Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flava
Der er forlydender om at alle kampe er aflyst denne weekend
Skrevet af Flava
Der er forlydender om at alle kampe er aflyst denne weekend


Okay nu er det resten af måneden. Det bliver en heftig sorg.
Skrevet af badazz
Okay nu er det resten af måneden. Det bliver en heftig sorg.

Har du et link?
Sky sports melder bare om et par udsatte kampe i dag, og ikke noget konkret ift resten af weekenden.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Flava
Jeg prøver at finde det. Dronningens begravelse er en uge-lang begivenhed der starter fra i morgen lørdag. Så denne weekend og næste weekend kan sandsynligvis blive udskudt. Derefter er der landskampspause indtil oktober.

Ifølge guardian kommer der en udmelding om PL her til morgen.
Skrevet af Ramires1997
Hvis man har lyst til at lære noget mere om Graham Potter synes jeg man skal sætte sig til at høre Medianos podcast om ham og Brighton projektet, hørte det selv dengang det udkom og det er virkelig en interessant manager, ikke mindst atypisk britisk manager.

https://www.mediano.nu/oversigt/2021/10/29/pl-special-portrt-af-brighton-sydkystens-barcelona

En virkelig spændene træner, men også en træner der kræver tid til at implicere sit spil.
Det er jo en træner med en fast stil, som han starter ud fra, det kommer til at kræve en indsats på træningsbanen før det vil vise sig i kampene.

Jeg var selv fortaler for Tuchel og synes egentlig han er en fantastisk træner, der har håndteret det uvejr klubben var i med bravour. Når det så er sagt, må man bare erkende at spillet er blevet dårligere og dårligere. Men jeg håber godt nok alt det bedste for ham i fremtiden, der skal nok være et topjob til ham et sted derude.

Forhåbentlig kan der komme lidt ro på klubben med transfervinduet overstået og en Graham Potter der kan få lov at sætte dagsordenen til træning og så lade andre om scouting osv.
Skrevet af Wise1964
Lidt underligt at der ikke er kommet nogen billeder fra cobham der viser Potter tilstede under træningen
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
@Wise

Chelsea har vist skruet ned for aktiviteten på de sociale medier disse dage på grund af dronningen. Potters introduktion/interviews og billeder skulle komme senere.
Skrevet af Wise1964
De går all in englænderne … takker Vince
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af No_superman
Potter får så lidt mere tid med holdet end han ville have fået tilgengæld er hans første kamp så en must win CL kamp, er noget af en ilddåb at få ...
Skrevet af Vince71
@No-Superman

Efterfulgt af en svær kamp mod Liverpool næste weekend. Det kan meget hurtigt stikke af, også herinde..
Skrevet af No_superman
Tilgengæld så bliver han jo så med 2 sejre jo nok nærmest den nye frelser
Skrevet af Wise1964
Vince
Stikke af for hvem? De unævnelige fans eller tråden her hvor faklerne potentielt tændes efter 2 kampe? :D
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
@Wise

Hehe. Den kan vist gå begge veje. :)
Skrevet af Vince71
DOF:
The solid info we have right now is that Boehly wants the new DOF in place well before January.

However, there is a previously un-named candidate we have been told is advancing, so that could be much sooner.

A number of candidates are under consideration for the DOF role, and talks have been held with Luis Campos. Campos is free to speak with other clubs as he does not have an exclusive contract with PSG.


Kampe:
Vores CL kamp ser ud til at blive spillet på Onsdag. Men kampen mod Liverpool forventes desværre at blive rykket.
Skrevet af Wise1964
My hero (s)

John Terry: "He [Dennis Wise] was club captain at the time. I remember I was in the first team and got a Champions League bonus and I went out and stupidly bought a car with the bonus I was on.

"I was 19 at the time. I come in with my car and Wisey got me up round the throat in the corridor in front of everyone: ´Who do you think you are? Go and take the car back´.

"So he made me go and take the car back, which I lost money on, took me around and helped me find a house, buy a house, so it was the best bit of advice," Terry added. "I was embarrassed at the time but it was the best bit of advice that I could have had.

"So I´m really grateful for all those little bits along the way, guiding the younger players, and he always not only had his eye on the first team but had an interest in the younger boys
."
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Fint interview med Graham Potter … der ligger dog lidt noget tvivl gemt i ham når han udtaler sig og ret meget fokus på tidligere tiders bedrifter - hvilket ikke kan bruges til en hujende skid hos Chelsea

Og så er det egentlig ret fedt at han maner den manglende opbakning på broen totalt i jorden … igen et rygte dannet af det danske sofa panel
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Og fine udmeldinger fra Tuchel som oprigtigt virker ramt af fyringen samt alle de støttende fans han er omgivet af … han var gået ind hos mange som en fantastisk træner

Den positive Tuchel kommer jeg til at savne meget, den indebrændte part not so much
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
@Wise

Har ondt af Tuchel. Det virker som om han oprigtigt “elskede” klubben og følte sig hjemme her. Er egentlig også lidt overrasket over hvor meget støtte han får fra Chelsea fans på diverse medier. Det er ret overvældende og det er tydeligt at han er en træner mange fans holdte af.

Når det så er sagt så var det også svært at se forbi den nedadgående kurve der har været. Hvor det jo nærmest til sidst så ud som om at spillerne havde “givet op” på ham. Når det når dertil så ender det stort set kun et sted. Det har vi set før..
Skrevet af Wise1964
Jeg er meget enig Vince og samtidig utrolig ærgerlig … han kunne noget meget få er i besiddelse af
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0