Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Peppen
Mata!! Han er virkelig en gevinst for vores hold, et af de bedste køb i lang tid! :)
Chelsea FC siden 2001 :)
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Juan motherfucking Mata!
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af TheBridge
smukt
ChelseaFC
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Dejlig 1 Halveg
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af Priest
Deres boldomgang er meget mere rolig, og de ser ud til at vide hvor de skal placerer sig i forhold til hinanden. Og så er jeg ikke ved at skide i bukserne hver gang Wolves er på bolden
Skrevet af Jelle_1991
Kunne bare godt tænke mig at se en Torres på banen i mere end 8 minutter denne gang :)
Chelsea FC Sympati for Leeds Utd.
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Fin kamp af Raul. Kom nu ind med Torres
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af Priest
Det så sq meget mærkeligt ud
Skrevet af Jelle_1991
Det så meget bedre ud idag. En flot sejr
Chelsea FC Sympati for Leeds Utd.
Skrevet af CFCHackney
Var var satme gode i dag! Og forsvaret så godt ud, også luiz! Oriol skal da prøves mere på den defensive. Jeg håber dog at se lukaku mod Liverpool og Torres mod Newcastle! Selvom drogba har nogle gode aktioner så virker hans første berøring dårlig lige fortiden synes jeg. Dig dejligt at være på the bridge og få en sejr igen :) i dag kunne man også se hvad AVB vil, og det lykkedes rigtig godt! Mata er jo kandidat Til sæsonens signing i ligaen, hvor er han fantastisk! Og sturridge har nogle vilde aktioner. Og nu var Cole også mere som den gode gamle Cole i dag! Meget positivt at se
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
Jeg må ærligt sige at jeg ikke helt forstår den vilde begejstring fra nogle brugere. Ja vi vandt over Wolves, et hold som har et af ligaen dårligste forsvar, samt ligaens mest tandløse angreb. Der er jo ikke noget nyt i at vi kunne skabe chancer, det har vi jo kunne under AVB i alle kampe. Problemet er vores forsvarsspil. Der var kun en positiv ting ved det defensive i den her kamp og det var Luiz, han lavede ikke nogle dumme løbe med bolden og var nogenlunde sikker. Men vores taktisk er stadig for naivt, hvis Wolves havde haft en smule bedre angrebere, så har Cech ikke holdt nullet. Især vores taktik når vi har målspark, har AVB åbenbart fortalt spillerne at de skal sprede sig helt ud til kanterne, og kun vores defmidt skal blive på midten, og det værste er bare at vi åbenbart SKAL spille den op fra forsvar, fra Cech til defmidt også skal spillet spredes ud. Mod Wolves var der tendenser til det ville gå galt, men heldigvis var Wolves offensive spillere så ringe at det fik vores forsvarsspil til at se godt ud.

Jeg er ikke tilhænger af en fyring, da jeg også håber en mere permenant træner, hvilket er vigtigt hvis vi skal have nogle talenter igennem systemet. Men taktisk vil vi blive rundbarberet af samtlige storhold i Europa, hvis vi fortsætter med det spil!

For mig var det de tre forreste som sørgede for vi så godt ud. Mata og Sturridge fortsætter med at imponere, mens Drogba småt er ved at finde sin form igen.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
jamen nu spillede vi mod Wolves og vi spillede et rigtig god kamp og det er vigtigt ovenpå den seneste tids nedtur, så er det ligegyldigt om det er United eller Wolves vi spillede mod. Der var mange positive ting at tage med fra den kampe, og jeg håber da også at Nando får lov til at spille fra start mom Newcastle på lørdag for han virkede sulten da han kom ind. Drogba var slet ikke dårlig i går, men Torres virkede meget energisk i går. kritikken af Luiz må også så småt begynde at lægge sig efter en fin kamp mod Leverkusen og Liverpool og en god kamp mod Wolves, også selvom de ikke har noget angreb specielt ikke når de mangler Doyle. Romeu skal helt sikkert også have flere kampe fra start, for Mikel er inde i et lille formdyk lige for tiden(stadig blandt de 3 bedste defensive midt. i PrL imo) og Romeu virker lovende.

Man må tage alle de positiver med man kan, og det var så i mod Wolves at det meste klikkede.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af ToonInStoke
Er spændt på næste weekend og jeres fokus, om det bliver på Newcastle eller den vigtige kamp mod Valencia nogle dage efter.

It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af CFCHackney
vi kan jo sagtens skifte 4-5 spillere ud mellem de 2 kampe uden de store svækkelser, så forhåbentlig på begge kampe!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af The Blues
Forhåbenligt er de prof nok til at kunne have fokus på begge kampe, da det er virkelig vigtigt for os at vinde dem begge. Obviously.
Skrevet af Mugesh
Nu var det ikke for at være negativt, men der var jo ikke noget anerledes eller forbedret i denne her kamp. Vi skabte stadig mange chancer og vi "gav" stadig chancer til et hold som Wolves.

Torres har da på intet tidspunkt i kampen eller de andre kampe vist at han fortjener at være foran Drogba. Drogba spillede som en holdspiller og skabte chancer både til sig selv og andre, mens Torres ikke lavede andet end at gå selv efter målet hver eneste gang han havde bolden. Forstå mig ret, jeg håber virkelig at slår igennem for os, han er den spiller jeg har fulgt mest, siden hans debut for Atl. Madrid, men ligesom alle andre på holdet, skal han spille for holdet og ikke for sig selv.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
de skabte kun 2-3 chancer hvilket ikke kan undgås mod et PL hold. Jeg synes spillet flød bedre også selvom det er på en halvbillig baggrund.

Torres synes jeg bare er mere energisk når han kommer ind. Didier spillede en fin kamp, og han lavede også et godt mål mod Leverkusen, men mod Liverpool synes jeg ikke han var god der forstår jeg ikke at man ikke satte Torres ind tidligere. Der er ikke noget der som sådan berettiger Torres til at starte i stedet for Drogba, for jeg synes de er utroligt lige. Jeg vil bare gerne se ham og Mata sammen igen, for det sker ikke så ofte mere, og det virker som om at de har en god indbyrdes forståelse. Men nu ser AVB dem jo også til dagligt i træning så han ved nok bedre end jeg hvem der vil være bedst på dagen
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af toyota.22222@hotmail.com
Didier Drogba has turned down a new one-year deal with Chelsea, and his agent has revealed the Ivorian will "go where he is offered the most money

Russia here i come:)

Tror i PSG vil byde?
Skrevet af toyota.22222@hotmail.com
Once you are well into your 30s you have to go to a club where you can be certain you´ll be able to pay your bills. LA Galaxy are a possibility among many others. He has been linked with Anzhi Makhachkala in Russia, as they pay well. But neither Didier nor I have had an offer from them."


pay your bills??? En joke eller???
Skrevet af Flemming!
Nogle bud på hvem AVB hat tænkt sig at stille op med?

Jeg tror

Cech
Ivanovic - Luiz - Alex - Bertrand

Romeu
Ramires - Mceachran
Kalou/Anelka - Torres - Malouda

Tvivler på hverken at Sturridge, Lampard eller Mata kan komme i spil, da der venter nogle hårde kampe i ligaen mod City og Castle. (Lampard pga af den fare der er for en eventuel karatæne).


Edit: Mceachran ind istedet for Meireles
annonce
0