Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Black Spider
Ultimativt er det to point, som Potter har kostet os i dag.

Fandme ufatteligt, at vi altid gør det mod de satans cunts. De kan fucking intet, men de skal altid foræres noget og vores trænere kan simpelthen ikke lade være med at tabe hovedet imod dem.
Skrevet af Vince71
Ærgerligt vi ikke lige holder clean sheet til sidst sådan som Kepa har stået. Og hold kæft Chalobah var stærk i dag!
Skrevet af Gelmore
Sidder på det hele i momentet og score. Straks man har scoret forsøger man at spile en mand i dybden op mod hjørneflaget. Mislykkedes, og står bare ultra defensivt. Hvornår lærer holdene at det er den dårligste måde at forsvar på.
Skrevet af Dixon
Hvordan taber Potter to point ??
Osgood
Skrevet af Gudjohnsen
Hold nu op hvor var det et antiklimaks.

@BS aner ikke hvem der kommenterede på sky, men jeg bed også mærke i at han mente begge hold skiftede defensivt ind. Og ja det gjorde United med deres trippel-seks’er, men det var da modsat med os.

Så frusterende at se Casemiro stå og råbe og skrige efter det mål…
Skrevet af Gudjohnsen
@Vince

Jeg er helt enig. Som du også nævnte før kampen. Chalo er fremragende for tiden.

Efter Cucu røg ud og Kova ind, synes jeg egentlig også størstedelen af holdet kan være deres præstation bekendt i dag. Auba og Sterling er ikke imponerende, tror jeg ville fortrække Broja og Pulisic.
Skrevet af Lonni1919
Først Tottenham og nu united langt inde i overtiden.. det ene er røveri ved højlys dag, og det andet er en cm. Puha det er bittert.
Skrevet af Black Spider
Osgood, hvis vi var startet i 4-back i stedet for at spilde 35 minutter på endnu engang at bevise, at det sutter røv at stå og tage imod igen og igen og igen, fordi der ikke er en fungerende midtbane, så ville vi formentlig have haft mere i tanken til sidst. Og Potter ville have haft en udskiftning mere at gøre med. Og der ville have været en super-fleksibel Cucu som indskiftningsmulighed.

Og hvis han havde taget Sterling, Auba og RLC ud på én gang, i stedet for at bruge to udskiftningsvinduer på det, så kunne Gallagher for Mount måske godt have været fornuftigt. Dels friske ben, dels en mulighed for at sætte en arbejder ind med en instruks om ikke at angribe og bare skærme af.

I stedet var det med det yderste af neglene, at Potter fik reageret på egne fejl. Og der var absolut ingen grund til at vente indtil 80 min med at tage Sterling og RLC ud.

Det her Man Utd hold kunne være slået med 2-3 mål og så ville slutspurten være ligegyldig. I stedet stillede vi med hovedet oppe i røven og må nøjes med 1-1.
Skrevet af Vince71
@GudJ

Enig. Sterling har været meget frustrerende at se på her de sidste 3-4 kampe og håber også vi prøver med andre næste kamp. Gerne Broja fra start også.
Skrevet af Wise1964
Small club mentality at forsvare en kamp fra start mod et middelmådigt United hold

Casemiro er en cunt!!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Dixon
@Black Spider
Jeg synes du mangler respekt for United.
De spiller godt nok i EL, men det er jo pga sidste sæson.
De har forstærket sig dyrt men klogt.
Casemiro og især Eriksen er rigtig gode signings.

Med de spillere til rådighed burde Potter havde spillet med en fire-back.
Men godt at han reagerer.
Vi bliver stærkere efter Kovacic kommer ind, hvor vi går til 4-3-3.
Men vi skaber ingen chancer, da hverken Chilwell eller Azpilicueta går med frem.

Det er meget godt, at vi har nogle store talenter, men de er jo ikke klar til at spille fra start hver gang.
Broja har en herlig energi men i onsdags manglede han overblik.
Aubameyang har trods alt scoret tre mål i fire start.

Jorginho var vores bedste i dag.
Også hvis man ser bort fra scoringen
Osgood
Skrevet af Wise1964
Vi spiller lige så ide forladt og tamt offensivt som under Tuchels sidste periode … det er beskæmmende at se hvor elendige vi er med så mange dyre spillere ombord

Kæft en jammer
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Jeg synes du mangler respekt for United.
Man Utd er et cunt-hold med cunt-typer, der kan få respekt, når de flår den ud af mine kolde, døde fingre. Eller sender deres cunt-typer og cunt-attitude videre. Jeg medgiver, at nogle gange spiller de rent faktisk ret godt, men lige i dag synes jeg ikke, de var skræmmende. Lidt tunge i røven, ikke specielt fokuserede, sløsede.

Men vi skaber ingen chancer, da hverken Chilwell eller Azpilicueta går med frem.
Vores xG de første 35 minutter i 3-back var ~0,01 eller deromkring. Vores xG indtil straffesparket var 0,44. Men det der forhindrede chancerne var primært, at alting gik i stykker lige så snart Auba og Sterling blev involveret i det.

