Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Black Spider
@ Vince

Nu er jeg ikke just på anti-Potter vognen, men jeg bliver bare frustreret af nogle af de valg, han træffer. Cucu er ikke pt god nok til top 4 som hverken CB eller wingback, IMO. Han er en meget god back, der har god fart og andre gode egenskaber, men han kan ikke bære at være holdest primære kantangriber og han er simpelthen ikke "god nok" som CB.

Og hvis det betyder, at der ikke er nok folk til at spille 3-back, så er det det, det betyder. I det mindste i min verden. Hvis der ikke er gode nok løsninger til wingbacks, så betyder det tilsvarende, for mig, at man ikke spiller en 3-back, hvor ekstremt meget afhænger af wingbacks.

Det er lidt som hvis man forsøger at sætte en storfilm sammen, hvor hovedrolleskuespilleren skal drive værket med indlevende og dybfølt skuespil, og man så sætter Vin Diesel i hovedrollen. Han er god til at sige "I am Groot", men det er ca hans grænse. Og bygger man filmen op efter det, så gør han det fint. Riddick-filmene er udmærket underholdning. FF serien er udmærket underholdning. En filmens McDonald´s menu, men det fungerer.

Og jeg føler altså ikke, at man behøver genopføre en perlerække af tidligere tiders storfilm for at finde ud af, at Vin Diesel har det lidt svært, når rollen er andet og mere end at grumle lidt og enten se ud som om han keder sig eller se moderat gnaven ud.

Tilsvarende kan det undre, at Potter igen og igen og igen og så lige en gang mere har brug for at finde du af relativt simple ting. En del af det er selvfølgelig skadeskrisen, men en del af det virke også til at være en utilfredshed med de svar, han kommer frem til, og derfor skal eksperimentet da lige forsøges en gang mere. Og slår det fejl, så forsøger man da lige endnu en gang.

Det sagt, så ville jeg blive glad, hvis Sterling ikke roterer rundt hele tiden. Brug ham nu for pokker fast som venstre kant-angriber. Skub ham lidt længere yderligt her og træk ham lidt længere mod center der, men hold nu fast i, at han ikke er hverken højre kant, højre wingback, eller midterangriber eller falsk nier eller andet lir.

Det samme gælder egentlig med de andre offensive folk. Mount, Gallagher, Kai, Pulisic. Find ud af hvad de er og hold fast i det, frem for at slå terninger om deres rolle før hver kamp.

Og lige i forhold til City-kampen, så er det altså et helt andet bæst, når de spiller med b-holdet og ikke hiver Bruyne og Haaland i spil. Selv uden den kombination havde City 18 afslutninger. Vi kunne godt have scoret et par mål, men de kunne jo også ret nemt have skruet gevaldigt op for presset.
Skrevet af Flava
Er denne Nkunku aftale til sommer eller allerede her til vinter? Håber på førstnævnte. Selvom han uden tvivl vil kunne pynte på hold opstillingen, så har man ikke lyst til at se ham indgå i det katastrofe hold som vi spiller med nu. Forudsætningen for at han vil blive en succes virker mere bedre til næste sæson, hvor der forhåbentlig er mere styr på tingene
Skrevet af Gelmore
Som jeg har forstået, er det først til sommer.

Det er vist også der hans frikøbsklausul på €60M træder i kraft.
Skrevet af Wise1964
Så ligger vi nummer 8 frem til jul, selv middelmådige Liverpool har overhalet os inden om … vanvittigt at vi skal/kan falde sådan igennem

Meget fortjent placering skal dog nævnes
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Hall, Broja og Gallagher skulle alle starte i dag. Fint med genvalg til Hall, det fortjener han i den grad efter City kampen.
Skrevet af Vince71
Chelsea XI to face Newcastle United: Mendy, Azpilicueta, Chalobah, Koulibaly, Loftus-Cheek, Kovacic, Jorginho, Hall, Gallagher, Mount, Broja


Man skal passe på med at tolke for meget i fan reaktioner nogle gange. Men de utilfredse reaktioner der kommer fra Chelsea fans hver gang spillere som Azpi, Jorgi og RLC bliver annonceret i startopstillingen er efterhånden ret overvældende. Ærgerligt det overhovedet skal nå dertil.
Skrevet af Wise1964
meget sigende spillere som Sterling og Havertz er blevet ødelagt af Chelsea maskinen som spillere, så de ikke engang kan komme i start 11´er

spændende at se om Newcastle kører os midt over
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
@Vince
det er også helt i skoven at vi skal starte med de 3 spillere - det er åbenlyst panik udtagelser at vi fortsætter med 2 spillere som ikke har niveauet og 1 spiller som af uransagelige årsager svinger i niveau på det helt store pendul ... har RLC nogensinde spillet 2 gode kampe i streg? - jeg behøver ikke spørge om 2 dårlige i streg
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Lamps må synge på sidste vers i Everton desværre
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
@Wise

Jeg kan ikke huske det i hvert fald. RLC er vel også en af de der egne talenter som de fleste af os godt kan li´ men som man heller ikke ville være helt utilfreds med hvis han smuttede. Fin spiller, men alt for stor rolle lige nu i en klub som Chelsea imo.

Det samme kan man sige om Azpi og Jorgi. Det er jo ikke dårlige spillere, lige nu i deres karriere. Men på et "tophold" der på sigt gerne vil vinde PL, der hører de simpelthen ingen steder hen. De føles mere som fyld end at de faktisk tilføjer holdet noget positivt. De har alle 3 deres kampe ind i mellem, men overordnet set er det svært at forsvare dem.
Skrevet af Wise1964
Enig Vince ...
Jeg kan se at de kulørte medier er begyndt at arbejde med fyringen af Potter - spændende at se hvor det ender når de først lugter blod
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
@Wise

Læste fra flere Chelsea journalister at selv hvis Chelsea misser CL, så har man ingen planer om at fyre Potter. Ville også være underligt når man nu har givet ham en 5 års kontrakt.

Medierne gør vel bare deres arbejde. Når placeringen ser ud som den gør, så skal de snakke om det.
Skrevet af No_superman
Syntes da det er fedt med 6 egen avl i start 11´eren. Og er tosset med at 🍆 ikke er starter idag.
Skrevet af No_superman
Fanme ikke godt at sætte en 38 årig ind uden at han er varmet ordentligt op.
Skrevet af Vince71
Newcastle er bare ekstremt dygtige i deres pres og når de mister bolden er de prompte hjemme igen. Virkelig et velfungerende hold. Det er ikke svært at se hvorfor de er et af de mest vindende hold i PL i 2022.
Skrevet af Wise1964
Newcastle er en fryd at se på - hårdt arbejde fra alle mand, aggressive i presset, udfordrende og højt tempo … Howe har gjort det fantastisk
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
@Wise
OG har handlet godt. ;)
Skrevet af Wise1964
Ja 4 x Cucurella niveauet
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Lewis Hall gør det godt - igen
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Der må da også komme nogle kort på et tidspunkt så fysisk Newcastle spillerne går på bolden/manden. Det er godt nok mange frispark de laver og stopper nærmest alt flow.
annonce
0