Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Nu skal han jo lige signere en kontrakt inden vi begynder at juble ... indtil videre er vi kun kommet af med kummefryseren i front som man kan glædes over. Tilgangene er let at overskue = ingen.

Så mon ikke de flest glæder sig over en brasiliansk landsholdsspiller, når og hvis han kommer - jeg tror det. Neymar er også næsten på plads ;)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Maarkap må være den mest bejlede bruger på bold.dk - man skal skimme hans kilometer lange indlæg hver gang man skal skrive noget eller læse noget i tråden ... :D
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Pally
Ja, det kunne sgu være meget smart i det nye design, at det kun var i artikeltrådene, at det øverste indlæg altid var fixed i toppen, fordi det giver mening, at kunne se en kort opsummering af indholdet.

Det kunne man godt undvære i klubtrådene, og her bliver det jo helt grotesk, fordi det første indlæg var en hel del over gennemsnittet i længde...
Skrevet af Vince71
@Davidbowie

Jeg er meget enig med dig. Raphinha er en klasse signing og han er slet ikke færdig med at udvikle sig. Jeg kunne sagtens se en lignende situation som den man så med Mane da han skiftede til Liverpool. Han skal nok gå hen og blive en fan favorit. Man kan selvfølgelig diskutere prisen hvilket er lidt til den vilde side, men på den anden side tror jeg også han er det værd.

Som @Wise også skriver vil man heller ikke glæde sig for meget før den er på plads. :)
Skrevet af Black Spider
@ Bowie

Jeg tror ikke, folk er direkte utilfredse med Raphinha, men den skal lige i mål også. Den der "enighed om beløbet og kontraktforhold aftalt med spilleren" er ca samme historie som Kounde, der også har været ovnklar i en måneds tid. Uden der er sket noget.

Men Sterling er jeg ikke begejstret for, og Neymar virker også som en tvivlsom brug af vores lønbudget. Specielt når Tuchel ikke tør bruge mere end tre dedikerede offensive spillere ad gangen.
Skrevet af Vince71
Ift transfers

Det kan godt være vi er startet "sløvt", men det ser tilgengæld også ud til at vi har mange bolde i luften lige nu. Kritikken af Boehly er lidt til den hårde side imo, specielt hvis man læser op på hvad der alt er foregået på den korte tid han har været her. Også ting som har været ude af hans hænder. Han bliver faktisk rost for hvor effektiv og hurtig han har været til løse flere problemer af folk som har mere kendskab til situationen. Vi ser bare ikke de ting.

Raphinha:
Flere journalister inkl Romano, Ben Jacobs og Nizaar Kinsella skriver at Chelsea er tæt på at få de personlige vilkår på plads.

Sterling
Chelsea er ved at gøre et bud klar og forventningen er stadig hos begge klubber at en aftale nok skal komme på plads relativt "hurtigt".

Kounde
Chelsea har ikke droppet ham selvom det har været stille på den front. Men ifølge flere medier inkl lokale ABC Sevilla så er man nu i kontakt igen og Chelsea vil eftersigende sende et bedre bud afsted som er tættere på det Sevilla vil have.

Koulibaly
Ifølge både Romano og Di Marzio skulle vi være meget interesseret i ham.
"In the last few hours, there was contact with his agent in London. The high prices for De Ligt and Skriniar have forced Chelsea to enquire for information about Koulibaly."

Jonathan Clauss
Der har været lidt løse rygter. Nizaar Kinsella mener der er interesse og der også skulle have været kontakt. Han er 29 år og har kun 1 år tilbage af sin kontrakt, så det ville også være en billig handel ift budget. Han har spillet en rigtig stærk sæson som wingback og er lige blevet udtaget til det franske landshold. Så er han i øvrigt også kæmpe Chelsea fan.
Skrevet af Wise1964
verdens bedste købeklub ;)

Er ret vild med dine updates Vince - kan vi få noget baggrundsinfo om de enkelte spillere også, familiære forhold, gennemsnitlig indkomst i husstanden, tidligere børnehjems beboer eller på bistands hjælp gennem 3 generationer ... vi mangler kød og sommer sladder :D
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af BryanFury
Apropos Clauss og det franske landshold:

https://youtu.be/lDOr6o5OkV8


Skrevet af DenFalske9'er
Gentlemen, et interessespørgsmål nu hvor det ser ud til, at Palace henter Doucoure i Lens. Hvad er planen med Gallagher? Han gjorde det ganske glimrende i den overståede sæson, og gjorde fandens ondt på os, når vi stod overfor CP. Er der plads til ham i Chelsea?
Arsenal. Lyngby. Tranmere. "Erfarenhed" - Allan Kuhn
Skrevet af badazz
verdens bedste købeklub ;)

Så længe vi beholder verdens bedste netspend, kantine, træner og de andre, så er den jeres :-)
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Vince71
@Wise

Hahaha. I see what you did there. ;)

@Denfalske9´er
Gallagher bliver en del af holdet næste sæson og der er heller ikke rigtig nogle rygter om et skifte mere. Chelsea henter formentlig heller ikke en ny midtbanespiller dette vindue, som det ser ud lige nu. Allerede hen mod slutningen af sidste sæson var der meldinger om at Tuchel ville have ham ind på holdet og at ham og trænerstaben var igang med at planlægge til næste sæson ift rolle og hvordan man kunne få ham til at passe bedst muligt. Han har også jævnligt talt rigtig godt om ham.