Grundlæggende var vi ude i noget, der mindede om Jorgi-Kova-RLC på midtbanen, Mount på spidsen af den midtbanetrio, og Auba-Sterling oppe foran. Og Auba og Sterling ramte absolut intet, kunne absolut intet.

Sterling fik en aflevering tæt foran mål, har et halvt sekund, men han tæmmer dårligt og sender en sløj aflevering forbi Auba i stedet for at trykke af. Auba får en fantastisk bold ind foran mål, men han forsøger at lave en mirakel-temning i stedet for at sætte hovedet på.

Så ja, vi halter lidt på at skabe chancer, men det var ikke så meget fordi Azpi og Chilwell ikke giv nok med frem. De primære aktører havde bare en afsindigt dårlig dag.

Det er meget godt, at vi har nogle store talenter, men de er jo ikke klar til at spille fra start hver gang.
Det mener jeg heller ikke, at de nødvendigvis bør. Men der bør ikke være så meget tøven med at skifte dem ind, hvis plan A ikke fungerer.

Jorginho var vores bedste i dag.
Jeg ville nok give den til enten Kepa eller Chalobah. Jorgi var i øvrigt direkte ringe de første 35 min, hvor rummet omkring ham simpelthen var for stort, men det hjalp ham en del, at vi fik flere folk på midtbanen. God intervention ved det gule kort.

Skrevet af Wise1964
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Dr. Def
Det var en jammerlig fodboldkamp fra begge holds sider, den fortjente ingen vinder… jeg er ved at være seriøst træt af Sterling, den mand er så ineffektiv og bidrager ikke meden skid igen idag
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Black Spider
Hold nu kæft - har I set streaker Kovacic … klasse
Jep, bemærkede det efter kampen, men havde ingen som helst ide om, hvad det handlede om.
Skrevet af Wise1964
Jeg er virkelig nedslået over elendige vi er - nuvel, vi mangler James, Koulibaly, Kante og Fofana - MEN, vi ligner ikke et hold med en plan, kvalitet eller energi til at knuse modstanderne på nogen måde … vi er kilometer fra city, Arsenal, Newcastle and who else

Det umiddelbare bud er en kvalitets 6’er - men det er sgu ikke der det gør ondt igår, vores offensiv er på 3 sæson blødere end smør på en varm sommerdag og vi kan for helvede ikke fortsætte med at bruge millioner milliarder i de offensive kæder uden afkast

Denne sæson kan nemt ende som noget rigtigt lort og gives os ufatteligt store udfordringer til de kommende sæsoner
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Vores offensiv var meget bedre efter Broja og Puli erstattede Auba og Sterling, og hvis vi havde haft en frisk Gallagher frem for RLC, så ville det også have været positivt.

Men problemet er, at vi kan simpelthen ikke skabe ret meget, hvis offensiven kun er tre spillere plus hvem end af Jorgi, Kova, RLC, Azpi og Chilly der er kommet med frem. Der skal mere til.

Tre angribere plus Mount og Gallagher fra midtbanen plus støtte fra backs, så begynder det at ligne noget, men selvfølgelig er vi stadigvæk lidt begrænset af, at vi ikke rigtigt har de stjerneangribere, som nogle af de andre hold har. Og de angribere, vi har, er enten for unge eller for usynkroniserede med resten af holdet.

Det sagt er jeg lidt ked af at skulle sige det, men jeg synes ikke, at vores "millioner milliarder" brugt på Sterling og Auba var godt givet ud. De løser ikke vores offensive problemer på kort sigt. Og de har simpelthen ikke så højt et bundniveau, at de bare "fungerer" af sig selv, og selv om de kan snuble over et par mål hist og her, så er deres bidrag til holdet noget haltende, hvis ikke spillet er bygget op omkring dem.

De får stadigvæk nogenlunde fuld spilletid, så deres attitude virker ikke som sådan giftig endnu, men i min optik er der absolut ingen lederskab fra dem, uagtet at de burde være de rutinerede klasseangribere, der viser vejen for de unge folk.

Det burde være åbenlyst, at Auba er langt bedre end Broja, men én af dem giver noget til holdet og én af dem løber bare rundt og venter på at få den næste tap-in.

Det burde være åbenlyst, at Sterling er en sikker starter, men han rammer ikke medspillere, han afdribler ikke nogen, og han er ikke specielt målfarlig. En del af problemet er dog nok også, at Potter bliver ved med at skifte rundt på hvor Sterling spiller. Det jeg husker, så var det også et problem i Sterlings sidste sæson i Liverpool.

Det umiddelbare bud er en kvalitets 6’er - men det er sgu ikke der det gør ondt igår
Hvis vi havde haft en kvalitets 6´er foran vores 4-back, så havde der været meget mere plads til to offensive 8´ere foran 6´eren, frem for at bruge det meste af kampen på at spille Jorgi-Kova-RLC, af hvilke nul af dem rent faktisk hjælper på sidste tredjedel. RLC kunne engang, men det er desværre nogle år siden. Kova er fremragende i forhold til at hjælpe os frem til sidste tredjedel, men på sidste tredjedel er der et eller andet i ham, der fryser.

