerferien, så kan kan komme tilbage til at fokusere på fodbold.

Og så glæder jeg mig virkelig til at få alle de sløje typer ud. Rudi, AC, Azpi hvis han vil videre, Saul, Sarr... Og Jorginho, Alonso, Pulisic, og RLC. Og Kovacic, hvis han er begyndt at kede sig. Lad os ryste posen og få ryddet op i alle de folk, der egentlig helst vil noget andet.

Dertil selvfølgelig de normale ting, jeg altid brokker mig over. Hvor ville det være sjovt, hvis Tuchel kunne fange, når vi ikke har mandskabet til 3-back og så eventuelt prøve med en anden tilgang. Eventuelt 4-back og så mere punch på midtbanen.

I stedet accepterede han åbent hus igennem midten i dag, med et håb om at et ukoordineret forsvar flankerne beskyttet af et spøgelse og en høne og en målmand med åbenbart både PTSD og agorafobi kan løse opgaven. Men nogle gange er det simpelthen det forkerte valg at fokusere på teknik. Nogle gang skal man bare tæve på sømmet med en hammer indtil den satan er banket i bund.

Og hvor jeg dog håber, at Kai og Mount bliver brugt lidt dybere næste år. De kan give meget til offensiven, men det er i mine øjne et misbrug af dem at forsøge at gøre dem til offensive specialister. De har arbejdsviljen til dybere roller, og deres taktiske og tekniske kvaliteter ville være akkurat lige så vigtige. Og deres offensive kvaliteter er et niveau under hvad de rigtige offensive specialister kan levere.

Skrevet af Vince71
@BS

He lives!! :)

Jeg er meget enig ift Mendy. Der er altså et eller andet med ham og hvor at han før var fyldt med overskud og ret rolig, så er det som om at noget har sat sig hos ham. Måske jeg overdriver, men jeg sidder ikke med den der komfortable følelse som jeg gjorde tidligere hos ham.

Og så glæder jeg mig virkelig til at få alle de sløje typer ud. Rudi, AC, Azpi hvis han vil videre, Saul, Sarr... Og Jorginho, Alonso, Pulisic, og RLC.

Preach!

Med 4-back snakken. Der synes jeg Tuchel har prøvet det i flere kampe denne sæson og stort set hver gang har man ikke været imponeret og har nærmest været en mindre katastrofe. Vi har selvfølgelig også været ret uheldige med skader og spillere til rådighed, så forholdende har nok altid i virkeligheden aldrig været helt optimale til at få et ordentligt indtryk af det.
Skrevet af Black Spider
@ Vince

4-back i sig selv er jo ikke løsningen på alt. Men med 3-back under pres og med tvivlsomme wingbacks, så bliver det hurtigt til en reel 5-back, og så er der godt nok meget bane foran kæden, som skal dækkes af de resterende 5.

Og det vi i min optik ikke rigtigt har gjort i på det seneste, er at pakke midtbanen og holde kompaktheden, så der simpelthen ikke er plads til det polerede spil igennem kæderne.

I den sammenhæng forstår jeg ikke, at Tuchel ikke prøver en konservativ 4-5-1, hvor fuldbackerne primært skal tænke defensivt, der er en dedikeret skraldemand foran forsvaret, og de fire resterende midtbanefolk primært skal lukke ned centralt. Det er meget usexet, men det burde være simpelt og nemt for alle at forholde sig til.

Jeg bryder mig ikke som sådan om at fedtspille på den måde, men hvis det er det, der skal til, for at holdet får styr på deres fokus, så må det være sådan. Lige nu er vi alt for ambitiøse, bruger kræfterne på alt muligt andet end at være kompakte og solide, og vi bliver løbet over ende.
Skrevet af Wise1964
Mendy har sin første hele sæson med tonsvis af kampe og de afrikanske mesterskaber i bagagen - han er vel bare slidt mentalt?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Det må man da håbe, Wise. Det er jo trods alt til at komme sig fra. Men han har været svingende i et stykke tid efterhånden, og han er 30 år gammel, så han er jo trods alt ikke en ung knægt, som ikke har fundet fødderne endnu.

