Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flemming!
Er jeg den eneste som er overrasket over at bookmakerne, har os som favorit imod City på mandag? City har sku været suvære e Indtil videre
Skrevet af Kemosabe
Søndag bliver svært, ja.

Mht kampen i går var jeg, som andre, også betydeligt mere imponeret over resultatet end spillet på banen. Selvfølgelig var det flot forsvaret, men det kan da umuligt have været en del af planen, at bolden skulle smides væk så let hver eneste gang vi fik fat i den.

Det er muligt, at jeg står alene med min undren, men hvad er det lige Meireles bringer til holdet? Han spillede en forfærdelig kamp imo, og jeg begynder at forstå hvorfor Liverpool slap ham så relativt let. Han er en underlig fjervægtstype, der bruger for meget tid på at smide sig i græsset når han ikke smider bolden væk. Han har absolut ingen fysisk tilstedeværelse og teknikken imponerer mig heller ikke. Ramíres har sine begrænsninger, men han har da bestemt også sine spidskompetencer og ham ville jeg nødigt undvære. Romeu er stadig ung, men han vokser for hver kamp og kan blive en virkelig solid spiller.

Det er ikke fordi, jeg mener at Lampard absolut skal spille hver eneste gang. Han er jo langt fra tidligere tiders niveau. Jeg bliver bare lidt trist når vi har 32% possesion på hjemmebane. Meireles er bare ikke løsningen på noget som helst, men i det mindste kostede han ikke 50 mil. Drogba er løvrigt også slem til at smide bolden væk, men så længe han laver mål, kan jeg leve med det.
Skrevet af Priest
Spiller de ikke mandag, eller har jeg talt forkert?
Skrevet af Mugesh
@Kemosabe

"Det er muligt, at jeg står alene med min undren, men hvad er det lige Meireles bringer til holdet?"

Nu skal du også tænke på at vores filosofi har ændret sig, og især når det gælder de tre centrale midtbanespillere. Førhen havde vi spillere som kunne holde på bolden og sikre i pasningsspillet, og hvor den lange og afgørende aflevering ofte skulle komme fra den forreste af de tre, som ofte var Lampard. De andre to skulle holde positionen og sørge for vi havde bolden. Nu spiller vi med en filosofi hvor alle spillere skal kunne gå frem og lave noget offensivt, og hvor bevægelse og dynamik er vigtige egenskaber, samt alle skal kunne lave en afgørende aflevering, og derfor er det ikke underligt at vi har bolden så lidt, når samtidig står så langt tilbage. Meireles passer meget godt til filosofien, netop fordi han er meget bevægelig, aggressiv og god til den lange aflevering.

Mod City tror jeg også vi får den samme midtbane at se, med mindre AVB smider Ramires på en back pga. Luiz´s karantæne.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
@carefree jeg er i USA pt, men jeg regner med at være hjemme omkring Wigan kampen, d. 17 hvis ikke jeg husker forkert? så hvis jeg tager min kæreste tager med burde jeg være hjemme et par dage fra omkring d. 16, så der kunne jeg lige smide en text, for jeg regner ikke med at skulle se Wigan ude.

skal du ind og se kampen mod City? og har du været til nogle af de andre hjemme kampe det sidste stykke tid?
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFCHackney
Mht. Meireles så synes jeg helt bestemt han er en god spiller, og han kan virkelig lægge nogle super afleveringer! han har ikke den store fysik, men han knoklede virkelig mod Valencia! og han var også rigtig god da han kom ind od Newcastle, i hvert fald lige det jeg fik set.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Agit
Ved nogen af jer, hvornår der bliver trukket lod, til knock-out faserne??
ONE LIFE ONE LOVE ONE CLUB CHELSEA FC
Skrevet af Priest
Hm sidste år var vidst den 18. så mon ikke det er på næste fredag, men det er bare et gæt
Skrevet af MILANMILAN
Om 8 dage.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Agit
Så det er d. 16?? Skulle bare lige være sikker, for havde også hørt, at det skulle være d. 16..
TAK :-)
ONE LIFE ONE LOVE ONE CLUB CHELSEA FC
Skrevet af CarefreeCFC
MJØD - Jeg skal nok lige undersøge et par før City kampen! Så hold dig opdateret herinde (: Af dem jeg kender er der The Pelican, som er fin nok, ikke rigtig nogen stemning men de er okay hurtige til at betjene.

