Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Cfever
Sikke et indhop af Chilwell
We know what we are
Skrevet af Gudjohnsen
Stærkt Havertz. Kort efter vi næsten havde tabt det hele.

Chilwell skal ikke sidde på bænken.
Skrevet af Cfever
Nu må VAR gribe ind. Der er jo kæmpe frispark
We know what we are
Skrevet af Gudjohnsen
Nå…
Skrevet af BM
Hvad laver Havertz den cunt? Det er jo direkte pinligt at se, hvordan han ter sig ved det indkast.
Skrevet af Gudjohnsen
Jeg tror jer havde følt det en smule uretfærdigt hvis jeg var Wham ift. VAR dommen.

Bowen fortsætter sit løb og rammer Mendy. Havde Mendy grebet bolden, så er der normalt frispark på sådan en. Men i det han parerer er jeg ikke sikker på, om den skal dømmes som frispark?
Skrevet af Flava
Kan vi blive enige om at Chilwell starter næste kamp!?
Skrevet af Gudjohnsen
Dejligt med tre point. Men jeg er godt nok ikke særlig imponeret over præstationen.

Når vi kører clean-sheet taktikken, så er der absolut ingen offensiv plan. Og tempoet er så ekstremt langsomt. Jorginho er en langsom spiller, men i dag er et bevis på, at det ikke blot er ham der trækker alt tempo ud af vores spil. Igen, der er skruet helt ned for tempo og risikovillighed i de taktiske instrukser. Og så skal man håbe på, at Pulisic eller Sterling lige pludselig laver noget individuelt der kan give et mål.

Der ligger meget arbejde foran TT og det er ikke blot at få spillet nye spillere ind på holdet.

Det primære jeg tager med fra kampen: Chilwell > Cucu
Skrevet af Cfever
Jeg vil faktisk gå så langt som til at kalde i dag for en decideret chokerende indsats, især fra Thomas Tuchel. Jeg kan for mit liv ikke finde ud af hvad vi laver på Cobham i løbet af ugen for det er fandme ikke fodbold. Vi er svineheldige mod et rædderligt spillende West Ham hold. Vi kommer meget snart til at blive rundbarberet igen, medmindre der sker vilde ting og sager.
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Luk klubben … 😂😘 #TuchelLOVE
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Missede kampen. Gik jeg glip af det store? Det jeg kan se rundt omkring, så var spillet ikke imponerende, men vores mål var da i det mindste godt sat ind.

Det sagt er jeg næsten glad for, at jeg missede åbningen, for Puli og Sterling som midterangribere ville formentlig have irriteret mig en anelse. Jeg er rimeligt frisindet og liberal, men når den den af vores angribere med mest højde og drøjde er Christian Pulisic, så mangler vi altså noget tyngde.

Men whatever. Vi vandt.
Skrevet af Gelmore
Hvor er jeg pisse træt af Mendy. 1 mål hvad er dog det for en gang pis. og 2. mål hvad fanden sker der, at der overhovedet bliver dømt noget er da en kæmpe fejl i min bog.

Vi var heldige med 3 point i dag.

Spillet i 1. halvleg var egentlig ok, men vi får ikke rigtig skabt noget. Synes egentlig Sterling og Pulisic gjorde det fint og var ret så bevægelige, men der manglede den sidste mand, der kunne jeg godt have tænkt mig at RCL eller Gallagher trak mere op.

Der skal virkelig ske noget spillemæssigt fremadrettet. Men hvis vi skal holde vores stime, taber vi næste gang ude mod Fulham.

Det bør snart være på tide at Kepa får chancen igen. De få chancer modstanderne kommer til hvergang bliver oftest farlige.

Og så er jeg stadig ikke imponeret af Koulibaly.
Skrevet af Black Spider
Heatmap i kampen er i øvrigt et syn værd.

https://www.whoscored.com/Matches/1640727/Live/England-Premier-League-2022-2023-Chelsea-West-Ham

Det ses, at vi havde bolden rigtigt meget, og vi havde bolden rigtigt meget langt fremme på banen. Men vi havde næsten ingen berøringer inde i deres felt. Der var lidt en tendens til et eller andet i hjørnet af feltet ude omkring James, men det er det hele. Men det skal selvfølgelig også blive svært, hvis Wham bare stiller sig tilbage, og vi så skal forsøge at spille os igennem.

Det sagt er mål nummer to en virkeligt seværdig sekvens, hvor Broja modtager bolden og holder på den på kanten af feltet, indtil Chilwell laver et overlap og slår en flad aflevering diagonalt ind i feltet. Mount er løbet på forreste stolpe og trækker en mand. Sterling er på bagerste stolpe og trækker en mand. James står i åbent rum inde i feltet, just in case. Og Kai kommer så foran sin markering, modtager afleveringen, og klasker bolden i nettet.

