Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Chelsea Football Club 1905
Gvardiol og Bastoni ved jeg er venstrebenet men ellers kender jeg ikke lige nogen vi er sat i forbindelse med.
Og bastoni bliver det ikke da han har sagt han bliver i Inter.

Edit: og nå ja Ake også.

Googler min ven.

Pau Torres
Presnel Kimpembe
- Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Raul / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makelele / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / C.Ronaldo / P.Cech / N.Kanté / L.Modric
Skrevet af MVM
Der går snak om at Chelsea vil købe De ligt fra Juventus. Penge + Werner.
Han er mega spændende og har også noget lederskab trods den unge alder, men han bliver godt nok dyr. Og jeg vil helst ikke af med Werner…
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af PFFChelsea
Enig. Man har fornemmelsen af, at der er en masse uforløst potentiale i Werner.
Skrevet af Wise1964
Enig her også - Werner har potentialet, men der er naturligvis kortere og kortere snor jo længere det varer. De Light kunne dog være en fantastisk signing sammen med Kounde. Det virker lidt som om vores transfers kommer som en ketchup effekt.

Ziyech til Milan - ja tak.
Barkley og RLC må kunne anvendes i en form for byttehandel et eller andet sted.

Og fedt at se Chilwell allerede er tilbage fra sommer ferien for at træne og gøre sig klar til sæsonen - ham får vi brug for i hans tidligere niveau
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Martinovic
Er der nogle engelske medier, der melder noget om Ziyech, eller er det kun Skyitalia indtil videre?
Mojn do!
Skrevet af Wise1964
Gianluca Di Marzio kalder den - han plejer at være rimelig troværdig + en række af de rene online sladder steder
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Gelmore
Den kære Fabrizio melder at Milan angiveligt allerede har samtaler kørende med Ziyechs lejr.
Skrevet af Dixon
Der bliver desværre igen mange nye indkøb, hvis det bliver som rygterne siger, og flere herinde ønsker.
Vi burde gøre som City, og kun købe 1-2 hver sæson.
Det gjorde vi selvfølgelig sidste sæson.
Desværre var hverken Lukaku eller Saul forstærkninger.

Hvis vi - udover Rudiger og AC - også lader både Alonso og Azpilicueta rejse, så skal vi hente kvalificerede erstatninger.
Der er foreslået, at vi kan bruge Dujon Sterling og Maartens som backup for James og Chilwell.
Flere vil også have, at vi går over til 4-back.
Forestil jer at James og Chilwell er skadet på samme tid.
Så kan vi stille med et forsvar bestående af Dujon Sterling, Chalobah, Thiago Silva og Maartens.
Eller Sarr i stedet for Thiago.
Så vinder vi ikke engang en Carabao Cup-kamp over et League One-hold.

Jeg mener også, at Thiago Silva er klart bedst i et 3-mands forsvar.
Osgood
Skrevet af Black Spider
Nu stiller du det lidt på hovedet og antager, at vi ikke henter nogen CB´er overhovedet.

Jeg tror ikke, nogen af os har lyst til, at der skal være så meget gedemarked, som der er lagt op til. Toddleren har korrekt bemærket, at Liverpools strategi virker relativt godt uden at kræve arabiske kvintillioner under dække af "helt afhængige sponsorater på markedsvilkår", men han virker ikke til helt at have forstået, hvordan strategien faktisk fungerer. Det kommer forhåbentligt med tiden.

Men det er jo desværre uundgåeligt, at der kommer en fandens masse svingdørs-friktion. AC og Rudi er væk. Saul er heldigvis væk. Azpi vil gerne væk. Alonso vil gerne væk. Lukaku er vi mere eller mindre ved at låne væk gratis, bare fordi. Ziyech vil meget gerne væk.

Og dertil er det nødvendigt at rydde lidt op og sende det løse krudt videre. Sarr skal ud. Barkley skal ud. RLC bør nok også sendes videre.

Dermed er der formentlig ~10 afgange. Og ja, det er lidt vildt, men sådan går det nogle gange.