Kona Kai (gamle so bar) var (sidst jeg gik forbi på en kampdag) befolket af chelseatrøjer, men jeg var ikke inde om se om stemningen var så god som sidst jeg var derinde. Den ligger lige ved Stamford Bridge, og selvom de nye ejere ikke vil have fodboldtrøjer ind i butikken, og prøver at være en smart cocktailbar, så tror jeg de lokale er ligeglade.

Ellers skulle der være god stemning på de pubs der ligger ved Kings Road, af hvad jeg har hørt...

Hackney - Yes, skal ind og se City med en kammerat. Burde være en sikker sejr nu når de skal koncentrere sig om EL! Har været inde og se kampene mod Liverpool(cup) og Wolves i ligaen, så indtil videre går det fint med at komme afsted.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af CFCHackney
Kona Kai er ikke ligeså god som so bar var. Det synes jeg og et hav af andre i hvert fald ikke. Kings Road plejer at være et godt sted at tage hen.

@carefree er sgu misundelig! sidste års City kamp var en fed kamp, og i år bliver den sikkert endnu bedre og vi må da håbe at vi også sender dem hjem med 3-0! Hvis du iøvrigt har tid og penge mens du er i London, og hvis en liga som The Championship har nogen interesse så kan jeg godt anbefale at tage en tur til Watford og tage på Vicarage Road, men selvfølgelig ikke hvis de spiller samtidig som Chelsea :)
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CarefreeCFC
Har snakket med nogle kammerater om at tage til Watford engang, men det blev ikke rigtig til noget. Så det er absolut ikke udelukket fra min side. Jeg har set Millwall og QPR (dengang de var i championship), så de lavere ligaer har lidt interesse for mig.

For at komme lidt tilbage på sporet: Alex og Anelka smutter højest sandsynligt her til januar. Anelka er jeg ked af at miste da han i mine øjne er en klassespiller som stadig har meget at tilbyde, men jeg forstår det godt da han ikke ser meget til spilletid for tiden.

Alex har jeg det anderledes nemt med at sige farvel til. Hans frisparksmål er svære at glemme, men han har aldrig rigtig charmet sig ind i hjertet hos mig. Dog vil jeg takke ham for alt og bla bla bla, og håbe at han kommer til en klub som vi ikke som sådan skal konkurrere med (Juve fx.)

Og så står der en kamp for døren mod City, som (hvis vi vinder) virkelig kan få os tilbage på sporet, og sætte gang i en god stime, men hvis vi taber bliver det nok sværere. Wigan ude skal vi meget gerne slå, men Tottenham ude er lidt mere bekymrende.

Eduardo Vargas rygtes til os, anyone?

Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af CFCHackney
okay det kan i hvert fald varmt anbefales :)

Og hvad Jeg har set af Vargas, hvilket ikke er særligt meget, så virker han som en ung gut med masser af potentiale. Spørgsmålet er bare hvor sandsynligt det er og specielt til Januar, hvor han også ville have svært ved at få arbejdstilladelse. Også læste jeg at det først ville blive til sommer fordi Universidad ikke vil sælge før. Jeg ved ikke hvor meget jeg tror på det, men det ville ikke gøre mig noget hvis han kom til Chelsea, for vi kommer til at mangle en erstatning for Anelka, og han har alderen og sikkert også talentet med sig, så why not?
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
Jeg synes nu hellere at man burde hente Kakuta og Bruma hjem, som begge spiller de pladser vi mister ved Alex og Anelka. Det jeg har set af Kakuta virker han til at passe godt ind i vores nye system. Forstår godt at han ikke har fået så meget spilletid under Coyle, da Coyle spiller betonbold og kanterne skal kunne tonse og forsvare mere end de skal kreere og afdrible sin direkte modspiller. Kakuta kommer 9/10 gange forbi sin direkte modstander og hans afleveringer og indlæg er altid farlige, han havde fået mere ud af et lejemål til Lille eller et spansk hold. Bruma har jeg ikke set så meget til, men han har vidst været lidt skadet, men når han har været skadesfri har han været foretrukket. Begge talenter er der forventet meget ting fra holland og frankrig, så synes man burde hive dem hjem og se om de kan slå til.

