Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af maarkap
Der skulle vi nok have haft det tredje røde kort.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Nepech
David Luiz minder mig lidt om Carlos Puyol da Puyol rendte rundt som en flagrende højreback. Måske man burde bytte rundt på Ivanovic og Luiz næste gang
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Skrevet af CarefreeCFC
Det var en svær kamp at se.

Luiz laver igen et rigtig flot straffespark, som mest af alt må komme fra en mangel af fodboldintilligens. Direkte dumt at gå så hårdt i ryggen på ham.

Aktionen med Bosingwa var i mine øjne 50/50. Hvis dommeren ser det som frispark skal der selvfølgelig hives et rødt kort op af lommen, men jeg mener at man kan forsvare den med at de hiver lige meget i hinanden, og det er en kamp om bolden.

Drogba. Hjernedød aktion, 100% rødt.

Vi spiller en ringe 1 halvleg, som klart bliver overskygget af de to røde kort, og en masse frustrede spillere. Anden halvleg, hmm. Mange gule kort som et forventligt når vi bliver presset så meget, spillerne bliver trætte og dommeren generelt ikke dømmer meget vores vej.

Men det kan være der er familierelationer mellem Chris Foy og Tom Henning Øvreby.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Forza Zola
Ja, de skulle efter sigende være fætre :-)

Synes Luiz er en klasse spiller. Han skal bare lære at tøjle sine lidt for aggresive indgreb. Han har fremtiden for sig, samt et fantastisk fighter hjerte. Synes vi savner en mand som Ramires idag. Han er måske blevet en af de vigtigste spillere for os. Han har en masse dybdetruende løb, som skaber en masse plads for sine medspillere.

Desuden havde jeg starter med Anelka, hvis jeg var AVB. Specielt nu hvor Ramires manglede. Ærgeligt og meget unødvendigt nederlag. Øv øv øv
come on Chelsea
Skrevet af Klejne
@ Nepech:

Ha ha. Det er sgu lige før det er rigtigt. Jeg sidder i hvert fald som Barcamand og bliver helt opstemt når jeg ser Luiz spille.

Det er naturligvis Puyol-ligheden der går lige i buksen på mig.
Why dont you ask him? Because he doesnt row He doesnt ROW? No, he DOESNT row. Ah. I see what you mean.
Skrevet af ThePensioner
Nu har jeg fået set alle tre afgørende episoder i første halvleg, og synes faktisk Foy får alle episoder dømt spot on. Selvfølgelig faldes der let ved straffesparket, men Bos er sidste mand og Drogba er bare frustreret over ikke at være helt så skarp som han plejer at være. Selvfølgelig er der episoder der kan diskuteres i anden halvleg, men sammenligningen med Øvrebo er meget tæt på latterlig.

En af grundende til at jeg altid godt har kunnet lide Chelsea er den passion og vilje der udstråles, men den skal selvfølgelig tøjles og i dag var det bare en flok forkælede nisser i første halvleg som blev pigesure over at dommeren ikke dømte deres vej og at modstanderen ikke bare lagde sig ned. Det skal både holdet og AVB naturligvis lære af, og det må vi så se om det/han gør.

Men respekt for holdet for den anden halvleg - det var passion som det skulle være!
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af CarefreeCFC
Min største utilfredshed kommer også af at Chris Foy i mange situationer ikke dømmer for diverse små ting, som for eksempel hånd på bolden af QPR spilleren ved A. Coles gule kort. Samme med Terrys gule kort - hvor Kenny intet får, selvom han starter.

´Han startede´ argumentation holder 100%.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af CFCHackney
Hovedløst af Luiz og en Elendig dommer, jeg kan sku godt forstå AVB brokker sig efter kampen!

Er der i øvrigt nogen der ved om Mata blev skadet?
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af NeddamxD
Nøj, hvor var jeg rasende efter denne kamp. Vil mene at det rødekort er ultra tyndt, men mest af alt blev de dømt. Hvad der virkelig pisser mig af ved det er, hvor er dommerens linie? Følger man hvad der giver straffe til QPR, burde der ligeledes dømmes det i den anden ende? Drogba´s røde var helt iorden, men lavede Joey Barton ikke en ligende en efter, hvor der ikke engang var frispark?

For satan, hvis dommeren vil dømme hårdt, så lad det i det mindste gælde begge lejre, alt andet er elendigt. Forstår udmærket AVB´s raseri mod dommeren, sikke en idiot.
Skrevet af CarefreeCFC
CFCHackney - Jeg tror ikke det var mere end et slag Mata fik, men you never know. Regner da med at han er klar igen mod Arsenal.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Kemosabe
Det var en uhyggeligt sløj første halveg. Det er først og fremmest den, kritikken bør rettes imod snarere end dommeren.

Straffesparket kan dømmes, når nu Luiz er så tumpet at puffe ham i ryggen i en situation, hvor der absolut ingen grund er til det. Meget dumt, men desværre samtidig også meget typisk David Luiz.