Ja, vi kan ende med Sterling, Chalobah, Silva, Maatsen i bagkæden. Og det vil formentlig ikke være katastrofalt, såfremt resten af holdet er afstemt efter det. Det sagt er der altså stadigvæk en Emerson.

Hvad er alternativet? Bliver det bedre ved, at vores offensiv er fuldstændigt paralyseret, fordi angriberne skal trækkes ned som midtbanespillere, så midtbanefolkene kan beskytte forsvaret, og det offensive spil så skal afhænge af Sterling og Maatsen?

Jeg giver ikke ret meget for et hollandsk Light-produkt, så efterhånden håber jeg egentlig bare, at vi får Kounde gennemført. Med lidt held kan vi bagefter købe en mere klassisk CB, og så har vi alt det, vi har brug for.

Jeg er i den grad ikke glad for det ævl, man hører på rygtebørsen, om at klubben hellere vil smide endnu flere penge efter en overbetalt dengse, der har haft svært ved at etablere sig i konkurrence mod et par bedstefar-typer, vel at mærke i en liga berømt og berygtet for begrænset tempo og fysik. Det er PSG-modellen, ikke LFC-modellen. De har mængden af vokaler til fælles, men ikke ret meget andet.

Men det sagt, så lad os da tænke i reserve-opstilling.
Kepa
Sterling, Chalobah, Colwill, Maatsen
Gilmour, Kovatic, Gallagher
Pulisic, Timo, CHO

Lad os huske på, at fuldbacker godt kan være defensive. Du ved, ligesom dengang Mou brugte Azpi i venstre side. Forestil dig et udgangspunkt med relativ dyb forsvarslinje og lidt mindre fanatisk fokus på hele tiden at fastholde boldbesiddelse. Og betydeligt mere fokus på aggressive vertikale gennembrud og hurtig bevægelse af bolden.

Der er nogle svagheder, men jeg tror da nok, at de kunne vinde over de fleste League One hold. Den største udfordring desangående kommer egentlig fra trænerbænken. Ville Tuchel være i stand til at spille kontrabold? Kan han skifte over fra sin tiki-taka-fetish med A-holdet og spille kynisk og resultatorienteret med B-holdet?
Skrevet af Tintin9
“ Toddleren har korrekt bemærket, at Liverpools strategi virker relativt godt uden at kræve arabiske kvintillioner under dække af "helt afhængige sponsorater på markedsvilkår", “

Så snart er det jer, der råber “net spend” højst :0)
Skrevet af Gelmore
Der bliver desværre igen mange nye indkøb, hvis det bliver som rygterne siger, og flere herinde ønsker.
Vi burde gøre som City, og kun købe 1-2 hver sæson.
Det gjorde vi selvfølgelig sidste sæson.
Desværre var hverken Lukaku eller Saul forstærkninger.


Nu har City de seneste par sæsoner heller ikke haft den store brug for forstærkninger fordi man hentede så mange klasse spillere inden for et par sæsoner fra 15-17 som stadig var relative unge.

Og nu står vi i den situation at Rüdiger og AC er væk. Azpi og Alonso muligvis på vej også.

Man skal minimum ud og hente en CB og meget gerne De Ligt fremfor Kounde.

Lidt en skam det ser ud til City får Marc Cucurella, han kunne sagtens være en habil rotationsspiller på venstrebacken.

Håber dog stadig på man henter Renan Lodi i Atletico - Men jeg tror ikke de slipper ham billigt.

Det virker dog til klubbens første prioritet er at få Sterling i hus. Og få skippet Ziyech afsted til Milan på en af de famøse lejeaftaler.

ligeså god Sterling kan være, lige så pisse irriterende og frustrerende kan han være med hans dive og evindelig boldholderi.

Klubben bør også overveje et salg af Jorginho/Kante - Begge har kun et år tilbage. Kanté er desværre endnu engang røget ind i en skade. Misser flere og flere kampe efterhånden.