Der hvor jeg mener vi er tynd besat er på højreback, her har vi kun Ivanovic, Bos ser jeg gerne forlade klubben eller blive omskolet tilbage til wing/kant.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Bruma kunne være spændende at hente hjem, men lad ham lige få sine 2 år i HSV. og Uanset om vi hentede ham hjem eller ej ville en ny CB ikke gøre noget hvis vi får skader/karantæner. Bare se hvor mange forsvarsspillere United fx har, og hvis vi kan rotere i CL, og FA cuppen plus PL, så kan alle få de kampe de skal have.

Jeg må nok erklære mig enig i at vi skal have en ny HB i stedet for Bosingwa, han startede fantastisk, men han er faldet meget af på den. hvis vi henter en ny CB, fx Cahill, Otamendi eller lign. så kan Brana beholde HB pladsen, også kan vi hente en Van Der Wiel, der hvad jeg har set af ham på det sidste er ved at vi sit potentiale igen. HB kan dog løses hvis Hutchinson kan komme tilbage igen, også har vi en kommende stjerne i Kane, som jeg tror kan blive fast mand på det Engelske landshold om en 4-5 år hvis han fortsætter sin fantastiske udviking! den dreng sprinter op og ned at Højrekanten igennem 90 minutter, stort set hver gang han spiller.

Kakuta har jeg ikke den store fidus til endnu. Han er et stort talent, ingen tvivl om det, men jeg tror det ville være et sats at have ham som gardering for Mata eller Sturridge. Vargas kunne være spændende at hente eller en anden ung spiller. En Modric ville bestemt heller ikke gøre noget, selvom om det nok ikke kommer til at ske til januar i hvert fald.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
Det er fair nok du ikke har den store fidus til kakuta, men nu har jeg set alle kampe Kakuta har spillet for bolton, og for at sige det mildt så har han klart været deres bedste offensive kort. Hans størrelse og spillestil passer bare slet ikke til et hold som bolton, men til gengæld passer rigtig godt til det AVB vil. Det er jo ikke kun Kakuta som vil være backup for Sturidge og Mata, vi har stadig Malouda og Kalou, hvis vi henter en wing mere uden at sælge en af de to, vil vi have seks spillere til to pladser, hvilket er alt for meget. Kakuta er ligeså stor gambling som en Vargas, på nær den ene har vi i klubben den anden skal vi ud og bruge 100-150mil på.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Geddar , moderator
"og for at sige det mildt så har han klart været deres bedste offensive kort. Hans størrelse og spillestil passer bare slet ikke til et hold som bolton"

Og det kan du simpelthen få til at hænge sammen?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Mugesh
Du MEGET velkommen til at forklare hvorfor det ikke kan passe sammen?
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Jeg har også set et par af Kakuta´s kampe, dog ikke alle. Jeg vil give dig ret i at han ikke passer ind i Bolton! Og ja Vargas vil være et gamble. jeg vil heller ikke have noget i mode at se Kakuta tilbage endnu, jeg tror dog bare ikke at han er helt klar endnu. En ny udlejning til at hold som Swansea eller lign. som også vil spille possession fodbold, tror jeg vil være godt for ham. Han har været meget uheldig med sine udlejninger, for da han var i Fulham fik han heller ingen spilletid, desværre. Jeg tror ikke han er klar til at være en fornuftig back up i Chelsea endnu, dermed ikke sagt at han inden for et par år ikke bliver det.
Vargas kan jeg heller ikke vide om er klar til at spille for Chelsea endnu, men lige pt. ville han nok også få problemer med at få en arbejdstilladelse
. Kalou tror jeg heller ikke bliver i klubben alt for længe endnu, og jeg mener ikke at han er stabil nok til at kunne tage HW når Sturridge skal hviles/ er skadet. Malouda har ikke været god i sæsonen indtil videre og han skal jo nok også tage overfor Mata en gang i mellem.

Selvom jeg ikke har været den store Anelka fan det sidste års tid, så må jeg indrømme at han var/ er den bedste back up vi har til kanterne, så vi skal have en eller anden form for erstatning ind for ham. Hvis man ikke vil hente en ny spiller ind, kan man evt. prøve nogle af klubbens egne fx Kakuta som du selv nævner, eller Lalkovic. Men jeg tror at det vil være en stor chance at tage når der stadig er mange kampe endnu. Vargas ved jeg heller ikke om er løsningen for så godt et kendskab har jeg heller ikke til ham.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce
0