Når han lige pludselig ikke kan komme ud og fange en høj bold uden at fare vild, så bliver jeg personligt lidt nervøs for, at der er mere i det end blot mental træthed. Men jeg håber, at han finder tilbage til den form, han havde sidste sæson.
Skrevet af Cfever
Hvad skete der i øvrigt med Alonso? Kom først tilbage i kampen i 50 min og lagde først mærke til Saul omkring 70. Det siger jo også lidt.


Efter sigende skulle han have haft et stort skænderi med TT i pausen og sensationspundits mener nu at det er sikkert og vidst han har spiller sin sidste Chelseakamp.
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Der er vist mere frustration under overfladen end godt er
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af No-Superman
Er vel.ikke så underligt når CL pladsen er ved at glide ud af hænderne på dem. Og de jo ikke levere det som er forventet i kampene.
"Please! This is supposed to be a happy occasion. Let's not bicker and argue over who killed who."
Skrevet af Wise1964
Kan vi ikke vinde en af de sidste 3 kampe, så kan det vist også være ligegyldigt det hele med Leeds, Leicester og Watford på programmet.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Siden Wise ikke gider snakke scenarier, så kan jeg hive et par frem. Heldigvis behøver vi kun 4 point. Vi er på 67, Spurs er på 62, men vores målforskel er på +39 og deres er på +20. Så reelt er vi 5,5 point foran og de skal hente 6 point for at gå forbi.

Formår vi 4 point i de sidste kampe, så kan Spurs maksimalt opnå at tabe CL pladsen på målforskel.

Hvis Arsenal slår Spurs, så har de helt bogstaveligt kun 6 point tilbage og så kan vi sikre pladsen med to nederlag og en uafgjort. Hvis Arse-Spurs slutter uafgjort, så skal vi bruge to point i de sidste tre kampe. Mod Leeds, Læster og Watford.

Og hvis vi får mindre end to point ud af de sidste tre kampe, så fortjener vi helt seriøst en tur i den europæiske Mickey Mouse liga. Så grundlæggende skal vi vel bare heppe på Arsenal på torsdag. Sejr over Leeds i morgen, Arse-point mod Spurs, så kan vi glemme alt om ligaen, fokusere på ikke at blive fuldstændigt smattet ud i pokalfinalen på lørdag, og så tage på sommerferie.
Skrevet af Dixon
De sidste 3-4 sæsoner har vi ligget dårligere end vi gør nu, så mon ikke vi klarer den.

Vi spillede en rigtig god kamp mod United.
Vores wingbacks styrede fuldstændig.

Vi var elendige mod Everton.
Vi lod os lokke med at slås og så stod Pickford en fantastisk kamp.

Lukaku og Pulisic spillede en fantastisk kamp mod Wolves.
Desværre så spillede vores forfærdeligt.

Kampen i aften bliver absolut ikke let.
Leeds dummer sig nok ikke igen som mod Arsenal.
Osgood
Skrevet af fiffty
Nåh, men Alonso starter inde, så det må jo betyde at dét skænderi var overdrevet.
Chelsea FC & FC København
Skrevet af Black Spider
Flot sat ind af Mount. Skulle lige til at bande over, at ingen spillede bolden over til en fri Lukaku.
Skrevet af Wise1964
Flot kasse - enig
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(462334220310)
@Wise1964
Er alle and klar til på lørdag?
Skrevet af Wise1964
Nej desværre er kante ude
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Man kan godt se hvorfor Daniel James er blandt de spillere med flest gule for film.
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Diver James … altså den falske James
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Og så får han et ikke-eksisterende frispark lige efter. Suk …
We know what we are
annonce
0