Kante er ret ofte skadet og kommer helt sikkert til at misse en del kampe igen. Kovacic render også ind i nogle ting her og der, mens at Jorginho ser ud til at falde i hierarkiet. Så umiddelbart vil jeg mene at chancen for spilletid er ret stor både ift hvad han bringer, men også på grund af skader. Men jeg tror også han får det svært i starten.
Skrevet af Vince71
Former West Ham youngster Amadou Diallo is currently training with Chelsea. Was highly rated at West Ham but left when contract came to an end and could now be handed one by Chelsea.

- Jacob Steinberg
Skrevet af DenFalske9'er
Tak for svar, Vince. Giver god mening, at han kan komme til lidt spilletid med den midtbane, I ellers har rendende. Noget om, hvilken rolle Tuchel tænker ham i? Han er for mig noget af en generalist, og du nævner da også vidt forskellige typer, som han kan dække for i Kanté, Kova og Jorginho.
Arsenal. Lyngby. Tranmere. "Erfarenhed" - Allan Kuhn
Skrevet af PFFChelsea
Hvis det her passer, så er det fandme morsomt :D

Revealed : “Somebody told me once that Tuchel and Lukaku were chatting watching a Spurs match, Tuchel then said “There’s your daddy” about Antonio Conte as a joke, it did not go down well with Lukaku. (@NizaarKinsella)
Skrevet af Wise1964
Barcelona er efterhånden en pestilens af en anden verden med deres hutlen frem og tilbage omkring spillere med penge de ikke har - det virker til at raphinha dealen ikke er så sikker alligevel desværre … en farce at de får lov at jodle rundt på den måde
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Med Barcelonas kapitalindsprøjtning kunne det meget vel være at vi misser Raphinha og Kounde.
Det lyder også som om at han foretrækker dem, så den transfer kan vi nok godt droppe desværre. Richarlison er også på vej til Tottenham, han var også en af vores targets.

Skrevet af MVM
Jeg forstår ikke hvad Barca skal bruge alle de spillere til. Men hvis de henter Raphinha, så ligger Dembele lige til højrebenet.

Hvis vi kan hente De Ligt, Raphinha og Kounde/Ake, så er vi godt på vej igen.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Vince71
@MVM

Problemet er bare at Barca har mange af de samme targets som os. De har ligesom os prøvet at hente Kounde og været i kontakt med Sevilla, men har ikke haft pengene til det. Det har de nu.

De har heller ikke kunne tilbyde Dembele en bedre kontrakt end Chelsea og andre, men det kan de nu.

Så Chelsea kan altså potentielt misse Raphinha, Kounde, Dembele og Richarlison, hvis man tæller ham med. Barcas kapitalindsprøjtning ændrer vores transfersituation ret markant ift de spillere vi prøver at hente. Så nu skal vi formentlig kigge andre steder og hente spillere der ikke er på samme hylde..

Sterling ser dog stadig ud til at være "tæt på". Hvis det er nogen trøst. lol.
Skrevet af Gelmore
Barcelona er efterhånden en pestilens af en anden verden med deres hutlen frem og tilbage omkring spillere med penge de ikke har - det virker til at raphinha dealen ikke er så sikker alligevel desværre … en farce at de får lov at jodle rundt på den måde


Samtidig med de tror at de kan efter Leeds har accepteret en pris fra en klub byde noget lavere, der ikke er det samme.

Bud £60M som Leeds har accepteret eller lad vær. Standard Barcelona hver gang de ved der er en spiller der vil til klubben.

Men Raphinha er da også en nar. Nå jamen nu er Barca inde i billedet, så vil jeg gerne lige vente og se tiden an. HVIS de så ikke har råd, kan jeg godt "nøjes" med Chelsea.

Hvis du ikke vil til klubben, så pis væk med dig. Det der med man skifter i mangel af bedre, kan være det samme.
Skrevet af Vince71
Chelsea´s Matthijs de Ligt negotiations are progressing.

Club are prepared to allow Christian Pulisic or Timo Werner to move in opposite direction while talks continue over Nathan Ake´s return.

Matthijs De Ligt is keen on moving to Chelsea and Juventus are believed to have softened their demands in recent days. The will of the player and Chelsea being prepared to allow Pulisic or Werner to move in the opposite direction has got the valuation down.

- Matt Law
annonce
0