Vi har med andre ord Kai, Broja, Sterling og Mount samt to backs med i det angreb. Vi kan godt, når vi har de rigtige folk med fremme i bevægelse og vi fastholder tempo. Men hvor tit spiller vi på en måde, hvor så mange folk med offensive kompetencer får lov til at arbejde sammen?

Skrevet af Wise1964
Fin sejr, vigtigt for selvtilliden ovenpå en hektisk periode med ud og ind af truppen … Chilwell skal til at være på holdkortet igen og redt havertz får en kasse. Silva og Fofana er satme gode ..virkelig en fornøjelse. Vi skal nok få hul på spillet også.

Og enig - det er ved at være kepa tid, Mendy er simpelthen for usikker for tiden
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Missede kampen. Gik jeg glip af det store?


Dit hoved var eksploderet efter første halvleg. Det var det vildeste makværk. Jeg skriver lidt mere udførligt senere for jeg er sgu stadig muggen.
We know what we are
Skrevet af MVM
Har lige set kampen. Overordnet tanker.

Mendy skal ikke spille de næste par kampe, han er simpelthen ufokuseret og laver mange mærkelige beslutninger. Begge mål er direkte hans skyld, simpelthen svagt målmandsspil. Som amatør målmand fatter jeg intet af hvad den mand laver. Han er usikker og skaber for meget kaos. Kepa må stå til en chance i midtugen og hvis han gør det godt også i næste weekend.

Fofana havde en fin debut, han er sikker defensivt og fint med offensivt. Der var da skønhedsfejl, men han er trods alt kun 2-3 dages Chelsea spiller. Silva havde det svært med Antonio, men kom dog overordnet ud som vinderen, respekt for det. Cucurella skal ikke sparke hjørne, jesus...

Midtbanen er et stort problem, hvem er det defensive anker? Hvem er kreatøren? Vi har meget diesel, men ikke nok magi. Det er dog bestemt ikke nemt, når West Ham bare parkere bussen fra start med en klog Rice liggende foran forsvaret.

Offensivt skaber vi ingenting i 75 min. Det ligner meget af det vi så under Sarri, der havde vi bare en Hazard i fin form. Vi skal have Mount i form og forhåbentlig kan Broja bringer noget uro i feltet, det blev tydeligt bedre da han kom ind. Sterling skal også lærer at slippe bolden, for meget fintekaj nogle gange. Pulisic er helt væk. Den mand skal simpelthen tage den guldske ud og af røven og tage chancen når han for den! Pinligt fra ham igen.

Overordnet så kan den her kamp ikke bruges til meget. Vi vinder heldigt 2-1, præcis som mod Leicester. Vi ved hvad West Ham gør og alligevel havde vi intet modsvar. Vi har haft en forfærdelig preseason og jeg tror den stadig er i kroppen på mange spillere. Vi virker simpelthen ikke i sync og mangler noget energi. Heldigvis kommer det forhåbentlig med flere kampe og et afsluttet transfermarked.

Chilwell MOM.

Sejren giver ro og 3 point. Men Tuchel må have den store snak med flere spillere, for det vi ser nu er simpelthen ikke Chelsea værdigt.

Er meget glad for IKKE at have set kampen live.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Black Spider
Dit hoved var eksploderet efter første halvleg. Det var det vildeste makværk.
Jeg har skimmet et par kommentarer på WAGNH og ja, det lugter godt nok lidt af, at jeg var heldig med ikke at få udfordret blodtrykket. :-)

Skrevet af Dr. Def
Mendy har overpræsteret helt vanvittigt i hans første 6 mdr i klubben, i hele 2022 har han præsteret på Kepa niveau og modstanderne scorer efterhånden også hver anden gang de rammer målet… jeg stoler ikke en skid på Kepa så synes efterhånden vi har et målmandsproblem. Og vores offensiv er virkelig jammerlig, vi kæmper voldsomt med at skabe chancer
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Vince71
Spezia manager Luca Gotti reveals: "Chelsea asked me to play Ethan Ampadu as centre-back. They asked for it as they see Ampadu returning there in one year and play as centre-back in the future".

"We´ll discuss about it again", Gotti added.

Spændende om der måske er en rolle til Ampadu på sigt alligevel.

Og lille update på Reeces kontrakt.
Reece James new deal will be valid until June 2028 — Chelsea want to include an option for further season. Negotiations progressing to the final stage.

He’s never been close to joining Real Madrid, despite rumours.
Skrevet af Wise1964
Fedt Vince … James er klasse!
Og fedt at se tosserierne fortsætter med West hams annullerede mål (den var 50/50) og folk prøver ihærdigt at tale den op til tyveri som camouflage for egne VAR kendelser i medgang … klassisk bold.dk
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0