Jeg ved ikke, hvad problemet er for moderne trænere, siden de så gerne vil spille "geniale" taktikker og forsøge at angribe med spillere, der ikke er gode til det, og så efterfølgende bebrejde deres høvle og filer og save for ikke at være gode skruetrækkere. Men det vil være virkeligt nice, hvis Potter bruger VM-pausen til lige at kigge kampene igennem og bemærke, hvem der er gode til hvad og hvem der ikke er gode til hvad. Og hvor gode, nogle af folkene kan være, når de får lov til at gøre det, de er gode til.

Og så må Tuchel-ideen med Mount som angriber gerne snart dø. Til nød kan det ske stilfærdigt og "med værdighed", bare en hurtig ting midt om natten uden fanfare, om end jeg er så træt af det koncept, at jeg egentlig foretrækker noget brutalt og splattet, der involverer en motorsav eller to. Men det vigtigste er, at det ophører med at være en ting.
Skrevet af Wise1964
Black Spider
Meget enig i dine betragtninger, specielt omkring Sterling (som vi er ved at ødelægge med rokeringer og mærkværdige taktiske beslutninger) og Mount som absolut ikke skal være kant spiller - det er fuldstændig håbløst at anvende ham der.

Mit synspunkt omkring 6´er positionen er bare at det ikke kun er Jorginhos skyld vi spiller som vi spiller (selvom det altid er ham der får hug) - han gør det han kan bedst, men han er bare ikke et defensivt anker og har aldrig været det ... der er simpelthen for lidt fylde i ham til det.

Nu skal vi simpelthen væk fra alle de eksperimenter og frem til at finde en opstilling der virker - det andet er noget opreklameret gejl at man skal have ih så mange opstillinger at vælge imellem.

Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Sterling (som vi er ved at ødelægge med rokeringer og mærkværdige taktiske beslutninger)

Jeg tror egentlig ikke, at Sterling som sådan har det svært med nogen af de roller, vi har brugt ham i. Jeg tror bare, han er typen, der har brug for, at rollen er den samme i et stykke tid, så han kan føle sig tilpas og gro ind i rollen, frem for at det er en ny rolle i hver kamp.

Det sagt foretrækker jeg umiddelbart ham i en rolle som venstre kant. Så kan det roteres lidt om det er udvendigt eller indvendigt, om det er med fokus på indlæg eller med fokus på at komme ind i feltet, og hvor meget han skal gå frem og hvor meget han skal løbe tilbage.

Mit synspunkt omkring 6´er positionen er bare at det ikke kun er Jorginhos skyld vi spiller som vi spiller (selvom det altid er ham der får hug)
Jeg er som sådan enig, men virkeligheden er jo desværre, at Jorginho simpelthen ikke kan være ensom 6´er, og tilsvarende fungerer det simpelthen ikke med en pivot, hvis ikke Jorgis partner er en Duracell-kanin. Og det låser vores løsningsrum.

Endvidere er Jorgi ret god til de ting, Jorgi nu engang gør, og det udnytter resten af holdet selvfølgelig ved at trække på Jorgi til at gøre de ting. Og fordi Jorgi får den rolle, så ser resten af holdet endnu mere forvirrede ud end de burde, når han ikke er der.

Det er ikke fordi jeg bebrejder Jorgi for at være Jorgi, men han begrænser vores muligheder. Vi bliver afhængige af en regista og vi er derefter nødt til at binde krøller på os selv for, at registaen ikke bliver et gigantisk hul på midtbanen. Det er alt andet end optimalt.

Og snakken om Fenkie Dijon begynder jo at varme lidt op igen, men i min optik er det den helt forkerte måde at forsøge at løse vores midtbaneproblem på. Vores problem er ikke, at vores regista er for gammel. Vores problem er, at vi bruger en regista. Det problem løser vi ikke ved at købe en røvhamrende dyr hollandsk regista, der groft sagt har samme grundlæggende udfordringer som Jorgi.

Vi mangler ikke en ny Cesc, der nogle gange er genial men samtidigt skaber flere begrænsninger. Vi mangler en Makelele, der kan sætte midtbanen fri, så der bliver plads til, at midtbanen kan bidrage offensivt. Makelele-Kova-Mount kvaser Man Utds Case-Fred-Bruno trio. Det tror jeg egentlig også, at Mount-Gallagher-Makelele ville.

Og hvis både Mount og Gallagher laver løb ind omkring feltet, alt imens vi faktisk har aktivt deltagende 3 angribere foran dem, og vi har lejlighedsvis deltagelse fra backs, så holder det her Man Utd forsvar simpelthen ikke vand.

Men det kræver, at vi har nok af de rigtige folk med fremme. Det er simpelthen ikke godt nok, at vi sætter Sterling og Auba frem foran og forventer, at så kan de score mål, hvis de er støttet af 5 folk, der slet ikke er målfarlige og som ikke gør noget som helst for at skabe rum til, at Sterling og Auba kan blive farlige.
annonce
0