Skrevet af Wise1964
haha Tintin - klasse :D
Verdens bedste netspend ... det kan kun blive verdensklasse og GOAT!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Flere online medier melder at Kounde til Chelsea ikke bliver til noget og at han er i dialog med Xavi om en kontrakt … det ville da være hjernedødt elendigt arbejde af klubben hvis han ender med at vælge en anden klub
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af MVM
Med mindre man ikke er interesseret i Kounde. Han er da spændende, men PL er bare et helt andet monster end LaLiga. Specielt for en “lille” CB.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Gudjohnsen
Cech forlader også Chelsea…

Puha. Jeg tror størstedelen af energien for de nye ejere vil blive brugt på, at opbygge et team omkring klubben.
Skrevet af benteinthehood
Flere online medier melder at Kounde til Chelsea ikke bliver til noget og at han er i dialog med Xavi om en kontrakt … det ville da være hjernedødt elendigt arbejde af klubben hvis han ender med at vælge en anden klub


Hvorfor? De Ligt kunne jo være førsteprioriteten, og måske endda tæt på :)
Skrevet af MVM
Der kan selvfølgelig være mange ting man ikke ved, men at både Cech og Marina smutter synes jeg virker som en fejl. Marina havde vi nok regnet med, men Cech gør sku lidt ondt. Han har virket kompetent og så er det bare dejligt med en mand som ham i klubben.

Vi måde se hvad Todd har i planerne.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Gudjohnsen
Som jeg lige kan læse mig til, så er det Cechs egen beslutning. Og Boehly skulle have bedt ham om at blive, mindst igennem transfervinduet.

Det er vel naturligt at der kommer udskiftninger i sådan en transaktion. Nogle personer har været der pga. “den gamle chef”, andre kan måske ikke se sig i den nye strategi, som en ny ledelse har præsenteret.

Jeg synes Cech var den perfekte ambassadør for Chelsea og på den måde, er det nemlig rigtig ærgerligt at se ham forlade klubben.

Men med størstedelen af forhandlingsteamet ude af klubben og den midlertidige varetager er Boehly, som ikke har ageret på fodbold-transfermarkedet før. Så tror jeg ikke vi skal håbe på det store og måske mest af alt skal vi håbe på, at det ikke ender med alt for dyre panikkøb.

Kounde-transferen er vel et godt eksempel. Den har været “sikker” i månedsvis, uden at den blev lukket. Måske fordi vi ikke har teamet på plads, som vil kunne lukke en sådan handel. Og så ender det med, af Kounde bliver endnu en i rækken af spillere, som Barcelona sætter patent på - til lysere tider når de har penge igen.
Skrevet af Black Spider
Åbent spørgsmål, De Ligt vs Kounde? Jeg er med på, at hollænderen er små 10 cm højere, men er han rent faktisk bedre? Det er trods alt kun italiensk fodbold, vi snakker om, og mig bekendt har han ikke ligefrem sat ligaen i brand.

Jeg ved ikke, om jeg ville være helt glad ved fx Kounde og Silva i en 4-back, det er måske lige en anelse lavbenet imod nogle af vores modstandere, men omvendt ser jeg også en mulighed for at skubbe Kounda frem for skraldemand foran midterforsvaret, hvilket vel ikke er helt så oplagt med De Ligt.
Skrevet af Black Spider
Og i forhold til klubsituationen og Toddlerens ageren indtil videre, så har jeg ikke rigtigt noget positivt at bemærke. Ud over at jeg er overrasket over, at han virker ret dårligt forberedt på opgaven.

Det virker dog til, at vi foretrækker permanent handel med Ziyech, og det er da et lille lyspunkt. At vi trods alt ikke lægger ud med at tilbyde ham gratis i to år hvor vi betaler lønnen.

Men at vi åbenbart i ramme alvor er interesserede i Sterling skræmmer en smule. Og at vi gerne vil smadre lønhierarkiet for De Ligt er jeg heller ikke glad for. At vi ikke har en reel løsning på Lukaku er også noget lort. Indtil videre er der ikke rigtigt noget, der trækker karakteren op over et 0.
annonce
0