Drogbas røde kort mener jeg slet ikke vi kan beklage os over. Det er en dumhed helt på linie med den, Torres lavede for et par uger siden. Bosingwas udvisning mener jeg tilgengæld er kontroversiel. De hiver omtrent lige meget i hinanden og for at han skal udvise ham, skal der være tale om "fratagelse af en oplagt scoringsmulighed". Glem alt om "sidste mand" - det står der ingen steder i fodboldloven. I overvejelserne bør afstanden til mål, kontrol over bolden osv indgå, hvorfor jeg mener den er i gråzonen, men sket er sket osv.

Mange synes sikkert at det var grimt at se på spillerne te sig og rage yderligere 7 gule kort til sig i anden halveg, men jeg synes det var lækkert at se, at holdet ikke lægger sig ned uden kamp. Med to mand færre, formåede vi trods alt stadig at holde spændingen intakt til sidste fløjt, og det var tæt ved at lykkes. Nu håber jeg bare, vi jorder dem med 4-5 mål på Stamford Bridge i det modsatte opgør. Det fortjener de, og især deres small-time fans, der smider bolden væk.
Skrevet af CFCHackney
@CarefreeCFC det var også det jeg lidt selv tænkte/ håbede for han spillede jo også videre et par minutter, men ville lige høre om der var andre der var klogere end mig :)

Edit: Mata trænede i dag så han er nok ikke skadet :)
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
Det var fandenme en lortekamp, og det kan vi takke tre personer for AVB, Luiz og Drogba. Men synes de her spiller gjorde det godt efter de besværlige omstændigheder Cech, JT, Cole, Mikel, Lampard, Malouda og Anelka.

AVB: Hvis man stiller op med Luiz, Bos og Sturridge på højresiden skal man ikke være Mourinho på modstander-trænersædet for at regne ud hvor ens angreb skal komme fra. Efter straffesparket burde han have smidt Ivanovic ind i stedet for Luiz. Bos´s røde kort kommer netop igen pga. Luiz hovedløse løb med bold også hans forsøg på at ramme Drogba mellem tre modstandere. Efter min mening har AVB lavet taktiske brølere i tre kampe nu, Manu, Valencia og den her.

Luiz: Luiz´s løb er der ikke noget galt med så længe han lærer at time dem bedre, samt at han nogle gange også skal vælge de simple afleveringer, i stedet for hele tiden prøve på at lave en ekstraordinær aflevering. Derudover er hans forsvarsspil yderst risikabel og nærmest alt for aggressiv, derudover har han ingen situationsfornemmelse og taktisk overblik, det må virkelig være et helvede for dem spiller CB, back og defmidt når han er på banen. Han er forsvarsspiller og dermed skal han som det første kunne forsvare, alt det offensive må komme i anden række, det gør det ikke ved ham og dermed skal han ikke bruges før han lære at fokusere på det som er hans primære opgave.

Drogba: Det er bare for dumt, andet er der vel ikke sige til det.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Agit
Okay folkens, et rimelig stort emneskift men hva fan´.
Ved nogen af jer, hvor man kan købe nogle af de helt gamle Chelsea trøjer??
Som f.eks. dem fra 90´erne?
ONE LIFE ONE LOVE ONE CLUB CHELSEA FC
Skrevet af NeddamxD
Nu siges det, at FA ser nærmere på AVB´s kommentarer angående dommeren. Han risikerer enten bøde eller karantæne :s
Skrevet af Kongen
Gamle trøjer, så prøv her:

http://www.football-shir…-shirt.html
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af ThePensioner
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Forza Zola
@Mugesh

Ikke enig i din konklusion angående vores højreside. For det føste møder vi et hold hvor vi må forvente, at være i massiv boldbesiddelse. For det andet er det vores venstre side som indtil nu i sæsonen har været utrolig dårligt kørende.

Hvis der skal udpeges en sorteper i dette nederlag, må det uden tvivl være Drogba. Mage til idioti skal man lede længe efter. Selv med 10 mand kunne vi godt spille op med dem. 9 mand, det duer ikke og alligevel var det ved at lykkes. Flot fight af de 9 mand som var på banen, i en nærmest umulig opgave om jagt efter point.

Godt vi får Torres tilbage nu. Nu må det her nederlag,så bare gå ud over Arsenal.
come on Chelsea
Skrevet af CarefreeCFC
Drogba handler i frustration efter at der allerede er en del kendelser der er gået os imod. David Luiz vælger derimod fuldstændig umotiveret IGEN at lave et pisse dumt lorte straffe. - Ham vil jeg hellere pege min finger på.

At Drogba har en afslappet/lad attitude fra tid til anden, får ikke mig til at udpege ham som syndebuk.

@Agit - Jeg har selv købt en trøje fra classicfootballshirts.co.uk, og der var ingen problemer, så det er absolut en side jeg vil anbefale.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af NeddamxD
Er enig med hensyn til Drogs, i det øjeblik vi behøvede hans rutine og styrke mest fejler han og laver en idiotisk takling, som aldrig var nødvendig. Drogba vil altid være en legende, men her var han en idiot, sad to say it.
annonce
0